Keresés

Részletes keresés

Supersonica Creative Commons License 2009.03.10 0 0 19488

Hát, szerintem elég korai, pláne ha postán küldöd.

Amúgy a közvetlen családi - baráti körnek illik személyesen átadni és nem postán küldeni.

Jelezni már most tudod a fontos vendégeknek, hogy tartsák szabadon azt a hétvégét, április közepén elég nekilátni a személyes átadásnak, május közepén a postai feladásnak.

Előzmény: uancsa (19487)
uancsa Creative Commons License 2009.03.10 0 0 19487
Sziasztok!

Ha júniusban lesz az esküvőnk, ki lehet már márciusban küldeni a meghívókat, vagy még korai?
Stakka Boo Creative Commons License 2009.03.10 0 0 19486
dorombi Creative Commons License 2009.03.07 0 0 19485
Sziasztok!
Székhuzat/székszoknya bérlési lehetőség 2008-as árakon 2009-es esküvőkre:bruttó 250ft./db.-350ft./db.-ig (felrakással vagy anélkül fehér színben nem selyem és gyűrődés mentes anyagból,mely ár tartalmazza a választott színű masnit és a tisztítási költségeket is!
www.ara-bella.hu
www.ara-bella.cellkabel.hu
szekhuzat.5mp.eu
0620/4806932
info@ara-bella.hu
Pipi77 Creative Commons License 2009.03.06 0 0 19484

Ismeri valaki a Funcompany zenekart?????????????????????????

ha igen várok roluk véleményt .

köszi

Pipi77 Creative Commons License 2009.03.06 0 0 19483

Szia! Én is keresek jó zenekart 3-5 főig, és nekem most ajánlotta egy ismerősöm a nightlighttrio-t,  igaz Ő nem tudja milyenek csak hallotta, hogy jók.

Valóban nagyon jok??

Mert már most leakartam foglalni egy másikat, de most dillemában vagyok.

Mert Ők is tetszenek.

Előzmény: szucsati (19456)
pineapple Creative Commons License 2009.03.06 0 0 19482

sziasztok!

(csak ámulok, hogy mennyi itt a reklám... talán még több, mint tavaly nyáron, amikor mi készülődtünk...)

nálam a tavalyi forró nyári esküvőn 2 cipő indult a befutóért. végül számos ok miatt döntöttem az egyik mellett (templom milyensége, ruhám, párom kívánsága stb.), így van egy érintetlen, gyönyörű szandálom, amitől most megválnék.

39-es, elefántcsont színű szatén (egyébként festhető, ha valaki esetleg színesre vágyik, vagy nem esküvői, hanem egy csinos nyári szandinak szeretné), képet róla pedig itt találtok:

http://www.crystalbridalaccessories.co.uk/badams.aspx?id=177&cat=9&page=4

15 ezer forintért árulom, a webshopban már most is több, nem beszélve a postaköltségről.

ha valakit érdekel, kérem, jelezze itt, és megkeresem.

további jó készülődést :)

gyurci69 Creative Commons License 2009.03.05 0 0 19481
Kedves Készülődők!

Keresek olyan ifjú párokat, akiknek májusban v. júniusban lesz életük nagy napja. Néhány referencia fotót szeretnék készíteni egy autó társaságában. A kocsi kifejezetten esküvői, de még nincs képem menyasszony ill. vőlegény társaságában. A feldíszített kocsival elmennék a beállított képek helyszínére és ott készítenék néhány különleges képet az ifjú párral és a kocsival.
Természetesen a képeket Ti is megkapjátok.
Azok jelentkezését várom, akiknek Budapesten v. környékén lesz a fotózása valamelyik kastélykertben. Kérem, hogy akit érdekel, az emailben jelentkezzen. A kocsit megnézhetitek az eskuvoriporter.hu oldalon.

Minden házasulandónak sok boldogságot kívánok.
Ékszerkészítő Creative Commons License 2009.03.04 0 0 19480

Szia! Ha gondolod én tudok fejdíszben és esküvői ékszerekben is segíteni. Ékszertervező vagyok. Küldj pár képet magadról e-mailben, vagy találkozunk és megnézlek. Lényeg, hogy teljesen személyedre készüljön, különben elvész az összhang :)

Én tenyészett gyöngyből szoktam készíteni, de féldrágakövekkel, csillogó kiegészítőkkelis lehet díszíteni... a ruhád és a Lelked stílusától is függ.

Megnézheted a honlapot:

www.bella-luna-designe.mlap.hu

b.barbara@bella-luna-designe.com

vagy elérsz telefonon: 06.20.9719.787

Supersonica Creative Commons License 2009.03.04 0 0 19479

http://www.lufi-buli.hu/ceg.php

Róluk tudom, hogy adnak héliumos palackot bérbe, de megvenni nem érdemes. Letéti díjat kérnek a palackért, amit amikor üresen visszaviszed, akkor visszakapsz.

Fejdísz: szerintem bárhol :)

Én náluk szoktam szépeket látni: http://www.bodifejdisz.hu/ (esküvő kiállításra mindig kihoznak egy csomó gyönyörűt), lehet, hogy igény szerint is készítenek.

Itt is láttam szépeket: www.fejdisz.hu

De pl. a Swarowski is csinál igazi királylányos ékköves tiarákat, mondjuk ott 80- 100.000 ft-tól kezdődnek

http://www.swarovski.com/Web_HU/en/050102/category/Weddings/Bridal_Essentials/Hair_Jewels.html

Előzmény: kanika (19478)
kanika Creative Commons License 2009.02.26 0 0 19478

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Elöszőr is, hol lehet kapni héliumos palackot a lufi felfújásához, nekünk csak kisebb kellene, kb. 50 lufihoz a levelezőlapos jókívánságokhoz.

A másik, meg hogy hol lehet fejdíszeket kapni? Nekem ilyen leomlós fejdísz kellene vagy valami hasonló, mert nem konytyos hajam lesz, hanem sima.

Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném:)

Bruszli Creative Commons License 2009.02.25 0 0 19477
Nem is rossz gerillamarketing...

(most mindenki az oldalakat hasonlítgatja, hátha akad majd közülük megrendelő is)
Előzmény: D.N.K (19473)
atviv Creative Commons License 2009.02.25 0 0 19476
Sziasztok!
Eladó az alábbi paraméterekkel rendelkező egyszerű, elegáns és persze csodaszép menyasszonyi ruhám.:)

A ruha: 38-40-es méretű (a varrónőm kisebb alakításokat szívesen elvégez rajta), A-vonalú, kétrészes, ekrü színű (ami leginkább annyit tesz, hogy nem vakítóan fehér), zsorzsett anyagból készült. A felső részét apró gyöngyökkel díszített csipke, a szoknyát pedig egy réteg organza takarja. Ami még sokaknak fontos lehet, hogy a ruha hosszú ujjú (a vállakat szabadon hagyja), és a felső részén lévő csipkéből készült.

Képek a ruháról a következő linken tekinthetők meg:
http://www.speedyshare.com/554641433.html

Az eladási ár: 70.000,- Ft
Elérhetőségem: v.menyasszonyiruha.s7@gmail.com
Telefonszám: 06203530012
(Pillanatnyilag a ruha Budapesten (XIII.ker.) tekinthető meg.)

Mindenkinek jó készülődést és sok boldogságot kívánok!
Üdv,
Vivien
mirkofoto Creative Commons License 2009.02.24 0 0 19475
Tündi!

Én tudok neked egy jó videóst ajánlani. Elérhetőségét megtalálod a honlapomon vagy mail-ben elküldöm, ha írsz! Üdv: Mirkó
Előzmény: HTundi (19472)
mirkofoto Creative Commons License 2009.02.24 0 0 19474
Szevasz Sanya!

Nagyjából kész van az új honlapom, majd nézd meg! Üdv!

www.mirkofoto.hu

Előzmény: Sanya_67 (19468)
D.N.K Creative Commons License 2009.02.23 0 0 19473
Lopott szöveg – Kamucég?

Mire számíthat a megrendelő egy olyan szolgáltatótól, amelyik még a weboldalára felrakott szöveget is más cégek oldaláról lopkodja össze?

A szakmánkban elengedhetetlen kreativitásra és korrektségre biztosan nem.

Arról nem is beszélve, hogy a társaság erkölcsi és etikai hozzáállása is erősen megkérdőjelezhető.

Aki a saját egyedi megjelenésével nem törődik, vajon milyen odafigyeléssel igyekszik majd kiszolgálni Téged, kedves menyasszony?

Az eskuvoifilm.com oldalon 2009. február 23-án olvasható szövegek bizony mások jogvédelme alatt állnak. Azokat Szabó Richárd az oldal tulajdonosa a szerzők tudomása és engedélye nélkül, saját haszonszerzés céljából plagizálja.

A legnagyobb arcátlanság mégis az az oldalon, hogy közvetlenül a másoktól elcsent és jogtalanul felhasznált szövegrészek alatt, az impresszumban hosszasan taglalják az oldalukra vonatkozó szerzői jogvédelmet!

A MomentuM Magyar Esküvői Videósok Szövetségének tagjai egyöntetűen összefognak és határozottan felépnek az ilyen és effajta jogtalanság ellen:

Nyílt levél Szabó Richárdhoz, az eskuvoifilm.com tulajdonosához

Kedves Richárd,
Többen közülünk meglepődve és felháborodva vettük tudomásul, hogy az ön tulajdonában lévő eskuvoifilm.com weboldal több helyen is tartalmaz szó szerinti másolást saját jogvédelmünk alatt álló szövegekből.
Az oldalon szereplő impresszum alapján feltételezzük, hogy ön is tisztában van a plágium fogalmával, és hogy a szellemi termékek engedély nélküli másolása bűncselekmény, melynek jogi következményei vannak.
Az említett weboldal szerző és forrás megjelölés nélküli, máshonnan kiollózott szövegrészleteit 3 munkanapon belül legyenek szivesek eltávolítani.

A MomentuM Magyar Esküvői Videósok Egyesületének tagjai:

D. Nagy Kriszta - www.lamemoire.hu, Dunai Mihály – www.alomklipp.hu, Balázs István – www.profieskuvoivideo.hu , Busa Béla – www.eskuvoszerviz.hu, Gárdos Viktor – www.eskuvo.video.hu, Ternák Ferenc – www.felejthetetlenemlek.hu, Som László – www.ddstudio.hu, Kovács Zsolt – www.filmkovacs.hu, Záhonyi Andor – www.eskuwo.hu, Vincze Dávid – www.procovideo.hu

HTundi Creative Commons License 2009.02.23 0 0 19472
Még mindig olyan videóst keresek,aki vállalja az esküvő videózását csak a szertartásokra lagzi nélkül.
HTundi Creative Commons License 2009.02.23 0 0 19471
Eladó fátyol Eladó egy hófehér fátyol selyem szegéssel. Az eredeti csomagolásban, mert még nem használtam. Kölcsönzési ár alatt adom el,5000Ft-ért. Érdeklődni a tundertuncy@vipmail.hu-mail címen
passive. Creative Commons License 2009.02.23 0 0 19470
Nincs még esküvőjére fotósa? Nézzen be hozzám!

pillanatfotos.hu
boja1314 Creative Commons License 2009.02.21 0 0 19469

Sziasztok!!

székszoknya bérlés 290Ft/db ,napszövet székszoknya 390Ft/db , virág ,

lufi héliumos 260Ft/db

http://www.szekszoknya.eoldal.hu/

Sanya_67 Creative Commons License 2009.02.20 0 0 19468

Végre látlak, hívtalak többször is hiába. 

Oldalam új helyre költözött: www.sandorfoto.hu

Előzmény: mirkofoto (19467)
mirkofoto Creative Commons License 2009.02.20 0 0 19467
Sziasztok!

1. Eladó!
Rátkai Tímea: Esküvő lépésről-lépésre -című könyve. 2009-es kiadás, új, bolti ára 3490 Ft, 2000-ért adom.

2. Továbbá: Előttem szóló fotós társaimmal értek egyet. Én általában 10% foglalót kérek a szerződéskötéskor éa a többit csak a teljes anyag átadásakor, ami max. 2 hét esküvő után...

3. Nekem nem is olyan rég, októberben volt az esküvőm, így egy csomó cucc van eladó! Fejdszekből, nyakékekből például van 2-3 garnitúra bontatlan új is, de a koszorúslányruhától, a menyasszonyi ruháig minden van. Egyelőre még nem foglalkoztam, hogy egyesével lefotózzam és meghirdessem őket, de e-mailben keressetek meg és írjátok meg, kit mi érdekel és ha van akkor fényképes választ küldök!

Esküvőfotósként a sok esküvőt járva a saját esküvőmre a legjobbakat hívtam el. Félreértés ne essék, a legjobbak nem egyenlők a legdrágábbal! Akikkel maximálisan meg voltam elégedve, több esküvőn is találkoztam velük és a jó tapasztalat miatt ők voltak ott az én esküvőmön is: a zenész, -a videós, -a vőfély -telefonszámokat e-mailben kiadok, akinek kell!

Véleményem és tapasztalatom szerint 5 dolgon nem szabad spórolni:
-videós
-fotós
-zenész
-vőfély
-étterem

Ez utóbbi a legnehezebb, mert a számomra legtökéletesebbnek kiválasztott hely is "bindzsizett"... Egy dolgot tudnotok kell! A kajába és a piába mindenképp lehúznak titeket, a kérdés az, hogy kicsit vagy nagyon... sajnos. A pályafutásom során tökéletes étteremről nem tudok beszámolni, durvadolgokról annál inkább, de ezt most hagyjuk...

Örülök, ha segíthettem, név, telefon, e-mail publikus a nevem alatt! Szép napot!
Üdv: Mirkó
ágika1 Creative Commons License 2009.02.19 0 0 19466
Hagy ki azt a sort, meg a másik kettőt amiben a  mindenek vannak.
uancsa Creative Commons License 2009.02.19 0 0 19465
Szerintetek jó ez a szöveg meghívóba idézetnek? Engem a gonoszság szó zavar egy kicsit.

A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,
a szeretet nem féltékeny,
nem kérkedik, nem is kevély.
Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát,
nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel.
Nem örül a gonoszságnak,
örömét az igazság győzelmében leli.
Mindent eltűr, mindent elhisz,
mindent remél, mindent elvisel.
A szeretet nem szűnik meg soha.
kicsilany25 Creative Commons License 2009.02.18 0 0 19464
Eladó egy fehér, egyszer használt Lilly menyasszonyi ruha! A ruha egyrészes méret: 40-44-es hátul fűzős állítható nagyságú, egyszer volt csak rajtam, és az esküvőm előtt egy hónappal készült el. Kiegészítőként van hozzá való fátyol, nyaklánc, hajdísz. Kérésre küldök képeket. Az ár 65 ezer Ft Érdeklődni:csibe25@gmail.com
Laurendilla Creative Commons License 2009.02.16 0 0 19462
Sziasztok!

Feladtam Nektek a szerződésünket Tamás Tanya 2009.május 09-re :))) irodai céges borítékban megy, ne lepődjetek meg.

Köszi

Maya
Előzmény: malibu-mmm (19460)
malibu-mmm Creative Commons License 2009.02.14 0 0 19460
Szia!

Olvastuk a problémádat, kijavíttattuk a hibákat.
Honlapunk címe: http://www.malibu-mmm.hu/
A demo már bárki által mp3 formátumban is letölthető. Személyes tapasztalatokat, véleményeket is olvashatsz rólunk, olyanok írtak, akik Minket választottak, videón is meg lehet nézni Minket, illetve a mulató közönséget. Jó barangolást mindenkinek a honlapon.
Előzmény: Kiskukacka (19415)
Éva1980 Creative Commons License 2009.02.12 0 0 19459
Eladó egyszer használt, kitűnő állapotban lévő fehér színű menyasszonyi ruha tartozékokkal (abroncs,alsószoknya,csipke boleró, cipő ,virágos hajdísz ,ékszerek).Méret: 40-44-es, de hátul füzős állítható nagyságú, Magasság 170 cm mellbőség 100 cm derékbőség 90 cm..Debrecenben megtekinthető.Ár:50E Ft Kérésre képet küldök.Érdeklődni:szevice01@freemail.hu
uancsa Creative Commons License 2009.02.12 0 0 19458
Sziasztok!

Szerintetek 40e ft vőfélykedésért vidéken jó ár?
szucsati Creative Commons License 2009.02.12 0 0 19456
Szóval csak egy vezetéknevet ismertünk a trióból, a zenekar nevét nem.
Előzmény: szucsati (19455)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!