Keresés

Részletes keresés

Infomaker Creative Commons License 2000.10.11 0 0 5
Igazad van!
Én is nagyon szeretem!
Sőt, ha engem simogatnak! Mivel nekem majdnem mindenhol erogén zónám van, naggyon yooo!
MMMHH!!
Üdv.:
Imaker
unnamed Creative Commons License 2000.10.11 0 0 3
gyakorló házasemberként (majdnem két éve, a kapcsolatunk három hét múlva lesz négy éves) tanusíthatom, hogy igenis kell a szextől független gyöngédség. Érdemes foglalkozni a dologgal, nagyon megdobja a hangulatot és jól is esik mindkét félnek. És azt sem lehet elégszer mondani: szeretlek. Ezt asszonykám nagyon szereti hallgatni. Meg aztán válaszol is rá ;-)))
igus Creative Commons License 2000.10.08 0 0 1
Szia Csb!
Pontosan ezt szűrtem le, amit itt feszegetsz. Nagyon sok pasi addig iparkodik az apró kedveskedéseivel "aranyoskodni" a nőjének, amig a kapcsolat elején vannak. Azután, amikor már "befűzte" a nőt, nem fárasztja magát ezzel. Pl. Van egy fiatal kis kolleganőm, 1 éve van egy stabil pasija. Minap pont erről beszélgettünk, hogy bár pompásan megy a szex, de nem jut eszébe a palinak hogy csak úgy spontán megölelgesse, cirógassa a lányt, hanem úgy érzi, hogy ez a kapcsolat "már meg van fogva".
Pedig pont a gyöngédség hiánya miatt fontolgatja a kolleganőm, hogy másik fiú után kéne nézni, aki nem unná el egy idő után, hogy őt babusgassa.
Egyetértettem vele, tényleg nagyon kell az embernek, mint a cimben mondod: SOSEM ELÉG !
Előzmény: csigabige (-)


maestro Creative Commons License 2000.10.07 0 0 0
Szia Csigabige!

Én csak a magam férfi szemszögébol tudok hozzászólni a témához. Számomra a szex és a gyengédség jelentos része az életnek, és ha éppen az van "napirenden", igyekszem minél tökéletesebbé tenni az élményt, gyengédségben is. Ettol függetlenül, nap közben, szextol mentesen is jólesik megsimogatni a kedvesemet, de amikor jobban belemerülök a munkámban, akkor ezt általában elmulasztom... Valahogy csak egy dologgal tudok igazán foglalkozni, és úgy nincs értelme valakit megcsókolni, hogy közben nem rá figyelek minden figyelmemmel...

Szóval, szerintem jobb, ha inkább kevesebbet törodnek veled, de akkor maximális figyelemmel.

Előzmény: csigabige (-)
csigabige Creative Commons License 2000.10.07 0 0 topiknyitó
Már régóta olvasom a lista jó néhány topicját, igaz, még sosem szóltam hozzá egyikhez sem.

Most felmerült bennem a gyanú, hogy esetleg többen vannak olyanok is, akiknek alapszükségletük (lenne) a párjuktól kapott mindennapi babusgatás-dédelgetés, (a szexen kívül), viszont nem kapnak eleget belole, és egyáltalán, ez kinek mennyire fontos. Vagyis szeretném tudni, hogy "sorstársaim" hogy birkóznak meg azzal a problémával, hogy barátjukól/kedvesüktol/házastársuktól nem kapnak eleget a fenti topicnyitóból, de egyébként kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatban élnek és rendben van a szexuális életük. Nektek milyen tapasztalataitok vannak? Mennyi gyengédség az elég? Mi a jobb: ritkán kapni de akkor igazán finomat, vagy kevesebbet, de azt nap nap után? Sajnos (?), én az elobbihez tartozom... :-(

"@___

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!