A 60 darab számlapból 40 db kis másodperces, ezt, vagy ebből, ha összegyűlik 25-30 darab, megtudom csináltatni bomba áron Olaszba 50 árért úgy, hogy 30 nap múlva kész, és ajándék tricium pontokat kapunk rá, így világítani is fog!!!!!!!!!
Aki ezt kéri, tehát az erre eső 6000 Ft költség 12 000 Ft-ra nő, azt kérem jelezze e-mailba 1 héten belül! így mindenki dönthet, hogy melyik munkát kéri!
Már csak a 60 db. korona, és 60 db hátlap csavar kell, a többi adott!
Potyoró a 29-e hétfőre gondoltam, mintha azt írtad volna! Lurdy 17 óra fenn az éttermek, akár a kínai!
Hát ennek egyáltalán nem volt erős pattogo hangja csak a szábályos járást hallotam meg mikort megdöntöttem kicsit az órát akkort ilyen fura "felhuzó mechanikás hangot" de ugytünik megint kiváltás lessz..és elviszem kinyitattom a tokot vmien városba a másik órással,nem jut most eszembe a név:S
A korai történettel nem vagyok tisztában.De egy biztos, hogy a tudor az OP rolex szerkezeteket(vagyis az automatákat) soha nem használta. A kézihuzósakkal nem vagyok tisztában,ott előfordulhatott.
Teljesen új, illetve már 6 napos. Most kezdem el igazán figyelni, idáig 1-2 mp. sietés volt naponta. Éjszakára leteszem, de egyébként egész nap viselem. Nagyon kellemes viselet, a kollégáim rögtön kiszúrták :)
De a Tudor az nem Rolex kedves barátom;-). Amúgy a Daytonakban volt nem saját szerkezet,de amióta a 4030at lecserélték a 4130ra,ezt a hibát is kiküszöbölték.
Köszi szépen a megértést APT! Tevagy az egyedüli ember aki felmérte a helyzetemet. Senkit nem nézek le,100% biztos vagyok hogy itt mindeggyikőtök keni-vágja az órás témát,azért is jöttem ide elsőnek és nem a szervizbe bár vissza gondolva rögtön odakellet volna,de mint láttam hogy látatlanba ti se tudtok mondani róla,ezért elvittem a többit tudjátok. Látom APT volt értelme a vaterás replika órák elleni küzdelmednek,mert tudom hogy mien ha az ember megjárja. Mindeggy,befejezésül köszi a segitségedet,az óra sorsa meg vagy kiváltom szerkezet kivetetem és eladom törtaranyként a többit. Vagy bent hagyom. Ennyi. Mégegyszer köszi!
Az hogy hogy írok,az teljessen a magánügyem. És ha egy idősebb ember leszól engem akkort üljek csöndben és nézzem? vagy mi? Ezt tesem gondolod komolyan.. Lécci a közeljövőben ne nagyon oktass,köszi.
Akkor hogy áttérjünk a vitatkozásról valami másra, egy kis nyálcsorgatás következik:
Én még ilyen szépet sose láttam! Kézi húzású werk, mely egyszerre látja el energiával az óra és ébresztő szerkezetet. És a poén: a kis applikált logoval állíthatjuk be az ébresztés idejét. Dönölűűű!
Nem tudok teljesen egyetérteni. A topictárs tapasztalatlanul, naivan jött kérdezni dolgokat, és borzasztó durva, lenéző, semmilyen segítséget nem adó lefikázást kapott sokaktól. Ez régebben idegen volt a topic szellemétől. Korrekt módon elismerte, hogy a szerviz hamisnak találta az órát - sokan tovább beszéltek volna félre. Nyilván számára nem lényegtelen ekkora összeg elvesztése - segítséget kért.
Ha nem tudunk rajta segíteni, legalább ne alázzuk és hátráltassuk. Én legalábbis így érzem. A helyesírása meg tényleg olyan amilyen, de kíméletlen őszinteséggel: az a tisztelt topictársak legalább felénél bizony hagy maga után kívánnivalókat. Mivel úgy gondolom, hogy sehová nem vezet, ha felnőtt embereket elkezdünk oktatni a helyesírás szabályairól (csak sértődöttséget szül, változni már úgysem fog), így ennek sok értelmét nem látom. Nem véletlenül említik még a Fórum moderációs elvei között is, hogy egymás helyesírását inkább ne firtassuk. Nincs értelme, aki az iskolában nem tanulta meg, az már nem is fogja. Sajnos.
Szerintem zárjuk ezt le. Kívánom, hogy a topictárs jöjjön ki ebből a szomorú de abszolút hamis-Daytona történetből amennyire lehet jól, aztán felejtse-felejtsük el az egészet. A történetét amúgy kiváló alátámasztásának tartom annak, miért is volt értelme küzdeni a hamis órák ellen. Bárki bármit mond, hivatkozhat arra, hogy ő még tudatosan vette a "replikát" - de egy hamis óra végül nagyon komoly eséllyel végzi így: valakit becsapnak vele. Ahogy a fegyver sorsa is az, hogy romboljanak vele.
Eleve az első lépés, hogy az ember nem szól le nálánál jóval idősebbeket, és tapasztaltabbakat.
Szerintem itt a legtöbben Tmor18 apjai/nagyapjai lehetnénk.
A második, hogy nem fogad el bizonytalan eredetű/értékű holmikat zálogul. Még a legjobb eset, hogy átvágják, a kevésbé jó hogy lopott holmi lehet, és akkor nem csak lefoglalják (úszott a pénz), hanem keményen megmázsálhatnak orgazdaságért.
És persze a nulladik, hogy valaki tudjon legalább annyira helyesen írni, hogy ne vétsen soronként egy hibát, mert ezzel a "takonygyerek" stílussal sehol nem fogják komolyan venni..
Az addig remek, vígjátékba illő előadás, a 102220 hsz-től, valóban átcsúszott vásári ripacskodásba. Hiába ifjú a szerző, és még nem érzi hol a csúcspont, hol kell befejezni.
Nagy általánosságban toknyitás nélkül nem azonosítható biztosan egy szerkezet - de jelen esetben igen. A piacon lévő automata kronográf szerkezetek közül ugyanis a 7750 az egyetlen, amelynek az automatája egy irányba húz, és a másik irányba szabadonfutó. Egy megfelelő irányú kis csuklómozdulattal meglökve jól érezhető ilyenkor, hogy pörög szabadon a rotor - abszolút jellegzetes dolog. A Rolex által ténylegesen alkalmazott kétféle automata kronográf-szerkezet (a régebbi ugyebár az átalakított El-Primerora épült) pedig nem ilyen, ott semmit nem érezhető lökdösésnél. Valószínűleg amúgy a tok-csat-kezelőszervek kidolgozása is árulkodó, a replikák minősége nem éri el az eredetit, és akinek van ebben gyakorlata, tapasztalata az sokszor már az első kézbevételnél tudja: hamisítvány.
Mi az hogy ne reagáljanak? Kivagy te? Ha akarok ide irni irok,ha nem,ha akarnak reagálni akkort reagálnak,ha nem nem.Nem te fogsz irányitani mást kisbarátom nagyon elvagy tévedve,én nem szóltam hozzád te se tedd a közeljövőbe léccives. Az óra meg nemvolt nálla az biztos,mivel gondolom mondta volna. De vissza viszem és megkérem hogy nyissa ki.Mert nemhagy nyugodni ez az óra,ennyit szórakoztam vele akkort mostmá beleszeretnék nézni,mert megkérdeztem pár órás ismerősömet,akik mondták hogy olyanról még nem hallotak hogy toknyitás nélkül meglehessen állapitani az óra szerkezetét.