volt amerikai elnök szerint a lengyelek és a magyarok az USA-nak és a hidegháborúnak köszönhetik szabadságukat, most mégis elegük lett a demokráciából és tekintélyelvű diktatúrát akarnak - és persze nem kérnek a külföldiekből. Bill Clinton ezzel Donald Trumppal állította párhuzamba Orbánékat.
A tengerentúlon hetek óta az Epstein-akták tematizálják a közbeszédet. Úgy hírlik, az iratok között szerepel egy igen bizarr, 2018-ból származó e-mail is, amelyben Mark Epstein állítólag arra kérte testvérét, Jeffrey Epsteint, hogy kérdezze meg Steve Bannontól (aki akkor Donald Trump fehér házi stratégája volt), hogy Vlagyimir Putyin orosz elnöknél van-e fotó arról, ahogy Trump szexuális aktust hajt végre „Bubbán”. Mark Epstein most reagált erre a híresztelésre.
„Bubba” említése azért érdekes, mert ez volt Bill Clinton közismert beceneve (Clinton 1993 és 2001 között volt az Amerikai Egyesült Államok elnöke, a 42. volt a sorban). Természetesen azonnal felmerült a kérdés, hogy „Bubbával” kire utaltak Epsteinék.
De börtönbe nem fog kerülni, annyira Trump se hülye
Khmmm , ez a híres fékek és ellensúlyok előnyei ?? Liberális demokrata csalhat , törvényt szeghet , alapítványi pénzeket harácsolhat hivatali visszaéléssel , akkor sem kerülhet börtönbe.
Leszólunk az Igazságügybe felejtsék el....
Biden fia meg ukrajnában a gázcég igazgatója. ÁÁÁÁÁ ez nem korrupció.
A volt amerikai elnök szerint a lengyelek és a magyarok az USA-nak és a hidegháborúnak köszönhetik szabadságukat, most mégis elegük lett a demokráciából és tekintélyelvű diktatúrát akarnak - és persze nem kérnek a külföldiekből. Bill Clinton ezzel Donald Trumppal állította párhuzamba Orbánékat.
Billit és az egész bűnöző familiát , elzavarták az amerikaiak. Trump mondta a kampány dorán , ha ő lesz az elnök , Hillary Clintonnak börtönben a helye. Örüljenek , ha ezt úriemberként nem tartja be.
volt amerikai elnök szerint a magyarok az USA-nak és a hidegháborúnak köszönhetik szabadságukat, most mégis elegük lett a demokráciából és tekintélyelvű diktatúrát akarnak
Bayer és Orban nagy híve zseebi megint pofikara esett... mar a Fideszesek is Hillaryra szavaznának! Ugye Vikkancs mar terelt hogy o nem is támogatta Trumpot valójában.
Reméljük nem győz, de ha igen szép lesz latnyi Zsolti csontig benyaló cikket az USA első női elnökének...
Tudod ahogy Lovas István barátja tette: Köszöntjük Elnökné, gratulálunk sikerének!" ;-)))
Ötször több magyar választaná Hillary Clintont, mint Donald Trumpot. És a kormánypártiak sőt, a jobbikosok is neki drukkolnak inkább. Friss felmérésünk. Tovább »
„Én nem vagyok Donald Trumpnak a kampányembere, sosem gondoltam volna, hogy valaha is felmerül a fejemben az a gondolat, hogy a kinyílt lehetőségek közül mégiscsak ő volna a jobb Európa és Magyarország számára, sosem gondoltam volna, de a helyzet mégiscsak úgy áll, hogy meghallgattam ezt a jelöltet, és azt kell mondanom Önöknek, hogy tett három javaslatot a terrorizmus megfékezésére” – mondta Orbán Viktor nyáron a XXVII. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban.
Megkérdeztem Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófőnökét, hogy Orbán Viktor az amerikai elnökválasztáson támogatja-e még Donald Trumpot. Ezt a választ kaptam:
„Orbán Viktor nem mondta, hogy Donald Trumpot támogatja. Ez az amerikai nép döntése. A miniszterelnök azt elemezte több megszólalásában, hogy melyik jelölt külpolitikája lenne jobb Európa és Magyarország számára.”
A fideszes politikus egy volt amerikai politikussal beszélgetett Szergej Lavrov látogatása előtt. Úgy látja, maradnak a szankciók, Moszkva pedig átlépte a vörös vonalat, amikor átlépte az orosz határt. Tovább »
Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen.