Keresés

Részletes keresés

micu Creative Commons License 2001.11.05 0 0 10
Nekem KDE2 Konqueror (linux) alatt nagyon korrektül viselkednek. Ellentétben a régi matávos javascriptes hasonló reklámokkal amik viszont ottmaradtak (igaz azok nem az index.hu-n voltak, és még nem ez a KDE verziója volt).
noidea Creative Commons License 2001.11.05 0 0 9
Felhozom, mert még mindig ott van.
ready Creative Commons License 2001.11.02 0 0 8
Pontosan ez nem popup hanem mindenfele flashes szar...nekem is operam van, hat meg szerencse , hogy nyomok egy g betut es eltunik az osszes kep:-/
Előzmény: destruktív (5)
noidea Creative Commons License 2001.11.02 0 0 7
Sajnos ezek már nem pop-up-ok. Java script a nyagy része. Le lehet azokat tiltani, de akkor pl. nem működik a fórum topic-csoport váltása a jobb jelső kis list-box-szal, stb.
Előzmény: destruktív (5)
noidea Creative Commons License 2001.11.02 0 0 6
Nekem Opera van, sajnos az sem véd meg :-(
Előzmény: ready (4)
destruktív Creative Commons License 2001.11.01 0 0 5
Aha. Erre a célra vannak ezek a popup filterek. Nagyon faszák. Én is utálom ezeket a rohadék kinyíló kis ablakokat, de a popup filter leirtja őket. Király.
Előzmény: ready (4)
ready Creative Commons License 2001.11.01 0 0 4
Mert biztos explodert hasznalsz...vannak ezek a f@sza ksi reklamok amik sok bongeszonel nem ugy mukodnek ahogy kene, ezert a cikkeknek jo reszet kitakarjak, mert rosszzul erzekelik az eger poziciot...ez tobb mint kellemetlen..nekem pl allandoan rancigalnom kell ossze vissza az egeret ha el akarom olvasni az adott cikket
Előzmény: destruktív (3)
destruktív Creative Commons License 2001.11.01 0 0 3
Mi van? Nem értem a topikot.0
Előzmény: noidea (-)
KalandoR Creative Commons License 2001.11.01 0 0 2
juteszembe, akinek kell, elküldöm, hogy nekem hogy néz ki egy index.hu oldal (kalandor@pro.hu)

van egy régesrégi tűzfalam, ami kiszedegeti a reklámokat (jókis web filter & ad blocking)
nem vicc, nagyon ügyes a kis fickó, finoman beállítható :)

KalandoR Creative Commons License 2001.11.01 0 0 1
reklám nélkül sajnos semmi sincs, de e zmár valóban pfátlanság
sexmachinehead Creative Commons License 2001.11.01 0 0 0
minden reklam egy nagy nulla!
Előzmény: noidea (-)
noidea Creative Commons License 2001.11.01 0 0 topiknyitó
Mit szóltok a minden eddiginél pofátlanabb reklámhoz? Bele a pofámba, hogy ne tudjak olvasni. Az ELMŰ-á még eltűnt, a BELL már nem. Az anyjukat már!!! Véleményeket, nullázást ide kérek :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!