A régen meghalni látszó oldalon egy kérdés.
A BONTEX-et aki elvileg forgalmazza a S7-et, hol lehet utolérni?A web címét nem találom ,pedig volt. Lehet kapni máshol valamilyen formában Pl:használtan:?
Szerencsére én 180 cm vagyok, és meglehetősen vékony, úgyhogy testreszabott lenne a gép! :-)
Tényleg, van mód arra hogy a Hungaroringen lehessen tesztelni?
Nem vagy egyedül. Majd megőrültem, mikor először láttam. Pár pillanat múlva világossá vált számomra a cél. NEKEM KELL EGY ILYEN. Az más kérdés, hogy lakásom még nincs, de családom már igen. Az asszonnyal meg is egyeztem gyorsan, ha sikerül kerítenünk valami lakhelyet(barlang), megkapom az engedélyt a családi tanácstól(Nálunk családosoknál ez így megy?!;-)
Némi böngészés után, a vétellel kapcsolatban, hasonló véleményre jutottam, mint te, de találtam még valamit a Belga képviselet honlapján.
Ha jól számolom, kb. 6000,-HUF-ért 1 órára ki lehet bérelni. Ráadásul a munkám kapcsán évente 4-5 alkalommal járok azon a vidéken.
Teljesen fölizgultam.
Egyelőre ezt szeretném elérni, bár nem tudom a belga főnökömet, hogyan veszem rá, hogy elvigyen az adott helyre, és ott várjon rám úgy 1 órát.
Addig is, marad az álmodozás!!!
Egyszer en is szeretnek majd egy ilyet, de ezeket csak versenypalyan lehet igazan elvezni.
A hagyomanyos 7 kaszniba 190 cm felett mar nem fer be az ember. Bar most mar van XL-es is :)
Talán egy ok miatt nem vennék ilyen autót itthonra (kettő).
-A városban megfulladnék benne a szmogtól.
-Ilyen utakon nem igazán lehet kihasználni, de második autónak ideális lenne. :-)
Tényleg igaz, hogy az angolok építik a "legigazibb" sportkocsikat. Lotus, Caterham, TVR...
Minimal!
Volt szerencsém ott lenni Bontexéknél egy összeszereléskor. Nagyon jó a "feelingje" az autónak, viszont azért olyan drága, mert apró pici darabokban jön Angliából. Szivtak is eleget a hibás, sérült alkatrészek visszaküldésével.
A Juventus Teamben meg a PentaCompban benne van/volt egy fickó, akinek van ilyen csodás kis masinája. Egyszer alkalmam nyílt megcsodálni. BRG/Chrome színekben pompázott!
Van valakinek személyes tapasztalata az autóval kapcsolatban? Úgy tudom, hogy a BONTEKSZ horribilis összegért készít rendelésre, de azért a munkáért ki nem fizetnék annyit, még ha lenne is pénzem.