Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Olympus 17mm f/1.2 PRO objektív eladó. A front és a hátsó lencse sérülés, karcolás és gomba mentes. A külső szerkezeten apró karcolások vannak (lásd képek) Tökéletesen működik. Magyar vásárlás, 2027.11.28.-ig garanciával! Tartozékai doboza megvan.
Gyáriszáma: ACDA03012. Ár: 280.000-Ft
Csere beszámítás nem érdekel.
Személyes átvétel Budapest - Hatvan - Salgótarján vonalon.
- OM SYSTEM OM-1 mark II váz. Új, csak kipróbált. Tökéletesen működik. Magyar garancia 2031.05.28.-ig! Tartozékai doboza megvan. Sn:BJRA15602 Ár: 650.000-FT
- OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO II objektív. Új, sérülés, karcolás és gomba mentes. Tökéletesen működik. Magyar garancia 2031.05.28.-ig! Doboza, (kitben vásárolt) tartozékai megvannak. Sn: A0AA31420 Ár: 225.000-FT
Eladó egy megkímélt, szép állapotú Olympus M.Zuiko Digital ED 75-300mm f/4.8-6.7 II objektív.Hibátlan müszaki állapotú, nem karcos, nem gombás. Nem garanciás a doboza nincs meg. Adok hozzá egy zippzáros, vízhatlan obitartót. Átadás Csurgó, Nagykanizsán. Posta, futár megoldható a vevő költségére. Ára: 120.000 ft Ára : 110.000 Ft
Szerintem is nehézkes az itteni kereső használata. Érdekes módon rengeteg helyen probléma nélkül tudom használni a keresőket, de ez itt kevésbé sikerül. Lehet, hogy mégsem bennem (kettőnkben) van a hiba? Az pedig, hogy lejjebb kell görgetni jó ötlet (and0626 34683-as hozzászólás), csak éppen semmi köze nincs a kereső használhatóságának problematikájához.
Sziasztok, kihasználatlanság okán eladó az alábbi felszerelés.
Kizárólag egyben, nem szeretném megbontani!
OM System OM-5 váz (s/n. BJ0A0275x)
- kompakt, könnyű váz (366 gramm) IP53 időjárásvédelemmel (por- és cseppállóságot biztosít, -10°C-ig fagyálló) - 5-tengelyes szenzor eltolásos képstabilizátor - Live MOS szenzor és nagyteljesítményű TruePic IX képprocesszor - Starry Sky AF asztrofotózáshoz - 121 fókuszpont, 20.4 MP - Supersonic Wave Filter rendszer - kifordítható kijelző - High-Res Shot, Pro Capture, Focus Stacking, Live Composite, Keystone Compensation - 4K Hand-Held videofelvétel és függőleges elrendezésű videók - WiFi, Bluetooth - összesen 3 darab gyári BL50 akksi (ebből 2 bontatlan)
Olympus M.Zuiko Digital ED 12-45 mm f4 Pro (s/n. 34CA3784x)
A világ legkompaktabb és legkönnyebb standard zoom objektívje - por‑ és cseppálló kivitel - Gyújtótávolság: 12-45 mm - Fényerő: f/4 - Közelpont: 0,12 m - Látószög: 27-84° - Szűrő méret: 58 mm - Tömeg: 254 g + K&F Concept UV szűrő
Olympus M.Zuiko Digital 45 mm f1.8 (s/n. ABSB9689x)
Gyújtótávolság: 45 mm Fényerő: f/1.8 Közelpont.: 0,5 m Látószög: 27° Szűrő méret: 37 mm Tömeg: 116 g
Sigma 30 mm f/2.8 DN Art objektív (s/n. 5221502x)
Méret: 40.5 mm x 60.8 mm Felépítés: 7 lencsetag 5 csoportban Fényerő: f/2.8 Rekesz tartomány: 2.8-22 Szűrőméret: 46 mm Minimum fókusz távolság: 29.97 cm Látószög: 50.7° Gyári napellenző, tok + K&F Concept UV szűrő
Nagyon keveset használt (1500 alatti exposzám), abszolút újszerű, karcmentes bolti állapotú és hibátlan az egész szett. Leginkább a Sigma objektívvel használtam (ez is garanciás 2027 őszig). OM kit 2027 szeptemberig hivatalos magyar Digitcam garanciás (OM-nél is regisztrálva, így elvileg + 6 hónap garancia érvényes rá). Minden papír, tartozék, dobozuk/csomagolás megvan. Csomagár: legyen 555 ezer Ft. Alku ebből már nincs.
Exposzám: 698, az állapota ennek megfelelően, mint az új. Minden tartozékával, dobozában adom. A csomagban található a 14-42 (pancake) kisméretű obi is. Ajándék SD kártya. Sn.: BJJA8213
Csere, beszámítás köszönöm nem. Személyes átvétel Budapesten. Foxpost OK.
A fórumbéli (alkunélküli) vásárló ajándékba kap még egy Manfrotto Olympus oldaltáskát (sling bag).
Eladásra kínálom e kiváló MFT fix optikát. Nagyon jó, fullframe-re vetítve 35 mm-nek felel meg, kiváló családi rendezvényekkor, utcai fotók készítésére kirándulásokkor. S/N: AAC346438
Sziasztok. Évekig hitegettem magam azzal, hogy majd hivatásos fotós és videós leszek másodállásban. Évekig gyűjtögettem a korrekt felszeréseket a pénztárcámhoz mérten. Azonban ahogy lenni szokott, az egészből nem lett semmi. Néhány rendezvényen fotóztam, valamint pár teszt videót készítettem. De be kell látnom, hogy nincs értelme tovább tartogatnom a felszerelést, így kihasználatlanság miatt eladnám őket. A felszerelést elsősorban egyben adnám el.
Mindegyik darab kifogástalan és megkímélt állapotban van a dobozával és kiegészítőivel együtt. Legyen az irányár 500.000,-Ft. Írj és megbeszéljük.
Ha komplett fotós felszerelést keresel, tudok adni DJI stabilizátort és drónt is.
DJI Mini 2 drón (SN: 3Q4CH9S3A32C4*) (2 aksival és 1 memóraikártyával 64 GB)
DJI Mini 2 gyári táska
DJI Ronin-SC stabilizátor (SN: 355DG9L0032V0*)
A DJI RONIN-SC egyik kiegészítője egy telefon tartó konzol, amit a stabilizátorhoz lehet illeszteni (a használathoz nem kötelező használni). Az általam árult eszközök közül ez az egyetlen alkatrész ami sérült, minden más hibátlan és sérülésmentes.
Ha mindent elviszel, oda adom az egészet 600.000,-Ft-ért.
Eladó működésképtelen Olympus SRF-11 körvaku-szett eredeti táskában: FC-1 makróvaku vezérlő s/n: 100816* RF-11 körvaku FR-1 adaptergyűrű (ZUIKO DIGITAL 50mm-es makró objektívhez) Olympus hordtáska Minden darab esztétikailag jó állapotú, a vakuvezérlő önmagában működőképes, kora miatt vélhetően a körvaku hibásodott meg és a vezérlő letiltja. Nem vizsgáltam, nem mértem ki és nem is kívánom; ebben az állapotban eladó. Az FR-1 gyűrűvel az OM 90mm makró végére is feltehető.
Feljebbváltás miatt eladóvá vált egy patika-állapotú mikro 4/3-os OM-System OM-1 váz. Első tulajdonostól, eredeti dobozában, gyári tartozékaival, számlával, garancia-levéllel (2024-es vásárlás, 2027. aug. 5-ig garis!)
Sn. BJMA61079
Expó-szám: 3261
Kipróbálni Szegeden és környékén, időnként Budapesten lehet.
A gép hibátlanul működik, szép állapotban van. Én is használtan vettem anno, 300 expoval, azóta belement 5000 expo mechanikus zárral, de többségében elektronikus zárral fotóztam.
A csatolt képeken látható az exposzám, és a sorozatszám (BJA10988).
Megvan az eredeti doboz, nyakpánt, két gyári akku, gyári töltő. Egyedül a vakupapucsba való műanyag hiányzik (egyik szára letört).
Ára: 310.000,- Ft.
Kismaroson megnézhető, de budapesti átvétel is megoldható.
- OM SYSTEM OM-1 mark II váz. Új, csak kipróbált. Tökéletesen működik. Magyar garancia 2031.05.28.-ig! Tartozékai doboza megvan. Sn:BJRA15602 Ár: 650.000-FT
- OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO II objektív. Új, sérülés, karcolás és gomba mentes. Tökéletesen működik. Magyar garancia 2031.05.28.-ig! Doboza, (kitben vásárolt) tartozékai megvannak. Sn: A0AA31420 Ár: 225.000-FT
A kit egyben 850,000-FT, plusz ajándék Patona protect akkumulátor és Newell akku töltő.
Eladó egy megkímélt, szép állapotú Olympus M.Zuiko Digital ED 75-300mm f/4.8-6.7 II objektív.Hibátlan müszaki állapotú, nem karcos, nem gombás. Nem garanciás a doboza nincs meg. Adok hozzá egy zippzáros, vízhatlan obitartót. Átadás Csurgó, Nagykanizsán. Posta, futár megoldható a vevő költségére. Ára: 120.000 ft
- OM SYSTEM 45mm f/1.2 PRO objektív Új állapotú, sérülés, karcolás és gomba mentes. Tökéletesen működik. Külföldi garanciával 2026.08.07.-ig Tartozékai doboza megvan. Sn:349022013 Ár: 280.000-FT
- Olympus M.Zuiko Digital 2x MC-20 telekonverter. Új állapotú, sérülés, karcolás és gomba mentes. Tökéletesen működik. Doboza, tartozékai megvannak. Sn: 34AA50166 Ár: 135.000-FT
Olympus M.Zuiko Digital 300mm f/4 IS Pro ED (Micro 4/3) (FF 600mm) 580 ezer Ft.
Az egyik legélesebb M4/3-os objektív. Kiváló állapotú, karcmentes üveg. Második tulajdonosa vagyok, nincsen rá garancia. Napellenző, első és hátsó sapka, állványgyűrű, valamint tok van hozzá.
Gyáriszám: ACA212278
LEE 100 adapter set 18 ezer Ft.
LEE 100Holder, LEE adaptor ring 77MM és LEE adaptor ring 82MM
7Artisans 18mm F6.3 II UFO lens Eredeti dobozában, hátsó sapkával, hordozó szütyővel együtt eladó. Csak kipróbálva volt. M4/3 csatlakozás, teljesen manuális. Fix 6.3-as rekesz, kézi élesség állítás 30 cm-től végtelenig. Győrben van, személyes átvétel, vagy Foxpost küldés lehetséges
eladóak az alábbiak Szegeden, vagy foxposttal bárhova (elnézést, de a képet úgy nézett ki beilleszti, de nem tette):
olympus om-1 váz (OLVASD VÉGIG): 130 000 ft
képek szerinti külső állapotban, minden gyári tartozék, doboz, mintabolti vásárlás, lejárt gari levél.
HIBA: sok példánynál előforduló sajnos. a szenzoron lévő filter ragasztása néhol elengedett, ami csak bizonyos szögből látszik (szemből nem), a szenzor üvege nem karcos! képeket az alábbiak szerint befolyásolja (tudok küldeni is persze): f8 ig SEHOGY, f11 nél egy pontban látszik f14 től azért már látványosabb. FIGYELEM: lightroomban 2 seccel korrigálható a folt, az ide csatolt kép f11 nél készült, amin bejöltem a hibát és az f8.
kértem árajánlatot, portugáliában a szakszervizben a mintabolton keresztül küldve 250-270e között javítják (árfolyamfüggő), ezért teljes bevizsgálás, az egész szenzor cseréje és 6 hónap gari jár (utána lehet kérdezni ez nem zsákbamacska), de 400000 ért egy új szenzoros géped lehet (egy 40000 ftos cage el), de igazából a gép szerintem így is használható (én használtam is, nem ezért adom el).
eladóak az alábbiak Szegeden, vagy foxposttal bárhova:
olympus om-1 váz (OLVASD VÉGIG): 130 000 ft
képek szerinti külső állapotban, minden gyári tartozék, doboz, mintabolti vásárlás, lejárt gari levél.
HIBA: sok példánynál előforduló sajnos. a szenzoron lévő filter ragasztása néhol elengedett, ami csak bizonyos szögből látszik (szemből nem), a szenzor üvege nem karcos! képeket az alábbiak szerint befolyásolja (tudok küldeni is persze): f8 ig SEHOGY, f11 nél egy pontban látszik f14 től azért már látványosabb. FIGYELEM: lightroomban 2 seccel korrigálható a folt, az ide csatolt kép f11 nél készült, amin bejöltem a hibát és az f8.
kértem árajánlatot, portugáliában a szakszervizben a mintabolton keresztül küldve 250-270e között javítják (árfolyamfüggő), ezért teljes bevizsgálás, az egész szenzor cseréje és 6 hónap gari jár (utána lehet kérdezni ez nem zsákbamacska), de 400000 ért egy új szenzoros géped lehet (egy 40000 ftos cage el), de igazából a gép szerintem így is használható (én használtam is, nem ezért adom el).
Eladó a Panasonic Lumix G VARIO 12-60mm f/3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S. objektívem. Por és gomba mentes. Az objektíven van egy kis használatból eredő festék kopás. Leírás és doboz nincs, mert kit-ben volt.