A topik az amatőr és hobbi rádiózáshoz való készülékek és kellékek, pótalkatrészek csakis hobbi szintű, tehát nem kereskedelmi mennyiségű és jellegű adás-vételére szolgál. Célszerű a kínálati irányárat megjelölni és elérhetőséget feltüntetni, de utóbbinál mérlegelni a személyes adatok kiadását (például név, telefonszám, lakcím).
Az irányárra és alternatív beszerzési forrásra lehet megjegyzést tenni, de parttalan és főleg személyeskedő vita tiltás terhe mellett nem ajánlott. Az alkufolyamatot lehetőleg magánlevelezéssel célszerű lebonyolítani, szem előtt tartva a topik elsődleges célját: a cikkek (magáncélú) adásvételét illetve cseréjét.
Professzionális szinten is kereskedők tevékenysége addig mehet amíg nem haladja meg az egyéni szinten szokásosnak számító kereteket. Üzlet reklámozása sem megengedett, de merőben tájékoztatási célból meg lehet jelölni egy-egy beszerzési forrást, pl: "itt és itt kapható" az adott cikk. Aukciós és hirdetési portálok linkelése tilos.
A fentiek megszegői tiltást kaphatnak és a hirdetéseik visszamenőleg is törlésre kerülhetnek.
A problémák elkerülése végett:
Az árucikk paramétereit, állapotát, tartalmát magánlevelezésben ismételten pontosítsák a felek. A kifizetés célszerű ha átutalással történik, mert az később bizonyító erejű. Készpénzes üzlet esetén erősen javasolt egy adásvételi szerződés írása. Későbbi probléma esetén (hibás készülék, nem az van benne amit hirdetett, lopott, satöbbi) a hatósági feljelentés (rendőrség) illetve a polgári peres eljárás (bíróság) a lehetséges út. Ezt kérjük vegyétek figyelembe.
A Puskás börze utódjaként a továbbiakban a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban 1105 Budapest Szent László tér 7. szám alatt kerül megrendezésre.
Adott egy President Grant rádió, az előlap kis része a kijelzőnél hiányzott, ezért ezt egyedileg pótoltam (fekete alapon fehér szöveg/ikonok), kapott egy egyedi, rá méretezett tartó konzolt, illetve egy, a konzolra helyezhető Mikrofon tartót (ezeket a gyári oldalsó konzol tartó csavarokkal lehet rögzíteni, így semmi extrát nem igényel!), egy az egyben ugyan ilyet garantáltan sehol nem találsz, mert Én készítettem egyedileg!
Ezen kívül, van egy SWR mérőm és egy GPE27 bázis antennám is. Az egyik szekrény mélyén található egy gyengébb, még akksik töltésére használt tápegység is!
Minden megfelelően működik, Sajnálatos módon az eladás oka az, hogy árbóc híján egyszerűen nem tudok kihelyezni már egy antennát sem, az egyetlen össze tákolt árbóc már az Aszódit tartja :)
Esetleg beszámítás is érdekelhet akár más témában is, de első sorban KP, ami igazán érdekel.
A Grantért minden kiegészítőjével együtt KB 50.000Ft-ot szeretnék kapni, az SWR mérő 10.000Ft, a kis tápegység 10.000Ft, illetve a GPE27 25.000Ft
Képeket sajnos valamiért már nem tudok feltölteni, de komoly érdeklődő esetén az adott e-mail címen bármilyen kérdésre válaszolok illetve küldök képeket! - ikaroszhun@gmail.com - Kérlek ott keressetek, sűrűbben nézem, de próbálok itt is jelen lenni!
Helyileg Hajdú-Bihar Megyében található Püspökladány közelében, előreutalás esetén szívesen postázom is!
+Van még egy régebbi Motorola MR304A rádióm is ami szerelésre vár, akit érdekelhet, vagy tudna segíteni életre kelteni, várom az üzenetét! :) 2 működő +1 alkatrész GP300 (VHF) is található még nálam! :)
Attól függ, ki és mire veszi meg! Nem az eladó felelőssége.
(Rendelkezem én is pár, gyűjteményi de adásképes reprádióval, mégse teszem. Van közte muzeális ceruzacsöves és még garis használtautó-árú repcsibe építhető, mégse teszem...)
Amúgy meg a készülék itteni árát látva, nem túl nagy a kereslet a 8,33-at nem tudókra.
Éppen most folyik beszélgetés erről ugyanitt, csak másik topikban. : -) Birtokolni már nagyon régen szabad bármilyen rádiót, csak üzemeltetni nem. És mivel ez gyári, Európában hivatalosan, legálisan árult rádió (lásd: https://www.aircraftspruce.eu/avionics/radios/icom/icom-ic-a14--nav-com-transceiver-full-keypad-220v.html), szerintem az teljes mértékben a következő tulaj felelőssége lesz, hogy esetleg be is kapcsolja akár belehallgatni a forgalmazásokba, vagyis üzemben tart olyasmit, amire nincs engedélye.
Eladnám : Quansheng UV-K5 kézi rádiómat ujszerü állapotban , töltövel , dobozban . Repsáv vételére alkalmas , Fel van programozva amatőr / PM-re 20 3342336 Ár : 12000 ft
Keresem megvételre a lenti alkatrészeket. A kereskedelmi oldalakat én is ismerem, köszönöm, kérlek ne fáradj oldalak linkelésével.
1. 2db egyforma GI7B foglalat elérhető áron, földfüggetlen kivezetésekkel (radar üregrezonátorból bontottak sajnos nem megfelelőek, ott a katód és a rács össze van földelve) 2. 6db teljesen azonos 450uF vagy nagyobb kapacitású, 500V feszültségű elkó minőségi gyártótól (450V feszültség nem jó) 3. 12V, kb. 60-80W teljesítményű toroid trafó, maximum 75mm átmérővel (inkább magas legyen, mintsem széles).
Budapesten vagy börzéken tudom átvenni személyesen.