Keresés

Részletes keresés

gerbovics.péter Creative Commons License 2010.05.29 0 0 639
Szia Kytti-Ke!

Gyorsan sokat fogyni... :) Nem javasolt megoldás. Eredményesebb és egészségesebb, ha fogysz, de nem gyorsan.

A fő oka a hízásodnak: a helytelen táplálkozás és a kevés folyadék. Ha ezen változtatsz és mellette sportolsz, akkor megindul a fogyás, vagy beáll az ideális súlyod.
Ha keveset eszel, akkor fennáll az izomvesztés lehetősége, és ez a jól ismert jojó-effektushoz vezet. Fogyás után több jön vissza, mint amennyi lement. Vagy fogyás után keveset eszel, mégis hízol. Ezt napi 1x étkezésnél kivédhetetlen, hacsak nem figyelsz a kalóriákra.

Itt most elég nehéz leírni a gondokat és rá a megoldásokat, mert sok mindentől függhet még. Például milyen ételeket szoktál enni? Egy személyes tanácsadás kereteiben belül jobban át lehet beszélni az ilyen problémákat.

Írtam egy könyvet a fogyókúráról (ez a témát is taglalom), a címe: Miért nem sikerül lefogynom? - Ingyenes 21 oldalas tanulmány. Ide csak azért nem merem most betenni a linkjét, nehogy kivágjanak miatta a fórumról. :) De privibe, ha megkeresel elküldöm. Vagy beírod google-be a címét és az első link már is az. :) Sok mindenben segíthet.

Ha tornától és sportol izmosodsz, akkor arra gyanakszom, hogy fehérjében dús ételeket fogyaszthatsz, de ezt csak látatlanba mondom. :) Fogyni - nem gyorsan - azzal tudsz, ha változtatsz az életmódodon és a táplálkozásodon.
Előzmény: Kytti-Ke (638)
Kytti-Ke Creative Commons License 2010.05.14 0 0 638
Sziasztok.

Szeretnék tanácsot kérni hogyan tudnék gyorsan sokat fogyni. :)
Az utóbbi időben észrevettem magamon hogy, a fenekemnél a derekam
körül és a hasamnál kezdek párnásodni. :S
Sőt, a karomom (vállamnál a belső karon) megjelentek a csíkok is ...
Naponta 1x étkezem, van hogy 2x, az hogy mikor az változó.
Folyadékot is keveset iszom, van hogy naponta csak 1-2 pohárral,
de azt is úgy hogy többször pár kortyot. Persze van hogy többet iszom,
de ha csak nagyon nagy meleg van. Ezért is nem tudom a hízás okát.
Napi egy két étkezés nem sok, és nem is sokat eszem, csak egy átlagos
ember átlagos adagját. Gyógyszereket nem szedek semmi félét, (fogamzásgátlót sem). Beteges sem vagyok, semmilyen egészségügyi problémám sincs.
Nem vagyok depressziós vagy stresszes sem.
Sportolni nagyon szeretek, de ezzel csak egy baj van.
A téli sportok szenvedélyeinek hódolok, így tavasszal, nyáron és ősszel
nem tudok annyit mozogni mint télen. A tornázást hamar megunom, futni nem szeretek. Viszont volt hogy erőt vettem magamon és hiába unalmassá vált a tornázás, akkor is csináltam. Fogyni nem fogytam, csak izmosodtam.
A lábaim kb. akkorák lassan mint egy gyorskorcsolyázónak és vállba is
eléggé széles lettem.

Valaki tudna adni esetleg pár tanácsot ? Mitől lehet az hogy a tornától és a sporttól nem fogyok hanem izmosodom? És mitől és hogyan tudnék gyorsan sokat fogyni ?
A válaszokat előre is köszönöm.
Szép napot mindenkinek.

evelynna Creative Commons License 2010.05.13 0 0 637
itt a link is, ha segíthetek ezzel: miravíz
Előzmény: evelynna (636)
evelynna Creative Commons License 2010.05.13 0 0 636
Bár már régebbi a hozzászólás, de hátha nézitek...én is Mira vizet kezdtem el inni pár hónapja, minden reggel 2 dl-t. Először fura volt a sós íze miatt, de már megszoktam. Teljesen jó kiegészítője a fogyókúrámnak, ami igazából annyi, hogy reggel a Mira, kicsit később reggeli, rendes ebéd, délután sport, este pedig már csak saláta. Így sikerült jó pár kilót leadnom, még kb. 5-öt kellene, nem hagyom abba!
Minden fogyókúrázónak sok kitartást kívánok!!
ui: és most láttam a Mira honlapján, hogy már a neten is meg lehet rendelni. Ennek örülök, mert sokat dolgozom, este sportolok, nincs sok időm vásárolgatni. :)
Előzmény: gabry1 (618)
s_titánia Creative Commons License 2010.05.02 0 0 635

Sziasztok!

 

Eladó egy teljesen bontatlan, 84 darabos Alli fogyókúrás kapszula. Egy barátnőm vette idén februárban, de közben kiderült, hogy terhes, és olyankor nem szabad szedni. Engem kért meg, hogy próbáljam elpasszolni, mivel ő most nem tud ezzel foglalkozni.

 

Ki sem lett nyitva a doboz, úgy van leragasztva, ahogy a boltban adták, minden füzetke és használati utasítás megvan hozzá. Szavatossági ideje 2011 márciusában jár le. Eredeti ára 10000 Ft felett volt, 6000-ért odaadnánk. Akit érdekel, az itt a nevemre kattintva láthatja az emailcímemet, kérem, hogy oda írjon. Kérésre tudok képeket küldeni a dobozról. Budapesten oda tudom adni személyesen, más esetben a postázás gond nélkül megoldható.

 

kiss.edit00000 Creative Commons License 2010.04.23 0 0 634

Fogyni szeretne, de közben enni is szeretne rendesen?

Erre az ideális megoldás a legújabb természetes anyagokból álló fogyókúrás termék.

Kéjen ingyenes termékmintát, hogy lássa miként müködik!

Részletes információért látogassa meg a http://www.anorex.hu oldal

petra* Creative Commons License 2010.03.23 0 0 633
Sziasztok!

Aki tájékozódni szeretne, hogyan viselkedik a teste fogyókúrában, vagy szeretne benevezni egy klassz fogyókúrára az klikkeljen ide.

www.fogyjvelem.5mp.eu

Folyamatosan bővítjük az oldalt, csodaszerek, fanatikus módszerek és fals infók nem lesznek benne. (Sokaknak segítettem már "civilben".)
Ha pedig egyedül nem megy, arra is van lehetőség, hogy személyemben "bagóért" egy mentorj kapj, aki kézen fog és segít a fogyásban.
Bocs, az offért, de rengeteg helyen olvasok sületlenségeket, közkeletű kapitális rémségeket fogyás ügyben, gondoltam legyen rend- amennyire tőlem telik.

Igyekszem..:)
venszatyor Creative Commons License 2010.03.22 0 0 632
Egy kérdés ha szabad?
L-carnitin hány mg. os legyen?

Torna elött félórával bevenni ha jól tudom.Kipróbálnám és köszönöm ha válaszolsz.
Szia. Andi
Előzmény: Szilvi2009 (628)
Pataky Kata Creative Commons License 2010.03.14 0 0 631

Szia! Én a karomat szeretném feszesíteni, szálkásítani. Ezért heti 3 szor járok edzőterembe, és minden edzés előtt iszom egy L-Carnitint tartalmazó italt. Milyen specifikus mozgást ajánlanál még? És melyik a legjobb L-Carnitin készítmény?

Köszi

Előzmény: Szilvi2009 (628)
mrita86 Creative Commons License 2010.03.03 0 0 630

Sziasztok!

Én is beálltam a fogyókúrázók táborába. Én 24 éves, 156 cm, és 52 kiló vagyok. Mivel alacsony vagyok, ezáltal minden plusz kiló meglátszik rajtam. :(
Fél éve a mozgásnak és a diétázásnak köszönhetően elértem a álomsúlyt, a 47 kilót. De ez már mind visszaszökött, mivel augusztus óta nem csinálok semmit.
Most újra kezdtem. Heti 3x járok edzeni, amiből két spinning, és egy zsírégető torna. Mellette próbálok naponta 4x keveset enni. Kenyeret nem eszem, amúgy sem, mivel lisztérzékeny vagyok, emelett édességet sem.
Nekem a csípőmmel van a problémám, mert oda sok rakódik le. Szerintetek ennyi mozgástól és diétával ez is eltűnik? Én ittam régebben a 4.3.2.1 italt, és nekem bevált, de elég drága. Szeretném ha a hasam is tök lapos lenne, ehhez kellene csinálnom felüléseket is, vagy elég ez a háromszori mozgás?
Nyárra újra 47, vagy akár 45 akarok lenni, segítsetek, mit csináljak még, hogy könnyebben elérjem.

Szilvi2009 Creative Commons License 2010.02.17 0 0 629

No, ezt a citrom diétát nehogy kipróbálja valaki. Itt nem az a kérdés,hogy ki fogja kibirni, hanem hogy tutira megbetegszik tőle az aki kipróbálja.

Max 1 napig lehet de akkor is sokat kell pihenni, tehát az a legjobb,ha hétvégén csináljátok.

Egyébként valóban létezik citrom diéta, de azt úgy kell csinálni,hogy étkezés előtt 1 citromlevét kifacsarva meginni (lehet vizzel higitani). Akkor is tökéletesen zsirbontó lesz.

 

Előzmény: Tecu20 (623)
Szilvi2009 Creative Commons License 2010.02.16 0 0 628

Sziasztok,

személyi edzősködöm, és az a tapasztalatom,hogy az első kilók bizony nehezen mennek le, és sokszor a kezdeti lelkesedés már jócskán alábbhagy, sőt sokan abba is hagyják.

Ezért jó ha L-carnitint szed a fogyókúrázó, de ezt mozgás előtt kell bevenni.

Ez egy teljesen bio termék, a zsírmolekulákat az edzés során átalakitja azokat izommá.

35 éves kor felett az L-carnitin  a szervezetünkben egyre kevésbé van jelen, ezért rakóknak ránk jobban és hamarabb a felesleges kilók.

Nézzétek meg ahonlapomat.

 

gerinctorna.5mp.eu/web.php?a=gerinctorna&o=GXAJJr3DIr

 

Üdv. Szilvi

DivingWorld1 Creative Commons License 2010.01.11 0 0 627
DivingWorld1 Creative Commons License 2010.01.11 0 0 626
Az egyszerűen elérhető karcsúság – az alvás során!
A túlsúllyal folytatott küzdelemben…

...döntő tényező az étkezés. A táplálék révén energiához jut szervezetünk. Az egyéni energiaszükséglet személyenként nagyon eltérő. Nagyon sok tényező játszik szerepet. Amennyiben szerveztünk több energiához jut, mint amire szüksége van, elraktározza azt. Ellenkező esetben, a raktár készleteit használja fel. A fogyáshoz tehát energiahiány szükséges. Drasztikusan keveset enni azonban helytelen megoldás. A súlycsökkenés nem jelent automatikusan zsírcsökkenést. Magyarázat: az energiahiányt a szervezet 70%-ban az izomfehérjéből fedezi, csak ezt követően nyúl a zsírtartalékokhoz.

Mindez a mai kor szellemének megfelelően akár egy mobil telefonról is működik a program, hogy mindig naprakész tudsz lenni állapotoddal kapcsolatban!

A mobil Valós idejű táplálkozási tervezéssel minden étkezés után leellenőrizheted, hogy sikerült-e betartania étkezési tervet. Így azonnal láthatod, hogy mit ehetsz és hogy mennyi kalóriára van szükséged. A Valós idejű Fitness tervezéssel megtervezheti a GPS-Tracking rendszerrel a sport tevékenységeit és meghatározhatja az elért fitnesz értékeit.

Azt gondolom, ez az útja az egészséges fogyásnak, a helyi zsíreltávolítás csak annyi, hogy ha beázik a tető, aláteszünk egy lavórt...de attól még a tető továbbra is beázik...

Ja és azt nem mondtam, hogy mindez ingyenes... annak aki időben regisztrál a programra!
Itt tudsz jelentkezni a programra
Evoria Creative Commons License 2009.11.21 0 0 625
Jaj bocsi csajok....a hely neve choco szalon,VI ker,de a honlapjukat is megtaláljátok.

Üdv
Évi
Evoria Creative Commons License 2009.11.21 0 0 624
Sziasztok lányok!

Én nagyon sokáig nem hittem a szépségszalonok csodát ígérő kezeléseiben...de azért persze rendre kipróbáltam mindet.
A párom anyukája már évek óta jár egy belvárosi szalonba,ahol kavtációs ultrahanggal fogyasztank.(nem utolsó szempont,elérhető áron!!!!)
Persze azonnal utána olvastam az interneten és elmentem a kezelésre.
Nem bántam meg,nekem szükségem volt segítségre.
Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam Esztertől,és mindig figyelt,hogy be is tartsam azokat.
Sok-sok cm-rel lettem vékonyabb,azóta sokkal jobban érzem magam.
Úgy gondolom nem szégyen egy kicsit csalni:)))))
Azóta rendszeresen sportolok és betartok minden utasítást.
Bátran merem ajánlani őt és a kezelést.
Kitartás csajok!

Üdv
Évi
Tecu20 Creative Commons License 2009.11.07 0 0 623
Sziasztok.Én tegnap hallotam egy állitolag nagyon jó fogyókura tippet.Én nem porbálom ki mert én tuti nem birnám ki de leirom hát ha valaki kibírja. Citrom diéta a neve. 2 hétig csak citromot lehet enni. 1nap 1db 2nap 2db,3nap 3db 4nap 4db 5.nap 5db 6.nap 6db.7.nap 7db......és 8.nap 7db 7.nap 6db 6.nap 5db,5.nap 4db 4.nap 3db,3.nap 2db,2.nap 1db.de csak citromot lehet enni..Állitolag tuti fogyás.de ezt ki bírja ki hogy csak citromot enni?:S :)
aggleány Creative Commons License 2009.09.20 0 0 622

Szia!

 

Nem tudom, hogy szabad-e itt a topikban reklámozni egy terméket, de nem szeretném, ha gond lenne belőle.  Írj az e-mail-emre (aggleany @ vipmail.hu - nincs kihagyás, csak nem akartam, hogy kijelölje), és pontosan leírom, hogy mi ez, hogy működik, mennyibe kerül stb.

 

Azóta még egy kg lement, de a derekam 6 cm-rel kevesebb, mint előtte volt :o)))

Előzmény: gjessica (621)
gjessica Creative Commons License 2009.09.18 0 0 621
Szia!
Igaz, hogy már 22 kgot leadtam. De még 10 kg-ot szeretnék. Engem érdekelne. Már 2 hónapja áll a fogyásom, igaz nem is mozgok és kicsit eszek is. :) Szóval érdekelne. Hátha könnyebb volna a levezetés....
Előzmény: aggleány (620)
aggleány Creative Commons License 2009.09.18 0 0 620

Sziasztok!

 

Én is sok mindent kipróbáltam már.  18 éves koromig versenyszerűen sportoltam, aztán szépen lassan felszedegettem 10 kg-t, amitől nagyon nehezen tudtam megszabadulni, mivel imádok enni, és lusta vagyok :o( .  Én is próbálkoztam mindenféle diétával, de hát aki szeret enni, annak nem olyan könnyű.

 

Kb. egy hete találkoztam egy módszerrel, ami egyszerű, megfizethető, és NEM KELL KOPLALNI ÉS MOZOGNI :o)))  Igazából csak kipróbálni akartam, és egy heti adagot vettem, de tegnap beszerztem a következő heti cuccot is.

 

Ezt nem fogyáshoz találták ki, hanem méregtelenítő és szépítő cucc.  Mellesleg eddig 2 kg ment le rólam, de a barátnőmről 4, bár rajta több is volt a felesleg.  Azt mondják, hogy sokaknál csak az első hónap után indul meg a fogyás, ezek szerint nekünk mázlink volt :o)  Nekem pl. sokkal szebb és puhább lett a bőröm mellékhatásként, ráadásul látványosan csökkent a narancsbőr csúnyasága is.

 

Ha valakit érdekel a módszer, szóljon :o)

Mantell Creative Commons License 2009.09.18 0 0 619
http://alli-kapszula.blog.hu/2009/06/27/veszelyes_es_hatastalan_az_alli_kapszula
Előzmény: Marica001 (609)
gabry1 Creative Commons License 2009.09.07 0 0 618
Köszi, ez a víz tényleg jó!
Kipróbáltam már a szűztea kapszulát is, de állandó hasmenés lett a véége, és ez a munkahelyemen nagyon kellemetlen volt . A Mira vizet bátran ajánlom, de a mennyiséget szerintem mindenki maga állítsa be, hogy az ő szervezetének mennyi szükséges. A honlapon is jó dolgokat olvastam róla.
Előzmény: barnabya (617)
barnabya Creative Commons License 2009.08.26 0 0 617
Én hasonlóam csináltam a fogyókúrát, mint gjessica, azaz nem ettem cukros,lisztes, zsíros ételeket, és a krumplit plusz rizst is mellőztem. Sok zöldség, saláta, sovány hús, sovány sajt. Én nem szedtem kapszulát, mert nagyon vegyes dolgokat hallottam ezekről a fogyókúrás csodaszerekről, viszont az anyagcserét fokozni kell, főleg, ha nincs időd mozogni sem. Én Mira vizet szoktam inni, ez segíti az emésztést, de nem hashajtó. Linkje a viznek. (esetleg a fogyókúrád elején végezhetsz béltisztítást, ahhoz Hunyadi keserűsós vizet lehet inni, de ezt csak ha nem dolgozol aznap. :) )
Nekem 15 kg tól sikerült megszabadulni kb 3-4 hónap alatt, most már csak tartani kell...ez sem könnyű feladat azért.
gjessica Creative Commons License 2009.06.16 0 0 616
Minden olyan ételt, amiben liszt van, nem ettem. Vagy ha ettem is, csak keveset.
Előzmény: bakibaby (615)
bakibaby Creative Commons License 2009.06.16 0 0 615

Hogy érted, hogy a lisztet elhagytad ?

 

bb

Előzmény: gjessica (614)
gjessica Creative Commons License 2009.06.16 0 0 614
Szia!
Azt nem írtam, hogy mindent ettem. Némi diétát tartok. Pl. kenyeret, lisztet, tésztákat csokit, édességeket elhagytam. Reggelire 1 zsemle, mindenfélével megpakolva és 1 doboz kakaó. Ebédre leves, husi és saláta. Délután sajtokat, szalámikat, gyümölcsöt ettem. Mindig ettem valamit, így nem voltam soha éhes. Egy héten egyszer ettem tortát, sütit, stb, de inkább kora délutánig próbáltam elfogyasztani. Azt mondják aki fogyókúrázik, ki van éhezve. Hát én már 19 hete csinálom és ezt nem érzem. Ha valamit megkívánok megeszem, inkább csak kevesebbet eszek belőle.
Mozogni nem volt időm. Rengeteget dolgozok. Szerintem sokat segít a kapszula is. Én nagyon sok mindent próbáltam már, sosem sikerült. De most sikerült, és nem erőltettem magam érte.
Előzmény: Gingili (613)
Gingili Creative Commons License 2009.06.16 0 0 613

mindent ettél mellette, ahogy azelőtt és nem mozogtál semmit???

Ezt nem nagyon hiszem el....

Előzmény: gjessica (612)
gjessica Creative Commons License 2009.06.14 0 0 612
Hátha tudok valakinek segíteni. :)
19 kg fogytam le, 19 hét alatt mozgás és éhezés nélkül.
Pu Erh fogyasztó tea kapszulát szedtem, szerintem nagyon jó!
Marica001 Creative Commons License 2009.06.05 0 0 611
értem!
és akkor semmilyen mellékhatása nem volt?
csak mert én ettől félek a legjobban:s
Előzmény: Törölt nick (610)
Marica001 Creative Commons License 2009.06.05 0 0 609
Szia!
Mostanában én is folyton hallok az alliról, és szeretném megkérdezni, milyen tapasztalataid vannak? Jön a gyümiszezon, és ilyenkor sokkal könnyebb fogyózni, mint télen, úgyhogy én elkezdeném...
Előzmény: Törölt nick (608)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!