Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Fujifilm Fujinon XF 14mm f/2.8 R keveset használt szép állapotban eladó. Lencséi karc, penész, gomba mentesek. Többnyire lakásban, fedett helyen használt. Napellenző, első-hátsó objektív sapi, UV szűrő van hozzá. Sorozatszám:68A00047. Foxpost-al tudom küldeni, előre utalás után, de inkább személyesen adom át Budapest XIII.-III kerületekben. Köszi, hogy megnézted.
Hibátlan objektív, dobozában napellenzővel, első és hátsó sapkával.
Átvehető többnyire Tápiószecsőn, ritkábban Zuglóban, Nagykátán, Jászberényben, ill. ezek között. E-mail címem publikus, telefon: hetven-94351-hetvenöt.
Rendszerváltás miatt eladó egy alig pár alkalommal használt Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary Fujifilm X mount-os objektívem, dobozával, papírjaival a képeken látható hibátlan állapotban.
Magyar garanciával (Fotoplus) 2027 júniusáig.
S/N.: 57125090
Ára: 127.000Ft
Csak személyes átvétel Budapesten, vagy Csobánkán.
Eladó egy kifogástalan, új állapotú, Kamlan 28mm f/1.4 FX objektív Fujifilm gépekhez. Manuális fókuszú, kompakt, könnyű objektív, szép rajzzal, gyönyörű háttérelmosással.
Jár hozzá eredeti doboza, első és hátsó objektív sapka, valamint gyári napellenzője.
Kipróbálni, megvásárolni Budapest Belvárosában, vagy Csobánkán, esetleg Szentendrén lehet.
Eladó egy Viltrox Air 25mm F/ 1,7 objektív új állapotban, dobozában, minden tartozékával. Fél éves vásárlás, de ez a látószög nekem ritkán van használatban. Amúgy szuper az optika.
Sn: AP0100128 Irányár: 55000,- Ft
Elérhető Somogy megyében. Email publikus. Tel: 06harminc2067332
Eladnám karc- és pormentes, műszakilag és esztétikailag kifogástalan Fujinon 18-55 f:2,8-4 R LM OIS objektívemet. (sn: 9BC38441)Az obit némrégiben vettem egy fórumtárstól, de átváltottam egy 16-80-ra, így feleslegessé vált. Doboza nincs, de járnak hozzá: első-hátsó kupak, napellenző, 58mm-es CPL, UV és Black Mist szűrők, valamint egy HOYA Instant Action mágneses adapter. A szűrők nem márkásak, de tapasztalatom szerint elfogadható minőségűek, használhatóak.
Kipróbálható Győr mellett Pannonhalmán, de a vevő kockázatára és költségére futárral vagy Foxpost-tal is küldhetem.
Nekem van egy mindössze párszor használt, újszerű Sigma 56/1.4 dobozával, papírjaival és talán még garival is. Ha még érdekel, írj rám. Az e-mailem nyilvános. Üdv.
Eladó egy Viltrox Air 25mm F/ 1,7 objektív új állapotban, dobozában, minden tartozékával. Fél éves vásárlás, de ez a látószög nekem ritkán van használatban. Amúgy szuper az optika.
Sn: AP0100128 Irányár: 55000,- Ft
Elérhető Somogy megyében. Email publikus. Tel: 06harminc2067332