Keresés

Részletes keresés

Sörenstam Creative Commons License 20 perce 0 0 953946

Rusonyológiai alaptétel, hogy ha egy tévedésére felhívjuk a figyelmét, akkor azt már csakazértse javítja ki.

 

Mindenben ilyen primitíven szembemenős, mint a dackorszakos kétéves. A csakazértis/csakazértse a fő drive, az mindent visz. A józan ész és a saját érdekei ellen is.

 

Mit össze fondorkodik ezzel az utsó álvillős posztjával is... Gondolta, belengeti, hogy juj, mennyi megtekintés. És majd mindenki jól megtorpan és elgondolkodik, és majd nem lesznek "interakciók", mert persze azt szeretné, hogy ne legyenek. Legalábbis úgy ne legyenek, ahogy most, mivel az egész trágyadomb visszahullott a fejére LOL

 

Lapos, silány észjárás mindennek sunyin a fordítottjára manipulálni. Ami - nem kétlem - egész jól működhetett alsó tagozatban.

 

Rusony. Amúgy javaslom, nézz körül a szűkebb környezetedben. Is. :DDDDDDDDDDDDD

Előzmény: Abszolút Igazság (953944)
Abszolút Igazság Creative Commons License 1,5 órája 0 0 953945

Ami viszont azt is jelenti, hogy ahányszor csak valami nevetséges ostobasággal égeti magát, akkor itt azonnal helyre kell tenni, mert nemolvassa a topikot, beindul a cakazéjtsze dacreakció, és akkor örök időkig fog nála díszelegni a hibás változat :-)))

Abszolút Igazság Creative Commons License 2 órája -1 2 953944

"Onnantól, hogy valaki felhívta a figyelmét a tévedésre, már szándékos hazugságnak számít."

 

Rusonyológiai alaptétel, hogy ha egy tévedésére felhívjuk a figyelmét, akkor azt már csakazértse javítja ki.

 

Freddy Mercury, királyvíz blog, hibáktól hemzsegő reddites beköszöntő, bármi - ha egyszer rámutattunk a nevetséges tévedésére, akkor már soha nem fogja kijavítani. Mert nehogy már megint azoknak legyen igazuk, akiket ő nemnemnemneolvas!

Előzmény: Serial Slut (953943)
Serial Slut Creative Commons License 2 órája -1 2 953943

Flow, na persze... Igénytelenség nem javítani a hibákat, és nem csak az elütésekről beszélek, hanem a tévedésekről is. Onnantól, hogy valaki felhívta a figyelmét a tévedésre, már szándékos hazugságnak számít.

 

Egyszerűbb volna "irodalmi igényességű posztok" helyett végre annak hívni őket, amik: rantnek, azaz őrjöngésnek. Azt nem kell javítani, átolvasni, csak elismerni, hogy idegből baszkodja a klavit. De ezt ne nevezzük flownak, mindenki mondja megállás nélkül, ha felhúzza magát valamin, köze sincs semmiféle zsenialitáshoz, inkább csak az idegbetegséghez.

Előzmény: Brewial Whore (953933)
Serial Slut Creative Commons License 2 órája -1 3 953942

Igen, ez egy formája a figyelemkoldulásnak, sokan csinálják a neten, csak megvan az ára is.

 

A másik, hogy az ilyen folyton frusztrált, boldogtalan emberek egyre szélsőségesebbek, mert abban találnak némi megnyugvást, hogy folyton kipécézhetnek egy csoportot, akire ki tudják vetíteni a nyomorukat. Anyám is átment MSZP-s szavazóból a széljobb széljobbjára egy évtized alatt, oda, ahol már pártok sincsenek, mert egyik sem elég radikális. Ez zajlik a rusonynál is, és ez mindig személyes nyomorból táplálkozik.

 

Amit terjeszt, az veszélyes a társadalomra. Betegségeket tagadni és meggyőzni a maradék pár olvasót arról, hogy ezek nem is léteznek, elképesztően káros. Ahogy az oltásellenesség is az, és ez akkor is igaz, ha az oltásnak lehetnek elismert, ritka esetben súlyos mellékhatásai. Mindig ő vádol másokat különlegeskedéssel, amikor épp ő az, aki még abban is különlegeskedni akar, hogy "nem szopja be a tudományt". Ő annál okosabb, hogy a tudományra hallgasson, mert ő maga a tudomány, de azért pofátlanul kiragad mondatokat tudományos cikkekből, épp azokat, amik az aktuális konteóját "támasztják alá", tehát szándékosan manipulál.

 

Rusony, a Megafonban a helyed.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953941)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 3 órája -1 2 953941

neki alapvetően az a baja, hogy a kutya nem kíváncsi az agymenéseire, szvsz ez is benne van abban, hogy egyre extrémebb fasságokat ír össze

Előzmény: Serial Slut (953940)
Serial Slut Creative Commons License 4 órája -2 2 953940

De ő épp az ellen ordibál, hogy létezik a spektrum, hiszen nyilván ezt is jobban tudja. Sőt szerinte az adhd az autizmus spektrumon van szerintünk. Ezt adta a szánkba. A különbséget sem érti mondjuk autizmus és adhd között, de hiszi, hogy erről neki véleményt kell formálni, és a saját maga által kitalált álhíreket és konteókat terjeszteni.

 

"Tízezerből (javítva) húsz – épp miattuk tartom visszásnak azt, amikor boldog-boldogtalan neurodivergenciára hivatkozik, és a súlyos autistáknak járó kíméletet követeli. Főleg ha a másságot trendinek, különlegességnek állítják be. Miközben semmi bajuk, csak szétszórtak vagy kiégtek (amit öndiagnosztizálva ADHD-nek neveznek, és ezzel ők már “rajta vannak a spektrumom”)"

 

Durva, hogy valószínűleg mindig, mindennel ugyanezt csinálta, csak akkor lett feltűnő, amikor oltásellenességgel próbált új olvasókat szerezni. Ez a nő valójában semmiről sem tud semmit, pusztítóan buta konteós, akit már csak a hasonlóan buta konteósok olvasnak, az a hat.

 

Mi lesz a következő, rusony? Szintet léphetsz, pl. az Ausztrália-tagadásban is sok a lehetőség, vagy ott a régi klasszikus, a laposföld meg a gyíkember istenek.

 

Ez jutott róla eszembe, leszámítva a vallásosságot, mert azon még dolgozik. Ő sem hisz a "modern gyógyászatban", és vallja, hogy gyógyíthatatlan betegségekből kigyógyítja magát az izmos szemétkivitellel.

 

Előzmény: Sörenstam (953939)
Sörenstam Creative Commons License 4 órája -2 1 953939

minden állapotnak van súlyos és kevésbé súlyos változata

 

Annyira így van, hogy a betegség pontos neve autizmus spektrumzavar. Egyéb mentális cuccoknál is vannak fokozatok.

Előzmény: Serial Slut (953937)
Serial Slut Creative Commons License 4 órája -2 1 953938

Egyébként ez olyan, hogy a CPTSD, azaz a komplex PTSD sem egy diagnózis, nincs benne a DSM-ben, nem lehet hivatalosan ilyen diagnózist kapni, mert a fejesek kitalálták, hogy a sima PTSD lefedi. Amivel a pszichiáterek és terapeuták jó része nem ért egyet, nem értik, miért nem létezik hivatalosan, hiszen alapvetően nem ugyanaz a kettő, még ha sok is az átfedés.

 

Szóval ez a fogykos erről is ordibálhatja, hogy nem is létezik, de azzal csak a saját sírját ássa bárki olyan előtt, aki tudja használni az internetet, vagy minimális tudása van ezekről a dolgokról.

Serial Slut Creative Commons License 4 órája -2 1 953937

Az a baj, hogy ez a fogyatékos alapvetően nem érti azt, hogy minden állapotnak van súlyos és kevésbé súlyos változata. Az övének is. Emiatt ordibálja, hogy az IGAZI autista az kanállal sem bír enni.

 

Ez egyszerűen nem igaz. Nincs olyan, hogy aki magasabban funkcionáló, az nem igazi autista, édes Istenem, hát ezt magyarázni kell az internet királynőjének? Aztán ez néz le másokat?

 

De az vicces, hogy a fake news terjesztési vágy erősebb benne, mint annak tagadása, hogy nem olvassa a fórumot, hiszen most is nyilvánvalóvá tette, hogy a rajongóm, és minden szavamra odafigyel, hiszen azonnal támadni kezdte az executive dysfuctiont, amiről én beszélgettem Gumival. Szerencse, hogy ennyire kényszeres, így mindig leleplezi magát.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953921)
Serial Slut Creative Commons License 5 órája -3 1 953936

"újságíróagy (aka szubhumán okádék) gondolom továbbra is csodálkozik, hogy miért nem kell sehova firkásznak, a források sezlektív kezlése  és torzítása ugyanis minden firkásznormával szembemegy"

 

Szó szerint 2 kattintás lett volna neki, de erre sem képes, csak laikus expertkedik, aztán nem érti, miért nem kell sehova.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953920)
Serial Slut Creative Commons License 5 órája -2 0 953935

Ez is bizonyítja, hogy a rajongóm.

"Executive dysfunction is a symptom of ADHD. Research shows that the parts of the brain involving executive functions tend to be smaller, less developed or less active in people with ADHD. ADHD is a brain condition, and executive dysfunction is a group of symptoms associated with it. It is also possible to have executive dysfunction and not have ADHD. Both ADHD and executive dysfunction are associated with differences in the brain regions responsible for thoughts, emotions, and behavior."

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953920)
Abszolút Igazság Creative Commons License 7 órája -3 1 953934

Igashflow ;-)

Előzmény: Brewial Whore (953933)
Brewial Whore Creative Commons License 7 órája -2 1 953933

Nem flow az, hanem idegek sistergése és fortyogó düh.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953932)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 10 órája -5 2 953932

akinek az a pár typo számít, az nem érti, mi az a flow, mikor csak írod és nem figyelsz ilyen részletekre, mert azok nem számítanak

 

bullshit maximus

egy dolog a flow, amikor irod és irod és irod, olyankor valóban nem számít, ezzel szemben egészen más dolog, hogy mit adok ki a praclijaimból, mennyire vagyok igényes egy nevemhez füződő szöveg esetében

más szóval a profik - de mondhatnám úgy is, hogy az igényesebbje -  megírják flow üzemmódban és aztán non-flow üzemmódban szépen újraolvassák, csiszizik, végül ráeresztik a spellingchecket

Előzmény: safranspirit (953926)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 10 órája -6 2 953931

én mindig azon röhögök, hogy milyen képet szeretne magáról projektálni (művlt, sokoldalúan tájékozott, penge agy, stb.), és mi az a kép, ami a külvilág felé kirajzolódik, ha valaki beleolvas a firkálmányaiba (felületesség, igénytelenség, funkcionális analfabéta, csúsztatás, zéro empátia, stb.)

 

volt/van még rajta kívül pár szubhumán okádék különféle pályákon, de azoknak egy része legalább fel tud mutatni valamilyen valós teljesítményt, ami árnyalja a képet, az ő esetében a szült 3 gyereket meg bármikor lemegy hídba kicsit kevésnek tűnik

Előzmény: safranspirit (953926)
Sörenstam Creative Commons License 10 órája -2 1 953930

újságíróagy (aka szubhumán okádék) gondolom továbbra is csodálkozik, hogy miért nem kell sehova firkásznak, a források sezlektív kezlése  és torzítása ugyanis minden firkásznormával szembemegy

 

Bizony. Hírből sem ismeri az objektivitás-pártatlanság-alaposság tengelyt. De ez lenne a kisebbik baj, tele a szakma félbolondokkal.

Nagyobb gond az a téveszme, hogy elég féltéglával bedobni az ablakot, vagy finggal elárasztani a helyiséget :DDD

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953920)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 11 órája -8 2 953929

angyali türelmem, de leginkább jó érzékem az ilyenek kiszúrásához :)

(utóbbi részben szakmai ártalom is, ferdítőként, kiszúrni, hogy mi az amit a szerző elgépelt, ill. idegen nyelvű szövegben félreértett, stb.)

Előzmény: safranspirit (953926)
Abszolút Igazság Creative Commons License 11 órája -8 2 953928

Mert rusonyunk jól tudja, hogy mi az IGAZI fájdalom.

...

...

...

Igen, jól sejted: mikor valakinek ellopják az életét és a dajkinijét!

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953921)
safranspirit Creative Commons License 12 órája -2 3 953927

Szentesi elment onnan, most DTK az új céltábla, aki sajnos, nem és nem reagál. :DDDD

Előzmény: Vevegyő (953923)
safranspirit Creative Commons License 12 órája -2 2 953926

Neked angyali türelmed van, hogy nemhogy átrágod magad ezeken az áltudományos tirádákon, még utána is nézel a forrásoknak.

 

Nekem meg eszembe jut, hogy mikor többen nehezményezik a sok elütést a saját szövegeiben, amit lusta újraolvasni, akkor mindig visszavág, hogy akinek az a pár typo számít, az nem érti, mi az a flow, mikor csak írod és nem figyelsz ilyen részletekre, mert azok nem számítanak.

 

Neki ugye semmi diszes és egyéb baja, diagnózisa nincs (muhaha), akkor miért nem megértőbb azzal, aki ráadásul nem is direkt csinálja. Nevezhetjük ezt dióvár autizmisnak is akár. :D

 

 

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953920)
Sörenstam Creative Commons License 12 órája -4 4 953925

Hála a sok interakciónak az oldalon, híre megy kivételes szépségemnek, őszinte fotóstílusomnak, botoxom mutogatásának, törtető, ám valós teljesítményt nem fedő dicsekvéseimnek és a sport ügyében hangoztatott kifogásaimnak. GEPÁRD VAGYOK! (Álvillő)

 

Nem, rusony, neked ment híred.

 

A gyámügytől a gyerekeid tanárain keresztül az iskolaigazgatókon át a leendő iskoládig, mindenki rajtad szörnyülködik. És ez a sokféle ember, fórum egyben kivételesen egyetért: betegesen irigy, szétcsúszott, bukott életű, hitvány gyűlölködő vagy, aki az agóniája közben próbál másokat rugdosni. 

 

Meglepődnél, ki mindenki szállt bele a mocskod terjesztésébe: volt olvasóid szép számmal, köztük tanárok, volt munkaadó, volt tanítványaid, szomszéd, családtag.

 

Te tetted gepárddá Villőt. Ügyes vagy, rusony.

Amúgy sejthetted volna, hogy mindenki őmellé fog állni. Ráadásul tényleg szép, a botox, ha lenne is, abszolút nem yilvánvaló, és hogy nem sportol, azt csak te állítod. Látnak egy szép és jó alakú nőt, akit habzó szájjal marna egy csúnya, közutált és sikertelen, magányos szerencsétlen.

Brewial Whore Creative Commons License 13 órája -3 2 953924

Laikus expert.

 

Világos?

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953922)
Vevegyő Creative Commons License 14 órája -3 2 953923

a wmn, amit egyébként szakmányban lepráz, hivatkozási alap és hiteles forrás lett. rugalmas gondolkodása van csaónak.

:)))

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (953922)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 14 órája -8 2 953922

Amikor én foglalkozom egy témával, akkor mindennek utánanézek: az említett eü szolgáltató honlapja, más elkötött nők beszámolói, külföldi gyakorlat és érvek, statisztikák, a wmn, a Reddit, telex egyéb, hasonló témájú tartalmai stb.,

 

 

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez igen, komoly tényfeltárós, újsgíróagyas munka, a wmn meg a reddit meg a telex tartalmai... DDDDDDDDDDDDD

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 15 órája -8 2 953921

Kedves András, egy önként választott belpesti buliból búvalbaszottan, depresszióval hivalkodva elmenni nem olyan, mint az erőltetett menet harmadik hetében gyalogolni, sem valójában, de képletesen sem. A végét kikérem magamnak a meggyilkolt Radnóti helyett is.

 

https://www.facebook.com/barukhhh/posts/pfbid0FB4MszNVwR7ANhn1yYDs7XPnm2FLnwi6qgKaGZPcjRGhYGJiK2c7tgP7RjhbAfipl

 

nos, elolvastam a verset, qrvára semmi köze Radnótihoz a végének

szubhumám okádék újra és újra bizonytja, hogy egy méretes funkionális analfabéta, aki alapvetően nem értette meg a verset

 

 

sír

jom házikoron előestéjén

a rumbach sebestyén utcai zsinagógában

és zokog

és öklendezik

amikor végignézi

a dokumentumfilmet

az október hetedikén

megerőszakolt

megcsonkított

és meggyilkolt

izraeli nőkről

aztán

az orrába szívja fel a ritalint

hogy a dopamin

és az adrenalin

a lehető leggyorsabban találjon

valami elfogadható egyensúlyt

legalább arra az időre

amíg a lelke terhe alatt

földre rogyó teste

fölkél

aztán

mozdít bokát és térdet

és vándorló fájdalomkén

tújra lépked

és útnak indul

mint akit szárny emel

 

 

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 15 órája -8 3 953920

és akkor lássuk, hogyan hamisít méretest egy szubhumán okádék:

 

az új, roppant empatikus posztjában idéz egy mondatot, "ADHD is an official diagnosis. Executive function challenges are not", azt bizonyítandó, hogy az executive disfunction egy méretes kamu

 

nos, kábé 10 mp-es keresgéléssel megvan a forrás, ahol is a szövegkörnyzet a következő:

 

In many ways, ADHD and executive function challenges go hand in hand. That’s because most of the symptoms of ADHD are actually problems with executive function. (You’ll see the signs of each are very similar!) There’s one big difference between the two, however.

ADHD is an official diagnosis. Executive function challenges are not. It’s a term that refers to weaknesses in the brain’s self-management system.

Trouble with executive function isn’t just a problem for kids with ADHD. People can have trouble with executive function for many reasons, not just ADHD.

 

https://www.understood.org/en/articles/difference-between-executive-functioning-issues-and-adhd

(valamint egy hosszú táblázat, hogy mennyiben fedi egymást a kettő)

 

újságíróagy (aka szubhumán okádék) gondolom továbbra is csodálkozik, hogy miért nem kell sehova firkásznak, a források sezlektív kezlése  és torzítása ugyanis minden firkásznormával szembemegy

 

 

 

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2 napja -11 0 953919

vótmá :)

Előzmény: alcofribas (953918)
alcofribas Creative Commons License 2 napja -1 0 953918
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2 napja -11 3 953917

mai felinista kontent:

új irodalmi macsakönyv a láthatáron :)

 

A macskák különleges helyet foglalnak el az irodalomban, számos író tart, tartott macskát vagy macskákat (szintén a teljesség igénye nélkül a lelkes macskabarát írók közé sorolható: Hermann Hesse, Charles Bukowski, Philip K. Dick és Murakami Haruki is).

 

A macskák felbukkanása az irodalmi művekben gyakran bír titokzatos vagy misztikus jelentéssel. Mintha a macskáknak lenne valamiféle transzcendens kapcsolatuk a művészetekre fogékony alkotókkal. Egy ponton az idős Burroughs maga fedi fel könyvecskéje esszenciáját a macskákkal kapcsolatban:

 

"Ez a macskás könyv egy allegória, amelyben a szerző múltja egy macskák által előadott színjátékban elevenedik meg. Nem mintha a macskák bábok lennének. Távolról sem. Élő, lélegző teremtmények, és amikor bármilyen más élőlénnyel kapcsolatba kerülünk, az szomorú: mert látjuk a korlátokat, a fájdalmat, a félelmet és az elmúlást. Ezt jelenti a kapcsolat. Ezt látom, amikor megérintek egy macskát, és azon kapom magam, hogy könnyek csorognak az arcomon."

 

https://index.hu/kultur/2024/05/22/william-s-burroughs-usa-konyv-konyvajanlo-irodalom-kultura-beatkorszak-macskak/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!