Keresés

Részletes keresés

ATIS Creative Commons License 2000.10.11 0 0 29
Nem tudok egyetérteni veled. Nekem is megadatott a netszerelemnek nevezett "borzalom". És tökéletesen működik immár 4 hónapja.
Amivel viszont mindenkinek tisztában kell lennie, hogy ez nem abból áll hogy mérhetetlen számú levelet küldtök egymásnak, mindenféle képeket sex gyanánt és szebbnél szebb gondolatokat arról milyen jól megvagytok egymással. Ez NEM szerelem csak egymás ámítása. Én a jelenlegi barátnőmmel 2-3 levelet válottam mielőtt találkoztunk volna. Egyikünk sem árult zsákbamacskát és úgy leveleztünk mintha a régi haverok lettünk volna. Ok lehet hogy szerencsém is volt de szerintem 1-2 levél után kiderülnek a másik szándékai. Azért ne legyünk olyan naívak.
Szóval kitartás és őszinteség!
Előzmény: Bikabúgó (19)
Bikabúgó Creative Commons License 2000.10.11 0 0 27
Minden attól függ, milyen reglapot hoztok össze, mennyire szimpatikus kép alakul ki rólatok azokban, akiknek be akartok mutatkozni.

Minden? És mi van a valósággal? a lap általában azt tartalmazza, amilyen az illető szeretne lenni. Azon lehet hazudni, mert ránézésre a hazugságot megállapítani nem lehet.

Aztán kiderül, hogy az illető buta is, műveletlen is, a lap sem az övé (összeállította: a zavaros olló), ígénytelen a külső (de ez nem számít), de a lelke az szerinte szép.

Majd szánalmasan, nemtől függően esetleg lovagiasságot imitálva elküldi az anyjába azt, aki nem dől be a kollektív képmutatásnak. Bénán, a többiek felé kacsintva.

Előzmény: G. Patrik (26)
Bikabúgó Creative Commons License 2000.10.11 0 0 25
Vissza kell menned hozzá az időben 2 évet.
Előzmény: bastyaelvtars (21)


Kataca Creative Commons License 2000.10.11 0 0 23
puszika :)

... Csak azt ne gondold, az a kép róla készült! Valahonnan ollózta a neten ...

4 hozzaszolas, hm, teljes inkognito, mitol felsz? Itt inkabb te vagy az aki nem mered felfedni magad.

Bulinetes vagyok, sokaig elhetsz :)
Mondsza, mennyi penteki bulinetes szeanszon jelentel meg?
Egyebkent Bikabugo is neha elofordul bulineten.
Jah, es napkozben nem miattam tudsz nem_bejutni, ezt a balhet nem viszem el :)

Előzmény: Co-bold (22)
Co-bold Creative Commons License 2000.10.10 0 0 22
Kedves Kataca!
A hátralévő hosszú-hosszú életem merném rátenni, Bulinetes vagy! Tökéletesen illeszkedik a sommásan kinyilvánított véleményed az ottana stílusba. Fölötted egyel van egy hozzászólás. Azt hiszem - annak ellenére hogy nem én írtam - nagyon igaz! Az az érzésem, rólad írták! Bikabúgó tud valamit!
Előzmény: Kataca (18)
bastyaelvtars Creative Commons License 2000.10.10 0 0 21
Szerintem az van a bulinettel, hogy tele van olyan felhasználókkal, akik már rég nem lépnek be (megunták, rátaláltak, meghaltak stb.), így ha írsz 10 embernek, abból 9 már nem is létezik.

Egyébként hol van ez az anyázós részleg? Ki akarom próbálni! :))

Előzmény: Bikabúgó (20)
Bikabúgó Creative Commons License 2000.10.10 0 0 20
Az érM sok másik oldala. Merthogy olyanjai is vannak neki.

1. Kurvára nem jött be semmi az életben, nem jó ez így. Aztán valaki kitanálja az Internetet - nosza, itt a mi időnk!!! Csináljunk egy klubot, egy Bulinetet, ahol mi vagyunk a topon! Kitiltunk, tanítunk, megfeddünk, megmondjuk, ítélünk elevenek és holtak felett.
2. Sajnos sem Ambrus Merci, sem Béres Alexandra, se Brad Pitt, se Harrison Ford nem akad horogra, se olyan, aki kicsit is hasonlítana is valamelyikre. Annál több vérígénytelen ember, akik "nem a külső a lényeg"-et üvöltve, érthetetlen, zavaros moráljukat követve, rondaságukkal büszkélkedve mindenkinek megmondják a megfellebezhetetlen erkölcsi igazságot. Egy copy-paste-lt versrészlet kész kultúra és romantika. Egy kecskerím az éles ész egyértelmű bizonyítéka. De hát könnyű nekik, mögöttük a "pallos" a hasonszőrűek kezében. Pedig kicsit lazítanának, és belőlük is kijönne a nő/férfi.
3. De ez utóbbi nem megy; együtt virtuálisan elnyalakodnak, rövidzárlatot okoznak a hálózatban, elégedetten lelkük szánalmas, bonyolultnak kikiáltott mélységeivel. Jobban érzik magukat a virtualitásban, mert ott nem kell elviselniük önmaguk és társaik látványát. Folyamatosan hazudnak maguknak. És egymásra kacsintva, ártatlan sértődöttséggel képesek vérig sérteni bárkit, aki normális - ha az törődne velük :-D
4. Aztán megtörténik a csoda: néha a zsák megtalálja a megfelelő foltját, a történet esetleg bekerül az újságba, és mi, akiknek nem adatott meg a netszerelemnek nevezett természetellenes borzalom, elnézően szánakozunk rajtuk. Bár erre nincs szükségük; de másoknak sincs szüksége az ő egyedien banális szerelmükre.

Az internetes társkeresés ma még a legsajnálatra méltóbb dolgok egyike. Egyrészt azért, mert vannak emberek, akiknek máshogy nem megy, másrészt azért, mert konzerválja a szerencsétlenséget. És brutálisabbat lehet ütni a másikon, mint az életben - mert a billenyűzetnek nincsenek gátlásai, mint a szájnak.

Bikabúgó Creative Commons License 2000.10.10 0 0 19
AHHHH... hogy micsoda témák vannak itten.
Előzmény: Blindmouse (13)
Kataca Creative Commons License 2000.10.10 0 0 18
ez hujeseg!
Előzmény: Co-bold (17)
Co-bold Creative Commons License 2000.10.10 0 0 17
Koralka!
Ne csodálkozz rajta, hogy ilyen a stilus a Bulineten. Szinte csak azok a számitógép-örültek vannak ott jelen, akik megengedhetik maguknak, hogy 24 órán át levelezgessenek. Vagy mert olyan helyen dolgoznak, vagy mert birja a zsebük, de ez az utóbbi a ritkább. Mivel a nehézkes hozzáférés miatt egy átlagos honpolgár nem nagyon engedheti meg magának az 1-2-3 órás várakozást a bejutásra, - no meg a pénztárcája sem engedheti meg, - kialakult egy klikk. A mostani törzsközönség egymást túllicitálva "ökörködik", mert unatkozik és már abba is belefáradtak, hogy egymást macerálják. Ha betoppan egy "idegen" értsd ritka vendég, vagy uj tag, megrohanják és az állányok és álfiúk, kezelésbe veszik - ahogy irtad. Csak azt ne gondold, az a kép róla készült! Valahonnan ollózta a neten és büszke magára, milyen nagyfiu és milyen bátor! Volt rá eset, hogy 3 különböző hölgytől, vagy inkább álhölgytől ugyanazt, egy pornó oldalról származó képet kaptam. Azidőtájt az a kép volt a menő... Na ezek után már nem kell csodálkozni, miért marad el a személyes találkozás. De sok esetben azt hiszem jobb is így!
Előzmény: korallka (16)
korallka Creative Commons License 2000.10.10 0 0 16
Szia!

Nem tudom, én is már jó régen tagja vagyok a Bulinet-nek, én mindig válaszolni
szoktam a "szalonképes" levelekre. Viszont nem 1x fordult elő, hogy valaki úgy
kezdte volna a levelezést, hogy legelőször is küldött az intim testrészéről egy
fotót, szives miheztartás végett, hogy mégis lássam kivel nézek szembe :)
Nos itt nincs mit visszaválaszolni - mert no comment.
Azért ez a többi net-re is érvényes, mert nagyon vad dolgok szoktak előfordulni
mindjárt első levélírásnál, illetve látszik, hogy az illető csak hülyéskedik és esze
ágában sincs komolyan ismerkedni, beszélgetni, levelezni és főleg nem felvállalni
egy személyes találkozást.

üdv. korallka

Előzmény: A voile (-)
Co-bold Creative Commons License 2000.10.10 0 0 15
Látom 1 kerek éve áll ez a téma. Ezek szerint mindenki meg van elégedve? Mit szóltok a Deltasoft, mint rendszerüzemeltető "kiváló" sebességű szerveréhez? Vagy ez is csak nekem nem megy? Napokon át nem sikerül feljutni, ha mégis nagynehezen, ugyanazt a 150-200 nic nevet látni hetek, hónapok óta. Ha egyszer feljutottak, minek lejönni. A maradék 55 ezer regisztrált tag, - és gondolom ez lenne a potenciális levelező, ismerkedő réteg - a szerver korlátai miatt fel sem tud jelentkezni. Igy mostanra teljesen belterjessé vált, pár száz, egyébként is egész nap gép mellett üldögélő, brahis gyerek privilégiuma a bulinet használata. Igy nem várható normális hang. Elsorvadt a bulinet. A rendszergazdának ne írj levelet, nem válaszol, de tenni sem tesz semmit.
Vissai Creative Commons License 1999.10.26 0 0 14
Off
Nemtom, hogy csinalod. A lanyok jobban viselik, mint a fiuk ?
Neha, elvetve, ha mondjuk viszem elohivatni a filmet (gepestul), es tudom, hogy van meg par ures koc, es egesz veletlenul lattam egy olyan igazan jol kinezo pasit (szepet, na, de tudom, hogy ezt nem veszi be a majatok :), meg is kerdeztem, hogy lefenykepezhetem-e, csak ugy, hogy legyen egy fenykepem egy szep ferfirol -- haaat... 1 alkalommal hagyta, 2ben azt hitte, fel akarom csipetni magam... satobbi.
Nem megy ez nekem.
On
Előzmény: danger (9)
Blindmouse Creative Commons License 1999.10.26 0 0 13
egyszerű.. nem kell csajozni odamenni... és nem kell bedőlni minden piros nicknek..

én speciel csak annak hiszem el hogy nő akit személyesen is ismerek.. vagy ha normális fotó van.. nem pedig valami ócska pornpic ami minden gagyi XXXCD-n is fennvan :))

Pille Creative Commons License 1999.10.25 0 0 12
Mint szintén gyakori Bulinet-látogató, én is hozzáfűzném véleményemet.
Én speciel elég nagy arányban válaszolok a nekem küldött levelekre, így csak ebből tudok kiindulni. Olvastam máshol, más topicban a kérdést, hogy mi az ami az első pillanatban megragadja a lányokat egy személyes találkozásnál? Nem igazán tudtak dűlőre jutni a kérdésben. De ez az írásos kommunikációban is így van. Van valami, ami miatt első pillanatban szimpatikussá válsz, vagy nem. És ettől (is) függ a válaszadás gyakorisága illetve minősége.
A voila ez nem negativ kritika feléd, félre ne érts.

Egyetértek dangerrel, nem az a cél, hogy kicsikarj belőle mindképpen valami választ. Én például sokszor szemelgetek a szülinaposok között, és csak úgy küldök időnként egy egy köszöntőt az ünnepeltnek. De a választásban nem az befolyásol, hogy mint partner megfelel-e nekem vagy nem, hanem hogy mennyire ért a lelkemhez amit lapján írt. És bátran mondhatom, hogy sok barátra tettem már szert ilyen módon.
No és persze az sem elhanyagolható, hogy az ember aktív legyen a cseten (vagy a falon), "megmutassa magát" a másiknak, beszélgessen.
De ha mindenképpen a levelezést kedveled, akkor az első legyen nem túl hosszú, ötletes, egyedi... no és persze vidám. Még azok is, akik a lapjukon felvállalják a "sexpartnert keresek"-et, nem hiszem, hogy rajonganának egy "holnap este nálad vagy nálam?" tipusú beköszönésért. Persze, esete válogatja.... :-))))))

eMM Creative Commons License 1999.10.23 0 0 11
Nos én igazándiból még nem tudtam (akartam) kipróbálni a netes "nőzést".
Talán majd 1X meg az is lehet hogy nem ,az élet sokféle.
Előzmény: ugrifules (6)
danger Creative Commons License 1999.10.23 0 0 10
Blumi: igen... ezt imádom a Bulinetben... nagyon ki van az találva. Meg az az "eddigi levelek", alias "úristen, mit írtam ennek a csajnak, hogy ezt válaszolta" -gomb :)))))
Előzmény: BlumiDC (8)
danger Creative Commons License 1999.10.23 0 0 9
Jawohl, Ugri, das ist helytálló, áber van az úgy, hogy az olvasgató kiscsaj hirtelen belegondol, hogy "te jó ég, de hát tulajdonképpen miért nem találkozom ezzel a sráccal".... Azok a csajok ugyanis, akik "csak úgy kíváncsiságból" regisztrálódnak, azért a lelkük mélyén eljátszanak a gondolattal, hogy hátha talán esetleg egyszercsak nini mégis nahát..... Persze úgy válaszol, hogy magában azt mondja: "jó, hát írok neki, HADD ÖRÜLJÖN, de ez nekem SEMMIT NEM JELENT, én csak KIPRÓBÁLOM", aztán addig-addig játszik a tűzzel, hogy egészen felhevül...

Gothic: volt sok ilyen eset. Másik "rossz szokásom" példul, hogy a nagyonszépeket olykor lefényképezem, csak úgy magamnak, collection szintjén. Egyszer megállítottam egy csajt az Örsvezíren, hogy le szeretném fényképezni, és maradjon már veszteg egy pillanatra - szinte hitetlenkedve kérdezte, hogy mégis miért, mire korrektül el is magyaráztam neki két-három szóban, hogy a női szépséget nagyra értékelem, és gyűjtöm, mint más emberek a bélyeget.... (khm:)... 80 karakter szélességben mosolygott, és négy hónappal később, amikor az utcán teljesen véletlenül megint összefutottunk, ugyanúgy örült nekem...... Számomra ezek olyan kedves emlékek, amik nélkül tök sivár lenne az egész. I love this game :))))

Előzmény: ugrifules (6)
BlumiDC Creative Commons License 1999.10.23 0 0 8
Nekem meg az a bajom a Bulinettel (ill. Randivonal, Inda ua.) hogy nem vagyok budapesti, régióm pedig alulreprezentált a neten. A távkapcsolatoknak pedig nem vagyok híve.

Nálam a válaszolási arány kb. 50%, ami nem is rossz. Különösen hogy én sem válaszolok mindenkinek. Sokáig halogatom a válszt, utána pedig már azért nem írok, mert most már minek.

Engem egyedül az Indán zavar ha nem kapok választ, mert nem tudom, hogy a címzett olvasta-e egyáltalán a levelemet. A Bulineten ha ott a felbontott boríték, és válasz mégsem jő, hát az is egy válasz.

Gothic Creative Commons License 1999.10.23 0 0 7
Az én bajom az ilyen csennelekkel, hogy soha nem vagyok biztos benne. hogy tényleg NŐvel van dolgom. Utálom, ha büntetlenül bepaliznak és utána még röhögnek is rajtam.
Egyszer lenyomoztam egy ilyen fickót és rohadtul bepánikolt, amikor nem publikált emilcímére
kapott egy lélekemelő üdvözletet. Azóta nem ismerkedem a neten.
Netika címmel indíthatnánk egy topicot a netes etikai elvárásokról....

Danger-nek: Az a "fehér rózsa" gyönyörű gesztus volt. Be is párásodott tőle a tekintetem:-)
Tényleg OK volt.

Üdv
Gothic

ugrifules Creative Commons License 1999.10.23 0 0 6
A Bulinetrol annyit, hogy igy nemigen fogsz ott lanyt talalni...En ki sem irtam a reglapomra, hogy barkit is keresnék, megis aranyos es helyes lanyokat ismertem meg a cseten, koztuk a mostani baratnomet. Nekem ez bejott, csak nem szabad nyomulni...Olvastam, milyen leveleket kapnak szazszamra a lanyok, hat ne csodalom, hogy nem is valaszolnak nemelyik nyalcsorgato lihegonek (nem szemelyeskedes!). Es nagyon sok csak kivancsisagbol regisztralja magat, aztan nagykepuen olvasgatja a beerkezo levelhegyet.
Előzmény: eMM (5)
eMM Creative Commons License 1999.10.22 0 0 5
Á az biztos nem ilyen ,nekem mindig a bélyeggyűjtők barátokat keresnek szokott nagyon bejönni! :-)
Előzmény: Endorfin (2)
A voile Creative Commons License 1999.10.22 0 0 4
Danger:
Nem kell exkúzálnod magad, nagyon is helyénvaló volt a hozzászólásod. Lehet, hogy csupán arról van szó, hogy a leveleken is átsugárzik a levlíró személyisége, és az én személyiségem nem tesz alkalmassá erre a feladatra.

Azt persze nem értem, hogy hogyan tudod azt írni, hogy "szép vagy", amikor fényképes bemutatkozás csak elvétve akad. Hacsak úgy nem, hogy fénykép híján is ezt írod. Akkor nagy ötlet.

Endorfin:
Igen, a szexkeresőben. Gondolod, hogy ez a hiba?

Előzmény: danger (3)
danger Creative Commons License 1999.10.22 0 0 3
nem tudom, szerintem a bulinet nem ilyen. legalábbis nekem sosem volt azzal gondom, hogy nem válaszolnak. pedig nem vagyok szép, se okos. azt hiszem, inkább abban keresendő a "nagy trükk", hogy ha én írok egy csajnak, akkor nem várok rá választ, nem az a CÉLOM, hogy választ kapjak, hanem az, hogy ő jól érezze magát attól, amit mondok, és SEMMI több. egy kedves bók, és aztán diszkrét csend. ha valakinek meglátom a fényképét, és szép, akkor megírom neki, hogy "szép vagy", és semmi több, ez a 9 karakter megy át neki. esetleg még egy mosoly, 1 db zárójellel. ez nem tolakodó, és nem kelti azt az érzést a lányban, hogy valaki "rátapadt". és nem érdekel, hogy jön-e válasz, mert nem a válasz érdekében írtam. persze ha felel rá a hölgy, akkor örülök.

bocsánatot kérek, ha bárki úgy érzi, hogy most vagánykodom. egyáltalán nem, és nem akarok senkit "kioktatni" vagy "beavatni" a nagy titokba. nincs nagy titok. mörfitörvény, az van. az ember mindig akkor kap meg valamit, ha már lemondott róla. én tényleg ilyen vagyok, és egyébként ez se feltétlen jó. de például két nappal ezelőtt vettem egy csajnak egy fehér rózsát, mert ott állt a buszmegállóban, és szép volt. (nagyon zavarba jött szegény, de hát mit csináljak.... :) szóval megmondtam neki, hogy "ezt azért kapod, mert szép vagy". a telefonszámát nem kértem el, az enyémet sem adtam meg (bár mondjuk egy szavába került volna), és kész, soha többé nem látom. de biztos vagyok benne, hogy utána egy-két óráig jól érezte magát. esetleg elmondta egy-két barátnőjének - ez egy kedves story lesz neki. ajándék tőlem.

na
nem akarok sokat pofázni, de remélem, hogy a dolognak a feelingje az érezhető.... én tényleg "bolondulok" a nőkért.
sorry

Előzmény: A voile (-)
Endorfin Creative Commons License 1999.10.22 0 0 2
Nyilván te is a szexpartnerkereső szekcióval próbálkoztál.
Vagy a" barátot, levelezőpartnert keres" is ilyen ?

Endorfin

Előzmény: A voile (-)
leha Creative Commons License 1999.10.20 0 0 1
Nem csak a bulinet ilyen : (
Ian Brady Creative Commons License 1999.10.20 0 0 0
Bocs, de már sok ideje nem nulláztam. Már nagyon hiányzott.
0!
A voile Creative Commons License 1999.10.20 0 0 topiknyitó
Feltételezem, számos levélíró - nők, férfiak -ismeri a Bulinetet,
próbálkozott bejelentkezéssel, hátha kijön valami.

Hihetetlen kevés levélre kap az ember választ, hiába
barátságos,
udvarias a levélíró. Sokan azt állítják, sok a női néven
bejelentkezett
férfi. Lehet. De nyilván sok a nő is, de ők sem válaszolnak.
Elolvassák a
leveleket, de annyi válaszra sem méltatják az embert, hogy "Kösz,
de
nem."

Miért? Miért ilyen lehetetlen a Bulinet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!