Keresés

Részletes keresés

h99 Creative Commons License 2008.12.10 0 0 1070

hát az bonyolult h hol igényeltem (amugy melohelyen)de andrássy fiokbol volt az ügyint csaj majd rákérdek

kösz

Előzmény: gepet_vennek (1068)
gepet_vennek Creative Commons License 2008.12.06 0 0 1069
Ezt láttátok már? mobilCIB Régi WAP Bankos felhasználó vagyok, az használható, de nem szép, ez ötvözi a használhatóságot a szépséggel. :)
gepet_vennek Creative Commons License 2008.12.06 0 0 1068
ált 1, max 2 hét alatt megjött mindenkinek, aki az ismerőseim közül eddig igényelte. hol igényelted? lehet, hogy érdemes lenne CIB24-en vagy a fiókban rákérdezni, talán a posta ördöge lenyelte. :)
Előzmény: h99 (1067)
h99 Creative Commons License 2008.12.04 0 0 1067
internetkártya kinek mien hamar jött meg? én már kezdem hiányolni pedig már 3hete igényeltem
napalm. Creative Commons License 2008.12.02 0 0 1065
idén is az év bankja;)
http://cib.hu/cibgroup/cibbank/trophies/evbankja_2008/index?isFlashCompliant=true&session_id=pYKOxtY9ltQ5qvq1d0zyp02l&flashVersion=0&b=64&w=1280&h=1024
gunterland Creative Commons License 2008.12.02 0 0 1064
http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&ei=tgQYSYb7B4L82wKy96DHDQ&q=zeitgeist+addendum+magyar&hl=en

Ez 1 dokumentumfilm a Bankrendszerről, és a pénzügyi intézményekre támaszkodó társadalomról! ajánlom mindenkinek! :D
aned Creative Commons License 2008.11.28 0 0 1063
A TAK kód az, amit szlanyitáskor pötyögtél be a telefonba. Ha nem, menj vissza a fiókba és kérj TAK kódot.
Amúgy internetbankon is lehet aktiválni, ha aktív ez a szolgáltatás neked. Egyébként is célszerűbb ha bemész a szlavezető fiókba, mert nagyon zavaros ez az egész neked úgy tűnik.
A honlspjukon rengeteg az info, csak keress.
Előzmény: h99 (1062)
h99 Creative Commons License 2008.11.28 0 0 1062
Megkaptam a bankkártyám+pin kódom 2 nap eltérés volt a 2 levél közt. Idáig tök örültem(1héttel korábban jött meg a kártya mint ahogy az ügyintéző csaj mondta) igényeltem még 1 internet kártyát is ergo jönni fog még1 boríték?

Jah és még nem sikerült aktiválni a kártyámat. A 4 jegyű telefonos azonosító kód azmi? Probáltam a bank számlaszám utolso 4 jegyét de az nem működik(azt mondták otp –nél a telekód utolso 3 számla szám)

lac77564 Creative Commons License 2008.11.27 0 0 1061
köszi a választ
gepet_vennek Creative Commons License 2008.11.26 0 0 1060
CIBben két helyen tudsz részvényt venni: Internet Bank (ez a régi CIBes rendszer) és eBroker (ez meg a régi IEB-s rendszer). Ha jól emlékszem talán Classic számlának hívják az előbbit és Investnek az utóbbit. Amikor utoljára néztem, a díjak mindkét rendszeren azonosak voltak.
Előzmény: h99 (1059)
h99 Creative Commons License 2008.11.24 0 0 1059
Kezemben van a kondíciós lista és itt van egy olyan szekció hogy értékpapír ügyletek és ehhez kapcsolódó jutalékok

BÉT en vásárolt részvények vételi és eladási díja telefonon vagy bankfiókon keresztül x%

BÉT en vásárolt részvények vételi és eladási díja interneten keresztül x-y% (ebrokeren kivul van más felület ahol részvényt vehetek pl. netbak?)vagy ez a ebrokerre vonatkozik(pl ebroker havi dij nincs ideirva)

GL21 Creative Commons License 2008.11.21 0 0 1058
Szia,

A kártyád mellett a borítékban szokott lenni egy szép formalevél, abban le van írva minden szükséges infó.
Előzmény: h99 (1057)
h99 Creative Commons License 2008.11.21 0 0 1057

a telefonon/neten aktiváláshoz hol találok infot? mert erről elfelejtettek tájékoztatni.

jah és mien kódok mer ugye a pin majd levéllel jön azon kivül meg aszem 1kódot adtam meg.

h99 Creative Commons License 2008.11.21 0 0 1056

hát igen sajnos (v nem sajnos) de ez az első bank szla-m

a telefonos infot pedig KÖSZ meg a másiaktis

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.20 0 0 1055

1. Amíg te nem aktiválod a kártyát neten vagy telefonon használhatatlan. Aktiválni meg kizárólag a számlatulaj tudja és ő is akkor ha ismeri a kódokat.

2. A telefonos ügyfélszolgálaton lehet a telefonszámot megváltoztatni.

Előzmény: h99 (1053)
eztse Creative Commons License 2008.11.20 0 0 1054
Minden bank így küldi a bankkártyát. (Gondolom neked ez az első)
Előzmény: h99 (1053)
h99 Creative Commons License 2008.11.20 0 0 1053

lenne két fontos kérdésem.

1,.Most nyitottam számlát a CIBnél nektek is ugy volt hogy 2 levelet kuldenek egyikbe a bank kártya másikba pin kod 1nap eltéréssel?jah és természetesen nem ajánlottan kuldik...ezek normálisak?jopénzért természetesen átvehetem a fiokba is!

szoval tök félek h akárki lenyulja a kártyámat és tevékenykedik vele ...

2,. lesz netkártyám is meg be x eltem hogy kuldjenek sms.t a számlamozgásokról

nah most ezt a mobilszámot át tudom változtatni? mert most feltöltőkártyás telom van amit idővel majd lecserélek!

gorgo Creative Commons License 2008.11.12 0 0 1052
Nekem 9kor meg ment.
Előzmény: Törölt nick (1051)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.12 0 0 1051
Reggel óta megint teljesen halott a netbank...
szélzsák Creative Commons License 2008.11.11 0 0 1050

ja és nekem is lakossági számlám van, mindent átutalással rendezek, mert többet vagyok külföldön

szélzsák Creative Commons License 2008.11.11 0 0 1049
Nekem tökéletesen megfelel. Különösen jó az sms szolgáltatása. Azonnal jelzi a ki- és bevéteket. Szerintem korrekt bank.
kano27 Creative Commons License 2008.11.04 0 0 1048
Igen, mert ezek az utalások SWIFT-en keresztül történnek(a CIB külföldi banknál vezetett deviza számlájáról utalnak a fogadó bank külföldön vezetett devizaszámlájára megfelelő összeget. Ezt SWIFT-en keresztül bonyolítják.).
Előzmény: nyman (1046)
farriss Creative Commons License 2008.10.30 0 0 1047
Ezt csak megerősíteni tudom!
Előzmény: SonyH7 (1044)
nyman Creative Commons License 2008.10.29 0 0 1046
kozben kezdem erteni, szal a devizautalasok dijaiban nincs kulonbseg hogy az belfoldi v. kulfoldi, szoval mindketto k. dragan mukodik. Erdekes
Előzmény: nyman (1045)
nyman Creative Commons License 2008.10.29 0 0 1045
Utalalt mar vki cibes euro devizaszamlarol egy masik magyar bank euro devizaszamlajara? Szerintem a cibnel sem tudjak, hogy mennyibe kerul, vagy a magyar bankok jo szokasa szerint lenyuljak a parasztot, majd ha reklamal jovairjak a dolgokat. Ugyis van aki nem reklamal. Nekem a tokom mar lassan tele lesz, hogy mindig minden idiotasagot meg kell utolag reklamalni, mert elbasznak valamit. Ezek neha csak par szaz vagy esetleg 1-2 ezer forintok, de akkor is. Most sem tudjak, hogy mi a mennyi.

Elso levelvaltas:

T. Ugyfelszolgalat!
A http://www.cib.hu/system/fileserver?file=/Kondilistak/01_lakossagi/04_magan_bankszla_080728.pdf&type=related oldalon elerheto kondicios listarol nem derul ki, hogyha a devizaszamlamrol utalok belfoldre, akkor annak milyen dijai vannak. Tudnanak errol tajekoztatni. Koszonom.

Valasz:

Elektronikus úton érkezett levelére reagálva az alábbiakra hívnám fel szíves figyelmét:

A belföldi devizautalás jutalékai megegyeznek a külföldi devizautalás jutalékaival, a pontos kondíciókat tehát az Ön által is belinkelt lakossági kondíciós lista 3. oldalán, a "Bankközi átutalás" sorban találja meg.

Ennek az az oka, hogy a magyar bankok nem állnak egymással levelező kapcsolatban, így az utalt összeg akkor is elhagyja az országot (és külföldi közetítőbankok segítségével ér célba) hogyha belföldre utal másik bankba.

Tekintettel a devizautalás költséges mivoltára és hosszú átfutási idejére - alternatívaként - amennyiben kisebb összegről van szó, a pénztári felvételt (az indító bankból) / befizetést (a fogadó bank pénztárában) szoktuk javasolni.

Üdvözlettel,

A masodik kerdes:

"A tegnapi nap a belfoldi devizaatutalassal kapcsolatos kerdesemre az a valaszt kaptam, hogy annak kondicio megegyeznek a kulfoldi devizaatutalas kondicioival. A teljes levelezest nem tudom idezni, mert nem fer be ebbe az ablakba.

Ugy tudom, hogy az EC 2560/2001 szabalyozas szerint az Europai Union beluli utalasnal a bank nem szamolhat fel nagyobb koltseget, mint a belfoldi atutalasnak a dijai.
Udvozlettel

Valasz

"A tagállamok közötti euró fizetések különleges szabályairól szóló (2560/2001/EK) rendelet az EGT tagállamai közötti, azaz határokon átnyúló, euróban történő azon fizetési műveletekre vonatkozik, amelyek összege nem haladja meg az 50 000 eurót (vagy annak megfelelő svéd koronát).

A rendelet legfontosabb rendelkezése az, hogy az euró fizetési műveletek díjai nem különbözhetnek attól függően, hogy a fizetési művelet belföldre, vagy másik tagállamba irányul. A főszabály tehát az, hogy az intézménynek díjszabásában azonos díjakat kell alkalmaznia a tagországon belüli és a tagországok közötti, azonos típusú fizetési forgalmat illetően. A rendelet ezen túlmenően nem szól a díjak mértékéről.

Bankunk a belföldi és a külföldi devizautalások esetében egységes jutalékot alkalmaz, tehát a külföldi utalás díjára nem számítunk fel magasabb költséget, mint a belföldire.

Amennyiben a téma részletesebben is érdekli, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam az alábbiakat:
- A PSZÁF tájékoztatója az EU-tagállamok közöttin pénzforgalomról:
http://www.pszaf.hu/engine.aspx?page=pszafhu_johatudjuk&switch-content=pszafhu_johatudjuk_20050728_21&switch-zone=Content%20Zone%204&switch-render-mode=full
- A STEP2 rendszer üzletszabályzata az MNB honlapján:
www.mnb.hu/Resource.aspx?ResourceID=mnbfile&resourcename=hunstep2"

Erti ezt valaki? Nekem onlajn csomagom van, igy a belfoldi osszes utalaj dijmentes az internetbankon keresztul. Akkor ingyen utalhatok vegul? Na varom a valaszt. Hiszen Magyarorszag unios orszag, igy ha meg kulfoldi kozvetitessel megy a penz akkor is ingyenes.
SonyH7 Creative Commons License 2008.10.21 0 0 1044
Ha még aktuális, akkor a CIB-et válaszd!
Én is ott vagyok és a lakossági számlakezelésük hihetetlenül jó és majdnem ingyenes.
Online számlacsomag: ingyen utalás, telefonfeltöltés, részvények, kötvények, betétek adás-vétele egyszerű. Ügyfélszolgálat tökkedves!

Hitelekben a második legjobb, főleg lakáshitelekben. MKB talán 1 picit jobb nála ebben.
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.17 0 0 1043

En jovo nyaron hazatelepulok Kanadabol es a CIB meg az Erste bankot neztem ki magamnak, mert a veluk folytatott levelezbol kiderult, hogy nekik vannak a legkedvezobb valutaatvaltasi feltetelei az en helyzetemben, es mind a ketto van jovendo lakhelyemtol nehany sarokra.

Ti melyiket valasztanatok a ketto kozul?

Zebrán Bambuló Creative Commons License 2008.10.15 0 0 1042

Tud valaki bármilyen elérhetőséget a CIB bank minőségbiztosításért felelős igazgatójához? Akár privátban is jó, email cím is, telefon is, bármi. Egy kicsit kezd velük telelenni a hócipőm, gondoltam kapjanak még egy esélyt, mielőtt a pszaf-nek írnék. Szóval, ha bárki tud ilyen elérhetőséget írja meg nekem legyen olyan kedves. Természetesen diszkréten kezelem a dolgot.

Köszönöm.

Előzmény: Törölt nick (1041)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.05 0 0 1041
CIB-nel az is fura egyebkent szamomra, hogy Devizas utalasnal vmikor vonnak kulfoldi bankkoltseget a partnertol, vmikor meg nem. Ez vajon miert lehet?
Előzmény: mgy (1039)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.26 0 0 1040
Ella..
Előzmény: mgy (1039)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!