Keresés

Részletes keresés

2heroine Creative Commons License 2009.03.19 0 0 8254
Egy valódi Dior harisnya rejtőzik benne. :) A kedvedért ki is bontottam. Ez nagy dolog nálam, tudod! :)

Orrvarott, de erősítés nélküli, pókháló finomságú harisnya, harisnyatartóval viselendő, bordűrjén Dior felirattal... :) Angol gyártású, és egy turkálóban találtam.


Előzmény: Törölt nick (8250)
2heroine Creative Commons License 2009.03.19 0 0 8253
Tudod, az én költségvetésem mindig is egy gazdasági sikersztori volt. Hihetetlen olcsón tudok megúszni és megszerezni dolgokat. :)
Előzmény: Törölt nick (8248)
2heroine Creative Commons License 2009.03.19 0 0 8252
Köszönöm, azt hittem, ez a fully fashioned. És azt hittem, hogy a Cuban Heel az a felső (combnál lévő) részre vonatkozik, hogy nem vízszintesen fogja fel a harisnyatartó, hanem ívesen...
Előzmény: Törölt nick (8247)
2heroine Creative Commons License 2009.03.19 0 0 8251
Valójában nagyon kevés drága harisnyám van... a legdrágábbak általában vastagszálúak, amelyek nehezen szakadnak ki, és nem is szépen javíthatóak. Ezenkívül még egy pár drága vékonyszálúm van, de azokat általában csak nézegetni szoktam. :)

A többi (párszáz darab) mind nagyon olcsó, ügyes forrásokból felkutatott tétel. :)

Csipkésszélű, magas elasztános szilikonos combfixet, különböző den-számmal és színekben évekkel ezelőtt spájzoltam be a törökbálinti Calzedonia outletből, kereskedelmi mennyiségben. 290,- Ft volt. Sokszor vásárolok külföldi kiárusításokkor, pár eurós árakért. Hétvégenként a Pecsában van egy jól bejáratott eladóm, aki Lengyelországból hoz be különlegességeket, tőle is szoktam sokat vásárolni. Ha az ember lánya megvesz 8-10 darabot tőle, akkor jelentős kedvezményben részesül.
A Gyöngyösi úti metrómegállónál van egy harisnya nagyker, amely 20-30% -os felárral kiskert is kiszolgál. Az egyedi, mérethiányos termékeket néha még a nagyker árnál is olcsóbban adják.

Előzmény: Törölt nick (8246)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.19 0 0 8250
Ja, bocs, és még egy kérdés: és ezt a harisnyamárkát hol vetted??? Csak azért kérdem, mert látom, hogy 10 Den-es, jó vékony, tipikus nyári harisnya! Egyébként meg mi rejtőzködik benne? Harisnyatartós harisnya, egyszerű combfix, csipkeszegéllyel ellátott combfix, vagy pedig egy harisnyanadrág? Varrásos? Sima, egyszerű harisnya? Kik gyártják? Angolok, vagy franciák?
Előzmény: 2heroine (8245)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.19 0 0 8249
Hát ha ilyen jól javít, akkor bízd csak rá nyugodtan az összes (javítható) rosszat, és örülj annak, hogy valaki a környékeden még egyáltalán műveli ezt a kiveszőfélben lévő, és igen hasznos szakmát!

Vibromat_Baby_001
Előzmény: 2heroine (8243)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.19 0 0 8248
Hát ha csak azért tudtad olcsóbban, 300 Ft.-ért megvenni, mert bepiszkolódott a csomagolása, és ezért kellett az árból engedniük, akkor máris nagyon jól jártál vele... ...Nem mindennapi dolog, hogy valamihez manapság olcsóbban is hozzá lehet jutni!! Nagy ritkaság... ... ... ! Mert, hát mégiscsak azon van a lényeg, ami a csomagoláson belül (!) van! (Manapság nem az olcsóságról meg a gazdasági sikersztorikról szólnak a hírek, de nem folytatom tovább, mert az már más lapra tartozik... ...)
Előzmény: 2heroine (8245)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.19 0 0 8247
Azt kérdezted, 2heroine, hogy "mi az a "Cuban Heel"?"

Ez itt mind az a bizonyos Cuban Heel:>>

(1. Kép)>> (2. Kép)>> (3. Kép)>>
Cuban_Heel_001

Cuban_Heel_002

Cuban_Heel_003
A heel szó az angolban mint Te is tudod, sarkat jelent, itt a éppen harisnya sarkát értik alatta az eladók meg a gyártók. A "Cuban Heel" (másik nevén "Havana Heel", meg a "Manhattan Heel" elnevezés tkp. egy utalás a harisnya-sarokrész kiképzési stílusára. Mind a kettő nagyon szép, elegáns, csábos külsőt kölcsönöz annak, aki felhúzza az ilyen szép harisnyákat. Erre a célra is találták ki, afféle csábos luxus-harisnyának. Mind a két fajta harisnya (majdnem) minden esetben hátul varrásos (nem beszőtt varrás-utánzat ám ez, hanem valódi gépi varrás>(!)) szokott lenni.

Ez a "Cuban Heel" (vagy más néven "Havana Heel"):>>

Cuban_Heel_004

<<(4. Kép) "Cuban Heel" ("Havana Heel") stílusú nylonharisnya (a legtöbb az "RHT" márkájú van belőlük).


Ez a "Manhattan Heel":>>

Cuban_Heel_001

<<(5. Kép) "Manhattan Heel" stílusú nylonharisnya (a legtöbb az "RHT" márkájú van belőlük).


Amint azt a fotókon is látod, a "Cuban Heel" és a "Manhattan Heel" megegyezik abban, hogy magasra, bokáig feljön a sarokrész erősítése, a boka felső részén (csaknem) mindig sarkosan, derékszögű "elvágással" ér véget, és mindegyiket (eredeti gépi) varrásos harisnyákon lehet rajta látni. A bokára felkúszó rész szélessége változó, van amelyik gyártó 20-30 mm.-es keskenyre, van amelyik viszont 50-60 mm.-es szélesre készíti el (esztétikailag -- csábítás (!!!) -- más a hatása).
Vannak olyan harisnyák, amelyeken ezt az erősített sarkat talperősítésen keresztül összekötik az orrerősítéssel, de esztétikai okokból -- hogy ne látsszon ki a magassarkú cipőkből -- csak a talprész közepén végighúzódó 25-35 mm.-es viszonylag keskeny sávban csinálják meg erősítettre.
Ezzel ellentétben olyan harisnyák is vannak, amelyeken viszont ezt a talp-erősítést elhagyják, és egyszerűen a harisnya sarok-erősítéses része a sarokrész és a talprész találkozásánál egy egyenes haránt irányú vonalban véget ér (mint minden normál, egyszerű sarokerősítés).
Amiben a kettő eltér egymástól, az az, hogy míg a "Cuban Heel"-nek a kontúrja mellett nincs egy 3 mm.-es külső díszítő kontúrvonal, hanem a kontúrján belül tömör egyszínű a sarok-rész, addig a "Manhattan Heel"-nek a sarok-része mellett ez a bizonyos 3 mm.-es külső díszítő kontúrvonal minden esetben ott található a sarokrész kontúrja mellett, azzal párhuzamosan haladva, azt körbevéve, attól szintén szigorúan 3 mm.-es távolságot tartva. (Az egésznek olyan a hatása látvány szempontjából, mintha a sarok-erősítés szélétől kicsit beljebb egy szemfutás húzódna.)

De itt van egy webshop a "Christel"-től, válogass kedvedre a márkás harisnyák között, mert úgy látom, hogy Te is nagyon vágysz ezekre a príma, jó fajta luxusharisnyákra:>>>>
"Christel" harisnya-webshop ("http://www.christel.co.uk/cgi-bin/web_store.cgi?product=Fully%20Fashioned%20Stockings%20Havana%20Heel%20Style&cart_id=8021056_3846")
Itt kísérletezzél jót venni, itt biztos hogy meg tudod lepni magadat valami széppel!

Szia!!
Előzmény: 2heroine (8244)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.19 0 0 8246
Nem vitatom, hogy az olcsót nem érdemes szedetni, a drága (1500 - 3500 Ft./db. árú) harisnyákat viszont már bőven megéri felszedetni (500 - 600 Ft.-ért vállalják, bár ez attól függ, hogy mennyi szaladás van rajta, ez is "beleszól" a javítás árába), tehát ha mondjuk egy Calzedoia-ról, Primavera-ról, Lady Primato-ról, Omsa-ról van szó, azt ugye Te se "dobod ki az ablakon" egy aprócska hiba miatt. Túl drága hozzá.

Ha persze annyira megsérült, hogy a szedőnő szerint is lehetetlenség lenne felszedni (10-30 soros szaladás, stb. ...), akkor persze már csak a kukában landolhat -- sajnos!
Előzmény: 2heroine (8243)
2heroine Creative Commons License 2009.03.18 0 0 8245
Ezt a darabot, csak mert a csomagolása bepiszkolódott- bár attól még "arany", ami benne van- 300,- Ft-ért vettem.

Előzmény: 2heroine (8243)
2heroine Creative Commons License 2009.03.18 0 0 8244
A Bon Prix nevű áruküldő katalógusában láttam ilyet, még ősszel. Bár lehet, hogy azon csak két csík volt. Egyébként az ilyet kissé "sportos"nak tartom (csíkok= Adidas :), így inkább csak nadrágok alá veszem fel.

Viszont most is van a katalógusukban egy szép darab, ilyet is kerestél korábban, ez a
Cuban Heel?
Előzmény: Törölt nick (8241)
2heroine Creative Commons License 2009.03.18 0 0 8243
Mivel a hölgynek millióegy éve ez a szakmája, nem gondolom, hogy ne értené a csíziót. Volt is olyan szemfelszaladás, amit észrevehetetlenül tudott megjavítani. De többnyire én akkor is látom, érzem, hogy nem tökéletes darab van rajtam (tudod, engem már egy szálhúzódás is zavar), és nem érzem benne jól magam.
Olyan ez, mint a ragasztott porcelán... :(

Másfelől nagyon olcsón szerzem be a harisnyáimat, a javításuk gyakran többe kerül.
Előzmény: Törölt nick (8240)
2heroine Creative Commons License 2009.03.18 0 0 8242
Szeretem a széles csipkéjű combfixet is, de leginkább az olyanfajta vált be, mint amilyet a 8241-ben tettél fel. Az valahogy másképp fekszik fel a combomra, nem vág be, nem buggyaszt ki. :)
Előzmény: Törölt nick (8239)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.17 0 0 8241
Szexi_Finom_Női_Harisnya_A001

<<<<Ezt a fajta combfixet merre, milyen fantázianéven lehet beszerezni?
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.17 0 0 8240
Egyébként nem tudom, hogy miért nem szereted a szedett harisnyát. Illúzióromboló? Nem értem, hogy miért lenne az. Már persze, ha szépen, esztétikusan, igényesen van felszedve az a harisnya. Akkor, aki neked szedi a harisnyákat, nem elég ügyesen, nem elég szépen dolgozik?! Mert ha már láttál hibátlanul szedett harisnyát, az pont ugyanolyan, mint az eredetileg hibátlan, vadonatúj harisnya. (Ha rosszul van szedve, akkor min. 2 (vagy esetleg 3(!!)) szem is össze van fogva, így az a szemsor hosszirányban feszülni, megpattanni, és újra leszaladni fog. Az ilyen harisnya viszont valóban csúnya, illúzióromboló tud lenni!)

Az a szedőnő mondott nekem az adásvételkor egy tanácsot: ha csak a tisztán 100% Polyamid harisnyákról van szó, azt gépszedéssel is nyugodtan meg lehet próbálni felgépelni.
De ha már például egy sztreccsnylon harisnyáról van szó, annak jobbat tesz a kézi szedés, mint a gépszedés, mert így szemenként pontosan fel lehet szedni az egész szemfelfutást, és ilyenkor sorban kell a szemeket szedni, ahogy voltak, 1 gumírnylonszál, 1 polyamidszál, és így tovább... . És akkor a szedés után már a sztreccsnylon harisnyának is rendes kinézete lesz!!
Ha egy nylonharisnya jól van felszedve, akkor azon a szedésnyomok közelről sem fognak meglátszani!

Ha meg drága pénz volt az a nylonharisnya, akkor megéri felszedni (no persze csak hibátlanul!), mert ugye azt nem kell idő előtt kidobni. (Sokszor még az olcsóbb harisnyát is megéri felszed(et)ni!!)
Előzmény: 2heroine (8209)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.17 0 0 8239
Értem, értem, csak nekem tényleg egy "Vibromat Baby" márkájú szemfelszedőgépem. Hosszas kutatás (10 hónap) után sikerült rábukkanni, Hajdúböszörményben vettem meg kéz alatt egy hivatásos szemfelszedőnőtől, aki segített felhajtani egyet (a sajátja neki is kellett), 12000 Ft.-ért, alig használt, megkímélt állapotban még 2001.-ben. Most 8 éve van már meg, és azóta is hibátlanul lehet vele nylonharisnyát szedni. (Ennyi pénzért bőven megérte.)

Maga a szedőtű így néz ki:>>

Vibromat_Baby_001

<<(1. Kép) A "Vibromat Baby" szemfelszedőtű. Így néz ki. Ez a teljes fotója. Ezt a fajta harisnyaszem-felszedőtűt kézi szedésre és gépi szedésre egyaránt fel lehet használni.Vibromat_Baby_002

<<(2. Kép) Itt látszik a "Vibromat" márkajelzés felirata. (Volt belőle 2 féle fantázianevű is, az egyik "Vibromat Baby", a másik "Vibromat-Automat" volt.Vibromat_Baby_003

<<(3. Kép) Így néz ki a szemfelszedőtű horga. Ez az a rész, ami felszedi a harisnyát.

Vibromat_Baby_004

<<(4. Kép) A levegőzőlyuk (ami kiengedi a levegőt, ti. egy akváriumpumpához hasonló kis erős vibrátorpumpa hajtja, csak ez állítható erősségű), és a levegőcső-csatlakozófej (ezt le lehet csavarni, ha olajozni kell, évi 3-4 csepp olaj elég).

Eléggé erős gép, állítható az erőssége, és ezzel együtt a horgastű rezgési hossza (amilyen hosszút döf a nylonharisnyába). Ez azért kell, mert más döféshossz és döfőerő kell az üvegnylonnak, más a sztreccsnylonnak, megint csak más a 100%Polyamidnak, és más a lycra harisnyának is.
Ha elég erősre be van állítva, akkor átüti még a visszahajtott harisnyaszélet, visszahajtott gumírozott szélet ("doppelrand"), sőt, még a csipkebordűrt (!) is. (Erre csipkeharisnya-szedésnél van szükség, ha a szaladás felfutott teljesen a bordűrvarrásig is.)

Ez meg itt egy "Prym" szemfelszedőtű. Ez viszont csak kézi szedésre alkalmas. (Az ára 455 Ft./db., tehát még nem túl drága, mármint egy drága, 1600-2600 Ft.-ba kerülő márkás harisnya árához viszonyítva, amit meg lehet menteni vele.) Hozzájutni nemcsak az internetes rendeléssel tudsz, hanem van egy kis rövidáru-bolt Nyíregyházán, a Búza-téren álló, az ún. piaci "Gomba-sor" (tulajdonképpen ez egy kis butiksor) mellett, a Rákóczi út, a Vay Ádám körút, a Vasvári Pál utca, és a Víz utca útkereszteződésénél, a kereszteződés északkeleti sarkában (ez itt egy kis sarokház).

Prym_Szemfelszetőtű_001

<<(5. Kép) A "Prym" szemfelszedőtű a csomagolásban, elölről és hátulról. A hátlapon látszik még az ár is.Prym_Szemfelszetőtű_002

<<(6. Kép) Itt jól látszik a használati utasítási rajz, és a szedőtű felszedőhorga (ez itt egy ún. kanalas tű).

Ez pedig itt a szedőtű szedés közben, így kell (ill. így is lehet) használni. Itt most ennél a képsornál (ill. magánál a szedésnél) annyi szerencsém volt, hogy az egyébként is rövid, mindössze 4 centis szaladás a két lábujj közé esett, így le sem kellett húzni a harisnyát, rögtön ott helyben lábra húzva szedni kezdtem a harisnyámat, kihasználva, hogy a lábujjközre esik a szaladás, és hogy úgy kb. 4 mm.-nél mélyebbre amúgy sem kell bedöfni a szedőtűt. (így elhagyhattam a szedőpoharat, ami szintén a gép tartozéka.)

Harisnyaszedés_001

<<(7. Kép) Itt kezdem el szedni. Ha szerzel egy tűt, így tudod rendesen megtanulni:> A tű horga már be van akasztva, a beakasztott szemet a tűvel kissé felfelé, és nagyon picit előrehúzod, de még nem tolod bele a tűt a harisnyádba. (Ha sehogy sem akar a feszedőtű horga beakadni a szembe, akkor a szembe beszúrsz egy kissé vastag (kb. 1 mm.-es átmérőjű), de rendkívül hegyes, tökéletesen hibátlan hegyű (csorbától mentes) varrőtűt, nagyon kicsit kitágítod és kissé előrehúzod a szemet, végül ezután beakasztod a szedőtűt a harisnyaszembe.)


Harisnyaszedés_002

<<(8. Kép) Kezded óvatosan, és kissé a tűt oldalra (a felszedőtű tengelyirányában a függőleges szemsorra 10o-os szögben tartva), és a szedőtű horgát erős szögben (hegyesszögben) előretartva lenyomni. (Ha nem tartod a tűnek a horgát előre, akkor nem szedi fel a szemet, kiakad a tű, és a szem pedig hirtelen visszafut.) Különösen majd a tű felfelé húzásánál fontos majd ( amikor a szedőtű már elkezdi szedni a következő harisnyaszemet), és akkor kell erősebben hegyesszögben tartani majd a tűt, de ez ennél a lépésnél is eléggé fontos.Harisnyaszedés_003

<<(9. Kép) Erősen belenyomod a harisnyádba a tűt.

Harisnyaszedés_004

<<(10. Kép) Aztán a felszedőtűt teljesen lenyomod, majd utána felhúzod enyhén ferdén előretartva a tű horgát, hogy rendesen felszedje a soron követkető szemet, a felszedett szemet kissé fel és nagyon kissé előrehúzod, és innentől kezdve a szedés a "(7. Kép)" szerinti lépéssel folytatódhat tovább, ha még maradt felszedni való harisnyaszem. Elvarrásnál az utolsó szem felszedése után a következő szem helyett (mivel már nincs) az elvarró fonalat, vagy cérnát húzzad át a legutolsó szemen a szedőtű horgával. Így a készre felszedett szem már nem tud visszafutni, mikor kihúzod a szemfelszedőtűt a nylonharisnyádból.
Nézd csak, a végére meg találtam egy remek combfixet egy szép nővel (éppen szépítkezik, csinos szőke hosszú haja, és szép, nagy frufruja van):>>

Combfixes_Csaj

<<(11. Kép) Szerintem csinosan áll rajta az a női combfix!! Gyönyörű szép széles csipkebordűrje van ennek a fekete combfixnek. Meg a nő is nagyon szép. (Enyhén telt combú, nem pedig egy sovány "deszkacsaj" típus!)Te szereted az ilyen fajta, széles csipkeszegélyes combfixet???
Előzmény: 2heroine (8209)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 8238
Egyetértek, mondtam is, hogy helyes kis csaj van a fotón, szeret kacérkodni, stb. ... A harisnyát meg már kíváncsiságból is megpróbáltam megtippelni, hogy mi fajta lehet; persze ha nyagyobb felbontású lenne a kép, az már 100%-ra eldöntene mindent!...>> >>...De azt hiszem, így is elég jól látszik. :))
Előzmény: Törölt nick (8237)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 8237
Igaz én , férfi létemre, a bizonyításodból csak a kötőszavakat értem, de ha te mondod, hogy álnecc, akkor az csak az lehet! :))
Csak azért tettem fel a képet, mert tetszik. Az egész: a csaj, a hari, a póz... az egész kép, úgy, ahogy van!
Előzmény: Törölt nick (8220)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 8236
Igen, lehet hogy csak színnyomás. Láttam már csak színnyomásosat is (főleg a színmintásoknál), de a 20-40 den-es típusoknál (többnyire az egyszínű szürke, fekete, és a testszínűeknél) gyakoribb a beszőtt neccminta. Vettem is már ilyet, jó meleg lycrás anyagú harisnyák, meg aztán igen tartós darabok is. Túl vékonyra viszont (10-15 den-esre) nem sűrűn használják, mert túl szakadóssá tenné a finom harisnyákat. Amelyiknél meg igen, az hamar szét is szakad. (Például van egy fajta divat-térdfix, 86%Poliamid + 14%Elasthan anyagú, 15/40 den-es, hosszanti csíkos, 2 sor szem 15 den-nel, míg 3 sor szem 40 den-nel felszedve (vékony és vastag sorok 2sorral, ill. 3 sorral váltakozva) -- a kötőgépen -- , szóval sűrű hosszanti harisnyaszaladást akart utánozni a mintája, egy áttetsző hosszcsík, egy fekete hosszcsík, és így tovább. Szóval, a vége persze aztán az lett, hogy a 15 den-es csíkokban sorban felszaladtak a szemek, és akkor már nemcsak utánozta azt a bizonyos szaladásmintát. Az már annyira felszaladt, hogy a harisnyaszem-felszedéssel sem próbálkoztam! Szóval, mivel tiszta szemfelszaladás lett az egész, ki lehetett dobni, egy pár 240 Ft.-ba került; nem ártana már néha a gyártóknak a divat-praktikumot a tartóssággal összhangban tartani (nemcsak az ár, hanem még a beszerezhetőség miatt is). Az egész szaladás mindig a kettlizés felől indult ki, sohasem az orrlegépelés felől.
Előzmény: 2heroine (8235)
2heroine Creative Commons License 2009.03.16 0 0 8235
Szerintem a sima fehér neccharisnyát nyomták felül mintákkal, színekkel. Nem hiszem hogy rászövéssel vesződnének.
Előzmény: Törölt nick (8232)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 8234
És itt van egy rendkívül áttetsző, ultravékony (kb. olyan 10-15 den-es körüli, de inkább azért 10 den-esnek sejtem) rendkívül finom szövésű sztreccsnylon nőiharisnya:>>>>
(Az ilyen már különlegesen finom bánásmódot igényel. Vigyázni kell a szálhúzódásra, bár sztreccsnylon anyagoknál ez kevésbé gyakori.)

Red Toes in Hose
http://www.youtube.com/watch?v=CvSNvu3-5Zk

Szexi_Finom_Női_Harisnya_A001

<<(1. Kép) Itt tisztán látszik, hogy orrerősítés nélküli, ultravékony harisnyáról van szó. Ha lehet egy márkát tippelnem, ilyenek szoktak lenni a "Fiore" harisnyák, a csipkés bordűrű combfix változata van ilyen vékony is esetleg, bár a 15 den-esek gyakoribbak benne. De az orrgépelést azon is éppen ilyen vékonyan, finoman készítik el, hogy ne törje a lábujjak hegyét, végét.

Szexi_Finom_Női_Harisnya_A002

<<(2. Kép) Az ilyen harisnyában kellemes tud lenni egy kis kiadós lábmasszázs, teljesen bőrbarát anyagú a harisnya.
Szexi_Finom_Női_Harisnya_A003

<<(3. Kép) Olyan finom vékony anyagú, hogy ennek még az orrvarrása is könnyen elhúzódik.
Szexi_Finom_Női_Harisnya_A004

<<(4. Kép) Itt jól látszik, hogy tökéletesen simul az alakra, annyira finom rugalmas sztreccsnylon anyag. Kb. 82%Polyamid + 18%Elasthan lehet az alapanyaga, vagyis igencsak rugalmas anyagú harisnya lehet. Ezért van az, hogy sehol sem ráncolódik, ott sem, ahol lazábban fekszik fel (pl. a felfelé majdnem teljesen behajlított nagylábujj felső tövénél sem).

Szexi_Finom_Női_Harisnya_A005

<<(5. Kép) Itt látszik csak igazán jól, hogy a viselője is csak frissen nyírt lábujjkörömre merte felszedni ezt a harisnyát. Lenőtt, nyíratlan körömre nem is szabad felhúzni, annyira vékony, érzékeny az anyaga a szálhúzódásra. (A szálhúzódástól már csak egy lépés a szemfelszaladás, a megfeszült, meghúzódott szál hamar elpattan.) A frissen nyírott körmöt elárulja a végén a vágásfelületen a körömlakk hiánya, mert az ott nem vörös, hanem fehér. (A vörös körömlakk egyébként igen jól áll a hölgynek.)Szexi_Finom_Női_Harisnya_A006

<<(6. Kép) Ismét egy kis lábmasszázs (ami jót tesz a lábujjaknak is, ha fáradt a lába).
Szexi_Finom_Női_Harisnya_A007

<<(7. Kép) Teljesen átlátszó anyag (több, mint áttetsző!). A körmök színén látszik a legjobban, minden élesen látszik rajta át. Ezért mondom, hogy nem lehet több, mint 10 den-es ez a női harisnya.Szexi_Finom_Női_Harisnya_A008

<<(8. Kép) Itt még jobban látszanak a rövidre, egyenesre nyírott lábkörmök. Sosem értettem meg igazából, ha a divatos hosszú műkörmökre a méregdrága sztreccsharisnyát rászedik a hölgyek, azután meg csak ráfeszül a hosszú körmökre, és elég egy nyitott orrú körömcipő vagy papucs, szandál, és tánc közben az erősítés nélküli orr-résznél (a körmök körül) már szalad is fel az első harisnyaszem (azután meg a többi). (Még orrerősítéses harisnyával is meg lehet így járni, mondjuk a "Lady Primato"-val, pedig az már 20 den-es vastagságú, és meleg, sűrű szövésű. Abból volt amelyiken sikerült teljesen felszedni a harisnyaszemet (lásd a "2008.10.19 01:32:20 © (7719)"-es számú Saját hsz.-omat például) -- Persze ez is rendkívül sűrű szövésű női finomharisnya, de ultravékony, és emiatt szellősebb, de ugyanakkor érzékenyebb is.)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 8233
A lány tényleg helyes, és hogy virágomintás álneccet húzott??> ... Virágos jó kedvében volt, úgy saccolta, olyat vesz fel, amire a fiúk hamarább odakacsintanak. Végül is a necc önmagában is nagy élmény, teljesen igazad van, hogy nem kell azt már csicsázni, feldobni.
Csak ez a lány most úgy gondolta, hogy most kacérabban akar kinézni, mint máskor. Végül is ha fiúzni akar (csábítani!!!), akkor pont ez az ideális!
Előzmény: 2heroine (8231)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 8232
Igen, olyasmi, nyomottmintás, csak én másképp fejeztem ki magamat. Végül is az lenne a lényege, hogy a neccmintát a normál kötszövött harisnyába még pluszban beleszövik, vastagítva (csak a neccmintát), hogy valóban necces hatást keltsen.
Előzmény: 2heroine (8230)
2heroine Creative Commons License 2009.03.16 0 0 8231
Ja, a lány viszont helyes, és a pózok is jók. :)
Előzmény: 2heroine (8230)
2heroine Creative Commons License 2009.03.16 0 0 8230
Nyomottmintás neccnek tűnik. Maga a harisnya nem különösebben tetszik, kissé ízléstelennek tartom. A necc önmagában élmény, felesleges azt csicsázni...
Előzmény: Törölt nick (8218)
nickname_ Creative Commons License 2009.03.16 0 0 8229
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 8228
1. -- Hosszúkörmű hölgy harisnyában:>>
Knee highs and long toenails
http://www.youtube.com/watch?v=AeaYw__Nwcc&feature=related

Finom_Szövésű_Női_Harisnya_AA
2. -- Egy hölgy, éppen egy szexisen áttetsző vékony szürke harisnyában:
Weedfeet's After work Nylon Slideshow
http://www.youtube.com/watch?v=hnRyxHQ-PT8&feature=related

Szürke_áttetsző_harisnya

Törölt nick Creative Commons License 2009.03.16 0 0 8227
Ő megint Allison...>>
>>...ismét harisnyát tépked:>>>>

Allisons Feet GONE WILD!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ZBQwYE3yFvM&feature=related

Harisnya-Szemfelszaladás_001

<<Már tiszta szaladás az egész ... ... ... ... ...

synex Creative Commons License 2009.03.16 0 0 8226
Nagyon jó, és izgi fotók!
Előzmény: Törölt nick (8217)
synex Creative Commons License 2009.03.16 0 0 8225
Én is gratulálok!
Előzmény: dabig (8214)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!