Gyáriban csak az a rádióbox van, amit Gyöször belinkelt, a kardánalagútra csak kisipari, un. Sefex kardánboxok léteztek - 30-40-50 éve, ma már alig lehet belőlük találni, bár most a Jófogáson van nem olcsón egy utánzat.
Enyém is olyan. Egyszer az volt a baj, hogy ami a diódahídból kijövő kis fehér vezeték, 90fokban elkanyarodó csúszósaru műanyagba borkolva, ezt nyomod rá a fesszabból kiálló sarura. na az kontakthibás lett, a vezeték megkékült a saruban és le kellett váltani egy újra. Mindig fesszab csere után jó lett a generátor, majd pár hét múlva nem töltött. Mert cserekor megmozdult és érintkezett. De kiderült a kis huncut azóta jó.
Igen. Aztán 5 cellássá válik. Kétbetűsnél mezstérúr javítás után letört a tekercsvég a gyűrűről, de cserébe drága is volt. Ez mesebeli töltést okozott.
Melyik a mindentvivő? Én pl. kinevezném ezt a különleges / félrenyomott A8-ast. Úgyis egy versenyautó. :)
Amúgy nagyon Ladás család voltunk. Volt korallpiros 1300-asunk, "dínósárga" ezeröcsink és "torinói-kék" 1600-asunk is. (Apám "színre váró volt" érte..., majd 2 hónapos korában csúnyán megkarcoltuk a kocsi tetejét. Szegény apu... Mi miattunk (fiai miatt) történt, de nem szólt egy rossz szót sem, csak mélységesen szomorú volt.) Ja, - jut eszembe - piros Samara jött a kockák után.
Vannak a pakliban hasonló kártyák, mint ami nekünk is volt. Én meg szívesen vennék egy Nivát.
Nagyon szép!! de melyik a mindent vivő ütőkártya? A gyerek vonatos kártyájában mosolygok ha nálam van az ice-t, hosszu erős meg gyors, de itt van egy pár 58,5kW 🤣
Üdvözlet a tagoknak.Számomra hatalmas kéréssel fordulok hozzátok.A segítségeteket szeretném kérni.Adott egy lada niva 1.6-os.Valami gyújtás problémával szenvedek.Olyat produkál a gép hogy hidegen pillanatok alatt beindul,némi járatás után leállitva nem lehet újra indítani.Kb 1 óra pihenés /hűlés/ után újra indítható.Nem tudom hogy mit tudnék orvosolni rajta.Cseréltem kiskondit,trafót,gyújtókábeleket,gyújtás fedelet,gyertyát,de a probléma még mindig fenn áll.
Ha valaki tud valami megoldást arra hogy elhárítsa ezt a problémát,arra kérem hogy ossza meg velem.Köszönöm hogy elolvastátok és köszönöm mindenkinek aki próbál segíteni.