Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Üdv mindenkinek! Eladó egy LPO-50-es könnyű gyalogsági lángszóró, szinte újszerű állapotban. Nemrég lett kicsomagolva a zsírpapírból. Minden tartozékával, tartályokkal, csővel. Hatástalanítva, minden papírjával, adásvételivel. iá:55e.ft. 0630/2691459
Eladók a következő gyűjteményes állapotú pisztolyok:
P.08 Luger: 1941-es, a tár kivételével teljesen összeszámozott, hibátlan állapot!
P.38 Walther: a tár kivételével teljesen összeszámozott, nagyon jó állapot! Nem háború utáni!
Walther PPK: 1940-es, tökéletes állapotban!
Colt 1911A1: 1943-as, tökéletes állapotban!
Mindegyikhez jár hatástalanítási igazolás, szerkezetileg szétszedhetők és felhúzhatók! Képekért és további infókért az email címemen lehet érdeklődni! Idióták, okoskodók, fikázók kíméljenek, csak komoly érdeklődőket várok!
Csere érdekel (csak) amerikai, tökéletes állapotú 2. vh.-s fegyverekre, mint pl.: M1A1 Thompson, M1 Carbine stb...
Esetleg tudnam javasolni a hatastalanitott es a modell helyett az airsoftos verziot. Vannak olyan modellek, amikben az anyaghasznalat, a suly es a sulypont is megegyezik az igazival. Pl KAR98k-bol van olyan verzio, amit rendessen loves utan fel kell huzni, es kopkodi ki a huvelyeket. Kulon elony, engedely nelkul tarthato, es lehet vele loni emberre :) Pontosabban csak emberre. Allatra nem szabad (komolyan benne van a hsznalati utasitasba!) :) http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?cat=Other%20Rifles
Nem azért vettem, mert II. VH-s fegyvert kerestem volna. Egyszerűen megtetszett a külseje - tényleg kecses, könnyű, kézreálló jószág - és gondoltam, a barátom tanyáján igen jól lehet majd patkányozni vele. Tart disznót is, aprójószágot, a patkányok meg garázdálkodnak rendesen, s ha sikerül néhányat kupánlőni, még meg is köszöni. A torkolattűzzel-és dörejjel meg törődik a fene, csak egyszerűen meglepődtem, hogy egy 4 mm-essel mekkora.
" tanyán is csak arra jó, hogy akkora torkolattüze és lángja van, mint egy igazi fegyvernek"
"Nem azt írtam, hogy a torkolattüze megfelelne egy II. VH-s Mausernek (használtam eleget), hanem azt, hogy egy ekkorka kis légycsapóhoz képest megdöbbentően nagy."
Nem azt írtam, hogy a torkolattüze megfelelne egy II. VH-s Mausernek (használtam eleget), hanem azt, hogy egy ekkorka kis légycsapóhoz képest megdöbbentően nagy.
"Egyetlen szóval sem állítottam, hogy hasonló lenne egy igazi golyós vadászpuskához az a "gun-feeling", amelyet a TOZ-8-asból átalakított flóbert ad
"TOZ-ból átalakított flóbertpuskát "
....
" tanyán is csak arra jó, hogy akkora torkolattüze és lángja van, mint egy igazi fegyvernek"
"Nem akarok nagyképűsködni, volt már néhány puska a kezemben""
...
Jo, akkor lehet a fentieket ertelmezni. De szerintem meg a torkolattuze sem jon a kozelebe sem egy ugazi nagygolyos vadaszpuskanal, kulonosen mivel joreszt nem is torkolaton jon kifele.
Egyetlen szóval sem állítottam, hogy hasonló lenne egy igazi golyós vadászpuskához az a "gun-feeling", amelyet a TOZ-8-asból átalakított flóbert ad. A torkolattüze viszont valóban elképesztő.
Hangja a lefuvonyilas miatt azert kicsit tobb (4 mm randzunder - a 4 mm M20 az tenyleg fika), de hat aki ezt kicsit is hasonlonak erzi egy igazi golyos vadaszpuskaehoz, az sok olyannal azert nem lott meg...
Mindegy, mert engedelykoteles lett, nincs belole a piacon.
Köszi az infót!igazság szerint gyüjtöm a fegyvereket és gondoltam gazdagítom egy ilyen puskával,mivel rendkívül tetszik és sokat magam se lövöldöznék vele,köszönöm a jótanácsot,de ha esetleg tudsz eladót engem azért érdekelne.
Olvasom, TOZ-ból átalakított flóbertpuskát szeretnél venni - szerintem ne tedd! Három éve megvettem egy 4mm-esre átalakított TOZ 8-ast (az egyik magyar fegyvergyár konstrukciója), nagy kalap kaki az egész. Szórja a golyót, a 30 000 Ft-os vételára mellett az irányzék átalakítása is belekerült 3 000-be, de még így sem sikerült pontosan belőni, noha ráment egy fél doboz Hirtenberger-töltény. A hatásfoka sem jobb, mint egy légpuskáé, mert felül meg van fúrva a töltényűr. Állítólag le lehetne - csavarozással - fojtani, de akkor meg minden vadőr, rendőr rögtön látja, hogy túllépi az engedélyezett Joule-értéket. A tanyán is csak arra jó, hogy akkora torkolattüze és lángja van, mint egy igazi fegyvernek, adott esetben ijesztgetésre megteszi. Szóval nem egy sikerült darab, ne vesztegessed rá a pénzt. Nem akarok nagyképűsködni, volt már néhány puska a kezemben - vadásztam is - de ez az átalakított TOZ negatív csúcs a szememben.
Ez is OFF csöppet, no de mindegy, nem igazán találtam szaktopikot... Érdekelnének (elsősorban magyar) katonai dokumentációk, üzemeltetési útmutatók, ilyesmik. Nem kizárólag a II.vh. idejéből, hanem korábbi időszakokból is (pl. szkennelt változatát láttam egyszer egy lovassági málházási utasításnak, ami talán a 20-as, 30-as évekből származhatott)
Lehet, hogy kicsit, OFF, de van néhány eladó cuccom, hátha érdekel valakit:
Pilot’s Notes Autentic, reproductions of original RAF pilot’s notes (angol nyelvű repülőgép használati utasítások a 2. világháborúban használt a RAF pilóták által repült gépekhez, a kiadványok a háború alatt használt füzetek másolatai, autentikus reprint!) Mosquito FB VI bontatlan csomag Wellington III. bontatlan csomag Spitfire IX bontatlan csomag Hurricane IIA bontatlan csomag Lancaster Sunderland V És a zsákmányolt Messerschmitt BF 109 bontatlan csomag
Amerikai pilótakártya. Az 1943-ban használatos kártya újranyomása, a pókerkártya lapjain a 2. Vh-s repülőgépek sziuletjei vannak 3 nézetben. A kártyák pókerezés közben tanították a pilótákat a gépek felismerésére. Bontatlan csomag
7.-én és 8.-án Budapesten leszek, szóval személyesen átvehetők 2800Ft egységáron, minden.
janos900@freemail.hu
Janos
Dr Grude!
Amennyiben tényleg hozzá akarsz jutni ilyen jellegű cuccokhoz (fegyver+egyenruha,stb..)akkor ajánlom neked Csehországot!Ott mindent beszerezhetsz!Láttam már Mg 42-is....pontos árat nem tudok mondani,de hatástalanított fegyverek eléggé nagy számban vannak.Ha arra jársz és kell a cím,ahol beszerezheted ezeket,akkor szólj.Persze át nem hozhatod őket a határon :)(mármint a hatástalanított fegyvert)
Tavaly Kanadában láttam egy boltot, ahol rengeteg katonai cuccot lehetett kapni. Volt második világháborús Bazooka (több is), Thompson hegyek, amerikai karabély (M1 vagy M3?), orosz géppuska. De a legszebb az egy légvédelmi gépágyú volt, rendes talapzaton. Persze ez is amerikai WW2 darab volt. A bazookák 1000 CDN korul voltak, a légvédelmi 4000 volt, talapzattal 6000.
Ha valami komolyabb érdekel, itt van eladó JS2, T34-85, és még sok praktikus holmi: :)