Bichon frisé kiskutyát vennék, minnél előbb.:) Szerető családhoz kerülne. Akinek van eladó vagy esetleg tudja honnan tudnánk szerezni az kérem jelezzen a következő e-mail címen.:bogyaine@citromail.hu
Törzskönyves Bichon Frisét keresek! Várom tenyésztők jelentkezését! A kutyus szerető családba kerülne, már nagyon szeretnénk egy ilyen kiskutyust! Kérlek segítsetek!
Gazdit keres egy nagyon barátságos, játékos 9hónapos nőstény Bichon Frisé! Rengeteg foglalkozást igényel! ha lehet, emailra kérném, h érdeklődjetek! serabrezza@gmail.com, de majd ide is felnézek! Képet kérésre emailben küldök!
Sziasztok! :) Gazdit keres egy nagyon barátságos, játékos 9hónapos nőstény Bichon Frisé!<br>Rengeteg foglalkozást igényel! ha lehet, emailben kérném, h érdeklődjetek!<br>serabrezza@gmail.com, de majd ide is felnézek! Képet küldök kérésre!
tervezünk létrehozni egy BICHON FAJTAMENTŐ csapatot. Az indexen lévő topikban (http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9200748), szeretnénk az ezzel kapcsolatos témákat megbeszélni, önkénteseket keresni, a mentésről és ideiglenes elhelyezésről, valamint gazdi keresésről beszélgetni. Szeretettel várunk mindenkit, aki segíteni szeretne, akár csak egy jó szóval, aki talált bichon kutyát, legyen az havanese, bolognese vagy frise, aki szívesen befogadnak mentett kutyát, akár véglegesen, akár ideiglenesen.
Készítettem egy "jelentkezési lapot" az önkéntesek számára, aminek kitöltése senkit semmire nem kötelez, csak nagyjából látjuk, hogy vagyunk-e elegen. Íme a link: http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGYwSWtuSEVUMlItUkNQeDJEemlrLVE6MA
Várjuk az önkénteseket a fórumban, illetve a „jelentkezési lapon”.
Sziasztok! Én is szeretnék egy frisé kiskölyköt! Olvastam, hogy itt már többen is segítettetek egymásnak ilyen ügyben. Én Június közepén szeretném őt hazahozni majd. Tudnátok ajánlani valakit, akitől tudnék venni? Házikedvencnek szeretném, úgyhogy a törzskönyv nem lényeg. Kérlek írjatok, ha tudtok segíteni! Előre is köszi!
Szia! Mikor lesznek kiskutyák és mennyiért? Hol vagy helyileg?Van egy 1,5 éves Havanese kislány kutyánk és mellé szeretnénk egy Frisét venni játtszótársnak.
Nem rég mi is szereztünk egy kiskutyáát és Kókusz nagyon jól érzi magát velünk..ha tudtok pár tanácsot adni a bichon frisé kutyussal kapcsolatban akkor azt megköszönöm:)
Kérlek segítsetek tisztázni néhány dolgot! Nagyon beleszerettem ebbe a fajta kiskutyusba, és el is döntöttem, hogy szerzek egyet. De ahogy a neten kutattam, láttam, hogy ebből a pamacs-szerű kutyusból több fajta van (Bichon havanese/bolognese/frise) és nem tudok már különbséget tenni.
A havanese számomra kiderült, hogy ugyanaz mint a bolognese, csak az több színben is megtalálható, de sajnos a másik kettő között nem tudom mi a különbség. Tudnátok ennek tisztázásában segíteni??
Illetve lenne egy tapasztalati kérdésem is mégpedig, hogy ha bolognese az amit szeretnék, mennyire gyorsan nő a bundája? Vagy ha elér egy bizonyos méretet akkor már nem szükséges "fodrászhoz" vinni?? Otthon is elvégezhetem magam a kozmetikáját (és most nem a fürdetésre és fésülésre gondolok, hanem a körmei rendbetételére például)?
Én kb. egy éve próbálkoztam, igaz nem mindig érek rá, hogy feleségem titkos vágyát üldözzem, persze én is szeretném, nem jó kutyus nélkül élni ilyen sokáig..., de most tavaszra-nyárra én is nagyon szeretném egy ilyen tündérmacival meglepni.
Sztell, nem tudsz segíteni ? Nagyon kedves voltál korábban is, de csak ÉK Mo. volt számomra elérhető kutyi, valahol a Dnántúlon nincs ismerősöd, akinél van eladó kutyus?
Időközben kicsit visszavetett minket egy másik site-on olvasott bejegyzés, ahol ahogy a kutyus nő, az sem biztos, hogy a megvásárolt fajtából származik. Szóval egy biztos forrás kellene, ahol jó idegrendszerű, szép és kedves kutyusokat lehetne magunkévá tenni, elérhető áron, remélhetőleg hosszú időre mindhármunk boldogságára...
A frise fantasztikus személyiség, egyáltalán nem tolakodó hogy Ő legyen a középpontban. Amikor pedig rá irányul a figyelem igyekszik azt ki is használni és egy igazi kis bohóc.
Az enyém elmúlt egy éves és sajna most jött rá, hogy hurcolja a cipőket.:( Szerencsére nem rágjameg őket, de nem örülök, hogy mire hazaérek a franciaágy közepén egy halom odahordott cipő fogad.:)
Henit ajállom neked, nyugodtan hívd fel és mond el, hogy tavaszra szeretnél kiskutyát. Kérd meg hogy ha fedeztet akkor adja meg a szuka tulajdonosának az elérhetőségét.
Köszönöm a gyors választ! A megadott link alatt nem találom a hirdetést. A kutyut kedvencnek szánom, nem kell kiállítás szintűnek lennie. A törzskönyv se fontos.