Sajnos bezárt a cuki, pedig a Face-en volt Kingunak a VV-s profilján van még ma is ca. 25 ezer rajongója. Ha annak csak egy tizede látogatott volna el oda (a többiek messze laknak, nincs idejük, nem szeretik a macaront, mégsem akkora rajongók stb...), akkor nem lett volna ez a helyzet. :(
Sikerült végre találkoznom a Kingával! Nyitott egy cukrászdát Bécsben Ürömben. Nagyon aranyos és kedves csaj! :) Főleg cupcake-eket és macaronokat árulnak.
Ha a RTL-n lesz, akkor a nonstop Budapestet át kell rakni a II-esre, vagy szüneteltetni kell.
Amúgy amit olvastam róla, abból kiderül, hogy rohadtul drága műsor, mert sok pénzt kapnak a szereplői. Míg a VV-nem a játékosok ingyen vannak, csak egyvalaki nyer majd fődíjat.
Hát nincs. Viszont a facebookos oldalon azt írják, még nincs eldöntve h az rtlen, vagy az rtlII-őn nyomják, úgyhogy azért bizakodok.:) (meg a tvben is szerintem szerepelne a promón az rtlII ha el lenne döntve)
Azért jobban utána nézek majd, mert mostanában nem nagyon érdekelt, csak mikor frissen indult (meg utána egy darabig). De nem tudok róla, hogy lenne, ha mégis, legalább kellemesen csalódom. :)
Ha a hiperszuper tv2 benne van, akkor a RTL II miért nincs benne?
Remélem majd felháborodott rajongók ezrei fogják kérvényezni azt, hogy ez a csomag is kerüljön bele a kínálatba! Azt hittem, hogy már régen benne van. Ugyebár annó a T, majd kissé megkésve a UPC belerakta, meg jópár maszek cég is, így nem gondoltam volna, hogy ők kimaradnak! :(
Azt elfelejted, hogy rtl2 nincs minden háztartásban. Pl nálunk sem:( (digi) szóval mindenképp kisebb lesz a nézettsége. Sajnálom, mert kíváncsi voltam, így max néha belenézek az rtlmoston...
(szerintetek semmi esély hogy mégis az rtlre tegyék?)
Nem hiszem hogy az időzítéssel betennének egymásnak, a két RTL. Ha meg mégis, ott az RTL most, visszanézhető később. (én jóformán így nézem az ÉJ BP-t)
Nem hinném, hogy csak azért kevesebben nézik, mert a 2-esen van. Kérdés, hogy mi lesz az anyacsatornán főműsoridőben. Mert az Éjjel-nappal Bugyipest bukik, ha a VV lesz a másikon.