szia nekem van egy par darab , egy komplett lila 10 darab es egy fekete kapus hozza .cserelni nemtudsz ? nekem meg kellene 10darab fekete meg valamijen szinu kapusnak pl kek vagy piros vagy feher teljesen mindegy . tovabba van 8 darab sarga es ketcsapatra valo feher es egy csapatra valo sarga de ezek levannak gombojitvede nem fejeztem be oket mert nemerdekel hogy bibelodjek velük de ha teged erdekel akkor eltudom neked kuldeni na mindegy ha erdekel hivjap fel aztán majd kitalalunk valamit gabor 06 30 403 3881
..ha infóra van szükségetek, vagy a gombfociról akartok bármit is megtudni, gyertek át a GOMBFOCI topikba, egy közmegegyezés alapján egy jó idő óta csak azt használjuk..
Sziasztok! Ebben a témában teljesen új vagyok. Olyan segítséget szeretnék kérni, hogy a Kardos féle, üveges tetejű játékosokhoz hol találok méretpontos képeket, illetve hol a legegyszerűbb keresni? Előre is köszönöm!
Szia! Talán olvasod majd ezt a beírásomat. Én is Vásárhelyen születtem, C.Molnárral még játszottam is Mártélyon megye I-ben.. Ha van még képed a régi HMSE-ről, azt megköszönném!
Kedves Signor Formica!Nagyon örülnénk a kisfiammal,ha megosztanád velünk a 2010-es afrika kupa csapatainak kivágóit.Lehetséges?Köszönettel és üdvözlettel:Georgi75
nagyon egyszeruen . ha felgombolyu labdával játszol kezzel megforditod a labdat miutan rogzitett hejzetbol indítasz akciót igy mindenkor ugy alitod a labdat ahogy akarod .de ha hockey korongal játszol azt ensem tudom de en ojannal mar alapbol sem jatszom
Köszönöm szépen! A PNG képeket el is felejtettem, pedig már találkoztam velük! Tényleg könnyebb dolgozni velük. Majd kipróbálom, módosítgatok még a képeken. A csapat és név betűit direkt akartam különbözőre, de majd átgondolom.
Mivel a fiaim nagyon szeretnének egy idei Manchester United csapatot, és nekem tegnap volt egy kis szabad időm, neki fogtam szerkesztgetni. Most barátkozom a Corellel. Molnár féle gombokba lennének. Ezek lettek egyenlőre...
Vélemények?
Mivel ezek az első "szárnybontogatásaim" ne nagyon törjetek le... Építő jellegű kritikákat várok :)
Bocsánat, nekem nagyon tetszik ez a csapat, de egy apró hiba becsúszott. A képen nem Kerekes György, hanem Kerekes Attila a Békéscsaba hátvédje látható.