Már régen voltam. + Akkor már én is hozok Nektek 1-2 érdekes képet.
1: Grand Hotel parkolójában (1984) a Lada / Zsiguli, Polski, Fiat, BMW, Opel (stb) között felbukkan egy sárga Skoda Garde is:
2: Fortepan - 255444. Bojár Sándor fényképe: Budapest, V. kerület - Károly (Tanács) körút, 1986. Két Lada között egy 1982 -es (vagy 1983) 120GLS pihen.
3: A végére meg pár 120LSE -t hagytam. Korabeli utcakép, újságcikk fotók és egy új autó átvétele.
Nem láttam a végét, szerintem felbukkan még ez a közeljövőben... Ezt írtam pont az előbb a púpos Wartburgosban, hogy ezek a Rapidok is már-már csillagászati ár szintet karcolnak...
Garde, Rapid nelásskirács-tulajokhoz lenne kérdésem, hogy a rács hogyan van rögzítve a hátsó szélvédőnél? Ha valaki tudna képet csatolni a felfogatásról, azt megköszönném.
Bár a következő cikk közel 10 éves, csak azért linkelem be, mert a fotók között van egy, amelyik a kerek műszereket mutatja közelről. A visszajelzők között kézifék, biztonsági öv és szivató visszajelzők vannak. Ilyen óracsoportot idáig csak prospektusban láttam, de ezek szerint a kanadai exportra gyártott Skodákat szerelték ezzel, tehát valóban létezett.