Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Nikon AF Nikkor 50mm f/1.4D objektív, sn: 6307827, 50 ezer Ft
Az objektíveken nincs karc, nincs gomba. Doboz nincs hozzá, már én is így vettem, gumi napellenző egy része el van repedve sajnos, talán még javítható. Személyes átvételt preferálom, de természetesen elküldöm postán is. Helyileg Zalaegerszeg vagy Zalaegerszeg Szentgotthárd útvonalon el tudom vinni. mail: lengyel.balzs@gmail.com
Eladóvá vált teljesen újszerű Nikon Z 24-70 mm f2.8 objektívem, hibátlan állapotban van, keveset használtam, pár üdülés alkalmával, dobozában minden tartozékával, garanciális. Gy Sz 20062679.
Eladóvá vált szép állapotú Nikon D5 gépem, az egyik legjobb DSLR váz, események fotózására használtam, 305.000 expó került bele, fáradság nyomát nem mutatja, kifogástalanul működik, dobozában minden tartozékával. SN 6002497.
Nikon AF-S Nikkor 80-400 mm 1:4.5-5.6 VR G ED N szép állapotú, hibátlan működésű teleobjektív egy tűhegynyi karccal a frontlencse szélén. Tartozékok: állványgyűrű, napellenző, első és hátsó sapka. 220 ezer forintért Budapesten.
Sigma 28 mm 1:1.4 ART DG szinte új objektív, 2026. május 31-ig érvényes magyar garanciával, gyári dobozában minden tartozékával. 220 ezer forintért Budapesten.
Sigma 12-24 mm 1:4 DG ART újszerű, hibátlan objektív gyári dobozában, gyöngyvászon tokjában, első és hátsó sapkájával 240 ezer forintért Budapesten. 5211591*
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált kifogástalan állapotú Nikon 70-200 mm f2.8 VR FL objektívem, első tulaj vagyok, keveset használtam, kitűnő objektív, gyors és penge fókusszal, dobozában minden tartozékával. Gy Sz : 20234665
Nikon D850 expo: 201624 sn:6006327, dobozával, 410ezer Ft 2 akkumulátor, egy darab 32Gb os sd kártyával, töltője és a papírjai is megvannak. 2022 ben küldtem be a Nikon szervízbe átvizsgálásra és kicseréltettem a memóriaajtót, már így vásároltam. A gumik nem nyúltak, Expo szám nem hiszem, hogy változik. Személyes átvételt preferálom, de természetesen elküldöm postán is. Helyileg Zalaegerszeg vagy Zalaegerszeg Szentgotthárd útvonalon el tudom vinni. mail: lengyel.balzs@gmail.com tel.: +36303313768
Nikon AF-S Nikkor 24-70mm f2.8 G ED N objektív, sn: 1075689, 190ezer Ft Adok hozzá CPL polár szűrőt is. Az objektíveken nincs karc, nincs gomba, csak esetleg néhány porszem. Doboz nincs hozzá, már én is így vettem, gumik nem nyúltak. Személyes átvételt preferálom, de természetesen elküldöm postán is. Helyileg Zalaegerszeg vagy Zalaegerszeg Szentgotthárd útvonalon el tudom vinni. mail: lengyel.balzs@gmail.com
Eladó Tamron 24-70mm F2.8 G2 F Nikon objektív + USB Konzol Az objektívet lehetséges kalibrálni kell mert nekem kellett ezért is ajánlom a konzollal való megvételt nem csak a szoftver frissítés céljából. Az objektívet Használtam ezért 1-2 porszem biztosan van benne bár szemmel láthatóan nem látszik semmi az objektíven. Tartozékban és ebben az árban adom képeken is látható UV, állítható ND, CPL szűrőt plusz a Tap in console Az objektív ára 240.000.- Usb Konzol 20.000.- Sn: 039935 Foxpost, posta, gls megoldható.
Nikon AF-S Nikkor 80-400 mm 1:4.5-5.6 VR G ED N szép állapotú, hibátlan működésű teleobjektív egy tűhegynyi karccal a frontlencse szélén. Tartozékok: állványgyűrű, napellenző, első és hátsó sapka. 220 ezer forintért Budapesten.
Sigma 28 mm 1:1.4 ART DG szinte új objektív, 2026. május 31-ig érvényes magyar garanciával, gyári dobozában minden tartozékával. 199 ezer forintért Budapesten.
Sigma 12-24 mm 1:4 DG ART újszerű, hibátlan objektív gyári dobozában, gyöngyvászon tokjában, első és hátsó sapkájával 250 ezer forintért Budapesten. 5211591*
Nyomós indok nélkül nem törölnek hozzászólást. Így bárki láthatja hogy ezen a néven, (mert ugye más nickneveid is voltak) 522 hozzászólásod volt, és valamennyi az adok-veszek témakörben. Ennyi....
A lényeg az, ha kurvaként kint állsz az utcasarkon, akkor ne hangoztasd egyfolytában, hogy te tulajdonképpen még szűz vagy. Mert irigyek ugyan nem vagyunk, de azért hülyék sem.