Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.25 0 0 85

Minannyian trudjuk, hogy Szilire van kiosztva a "szeretnivaló naíva" szerepe, őt küldi el a Párt egy magyarellenes gyűlöetkampány után Pozsonyba, egy keresztényellenes kampány után Debrecenbe. Ezt a szerepet osztották ki rá. Időnként azonban előjön valódi énje, a bolsevista pártamazoné, s olyankor bizony Lendvai Ildikóra hajaz a viselkedése! S ne felejtsük el azt se, amiről jelenlegi főnöke, a pszichopata bűnöző dicsekvéséből tudunk:

Mi csináltuk meg a "köteles akciót is". Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés."

(Ja, ész a tény , hogy valaki sérült, nem mentesít az aljasság, emberi romlottság bűne alól!)

Alfa Hold Creative Commons License 2006.09.25 0 0 84
Atomot szilinek.
geszthi Creative Commons License 2005.06.07 0 0 83
Delben ha visszalep (a Fidesz nyilvanos szavazasi trukkjei es tegnapi nem szavazasi dolga utan, amirol meg Solyom is tudott - sot Ader szerint egyet is ertett vele) nem csak martir, de alkotmanyjogi es politikusi tisztessegbol is hos/peldakep lehetett volna.

Mot mar csak egy bukott torteto politikusno aaki majd jatsza a jaj megbantottak a galad libsik notat.

Igy jar aki mindenaron KE akar lenni amikor meg a sajat valasztopolgaraik kozott sem tamogatjak!
KALEKUZI Creative Commons License 2002.07.02 0 0 79
Pédátla, hogy a Magyar Országgyűlés elnöke próbálja degradálni saját parlamentjének a szerepét.

Silly levelet írt MEggynek, hogy "tekintélyes értelmiségiek" találják ki az ügynöktörvényt. Akkor minek Országgyűlés? Minek Alkotmánybíróság, agol VALÓBAN tekintélyes értelmiségiek vannak bal és jobboldalról delegáltak egyaránt, és amelytől előzetes kontrollt lehetne kérni.

De ha tegyük fel, tényleg szükség lenne a sok agydagaszt "értelmiségi" nyavajgására, akkor pont ezt miért a Parlament elnöke kezdeményezi?? HOgy saját Országgyűlését degradálja? Ennél olcsóbb demagógiát még nem hallottam.

Buta és pökhendi nő, méltó párja Lamperth Mónikának.

sarpy Creative Commons License 2002.07.02 0 0 78
Szilinek nincsen véletlenül egy ikertestvére?
Csak azért kérdem, mert egyszer az uszodában a melletem lévő pályán úszkált, egyszer meg autót vezetni láttam, és soha nem tűnt fel a sajnálatos testi hibája.
Illetve múlt héten láttam valamilyen intézmény avatásán az egyik híradóban, hogy nehezére esett átvágni a szalagot egy kézzel. Komolyan, megsajnáltam.
A politikai és agyi teljesítményét összekapcsolni a testi hibájával, azt meg /mint jobboldali szimpatizáns/ tahóságnak tartom, ugyhogy arra kérek minden jobbos hozzászólót, hogy erről a vágányról sürgősen térjen le.
sarpy Creative Commons License 2002.07.02 0 0 77
veloreksz, azt írod tudnál mesélni róla meg a rokonsága viselt dolgairól. Érdekelne, mivel én is az ő választókerületében lakom. Hadd tudjam meg kire nem szavaztam. Ha nyilvánosan nem akarod, emailban is megtehetnéd.
Előzmény: veloreksz (64)
dafkelaci Creative Commons License 2002.07.02 0 0 76
A riherongy megint nem adott szót a neki nem tetsző képviselőnek.
Érzékeny Creative Commons License 2002.06.27 0 0 75
Nem.(
Előzmény: bormester (73)
bormester Creative Commons License 2002.06.27 0 0 74
Amúgy most végigfutottam ezt a témakört, és eléggé elhűltem, miféle gennyes indulatok fortyognak itten egyesekben.

Szili eddig remekül helytáll, bár a feladata minden szempontból összehasonlíthatatlanul komplikáltabb, mint Áderé volt, de kitűnően megoldja. A kormányprogrammal kapcsolatos törvénykezés is jól halad, és az ellenzék is megkap minden lehetőséget (még azt is, amit nem kapott meg, ma pl. elnöki indítvánnyal napirendre vette a FiPÖCS szavazócédulás rögeszméjét, noha a házbizottság leszavazta). Le a kalappal.

bormester Creative Commons License 2002.06.27 0 0 73
Nekem semmi nehézséget nem okoz a miniszterelnököt nem tisztelni. Éppen az ötödik a sorban, akivel kapcsolatban tudomásul veszem ezt. Mindnyájuk között azonban leghátul Orbán van, akit elég mélyen megvetek. A többi (Antall, Boros, Horn és Medgyessy) nem váltotta ki belőlem, hogy másféle szemmel nézzek rájuk, mint a politikusokra általában.

Öregember, szerinted Orbánt lehet t i s z t e l n i?

Előzmény: Érzékeny (72)
Érzékeny Creative Commons License 2002.06.27 0 0 72
Persze, igazad van.)
Csak azt akartam jelezni, hogy jó lenne, ha legalább a miniszterelnököt lehetne tisztelni.
Vagy ez már nem divat ??
Komolyan kérdeztem, öreg vagyok (((
Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.27 0 0 71
Nekem tetszik, amit mondasz.

De itt az Index fórumain szerintem elmegy a Megyó meg az OVi, mert rövidebb és úgyis mindenki tudja, kikről van szó. Számukra ez a híresség átka:-)

Egyébként amikor beszélt velük valaki, még soha nem hallottam ilyet.

Előzmény: Érzékeny (70)
Érzékeny Creative Commons License 2002.06.27 0 0 70
Nem fog tetszeni amit mondok, de nem érdekes )
Én olyan országban szeretnék élni, ahol a miniszterelnököt Miniszterelnök úrnak szólítják, függetlenül attól, hogy Orbán Viktornak, Medgyessy Péternek, vagy Gipsz Jakabnak hívják.
Pite,Ovi,Megyó,Vik-tor az maximum a gyerekeim játszótársa lehetne.
Hát valahogy így gondolom én.
Előzmény: Törölt nick (68)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.06.27 0 0 69
Az elmúlt négy évben ez nem jutott eszedbe? Akkor még rosszabb volt a helyzet.
Előzmény: KALEKUZI (51)
lerr Creative Commons License 2002.06.27 0 0 67
Hát. lehet, hogy vagytok jópáran, akik nem büszkék rá a választókerületében, de ott sem voltatok elegen:))

Már az első fordulóban simán bejutott:)))

Egyébként merre laksz?

Előzmény: veloreksz (64)
veloreksz Creative Commons License 2002.06.27 0 0 66
Egyátalában nem kedves hét szűk esztendő elvtárs!

Pironkodom amiatt, hogy a te és a hozzád hasonlók nívójára süllyedek, de ha ezt most nem írom meg neked és a hasonszőrűeknek, epeömlést kapok! A te kedvenceid szokták mondani: a stílus maga az ember. A stílusod alapján te élég szar ember lehetsz! Ezen észrevételem szól a topikban öklendező valamennyi kamerádodnak is!

Előzmény: hét szűk esztendő (38)
veloreksz Creative Commons License 2002.06.27 0 0 64
Érzékeny!
Valóban undorító és vérforraló, amit egyes itt topikolók "hozzászólásként" ki tudnak adni magukból (érdekes módon ezek mind libibolsiknak tűnnek)! A Te hozzászólásod felüdülés ezekhez a fröcsögő mini (vagy maxi, sőt foxi-maxi) kovácslászlók, kunczegáborok,lendvayildikók, egyebekhez képest.
Sajnálnálak, ha tényleg kevesebb lenne a fejedben, mint a házelnök asszonyéban, mert hidd el neki nem sok van! De én ezt nem hiszem, így ne becsüld le magad!
Más. Szili Katalinnal nem az a baj, hogy fogyatékos, ez én úgy tudom, egy tragikus gyermekkori baleset következménye: egy háborúból ittmaradt lövedék robbannása okozta. Ezért természetesen sajnálat jár, ha erre Ő igényt tart.
A baj az Ő és a rokonsága viselt dolgaival van! Tudnék róla mesélni!Szerencsétlenségemre az Ő választókerületében élek, de nem vagyok rá büszke, s vagyunk ezzel még így jó néhányan! Én (nem örömmel), de elfogadom, hogy Ő az országgyűlés elnöke, de azt elvárom tőle, hogy emelkedjék felül pártszimpátiáján, mert magas közjogi méltósága ezt megköveteli Tőle! Ha erre képtelen, mondjon le, mivel akkor alkalmatlan a posztjára!
Előzmény: Érzékeny (39)
lerr Creative Commons License 2002.06.27 0 0 63
Szándékosan ne magyarázd félre, amit írt!
Előzmény: alba (62)
alba Creative Commons License 2002.06.26 0 0 62
Kedves hét szűk esztendő!
Bibliai neved ellenére a lenti hozzászólásodból látszik, milyen zsigeri gyűlöletet érzel az általad "bunkó, szar" jelzővel illetett keresztények iránt. Átsüt az írásodon a megvetésed, gondolom mikor ezt a szót leírod, mindig köpsz egyet magad mellé... Ne feledd, a rendszerváltás előtt is keresztényeknek már ismerős az az érzés, hogy lenézik, megvetik, megszégyenítik őket, így semmiképpen sem überelted pl. Mindszenty rabtartóit, akik többek között meztelenül futtatták őt négykézláb, közben gumibottal szórakoztak legnemesebb részével, mondván: arra neki úgysincs szüksége. Szóval van még mit tanulnod. Bár őszintén remélem, hogy csak indulatodban ragadtattad el magad.
Mások fogyatékosságán (testi hibáján, alacsony növésén) tréfálkozni politikailag nem korrekt :-). Egyszerűbben: bunkóság, otrombaság.
Ugyanígy illendő, ha zsidó származást/vallást nem firtatunk, ilyen irányú élcelődési/gúnyolódási vágyat kéretik a kereszténységen kitölteni...
HI: alba
Előzmény: hét szűk esztendő (21)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2002.06.26 0 0 61
Figyelünk téged (is!) ne aggódj már régen itt vagyunk de nem fekete autóval az már nem divat ha nem tudnád. Pacalt fogsz enni Te is!
Előzmény: KALEKUZI (60)
KALEKUZI Creative Commons License 2002.06.26 0 0 60
Hú, látom hemzseg ba topic a nagy bölcsességektől.

Gratula. Fekete KGB-s autóval mikor akartok értem jönni?

Előzmény: Broad Bandi (59)
Broad Bandi Creative Commons License 2002.06.26 0 0 59
Te is fogyatékos vagy, sokkal fogyatékosabb, még ha ez kívülről nem is látszik, mivel nem tested, hanem emberi mivoltod hiányos és felismerhetetlenül torz. Míg az övé adottság, a tied szerzett. Kár volt közszemlére tenned és kérkedni vele. Ezzel még kritikád megvitathatóságát is lehetetlenné tetted.

BB

Előzmény: KALEKUZI (18)
qncogi Creative Commons License 2002.06.26 0 0 58
Megtette és bocsánatot kért.
Előzmény: KALEKUZI (54)
hm238423 Creative Commons License 2002.06.26 0 0 57
Na. Melto vagy KALEKUZI baratod olelesere...
Menjetek egyutt be a szervezetbe. Erositsetek orban koreit..
Előzmény: petrezsemlye (55)
Érzékeny Creative Commons License 2002.06.26 0 0 56

-----------------------------------------------
Előzmény: KALEKUZI (46)
petrezsemlye Creative Commons License 2002.06.25 0 0 55
Ujjuj, az veszelyes; figyelembeveve Silly Kati fogazatanak strategiai elrendezodeset, a ket felso metszofoga kozotti terjedelmes resen at kapasbol visszasorozhatta volna a partizant. Valszeg Silly a torolgetessel volt elfoglalva, amiben adottsagai csak feleannyi sebesseget engednek meg, mint a nepesseg tobbsegenek.
Előzmény: KALEKUZI (54)
KALEKUZI Creative Commons License 2002.06.25 0 0 54
Igen Szili nem mindenkinek szimpatikus. Egy utcai jópofáskodáson egy angoltanárnő elvesztette a fejét, és leköpte. Ezen azért el kéne gondolkodnia.
lerr Creative Commons License 2002.06.25 0 0 53
:))

"vagy az nem testi fogyatekossag?"

Hát nem tudom:))

Írd meg Orbánnak mélben, hogy szerinted ő testi fogyatékos:)))))
Örülni fog:))))

petrezsemlye Creative Commons License 2002.06.25 0 0 52
Nem t'om, kedves ferjeuranak a parlamenti kepviseloi kocsival tortent, elhallgatott/letagadott/rendszamtablacseres balesetevel kapcsolatban tett-e valamit a kis aranyos Silly Kati... mer'hogy en sem kapkodnek az ilyen ugyek utan ket kezzel, az biztos.
KALEKUZI Creative Commons License 2002.06.25 0 0 51
Szégyen, hogy abban az országban kell élnem, ahol ilyen gyenge szakember az ország 3. legfőbb közjogi méltósága.
Előzmény: micacska (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!