Keresés

Részletes keresés

Laja73 Creative Commons License 2017.10.04 0 0 86

Értelemszerűen a 4.

(mi az, hogy "oldja meg a tokot"???)

Előzmény: 987zotyoka (85)
987zotyoka Creative Commons License 2017.10.04 0 0 85

Sziasztok!

Egy problémában kérném segítségeteket!

A minap utaltak egy nagyobb összeget nekem forintba paypal számláról,az én paypal számlámra.

Nem eladás volt ebayen, csak egyszerűen átutalták személyesen.

Az összeghez nem bírok hozzáférni, mert azt írja ki a paypal, hogy szükség van az eladó válaszára.

Megadnám a választ rá, és 4 lehetőséget dob ki: 

"Oldja meg a tokot

tranzakció részletek

Eredeti összeg:.....

Vevő címe:

Hogyan szeretné megoldani ezt a problémát?

1.Nem küldtem el az elemet, és szeretném visszatéríteni a fizetést.

2. Bizonyítom, hogy az árucikket egy jóváhagyott szállítón keresztül szállították a Tranzakció részletei oldalra.

3. Visszaadtam a tranzakcióért fizetett összeget.

4. Ezek közül egyik sem vonatkozik rám."

Nem tudom mit jelöljek, és hogyan tovább.

laconicgirl Creative Commons License 2010.03.09 0 0 84

én annyit szeretnék megkérdezni, hogy tudja-e valaki, ha egy másik személynek küldök az én paypal accountommal az ő paypal accountjára pénzt, akkor a fogadó félnél milyen információk jelennek meg rólam?

ilyenek érdekelnének, hogy látszik-e,

- a nevem,

- a címem

és bármi más az e-mailemen kívül?

van-e valakinek erre vonatkozó tapasztalata?

digicat Creative Commons License 2009.06.12 0 0 83
Ezt jobb a PayPal topikban kérdezni, ott nagyobb a forgalom.

A teendőket pedig célszerű végrehajtani, mert a 2. nélkül megszűnhet a regisztrációd, az 1. miatt pedig csak korlátozott összeget tudsz küldeni és fogadni.

Ha egyedül nem tudod ezeket végrehajtani akkor vagy keress valakit aki ott ül melletted és segít és a nyelvet is érti, vagy most hagyd abba mielőtt valaki kihasznál és jól kifoszt. Emailes és fórumos segítség nem elég hozzá, a pénzedről van szó.
Előzmény: green11 (82)
green11 Creative Commons License 2009.06.12 0 0 82
segitséget szeretnék kérni, regisztráltam a pay pal-ra. már beirtam a 4 jegyü kodot is ami a 400 ft levonáskor jelent meg, de a profil menüben még mindig van két teendöm amire nem tudok rájönni mit kell vele kezdeni.Lift your account limits,és a Policy Updates. ezt a kettöt kéri.státusom:Status: Verified .ebben kérnék segitséget,e mail cimem:)green1@citromail.hu,vagy egy tel számot és felhivlak hátha ugy könnyebben megy:) köszönöm
digicat Creative Commons License 2009.01.18 0 0 80
Withdraw, és ott meg kell adni a _saját_ forint alapú bankszámlát. Más számlájára nem szabad utalni, tiltja a szabályzat.
Előzmény: Olga21 (79)
Olga21 Creative Commons License 2009.01.17 0 0 79

Sziasztok,

már annyi minden összeolvastam a PayPal használattal kapcs., de még mindig nem világos nekem, hogy külföldről hogyan tud valaki pénzt utalni vele itthonra...

Ha valaki tudja, légyszi tegye közkincscsé!!!! :)

Nagyon köszi.

Laja73 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 78
Lényege, hogy az internetes vásárlásnál megoldja azt a problémát, amikor az ember nem szívesen adja ki a bankkáryta-számát különböző ismeretlen cégeknek online.
Itt elég egyetlenegyszer megadni (a PayPal-nak), onnantól kezdve rajtuk keresztül fizethetsz. Ők nem adják ki a te bakkártyaszámod a harmadik félnek, hanem saját számláról utalnak, és ezzel egyidőben tőled is levonják. Mindezt úgy, hogy a harmadik fél honlapja már fel van készítve a tranzakcióra, közvetlenül onnan be tudsz lépni a PayPal fiókodba, és elindítani az utalást. Tehát az azonnali fizetés lehetősége ugyanúgy megmarad, és közben biztonságos is.
Persze csak olyan félnek fizethetsz, aki szintén PayPal ügyfél, de - ha nem tévedek - egyre többen válnak azzá.

Csatlakozva az előttem szólóhoz, használni csak akkor használd, ha kapsz segítséget. Nem minhta olyan bonyolult lenne, inkább csak arról van szó, hogy néhány klikkeléssel ténylegesen és azonnal fizetsz, visszavonni nem lehet.
Előzmény: mihi32 (76)
digicat Creative Commons License 2009.01.12 0 0 77
Úgy működik mint egy bank (kb. egy éve az európai PayPal a valóságban is egy bank, amit Luxembourg-ban jegyeztek be).
Mit szeretnél létrehozni? A PayPal-t nem kell létrehozni, már létezik.
Ha tudsz angolul, akkor mindent megtalálsz a paypal.com oldalon. Ha nem tudsz angolul, akkor a saját érdekedben NE használd, inkább kérj meg valakit, hogy segítsen neked.
OFF
Nem kell kiabálni, és nem kell Minden Szót Nagybetűvel Írni.
Előzmény: mihi32 (76)
mihi32 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 76

Sziasztok!!! Valaki Magyarázza El Hogyan Müxik a Paypal?? Lövésem Sincs!! Hogy és Hol Tudom Létrehozni!!! még Kezdő Vagyok Nagyon

Byte_Hunter Creative Commons License 2008.09.21 0 0 75
Szeva summer9 . Jajjj en mar hetek ota vadaszom egy olyan emberre akinek van egy + E-Gold Acc. Ja . Nekem tudnad ezt adni ? Valahogy meghalalnam :)
Előzmény: summer9 (51)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.20 0 0 74
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy lehet Alertpay-ről pénzt küldeni palpay-re?
Úgy hallottam hogy Alertpay-ről pénzt küldeni palpay-re nem lehet. Viszont E-goldra lehet és nem tudom, hogy onnan Palpay-re lehetne-e?
Bakko84 Creative Commons License 2008.06.17 0 0 73
Az egyetlen Magyar nyelvű online pénzváltó amivel lehet E-Goldra pénzt befizetni, és az internetes bankok közt tranzakciókat bonyolitani!!!

http://www.goldux.com/?ref=1874
tarzy Creative Commons License 2008.02.17 0 0 72
Hello! Én is így jártam, aztán irtam a Paypal-nak a gondról, 3 nap mulva E-mailben újra engedélyezték az eredeti kártyát, és a hozzá tartozó kód beírását.

Elkapkodtam előzőleg, ugyanis a regisztráláskor kapott egyik E-mailben engedélyezi a 4 jegyű kód beírását, de csak ott és csak egyszer, ha kinyitod az oldalt, és nem írsz be semmit, mert még nem tudod a kódot, azt úgy veszi, hogy téves és letiltja az adot kártyát. Tehát óvatosan az oldalak megnyitásával főleg ezzel: ( Enter your Expanded Use Number.) csak akkor megnyitni, ha már tudod a kódot.
Itt bejön a kártyás oldalad, a kártya számod helyén : XXXX XXXX XXXX ABCD
látható, az ABCD a kártyád utolsó négy számjegye, ez látható és alul ott a négyjegyű kod beírásának helye.

Előzmény: petákos (65)
tarzy Creative Commons License 2008.02.14 0 0 71
Szia!

Én is valahogy így jártam!

Hova kell faxolni? és mit. ? Fax szám?
Előzmény: digicat (66)
pittipitti Creative Commons License 2007.09.10 0 0 70
Tőlem vehetsz egoldot és adom-veszem..tehát aki eladna vagy venne szóljon.
Előzmény: Pirimidin76 (69)
Pirimidin76 Creative Commons License 2007.08.31 0 0 69
üdv
e-gold számlát hogy a fenébe lehet feltölteni???
digicat Creative Commons License 2007.05.30 0 0 68
A szám a 400 Ft közleményében van, és valószinűleg már kérte és valamit be is írtál, azért tiltott le.
Most már csak faxolni tudsz vagy másik kártyát hozzáadni.
Előzmény: petákos (67)
petákos Creative Commons License 2007.05.30 0 0 67
Az Expanded Use Numbert még nem tudtam elírnimert még nem kaptam, amit meg az SMS-ben az 1$ lehúzásakor írt, azt még opcióban fel se kínálja, hogy írjam be, mert el se enged odáig...
Előzmény: digicat (66)
digicat Creative Commons License 2007.05.30 0 0 66
Feltehetően elírtad az Expanded Use Numbert. Faxold el nekik amit kérnek. Hiába beszélnél emberrel, az is ugyanezeket kérné.
Előzmény: petákos (65)
petákos Creative Commons License 2007.05.30 0 0 65

Segítsetek! Tisztelt hozzáértők!!!

Regeltem a Pay pal-on, be is jelentkeztem, a domború masterről le is vett a PP egyszer 1 $, egyszer 400 Huf.-ot, majd amikor hitelesítést kért, én beütöttem mindent amit kért és azt írja, hogy nem fogadja el a kártyámat...!?

Beenged a rendszerbe, de nem hagy semmit csinálni és az accountom minden opciója 00. Hibaüzenetet ír, hogy nem fogadja el a kártyámat! (azt, amiről már levont 1$, 400Huf.-ot). Ha mégis ezzel akarok muzsikálni küldjek faxot, arcképes igazolványról, kártyáról, etc...

Mondja már meg valaki miért van ez, mert már az őrület határán vagyok...

Persze "emberrel" nem tudok beszélni, mert mindehol csak gép van, sehol egy tel.szám, csak fax vagy emil..

Segítéééég...!

Köszönöm!

ladychanel Creative Commons License 2007.05.29 0 0 64
OK, köszi az infót.
Előzmény: digicat (63)
digicat Creative Commons License 2007.05.29 0 0 63
Az internetkártyádra áttevést a bankodnál kérdezd meg, de általában tartozik hozzá egy bankszámla, és arra kell átutalni (pl. az OTP így működik).

Magyar regisztrációval a PayPal egyenleg nem tölthető fel bankszámláról. Fizetni közvetlenül bankkártyáról lehet, vagy ha már kaptál pénzt és van egyenleged akkor onnan.
Előzmény: ladychanel (62)
ladychanel Creative Commons License 2007.05.28 0 0 62
sziasztok. Lehet, én vagyok ennyire béna, de hogyan kell átrakni pénzt az internetkártyámra? (PayPal) Nem az 'Add funds'-nál? De ott azt írja ki, hogy 'paypal does not currently offer the ability to add funds from your bank account'. Ez mért van? Köszi a segítséget. Niki 
pcash Creative Commons License 2007.05.28 0 0 61

Sziasztok.

El tudná mondani valaki részletesen, hogyan tudok az e-gold számlámról levenni pénzt hogy a kezemben legyen?

(mi kell hozzá, mik a lépések)

Chevy.G Creative Commons License 2007.02.01 0 0 60
Borzolt kedély: ott pont!

át kellett volna rakni!

KÖSZÖNÖM!

(mindenkinek aki próbált segiteni)
Chevy.G Creative Commons License 2007.02.01 0 0 59
nem tettem át (tehát át lehet?)

de akkor nem azt kelene írnia, higy nincs elég píz v ilyesmi???
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.01 0 0 58
nézd meg a kártyádon, terhelte-e. talán már megtette, én először nem olvastam el végig a leveledet...
és figyu: áttetted a főszámláról az internetkártyádra a pénzt???
Előzmény: Chevy.G (57)
Chevy.G Creative Commons License 2007.01.31 0 0 57
rossul másoltam be, előszőr ezt írta ki és most is:
Transaction Cancelled

This payment cannot be completed because your credit card has been denied by your credit card issuer. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. You may want to try using a different credit card or choose eCheck instead. To do this, please click the More Payment Options link.
Chevy.G Creative Commons License 2007.01.31 0 0 56
a válasz természetes Borzolt kedély :)-nek is ment!:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!