Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Is...az MH Egészségügyi Központ Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézet, Tünde utcai objektuma (reptér mellett) is anno RÁF-os volt. A fentrol.hu oldalon a régi képeken látszanak az antennák is.
Megvenném én, csak áprilisba vagyok otthon...addig csak vadászat google maps on, ujabb objektumok után.Magyarország kicsi, de még mindig találok vmit...
Tettem fel egy kérdést...ugyanis egyre kevesebben olvasnak újságot, magazint. És én mint egy hazai magazinnak az írója, szerettem volna felhívni a figyelmet másoknak, hogy a cikk írók, sokszor nem kevés időt, esetleg pénzt és utazást áldoznak az elkészült anyaghoz. Ezt kéne másoknak azzal respektálni, hogy támogatva 2025-ben a mai digitális világban, az általa vált kedvencnek ítélt lapot, és vegye meg, hogy még tovább tudjuk élvezni, másik kutatásaiból összeillesztett, és remélhetőleg rendkívül érdekes cikkeket.
Ezért nem értem, kinek milyen baja van, ezzel a gondolattal.
Aztán részedről volt egy nyugodtan mondható, eléggé érdekes szavas válasz, nem ismerve hogy ki vagyok.
Aztán erre reagáltam...hogy sértődötten e nem tudom, igaz arctalanul nehéz is mások érzéseit a szavak mögé rakni, de nem emlékszem rá, csupán szerettem volna tisztázni, hogy azért van egy kis viszonyom a mai magaziníráshoz, nem pedig egy kívülálló vagyok, látva sajnos a piac állapotát.
Nem is állítottam, hogy te mínuszoltál le, de még meg sem vádoltalak ezzel.
Részemről ezt a vitát, főleg mert elmondtam amit akartam, és a többi fórum tagot tisztelve, befejezettnek tekinteném.
Mivel itthon és külföldi magazinokba is publikálok idestova 6 éve, és személyesen tapasztaltam nem egyszer hogy kérték, az általam megírt anyagot rakjam ki ingyen PDF-be elérhetővé, kérlek enged meg, hogy ehhez a témához hozzászóljak. Köszönöm.
El sem kell nézni a sor végéig és nem érdemes sem a negatívval sem a pozitívval foglalkozni. V betűsként tudni kellene, hogy ezer éve jó ötletnek tűnt, aztán nem jött be,
Azon túl, amit Levente írt, nem szeretnék etikátlan lenni. Szerződés van a kiadóval, jogsértés lenne, ha az újságon kívül máshol is publikálnám. Ez így működik.
Csak az a kár , hogy WOLF úr (a cikk irója nem is hallott erről ).s ilyen cikket firkantott.
Zárt tábor volt . de 2x is járam ott 1970ben és 1972 ben mind a 2x " a szomszéd tábor látogatáson " voltunk.
Azért a magyar gyerektáborokban sem hiányzott" a rend és a felügyelet" ! Már érettségi után , egy ilyen táborban próbáltak 10 évesként keztelni ! Mert továbbra is tanuló voltam.