Keresés

Részletes keresés

Gall Zsolti Creative Commons License 2002.10.13 0 0 963
Itt az ellenfél a spájzban:-)

A Napfaló Kockás Krokodill Egyház híve lennék, de pacifista vagyok és nem keverednék erőszakba.

Lehetne a konfliktusunlkat tárgyalási úton rendezni?

Előzmény: Horgyán Hektor (942)
Iván Gábor Creative Commons License 2002.10.12 0 0 962
Nekem is van néhény hasonló támám és egy saját alapítású vallásom is. (ha először hibásan töltődik be, kattint a frissités gomra és akkor jó lesz)

www.p-dox.hu

A politikusok megint el akarják dönteni, hogy mi az egyház, vallás és hit, és mi nem. Gyertek szóljatok hozzá!

Fórum >> Politika >>
136 bejegyzett egyház- Sok, vagy kevés ?

sparrowhawk Creative Commons License 2002.05.09 0 0 961
Drága gyermekem, ki hiszel az úrban és nagy marha vagyol, totális tévedésben vagy. nem az új vibrátorodat dugjuk a seggedbe, hanem szórabíró 380-as elektromos gyóntatószékemben tekerem a pótikat. Ez nem hazugság vizsgáló, tán annak emlékére hujogsz itt.
Mint láthatod hollókezű testvérem már lesarlózta rólad a felesleget, így ideglefutásaid és nem létező ducait motiválom némi rángásra. Hogy azért ne unatkozzál közben a füledben dübörögtetem a limp bizkit ütemét és választékos nyelvezetét. Kábéra ez történik veled is majd.
Kisfiam, a vibrátorodat sem kell kihúzni a seggedből, hátha beléd olvad az is.
Hited legyen veled, lenggyengéb láncszem,
viszlát+AMEN
Előzmény: SPENDER_ (960)
SPENDER_ Creative Commons License 2002.05.09 0 0 960
ááá tök jó, kényelmes, mint a multiplex. És hol van a kóla meg a pattogatott kukorica ? (sparrowhawk nekilát tekerni, a pedálos élwezi) UOoooOOooáááÁÁÁÁááá ...e-e-e-z-z-z-i-i-i-s-s-s-t-t-t-e-e-e-n-n-n-i-i-i-na-na-na-gyon jó-ó-ó-ó-ó !
Előzmény: sparrowhawk (954)
deadcrow Creative Commons License 2002.05.08 0 0 959
arra gondoltam, hogy hatásos lenne, ha leoldanánk minden felesleget az idegvezetékeikről, arra elég néha ráfújni, ha unalom van..
Előzmény: sparrowhawk (958)
sparrowhawk Creative Commons License 2002.05.06 0 0 958
te tesóm, láttam most egy kaffa kis szerkezetet és hót eccerű. naszóval ez egy erős rugóspirál. ezt rátesszük a tojástartójára a két dilettánsnak, ahogy szorongatja őket jobban és jobban, miközben persze leszárad a jövő reménysége, egyre Charusobb hangjuk lészen. A műletet szaporítható 16A-ral, meg a hangerővel is manipulálhatunk, mert tudj isten, de akár focimecsre, vagy vállasztási nagygyűlésre is bérbe tudjuk őket adni. tood, életben több pénzt hozhatnak...
végül ha jól kiszopránosodtak, akkor mehetnek a kocsisorra, vagy a "kékgolyóba" höhö, a bugyipénzüket meg elsörözzük!
Előzmény: deadcrow (957)
deadcrow Creative Commons License 2002.05.03 0 0 957
ne aggódj, a kígyód még itt lapul..

kis nyamvadék ez a spander meg a hektór, de majd csak megtanulnak cincogni.. viszont ami marad belőlük, azt eladhatnánk vatikáni kórustagnak..

Előzmény: sparrowhawk (956)
sparrowhawk Creative Commons License 2002.05.03 0 0 956
Téged hát! nekem csak egy vértesóm van ezen a tetves indexen +köt hozzád egy kígyó is...
Amíg ő nálad, én is... Törést, meg nem éreztem, még ha fagyosak is néha a jégcsapok...

Rendben, vegyük át a hatalmat egymásnak háttal, figyelve, nehogy más erők lecsapjanak ránk. A führer hibernálóját is kiiktattam, most már megbüdüsüdik az is...
Te mi van, ha ez a spender néma, vagy mondjuk a hektor? Játszunk szerva itt, csere ott? vagy szimultán kínozzuk őket, megvilágosodásukig?

Előzmény: deadcrow (955)
deadcrow Creative Commons License 2002.05.02 0 0 955
ha engem kérdel, nyírjunk ki mindenkit.. a tied a spander, az enyim meg a hektór.. akinél jobban üvölt, azé a pálma..
Előzmény: sparrowhawk (954)
sparrowhawk Creative Commons License 2002.05.02 0 0 954
Te hűbérenc, kapjá már a fejedhez, vagy én piszkálom meg az alabárddal, ez a pénz még áramszünet idejére sem fedezné a villámló trónusom rezsijét! Asszem kéne beszélnem a führerrel, hogy mennyire szponzorálná a villanyszámlámat oszt konzekvenciát kötök magammal. Bár itt a vértestvérem hovatartozását is kikérem, mert nem lehet mindig az ember az állatnak a farkasa. Illetve lehet, de az igen gusztustalan.
javallom, hogy mégeccer próbálj a nagyúrral egyezkedni rezsim és tisztelet díjam ürügyén. Ha kedvező elbírálásom születik, akkor maradok hű alatvalója a mi Hektorunknak és neked két futamra térítésmentesen lefuttatok egy székfoglalót a gyóntatószékemben. Jobban fel fog pörgetni, mint a kender pora. Asszem ezzel is kezdhetnénk, hmm?
Ülj ide, oda se figyelj, hogy most picit szorosan ide csattolom a csuklódat és a bokádat. A fejedet nem, mert szeretem nézni, ahogy csápol a kliens, höhöhö. naakkó megtekerem, istenneki...

Előzmény: SPENDER_ (953)
SPENDER_ Creative Commons License 2002.04.30 0 0 953
Szerintem ez a führer a mi urunk Horgyán Hektor trónyára pájjázik, ideje munkába állnod, persze nem ingyen, Hektor gondoskodott a fizeccségedről (Spender a zsebében kotorászik, 20000esekkel bajlódik, majd előhúz 50 forintot) Igen, ez az. Szép kis gázsi, szal munkára fel !
Előzmény: sparrowhawk (952)
sparrowhawk Creative Commons License 2002.04.29 0 0 952
Ide tévedtem, ha elektromos gyóntatómra igény lenne én készen állok...
...és ne üdvözlök senkit...majd ti üdvözültök...
Előzmény: Horgyán Hektor (945)
spanyol inkvizíció Creative Commons License 2002.03.02 0 0 951
Oh drága vezetőnk, itt vagyok ám én is.
Előzmény: Horgyán Hektor (944)
SPENDER_ Creative Commons License 2002.02.01 0 0 950
Nem veszek semmit, hagyjon békén. (pedálos becsukja az ajtót guerilla cubanese előtt)
Előzmény: guerilla cubanese (946)
SPENDER_ Creative Commons License 2002.02.01 0 0 949
Kimoderálták Niemandot, a moderátorok is rájöttek, hogy Pompom szentiratai szekta és hamis. Nincs más dolgunk, mint Niemandod "szórabirni", ismerje be, hogy szekta... nem számit, hogy mi, a lényeg az, hogy az az.
...öööbár engem inkább a Napfaló krokodilok aggasztanak (Spender pedálossága alattomosan körülnéz, nem -e hallgatózik valaki az ellentáborból), jönnek a választások és ők túl csendben vannak... ez már gyanus. Kellő "elismerés" mellett (pedálos a kezeit morzsolgattya) én szivesen beépülök közéjük és kinyomozom, hogy min dógoznak. Vagy a Semmiben Sem Hivőket is megkörnyékezhetem, és Iván Gábort elteszem lábalól, a tv elé ültetem, lekötözöm, és videjokazettáról Jónás Rita műsorokkal kinzom, mig el nem kékül a feje... öööpersze Nagy Uram, a füleim számára kedves áron...
Előzmény: Horgyán Hektor (944)
führer Creative Commons License 2002.01.28 0 0 948
Én még hibernálom magam, amíg össze nem gyűltök. Nem szeretek szónokolni üres falaknak, max. a tükör előtt.
deadcrow Creative Commons License 2002.01.27 0 0 947
ööö, itt vagyok, mesterem.. csak ne üvölts a fülembe, mert azt nem szeretem! hírek: mindenki tökéletesen halott, már nincs rajtuk mit rontani..
Előzmény: Horgyán Hektor (945)
guerilla cubanese Creative Commons License 2002.01.27 0 0 946
Sonos perfettos talibos. Salemaleikum. Hassama bastam assanam. Chikken tikka massala.
Horgyán Hektor Creative Commons License 2002.01.27 0 0 945
Egyházi hírharsona
2. évf, 1. szám, 2002. január 27., vasárnap

Az Ellenegyház újra alakul

Majdnem egy éves szünet után az egyházalapító Szent Vezető, Horgyán Hektor visszatért, hogy megvalósítsa az egyház kitűzött céljait. Ezek a következőek: közösség elleni izgatás, forradalom, véres hatalomátvétel, fogd a pénzt és fuss.

Interjú a Szent Vezetővel
Egyházi Hírharsona: Tisztelt Szent Vezető, hol volt ennyi ideig?
Szent Vezető: a kubai gerillákkal együtt továbbképzésen vettünk részt Afganisztánban. Sokat tanultunk azóta, és a gerillák kiválóan beszélnek azóta tálibul is.
EH: Ezek szerint... ezt ki sem merem mondani... találkoztak VELE is?
SZV: Természetesen igen. Erről a jelenlegi politikai helyzet miatt nem kívánok többet mondani. A barlangok többé nem voltak biztonságosak, ezért a továbbképzés félbeszakadt. De azt hiszem, eleget tanultam.
EH: Például?
SZV: Ezt majd mindenki meglátja... hallja... és érzi leginkább.

Egyéb rövid hírek
Mindenkit megkérünk arra, hogy a hosszú hallgatást elfeledvén térjen vissza eddig elfoglalt helyére az egyházi hitéletbe.

Liturgikus üléseink a továbbiakban naponta lesznek, a résztvevők száma remélhetőleg emelkedni fog. Imakönyveiteket és átkaitokat ne feledjétek!

A Hírharsona legközlebbi száma határozatlan idő múlva jelenik meg.

Horgyán Hektor Creative Commons License 2002.01.27 0 0 944
Hát ez nem semmi, kedves bíborosom. De a topik fele ki van törölve, ahogy látom, ezért nem igazán értem, mi történt odaát a Vallás-Filozófia fórumon. Én nem filozofálok, a vallásom is csak a hatalomért van, ezért itt a helyem a Törzsasztalon. Ahogy látom, nem sok hívünk maradt. Remélem, a régiek visszatérnek, ha nem, akkor toborzok újakat.
Előzmény: SPENDER_ (943)
SPENDER_ Creative Commons License 2002.01.27 0 0 943
(Spender pedálos kérődzően nyújtya a kezét) Nagy Uram, én nem csak ezt mondtam... egyébként van egy ember, valami prófétának hiszik, mert megtalálta PomPom szent iratait... az ötletem az, hogy az illetőből csináljuk kompótot a NagyMama nevében... végülis nem mi döntöttünk úgy, hogy kompótot csinálunk belőle, mert NagyMama nevében tesszük, tehát nem a miénk a felelősség... igy ha a nép felháborodik, akkor azt mondjuk, hogy a Piroska és a Farkas hamis könyv és keresünk helyette egy másikat, de a tekintélyed Nagy Uram és a posztjaink nem inognak meg...
Előzmény: Horgyán Hektor (942)
Horgyán Hektor Creative Commons License 2002.01.26 0 0 942
ÉBRESZTŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MINDENKI TALPRA!!!!!!!

INDUL A TÁMADÁS A NAPFALÓ KOCKÁS KROKODILOK ELLEN!!!!!!

Előzmény: SPENDER_ (941)
SPENDER_ Creative Commons License 2002.01.12 0 0 941
(Spender pedálos biboros alázatoskodóan nyálasan odacammog Horgyán Nagyúrhoz) Nagyuram, kegyelmes Mester, visszatértem és hoztam valamit. Rájöttem, hogy eddig nincs semmi, amivel megtömhetnénk hiveink fejét... nos... nos... távollétemben egész idő alatt a VI. kerületi Gügyögő Éva gyermekkönyvtárban ültem és találtam valamit... (Spender a magasba emeli a Szent Könyvet) ...igen, uram... PIROSKA ÉS A FARKAS !!! ...megtaláltam benne az élet értelmét... bár némi módositásra is szükség lenne... nem szeretném, ha a fiatalabb hiveinkben olyan gondolatok... szal... arra gondoltam, hogy a Nagymama lehetne szűz, ahogy Piroska és a Farkas is... és Piroska anyja és a Vadász is... mindenki szűz. Az erdő is, Uram. Asse tuggyák mija szex. Összeirnám hitvallásunkat eme Szent irás alapján... és Uram (Spender pedálos alattomosan odasomfordál Hektor nagyúrhoz és a fülébe súgja) Indiccsunk hadjáratot más felekezetek ellen. Irjunk róluk könyveket, horgyuk le őket mindennek, nagy a konkurencia. Hidd el Uram, ami az Ellenegyházon kivül van, az szekta. Kezdjük a Napfaló Krokodilokkal... aztán a Semmiben sem hivőkkel... ezek veszélyes szekták... Uram, harcoljunk... (Őméltósága pedálos dörzsölgetni kezdi a kezét)...és ugye... ne feledkezzünk meg a hűséges talpnyalókról se... őszintén bevallom... amit nem szoktam... én fizetésemelésre gondoltam... hmmm...
Előzmény: Horgyán Hektor (477)
sparrowhawk Creative Commons License 2001.12.20 0 0 940
Vértestvéremnek üzenem, hogy a kersztény ünnepek el ne térítsék kiszabott útjáról.
Jobb évet neked tesóm, és istennői kedvesdnek.
spar
führer Creative Commons License 2001.10.29 0 0 939
Akkor csak egy aquáriumba folytogatnám őket, és videóznám a szájmimikát. Így később ki lehetne elemezni. De hol van a buborékolás a halálsikolyhoz?
Előzmény: deadcrow (938)
deadcrow Creative Commons License 2001.10.21 0 0 938
valld be, hogy titokban logopédus vagy, és csak a hangképzo szervekben rejlo lehetoségekre vagy kiváncsi!
Előzmény: führer (937)
führer Creative Commons License 2001.10.16 0 0 937
Első emberem, úgy is mint deadcrow, tudhatnád, hogy ha a töküket a satuba sanyargatjuk, azért a jajgatás mellett érdekes dolgokról is mesélnek.
Nekem nem kell titkos szolgálat, inkább hallgatom a fájdalmas sirámokat. Ezek pontosabbak, és megbízhatóbb források, nekem elhiheted!
Előzmény: deadcrow (935)
führer Creative Commons License 2001.10.16 0 0 936
Nagylelkűséged megható, piramisra nincsen szükségem, örülök, hogy ismét kiolvasztottak.
Inkább valami jó keritséről kell gondoskodnunk, mert ezek a határok eléggé átjárhatóak minden náció számára, és ez nincs így jó.
Minden helótának tudnia kell, hol a helye. Vagy megtanulja, vagy döglenie kell!
Előzmény: deadcrow (934)
deadcrow Creative Commons License 2001.10.15 0 0 935
miért akarsz te bárkit szóra bírni? ugyis csak hülyeségeket mondanának.. a lényeg, hogy jajgassanak, nem?
Előzmény: führer (933)
deadcrow Creative Commons License 2001.10.15 0 0 934
ok, kapsz aranyfogakból egy nagyobb piramist..
Előzmény: führer (933)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!