Látom, hogy ismered az ACID-ot! Én az 5-ös verziót használom. És az a kérdésem, hogy a Soft Synth Properties-ből, hogyan tudok bevinni a track részbe hangsávokat, vagy egyáltalán lehet e. És esetleg egy másik sávba más hangszerrel kíséretet tudnák e hozzárendelni.
Egyébként nagyon jól működik, én is meg vagyok vele elégedve úgy mint Te.
nos egy kis segitség kéne!
szereztem egy pro-53-as vst szintit fruityhoz
de nem igazán mükszik viszont szivesen cserélnék
mindent amim van ezért az egyért persz jól müködő állapotban vagyis amivel nekem gondom van az a kontroller kiosztás ugyanis nem megy nem lehet
egyépként mixgalaxy.ru-rol van
ami nekem van az pl fm7 absynt junglist
akai vocoder rotator meg ilyenek kb 500-600 megányi cucc előre is köszi!
nos szerintem egy szerübb ha szerzel egy modpackert kicsomagolod vele az aktuális mododat kicseréled a képeket majd vissza csomagolod
viszont csak w98 alatt mükszik ha kell nekem van ilyenem megbeszélhetjük irj monguzpro@freemail.hu
Élvezem olvasni soraitokat.
Mindhárom szoftvert használom,s hogy elmondjam,mindig van új velük a nap alatt.
ACID;Szeretem egyszerűségét,valamint,hogy a loop-okat passzoltathatom a már kész Rebirth ill F.L. wave file-hoz,amiknek persze nem kell feltétlenül kész daloknak lenniük.
Milyen modon, milyen szoftverrel lehet MIDI fajlba a dal szoveget bevinni? Valami olyasmit halottam rola, hogy csak ott van ra mod ahol van manko sav, 1?, 4?.
Sziasztok!
Kéréssel fordulok hozzátok! Fruity Loops-sal használható hangszíneimet szeretném bővíteni. Aki tud segíteni abban,hogy miként tudnék wav-okat beszerezni(letöltés,Cd,stb.)kérem írjon a littledeadboy@freemail.hu címre!
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Persze
Jobb klikk 1 channelre/insert channel/midi out itt be kell állítani a megfelelő midi channelt esetleg portot és kész is.
A controllereket is be lehet konfigurálni.
sok sikert
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne fruitylooppal kapcsolatosan, hogy lehet e külső hangszert is megszólaltatni rajta, mint például a vstn vagy a cakewalkon. És ha igen akkor, hogy lehet.
Köszi előre is a segítséget caravaggio
kérdés tud valaki jó cracked modokat RB-338-hoz?? vagy valami olyan rebirth változatot amivel elmennek a propellerhead oldalárol letöltött modok??
nekem 2.0.1-es RB-m van de a propelleres modokat nemtom használni!
Én néha felfütyülöm vagy dúdolom a dallamot mikrofonnal, mert ha elkezdek csemegézni a hangszínek közt, könnyen "elcsábulok" valalami egészen más dallam irányába, és akkor a népzenének induló dallamból jazzes dnb lesz.
Nem nehéz...Nekem az a legegyszerűbb módszer, hogy a jobb kezem matat az egérrel a különböző hangszinek között, közben a bal kezem meg lejátsza a szinti billentyűjén azt, amit középen a fejem dúdolgat...:)
Nekem csak a demo van meg, viszonz ezt is kiszurtam de nem tudom meg csinálni mert csak a mute effekt megy a többit nem tudom hogy kell elö csalogatni.
Hehe, nem vagyok en milliomos ;) Azt mindjart gondoltam, h kell gitar hozza ;), de amivel tisztessegesen lehetne a feljatszott riffeket rogziteni, es normalis dobot lehetne hozza krealni. Mert pl egy MadTrackerben azert maceras az ilyet csinalni
Nos, milyen programokat erdemes hasznalni, ha az ember rockzene fele kacsingat? Mert eddig, MadTracker, CoolEdit, Reason kombot hasznaltam, csak hat igy nem tokeletes a vegeredmeny :). Szoval, ha tudotok valami programot mondani, ami hasznalhatobb e celra, akkor megkoszonnem
Hát erre sok magyarázat lehet.
1. hangminta amit megszólaltat csak ilyen hosszú
2. a hangszer hangja lecseng és csak ilyen hosszú (válassz másik hangszínt)
Hát ezt így nem egyszerű ... Ha jól értem a cutoff+ a resot akarod csavargatni. Igy fejből nem megy a leírás úgyhogy várnod kell +1napot. Addig próbáld meg a helpet:)