Keresés

Részletes keresés

dragunov1978 Creative Commons License 2008.11.02 0 0 42
 Sziasztok! Keresek fég gv jó állapotú tust,ha valaki tudna jó volna!
82B Creative Commons License 2008.10.30 0 0 41
íme a lángszóró
82B Creative Commons License 2008.10.30 0 0 40
Üdv mindenkinek!
Eladó egy LPO-50-es könnyű gyalogsági lángszóró, szinte újszerű állapotban. Nemrég lett kicsomagolva a zsírpapírból. Minden tartozékával, tartályokkal, csővel. Hatástalanítva, minden papírjával, adásvételivel.
iá:55e.ft.
0630/2691459
kopasz90 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 39

sziasztok!

Eladó egy hatástalanított 1952 évjáratú pps-41 tipusó géppuska nagyon jó állapotban!

Ár: 60.000ft

érdeklődni kopasz90@freemail.hu

Tomizmus Creative Commons License 2008.07.16 0 1 38

Üdvözletem!

Eladók a következő gyűjteményes állapotú pisztolyok:

P.08 Luger: 1941-es, a tár kivételével teljesen összeszámozott, hibátlan állapot!

P.38 Walther: a tár kivételével teljesen összeszámozott, nagyon jó állapot! Nem háború utáni!

Walther PPK: 1940-es, tökéletes állapotban!

Colt 1911A1: 1943-as, tökéletes állapotban!

Mindegyikhez jár hatástalanítási igazolás, szerkezetileg szétszedhetők és felhúzhatók! Képekért és további infókért az email címemen lehet érdeklődni! Idióták, okoskodók, fikázók kíméljenek, csak komoly érdeklődőket várok!

Csere érdekel (csak) amerikai, tökéletes állapotú 2. vh.-s fegyverekre, mint pl.: M1A1 Thompson, M1 Carbine stb...

soldier44@citromail.hu

dacka22 Creative Commons License 2008.06.29 0 0 37
1943 as gyártású Mosin Nagant. Világháborút látott szép darab.Garantáltan rozsdamentes.

eredeti vállszíjjal
eredeti tísztító pálcával
10 db nagant hüvellyel+golyóval + a hozzájuk való tartóval
3db elsütött hüvellyel..

szép darab ... szakszerüen hatástalanitott

Csak komoly érdeklődők .. Hitel nem lehetséges..
CSERE érdekel értelmes dolgokra

http://img.vatera.hu/photos/c5/1f/b94_1_big.jpg
http://img.vatera.hu/photos/c5/1f/b94_3_big.jpg
http://img.vatera.hu/photos/c5/1f/b94_2_big.jpg
http://img.vatera.hu/photos/c5/1f/b94_4_big.jpg

I.á.: 65ezer FT

Eléhertőségek :

MSN , Email : david_ka@citromail.hu
Telefon: 30/ 515 8098 (csakha nincs email)

Helyileg : Hajdúböszörménybe található... Posta megoldható
Néla Creative Commons License 2006.11.26 0 0 36

Orosz II. világháborús PPS géppisztoly hivatalosan hatástalanírva eladó!

Ára: 300 EUR, érdeklődni a 0630-900-9274-es telefonszámon az esti órákban lehet.

MuldR Creative Commons License 2005.05.26 0 0 35
Esetleg tudnam javasolni a hatastalanitott es a modell helyett az airsoftos verziot.
Vannak olyan modellek, amikben az anyaghasznalat, a suly es a sulypont is megegyezik az igazival. Pl KAR98k-bol van olyan verzio, amit rendessen loves utan fel kell huzni, es kopkodi ki a huvelyeket. Kulon elony, engedely nelkul tarthato, es lehet vele loni emberre :) Pontosabban csak emberre. Allatra nem szabad (komolyan benne van a hsznalati utasitasba!) :)
http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?cat=Other%20Rifles
T-34 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 34

Kedves Gvass!

Az utolsó mondatod létjogosultságát fenntartás nélkül elismerem.

Üdv:

T-34

Előzmény: gvass1 (32)
T-34 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 33

Hello, Messer!

Nem azért vettem, mert II. VH-s fegyvert kerestem volna. Egyszerűen megtetszett a külseje - tényleg kecses, könnyű, kézreálló jószág - és gondoltam, a barátom tanyáján igen jól lehet majd patkányozni vele. Tart  disznót is, aprójószágot, a patkányok meg garázdálkodnak rendesen, s ha sikerül néhányat kupánlőni, még meg is köszöni. A torkolattűzzel-és dörejjel meg törődik a fene, csak egyszerűen meglepődtem, hogy egy 4 mm-essel mekkora.

Ennyi.

Üdv:

T34

Előzmény: Messer22 (29)
gvass1 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 32
"

" tanyán is csak arra jó, hogy akkora torkolattüze és lángja van, mint egy igazi fegyvernek"

"Nem azt írtam, hogy a torkolattüze megfelelne egy II. VH-s Mausernek (használtam eleget), hanem azt, hogy egy ekkorka kis légycsapóhoz képest megdöbbentően nagy."

Hmm-hmm. Olvasni kene sajat hozzaszolasainkat...

Előzmény: T-34 (31)
T-34 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 31

Kedves Gvass!

Nem azt írtam, hogy a torkolattüze megfelelne egy II. VH-s Mausernek (használtam eleget), hanem azt, hogy egy ekkorka kis légycsapóhoz képest megdöbbentően nagy.

Előzmény: gvass1 (28)
gvass1 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 30

"A kesernyék nem tervezik a náluk lévő toz-8 és egyéb flóbertpuskák elöltöltőssé alakítását??"

sajna nem, pedig piaci igeny lenne ra rendesen.

Előzmény: Messer22 (29)
Messer22 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 29

Hi gvass!

Ez itt off,de ha már szóbakerűlt

A kesernyék nem tervezik a náluk lévő toz-8 és egyéb flóbertpuskák elöltöltőssé alakítását??

On

kedves  T-34 

ha már 2.vh-s utánzatot(eredetit igen drága lenne) akarsz nagy torkolattűzzel nézz körül a gázfegyverek között,ott akad majd!

Előzmény: gvass1 (28)
gvass1 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 28
"Egyetlen szóval sem állítottam, hogy hasonló lenne egy igazi golyós vadászpuskához az a "gun-feeling", amelyet a TOZ-8-asból átalakított flóbert ad

"TOZ-ból átalakított flóbertpuskát "

....

" tanyán is csak arra jó, hogy akkora torkolattüze és lángja van, mint egy igazi fegyvernek"

"Nem akarok nagyképűsködni, volt már néhány puska a kezemben""

...

Jo, akkor lehet a fentieket ertelmezni. De szerintem meg a torkolattuze sem jon a kozelebe sem egy ugazi nagygolyos vadaszpuskanal, kulonosen mivel joreszt nem is  torkolaton jon kifele.

Előzmény: T-34 (27)
T-34 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 27

Kedves Gvass!

Egyetlen szóval sem állítottam, hogy hasonló lenne egy igazi golyós vadászpuskához az a "gun-feeling", amelyet a TOZ-8-asból átalakított flóbert ad. A torkolattüze viszont valóban elképesztő.

Előzmény: gvass1 (26)
gvass1 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 26

Hangja a lefuvonyilas miatt azert kicsit tobb (4 mm randzunder - a 4 mm M20 az tenyleg fika), de hat aki ezt kicsit is hasonlonak erzi egy igazi golyos vadaszpuskaehoz, az sok olyannal azert nem lott meg...

Mindegy, mert engedelykoteles lett, nincs belole a piacon.

Előzmény: Törölt nick (25)
gvass1 Creative Commons License 2005.05.25 0 0 24

"TOZ-ból átalakított flóbertpuskát "

"Nem akarok nagyképűsködni, volt már néhány puska a kezemben"

Hat ebben jelentos onellentmondas rejtozik!

Előzmény: T-34 (22)
Butchpapa Creative Commons License 2005.05.24 0 0 23
Köszi az infót!igazság  szerint  gyüjtöm a fegyvereket és gondoltam gazdagítom egy ilyen puskával,mivel rendkívül tetszik és sokat magam se lövöldöznék vele,köszönöm a jótanácsot,de ha esetleg tudsz eladót engem azért érdekelne.
Előzmény: T-34 (22)
T-34 Creative Commons License 2005.05.24 0 0 22

Hello, Butchpapa!

Olvasom, TOZ-ból átalakított flóbertpuskát szeretnél venni - szerintem ne tedd! Három éve megvettem egy 4mm-esre átalakított TOZ  8-ast (az egyik magyar fegyvergyár konstrukciója), nagy kalap kaki az egész. Szórja a golyót, a 30 000 Ft-os vételára mellett az irányzék átalakítása is belekerült 3 000-be, de még így sem sikerült pontosan belőni, noha ráment egy fél doboz Hirtenberger-töltény. A hatásfoka sem jobb, mint egy légpuskáé, mert felül meg van fúrva a töltényűr. Állítólag le lehetne - csavarozással - fojtani, de akkor meg minden vadőr, rendőr rögtön látja, hogy túllépi az engedélyezett Joule-értéket. A tanyán is csak arra jó, hogy akkora torkolattüze és lángja van, mint egy igazi fegyvernek, adott esetben ijesztgetésre megteszi. Szóval nem egy sikerült darab, ne vesztegessed rá a pénzt. Nem akarok nagyképűsködni, volt már néhány puska a kezemben - vadásztam is - de ez az átalakított TOZ negatív csúcs a szememben.

Előzmény: Butchpapa (21)
Butchpapa Creative Commons License 2005.05.18 0 0 21

Sziasztok!szeretnék venni hatástalanított mosin nagantot vagy toz puskából átalakított flobert puskát.ha valaki tud megköszönném ha szólna!üdv: Butch

Tarpai Creative Commons License 2005.05.14 0 0 20

Engem ha jó árat mondtok moind a PPSh, mind az üzemeltetési leírás érdekelne.

A címem kozak44@freemail.hu

Steve the Great Creative Commons License 2005.05.08 0 0 19
Üdv!

Ez is OFF csöppet, no de mindegy, nem igazán találtam szaktopikot...
Érdekelnének (elsősorban magyar) katonai dokumentációk, üzemeltetési útmutatók, ilyesmik. Nem kizárólag a II.vh. idejéből, hanem korábbi időszakokból is (pl. szkennelt változatát láttam egyszer egy lovassági málházási utasításnak, ami talán a 20-as, 30-as évekből származhatott)
pinté34 Creative Commons License 2005.05.04 0 0 18

Falra akasztható, hatástalanított, PPS-41-em van. Érdekel?

pinté34

Előzmény: Strahd_ (12)
janos900 Creative Commons License 2005.05.03 0 0 17

Sziasztok!

Lehet, hogy kicsit, OFF, de van néhány eladó cuccom, hátha érdekel valakit:

Pilot’s Notes Autentic, reproductions of original RAF pilot’s notes (angol nyelvű repülőgép használati utasítások a 2. világháborúban használt a RAF pilóták által repült gépekhez, a kiadványok a háború alatt használt füzetek másolatai, autentikus reprint!)
Mosquito FB VI bontatlan csomag
Wellington III. bontatlan csomag
Spitfire IX bontatlan csomag
Hurricane IIA bontatlan csomag
Lancaster
Sunderland V
És a zsákmányolt Messerschmitt BF 109 bontatlan csomag

Amerikai pilótakártya. Az 1943-ban használatos kártya újranyomása, a pókerkártya lapjain a 2. Vh-s repülőgépek sziuletjei vannak 3 nézetben. A kártyák pókerezés közben tanították a pilótákat a gépek felismerésére. Bontatlan csomag

7.-én és 8.-án Budapesten leszek, szóval személyesen átvehetők 2800Ft egységáron, minden.

janos900@freemail.hu

Janos

Zeman Creative Commons License 2004.10.01 0 0 16

Sziasztok!

II.Világháborús fegyverek makettjei az érdeklődőknek.

Méretarány: 1:1   Info: MP40SCH@freestart.hu

Üdv: Zeman

dr.Grudge Creative Commons License 2002.10.16 0 0 15
Üdv. !
KÖsz a hozzászólást, de inkább valami belföldi dologal kéne megpróbálkoznom :)
Azé kösz, ha cseh környéken járok, biztos kérem majd címet.

THX

lviz Creative Commons License 2002.10.16 0 0 14
Dr Grude!
Amennyiben tényleg hozzá akarsz jutni ilyen jellegű cuccokhoz (fegyver+egyenruha,stb..)akkor ajánlom neked Csehországot!Ott mindent beszerezhetsz!Láttam már Mg 42-is....pontos árat nem tudok mondani,de hatástalanított fegyverek eléggé nagy számban vannak.Ha arra jársz és kell a cím,ahol beszerezheted ezeket,akkor szólj.Persze át nem hozhatod őket a határon :)(mármint a hatástalanított fegyvert)
RedRiot Creative Commons License 2002.09.30 0 0 13
Tavaly Kanadában láttam egy boltot, ahol rengeteg katonai cuccot lehetett kapni. Volt második világháborús Bazooka (több is), Thompson hegyek, amerikai karabély (M1 vagy M3?), orosz géppuska. De a legszebb az egy légvédelmi gépágyú volt, rendes talapzaton. Persze ez is amerikai WW2 darab volt. A bazookák 1000 CDN korul voltak, a légvédelmi 4000 volt, talapzattal 6000.
Ha valami komolyabb érdekel, itt van eladó JS2, T34-85, és még sok praktikus holmi: :)

http://www.tanksforsale.co.uk/

Előzmény: Strahd_ (12)
Strahd_ Creative Commons License 2002.09.30 0 0 12
Hol lehet venni hatástalanitott második világháborus fegyvereket?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!