Keresés

Részletes keresés

bundás mackó Creative Commons License 2008.10.16 0 0 312
Imádok női ruhába és puha szőrmebundába beöltözni. Kifestve és kirúzsozva.Szőrmebundás nőként érzem magam igazán jól.
basinger Creative Commons License 2008.10.15 0 0 311
Bocs, haver, de ma inkább mégsem irigyellek... Talán majd holnap, de ha minden jól megy, akkor sem... ;-)
Előzmény: Törölt nick (310)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.15 0 0 310
Annyi kiegészítést tennék csak, hogy nekem nem a lenge ruha jön be, hanem amikor feszül rajtam, pl a kígyóbőr mintás (sajnos mű)bőr szoknya. Na az, istenkirály:)
Előzmény: basinger (309)


basinger Creative Commons License 2008.10.15 0 0 309
Azt kell, hogy mondjam, végül is elhiszem, hogy egy cd-nek tetszik saját magán a lágy, puha, lenge női holmi, de engem egész egyszerűen lehangol egy női ruhás férfi látványa. Nem a tudat, hogy férfi, hanem a férfi-lét jól láthatósága. Említettem már, egy nőies shemale esetében a látszatnak is tudnék hinni. Hajaj, de még hogy...
Előzmény: Pantyhoseboy88 (303)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.13 0 0 308

Szia!

Uj email cimem van mert  a másikra nem érkezett meg a leveled légyszi írj erre.

Előzmény: Szoknyás hetero fiú (306)
polymath Creative Commons License 2008.10.11 0 0 307
szerintem......best
Szoknyás hetero fiú Creative Commons License 2008.10.05 0 0 306
Meg, s válasz is ment ..:-))
Előzmény: Törölt nick (304)
basinger Creative Commons License 2008.10.04 0 0 305
Bocs, ez is egy nézőpont. Persze, mondom, egy igazi nőnek kinéző, nem csak cd-vel, mondjuk nőies travival talán tudnék mit kezdeni... Aki valódi nőnek néz ki, nem csak női ruhás fiúnak. A neten találtam is néhány igazi szépséget.
Előzmény: Pantyhoseboy88 (303)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.01 0 0 304
Szia küldtem emailt, megkaptad?
Előzmény: Szoknyás hetero fiú (300)
Pantyhoseboy88 Creative Commons License 2008.09.30 0 0 303

Lehet hogy téged lehangol egy szőrös lábú férfi szoknyában.Én viszont nem azért veszek föl női ruhát mert szép akarok lenni. Egy crossdresser nem akar igazán nőnek látszódni, csak fölizgatják azok a ruhák amik a nőket széppé teszik, és föláll a farkuk, ha ők is szoknyát, harisnyát,stb viselnek.

Persze van akinek nem tetszene, ha most látna:fehér magassarkú cipő van rajtam  egy vékonyszálú fehér harisnyanadrág,és  semmi más.Lányosnak mondható a testalkatom(174cm 62kg), de a lábaim azért izmosabbak, mint egy nőé.A 15 denes harisnyanadrág pedig nem takarja el a szőrt.Nem nyújtok szép látványt, de a dákóm égnek áll, és csak ez számít.

 

Előzmény: basinger (302)
basinger Creative Commons License 2008.09.28 0 0 302
Bocs, skacok, de ez egyszerűen lehangoló. Még egy ladyboy vagy shemale ok, nade szőrös lábú férfiak libbenő szoknyában...
Pantyhoseboy88 Creative Commons License 2008.09.28 0 0 301

Gyerekkoromban én is gyakran álmodoztam arról hogy anyukám lánynak öltöztet.

Általános iskola alsó tagozatában irígykedve néztem a korombeli lányokat,akik lakkcipőben,fodros szoknyában,fehér blúzban és fehér harisnyanadrágban lehettek.Imádtam volna ha időnként olyan szerkót hordhattam volna.Gyakran loptam el anyu szekrényéből egy fekete vagy testszínű harisnyanadrágot(fehéret szerettem volna de olyan sajna soha nem volt neki) és felvettem valamelyik magassarkú cipőjét ami  elég nagy volt rám.Akkoriban még mem volt szexuális indíttatása a dolognak,de nagyon élveztem a hegyes orrú magas sarkú cipő kopogó hangját és a lábaimon feszülő harisnyanadrág kellemes érintését.Nincs testvérem de nagyon örültem volna egy nálam egy két évvel idősebb nővérnek, akinek a szekrénye tele van csipkés blúzokkal, fodros szoknyácskákkal és fehér harisnyanadrágokkal, amiket időnként fölvehetek, ha senki nem lát.

A bugyik érdekes módon soha nem vonzottak.Azok a ruhák izgatnak föl, amik mindig láthatóak a lányokon, ezek közül is elsősorban a harisnyanadrágok.A feketét és a fehéret szeretem a legjobban(hordani és a nőkön látni is), de nagyon bejönnek a szines és mintás harisnyanadrágok is.

Utcán soha nem mutatkoznék nőként,de már a suliban is gyakran volt rajtam harisnyanadrág amit a ruhámon át senki nem láthatott.Persze csak olyankor ha nem volt aznap tornaóra.

Most, hogy vége a nyárnak és reggelente hideg az idő és napközben sincs hőség a munka helyemen is harisnyanadrág van rajtam.Most még vékonyszálú 10-15 denes,de télre előveszem a piros-fekete rombuszmintás pamut harisnyanadrágomat

is. Ahol dolgozom nincs túl meleg télen, és a vastag harisnyanadrág melegen tart, amellett föl is izgat.

Jelenleg egy 20 denes fekete harisnyanadrágban ülök a gép előtt,nincs alatta semmi és nagyon élvezem. 

Előzmény: gabriella28 (291)
Szoknyás hetero fiú Creative Commons License 2008.09.27 0 0 300
A leveled visszajön ... küldj Te levelet ...
Előzmény: Törölt nick (299)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.22 0 0 299

szivesen leveleznék veled!!!!

Viana.

Email cim az adatlapon.

Előzmény: Szoknyás hetero fiú (298)
Szoknyás hetero fiú Creative Commons License 2008.09.18 0 0 298
Sziasztok!

Kérdések kavarognak bennem e téma iránt!
Privát levelezéssel feltárná "valaki" a szemem?
A szoknyaviseletem kissé elfajzott már, s utcai viseletben is jelen van már!
Kissé ciki számomra e téma, ugyanis szexualitásban is közrejátszik.
Sok idétlen kérdésért sorry!
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.13 0 0 297
igen
Előzmény: Törölt nick (296)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.12 0 0 296
Jól emlékszem, hogy nyíregyházi vagy?
Előzmény: Törölt nick (295)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.12 0 0 295
Sziasztok!

Imádom ha nőnek érezhetem magam és imádok női ruhába öltözni.
Közös beöltözéshez és sétához keresek partnert. Légy ápoltt. Szeresd a sexy cuccokat és a diszkréció is alapvető feltétel!

Ne legyél kamus, mert úgyis kiderül!!

képpel biztosabb siker!
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.08 0 0 294
Rajtam fr.bugyi, hari, csizma, és kosztüm. Jó, hogy nincs olyan meleg mint tegnap:)
Előzmény: gabriella28 (293)
gabriella28 Creative Commons License 2008.09.08 0 0 293

Azért nem csupán szerencsének mondható, nekem is tennem kellett azért, hogy a dolgokat a számomra kedvező irányban tudjam befolyásolni, főként 13-14 évesen kellett harcolni a bugyiért, mert akkor már nem bánta volna Anya ha abba marad a női Bugyis időszak és fiúsabb alsókat vett egy párat, amit fel sem próbáltam.

A harisnyanadrág az nem került szóba az szinte természetes volt. Akkor volt egy olyan időszakom, nem vettem fel az alsót, bugyit sem, csak egyszál vékony testszínű harisnyanadrágot,  ha otthon voltam szinte mindig csak egyszál vékony harisnyanadrágban flangáltam, ha valahova mentem felvettem egy nadrágot és egy inget. két három hetes kitartó pucérkodás után a fehérneműs szekrényemben találtam két spagettipántos elöl csipke tangát, amilyet eredetileg szerettem volna, egy két napig úgy csináltam, mintha nem vettem volna észre, fel sem próbáltam, de nagyon tetszett és nehezen tudtam megállni, hogy ne vegyem fel, de megálltam, ki sem vettem a dobozából, csak a képben gyönyörködtem. Anya sem bírta cérnával, megkérdezte, hogy megtaláltam e, felpróbáltam e, jók e a tangák,. Nem figyeltem mondtam nem próbáltam fel semmit. Anya lehozta a két dobozocskát, kivette belőle a tangát és kérte, hogy majd próbáljam fel. Már annyira kivántam felvenni, hogy szinte letéptem magamról a harisnyanadrágot és meredő farokkal húztam magamra a csipketangát, a mérete jó volt csak az álló szerszám jócskán kilógott a csipke fölé, nem zavart, hogy oda oda nézett, de attól kezdve nem volt többé téma azóta természetes, elfogadott dolog lett, hogy bugyit és harisnyanadrágot hordok. Most is egy triumph spagettipántos elől csipkés bordó stringtanga van rajtam, oldalt a pánton egy kis fém szivecskével, szétkapcsolható, ezt egy szülinapos ajándékként kaptam, és egy 15 denes lycrás harisnyanadrág visone színű.

Előzmény: Törölt nick (292)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.08 0 0 292
Csak nekem lett volna ilyen szerencsém a családal...
Előzmény: gabriella28 (291)
gabriella28 Creative Commons License 2008.09.07 0 0 291

 

Én gyermekkorom óta csak női bugyikat és harisnyanadrágokat hordok, lányos alkatú fiúcska voltam, és anya nagyon kislányt szeretett volna, gyönyörű fodros szoknyácskákkal bugyikákkal kényeztetett, és szép fehér harisnyanadrágokat vett, göndör hosszú szőkés hajam volt és tetszett anyának, hogy mindenütt kislánynak néztek. Ahogy telt az idő iskoláskoromban, mivel én is hozzászoktam ezen kellemesen lágy, kényeztető cuccokhoz, jött a 40 denes nylonharisnyanadrág, és a bugyikák már nem olyan csipkések voltak, de azért igazi női bugyik. én igazándiból mindig a testszínű harisnyanadrágokat szerettem, csak a tornaórás napokon vettem fel sötétkéket, azt még úgy elfogadták... ha csak tehettem elcsentem anyám ruhatárából egy két nagyon klassz vékony Lycrás harisnyanadrágot, és nem érdekelt ha meg is látta, hogy rajtam van, volt mikor abban, azaz egyszál 15- 20 denes harinaciban flangáltam fél napig is, soha nem voltam szégyenlős már egészen kisgyerek korom óta tisztában voltam a nemiszervek közti különbséggel párszor meglestem anyámat zuhanyzás közben. Nem szégyelltem én sem előtte szinte meztelenül flangálni, náluk soha nem volt a szexualitás tabu, az hogy meg tudtam lesni anyámat zuhanyzás öltözködés közben szerintem az oldotta fel gátlásaimat.

14 éves koromban mondta anya először, hogy venni kéne valami fiús alsót, de sikerült meggyőznöm, hogy nem igazán lenne kedvem hozzá, vegyünk inkább tangát, akkor nagyon meglepődött. 14-15 évesen már a harisnyanadrágjaimat bugyijaimat egyedül választottam ki bár anyával mentünk álltalában vásárolni, de sosem szégyeltem, hogy pl bugyit és toppot kértünk az én méretemre, azért volt egykét eladó csajszi aki láthatóan meglepődött, hogy saját részemre válogatom a harisnyákat, bugyikat, ... Az volt talán  a leggátlásosabb időszakom amikor kb hetedikes lehettem, öltözködés közben anyám előtt először felállt a farkam. nagyon szégyelltem magam igazándiból nem tudtam hova tenni, mire megnyugtatott, hogy ez így természetes, és megpaskolta harinacis fenekemet. Azóta is női fehérneműt hordok, és egyáltalán nem zavar ha látszik hogy harisnyanadrág vagy harisnyatartó van rajtam harisnyával. ha nagyritkán orvoshoz megyek álltalában a jogsi végett, akkor egy kicsit visszafogottabban öltözöm, fekete harisnyanadrág egy egyszerű bugyi és egy görög vállas trikó, egyébként nincsenek gátlásaim.

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.05 0 0 290
 

Na mit találtam!

Végre valaki árul szép holmikat neten. Remélem az illető fog még több hasonló ruhát árulni!

 

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=3690365

topmodell Creative Commons License 2008.09.05 0 0 289
Nekem is 42-es lábam van és a 41-es tűsarkú cipő jó, ha nem túl erős bőrből van, és egy kicsit nyúlik. Kinai boltokban 3000 Ft körül kaphatók. A 42-es vagy nagyobb női méret rossz fazonú,trampli öreglányos. Lapos a sarka,drága és ronda.
Előzmény: White Tights (268)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.04 0 0 288
Igen saját magam szerzem be ruhákat.Általában az interneten vagy turkálókba szoktam vásárolni.
Előzmény: Törölt nick (287)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.03 0 0 287
Nagyon jó képek, és a vidik is. Nagyon szépek a szatén ingeid is. Magad szerzed be a ruháidat? Hogyan vásárolsz?
Előzmény: Törölt nick (286)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.03 0 0 286
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.03 0 0 285
Itt találsz még fotókat rólam
http://edinacd.extra.hu
Videokat is láthatsz itt
Előzmény: Törölt nick (284)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.02 0 0 284
Ejh! Bár van bőrkabátom, a bőr-ruciért irígykedem:)
Előzmény: Törölt nick (283)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.02 0 0 283
Igen az én harisnyám.
Ezen a képen jobban látszik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!