Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.19 0 0 2628
Ven erre egy régi vicc is. Az öreg parasztbácsi marha nagy borszakértő. Megkóstol egy mintát és már mondja is: badacsonyi rizling. 2 éves. 5. sor harmadik tőke, háromszor kapálva, kétszer permetezve.
Csodálkozik mindenki...(még egy pár darab mintát visznek, indegyikről megmondja ugyanezeket) A pincérlány elhatározza, hogy megvicceli az öreget és belepisil az egyik pohárba.
Az öreg kóstolgatja, ízlwelgeti, majd kimondja a szakvéleményt: 20 éves, badacsony hegyaljai kurva, naponta bszva, 5-ször kaparva...



A borkóstolókon lehet két kóstolás között főtt krumplit enni. nem akarok disznó asszociációkat elpukkasztani, hogy pisi kóstolás közt mi a köztes íz "elvevő"
goldeen Creative Commons License 2008.05.19 0 0 2627

...és megszületnek azok az elmebetegek is, akik meg is veszik!

a pisit is, meg a szüzességet is, meg még ki tudja miket...

a szüzességet eladni nem csak manapság divat. a szüzesség mindig sokat ért. gondolj csak a ius primae noctis-ra. a középkorban csak a földesúré lehetett, nem vehette el holmi alantas jobbágy... no ebből persze lettek parasztforradalmak. de jut eszembe láttad a gésa emlékiratai filmet? abban is igen jó pénzért kelt el a mizuage egy szertartásos licitet követően.

 

...és ha nézel néha szexhirdetéseket, mennyi-mennyi mai lányka hirdeti magát, mint pisiárust. persze ők közvetlen az arcodba nyomják, nem postán küldik el. elég régóta foglalkozom a pisi témával, annak egészségügyi, higiéniai, és persze szexuális vonatkozásaival. nem mondom, hogy szakértője lettem, de gyűjtöttem némi ismeretet a témában.

 

a szakértőkről jut eszembe...

tudjátok, hogy zajlik egy borverseny? a borokat illő kis üvegpoharakban forgatják, nézegetik, elemezgetik, szagolgatják, ízlelgetik a borszakértők. milyen szép is lenne, egyszer rendezni egy hasonló versenyt, egy pisiversenyt. a lányok, mint élő hordó-hordók eredeti csomagolásból eresztenék a finom nedűt, a szakértők meg elemezgetnék. na ehhez már lenne nekem is kedvem. a pisikészítésnek is megvannak a maga szakmai fogásai. mit eszik, mit iszik, mennyit, előtte mikor volt jól kipisilni magát, mikor aludt, azaz nem pisilt jó ideje, stb. érdekes lenne egy ilyen pisiverseny, sokat tanulhatnánk mi is "szakértők" :-) és maguk az előállítók is, hogyan készítsenek számunkra házilag minél élvezetesebb szexuális frissítőt.

Előzmény: darkelf1988 (2626)
darkelf1988 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 2626
NAgyon megmosolyogva olvastam a pisilány esetet, és ebből levonnható tunálság igen nyílvánvaló: Az internet megszületése magával vonja az ilyen elmeberegek megszületését kik azt hiszik hogy még a saját vizelet mintájukat is pénzre tudják váltaniXD (jó példa, hogy nagybrittaniában 1 csaj szüzessége internetes aukción több 100 fontért kelt el 1 font = kb 400ft)
Csak sajnálom azokat akik megveszikXD
(amúgy én sem vetem mega a pisiszexetXD)


Törölt nick Creative Commons License 2008.05.17 0 0 2625
Mit jelent az hogy ávődés?
Izomból? Hát az nem lehetett kellemes.
Előzmény: Törölt nick (2622)
Qki Creative Commons License 2008.05.15 0 0 2624

"...és izomból tökön rúgtam."

Erre - válaszul - én bekakiltam volna ( már csak a fájdalomtól is - merthogy : "izomból..."  :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (2622)
Creative Commons License 2008.05.15 0 0 2623
évődsz???
Előzmény: Törölt nick (2622)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.15 0 0 2621
Az ötlet nem rossz. amúgy is tudom róla, hogy nem veti meg a jó dolgokat. Azt is elmondta, hogy egy vidéki városban a muterjával együtt fogtak két férfit. (apja alkoholista volt már akkor is, ha még él azóta...) egy ZIL teherautóban vesztette el a szüzességét 13 éves korában. (régi szép idők, ZIL, bambi, úttörő nyakkendő, felvonulás...stb)
goldeen Creative Commons License 2008.05.14 0 0 2619
nekem is volt efféle osztálytársam. de én őt nem nagyon kívánnám meg. érdekes dolog ez. nagyon szeretem a pisiszexet, de ebben nem is a pisi a lényeg, főleg nem a szaga, hanem maga az aktus. mert ugye a cigit se azért szívják (már aki) mert olyan jó rákot okoz, hanem mert élvezet. (remélem ti is odafigyeltek, hogy a polcról csak rákosat vegyetek le, semmiképpen ne halálosat! ha nem vagytok kismamák, akkor terheseknek vetéléseset is választhattok... :-)
Előzmény: Törölt nick (2618)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.14 0 0 2618
Igaz. rengeteg a csalás. Bár nem tartozik szorosan a pisiléshez, de sajnos a bankok és a biztosítók számára az ügyfél nem "kedves ügyfél", akiből ők élnek, a nyomorult disznók, hanem potenciális csaló-hazudozó, akivel vigyázni kell, akire oda kell figyelni..stb. Pedig belőlünk élnek. (mást nem írok mert kibaxnak innen antiszemitizmus miatt, holott nagyon jól tudom, hogy ez a topic másról szól...azaz "csorog")


Más: általános iskolában (igen régen volt, páran még nem is éltek annyit) volt egy lány osztálytársam. Mindig pisi szaga volot, ezért nem nagyon kedveltük és a gyerekek amúgy is kegyetlenek. Ronda gúnynevei voltak...
Nos, tudom, hogy azóta gyönyörű szép fiatalasszony, majd középkorú asszonyka lett belőle és nem is dolgozik tőlem olyan messzire. Nemrég, azaz fiatal felnőtt korunkban, kb 22 éve majdnem összejöttünk. Csak majdnem...Most igen jól jönne nekem ez a lány, talán még tartja régi jó szokását...
Qki Creative Commons License 2008.05.14 0 0 2617

Meg ne sértődj ! - és a többiek se - de nem hagyhatom ki :

Ez olyan, mint az OTP-ben, hogy OTT, az ügyintéző előtt kell aláírni a papírt -mert sok a csalás...  :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (2616)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.14 0 0 2616
Természetesen más lenne a helyzet, ha egy lány, akár korombeli is (ami már a "lány" kategóriából kiesett) előttem bepisilne és ünnepélyes keretek között átadná nekem a bugyiját. Az más lenne. Valószínüleg nem álnék jót magamért...azaz éppen hogy jót "állnék"...
goldeen Creative Commons License 2008.05.13 0 0 2614

tényleg. valóban undorító volt még olvasni is. hűen szemlélteti viszont, hogy mennyire más behugyozni, mint bepisilni... :-)

 

pisit küldeni postán, tényleg sejtet valami üzleti érzéket, de számomra is gyanús a dolog, hogy valami ilyesmi üzlet lehet mögötte. lehet, hogy valami nővérke, aki jó sok anyaghoz hozzájut az ágytálakból, és kézenfekvő eladni a perverzeknek. én azért többre tartom magam annál, hogy valaha is ilyenre vetemedjek. szerintem szánalmas az, aki ilyent rendel. persze, nagyon sok szánalmas fazon él a világon... és egyre több. hmmm. nem is olyan hülye aki kitalálta a pisipostát...

 

de azért maradjunk csak a pisiszexnél, ami szerintem ez utóbb elhangzott mellékvágány ellenére egyáltalán nem perverz, hanem inkább a szerelmes eggyüttlét egy nagyon intim, nagyon bizalmas és szinte "szószerint" :-) önátadó módja...

Előzmény: Kanis (2613)
Kanis Creative Commons License 2008.05.13 0 0 2613
Ne haragudj, de a leírt eset "anti-pisiszex".
Előzmény: Törölt nick (2612)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.13 0 0 2612
Régi történet. Még nem volt net. A tutti frutti magazinban és egyéb, annál minőségileg gyengébbre nyomtatott lapokon terjedtek a hírek. Volt és azt hiszem van is egy állandó szereplője az oldalaknak. Attila-pécsről. Ő homokos. Az írását megismerni ezer közül. Még a buszállomások és a vasútállomások wc-it is teleírta, Békéscsabától Pécsig..Nem is ez a lényeg. Kb 5 éve megjelent egy hírdetés, hogy "szaros pelenkámat postán elküldöm". Állítólag ez egy nő volt. Lehet. Viszont az is lehet, sőt úgy is van, hogy Zalaegerszeg mellett dolgozott egy elmegyógy intézetben (Pózva) és ott ugyebár a betegek termelik a cuccot. Micsoda fantasztikus üzleti érzék. Mondtam én, amíg lószar van, veréb is van..
Azt nem tudom, hogy volt-e neki "verebe", de az ötlet "zseniális".
Sajnos én nagyon hitetlen vagyok. Egyszerűen ráérzek, ha átbaxnak. (amúgy meg a "sztem, vok, naon, 1szer...stb" fogalmazás csak 17 éves korig divat. A nyelvezet az "ős SMS korszakból maradt vissza, amikor meghatározott karaktert lehetett csak küldeni és ezért rövidíteni kellett.)

Eset a következő: bepisilt lányt sajnos még nem láttam, vagy nem emlékszem rá, pedig emlékezetes lenne. Öregasszonyt már igen, utcán, de arról szemmel látható volt, hogy beteg.
Múltkor mentem föl az etnikailag szennyezett Lehel téri metróból. A lépcsón üldögélt egy hajléktalan. szemmel láthatóan a tablettás bor kiütötte, mert nézet bele a világba, de nem fókuszált a szeme sehova. No, a koma lassan maga alá hugyozott. (erre ez a legjobb szó, mert bepisilni értelmesebben szoktak). Feltehetően már volt a gatyeszban némi szilárdabb anyag is, mert a lé elkezdte oldani. a kománk színes, barnás levet eresztett és a környezete nagyon kezdett bűzleni...micsoda "élmény!" szaktársak, csak messziről érdemes szemügyre venni. Így soha nem akarnék járni, akármenyire is jó bepisilni...
goldeen Creative Commons License 2008.05.12 0 0 2611

ne add fel kérlek!!! maradj velünk! a stílust meg majd megszokod.

remélem.

mondd csak, ide a fórumba nem tennél fel egy kis pisit?

de télleg!

vékonyfalú üvegpohárban fotón? vagy a fantáziádra bízom. :-)

Előzmény: pisislany (2610)
pisislany Creative Commons License 2008.05.11 0 0 2610
jó el lehet húúúzni a francba!!!! (én el is fogok)
1 próbát meg ért nem? nem jött össze! így jártam!
egyébként télleg 25 vok!
Pinologus Creative Commons License 2008.05.09 0 0 2609
Küldtem mailt, amiben képet kértem, Te elolvastad, oszt semmi válasz. Hogy is van ez akkor?
Előzmény: pisislany (2596)
Qki Creative Commons License 2008.05.09 0 0 2608

Megsértődni ? Éééén ??? Ugyan miért ?

Mint írtam : én nem mívelem eme "perverzitást" ( idézőjelbe teszem, mert még megsértődsz / megsértődtök... :))))))))  - ebből adódóan én aztán nem is szoktam "rendelni" pisikét - van nekem elég... :))))) - azt is "eldobom"..... :))))))))))))))))))

Előzmény: goldeen (2604)
goldeen Creative Commons License 2008.05.08 0 0 2605
az eszem megáll! te pénzért adod? kíváncsi lennék, mennyiért. és mikróban kell felmelegíteni mikor megérkezik, mint a gastroyálos cuccot? tartósítószert is teszel bele, vagy esetleg vákummal, hővel tartósítod? engedélyed van a forgalomba hozatalra? áfás számlát adsz róla? mert ha nem, akkó apekosnak né kűgggyé!élelmiszerbiztonsági esetleg gyógyszerkönyvi bizonyítvány van róla? mert nem mindegy, hogy miféle minőség! biztosítassz róla, hogy nem hordoz semmiféle betegséget? színválaszték, esetleg ízválaszték van? jobban szeretem a világosabb színűt, és ki nem állhatom a halas ízűt. gondolom fénykép, mint eredetigazolás az jár hozzá, azt már nem is kérdezem... ;-)
Előzmény: pisislany (2602)
goldeen Creative Commons License 2008.05.08 0 0 2604

persze, teljesen igazad van, csak nem érted a "költői túlzást"...

monggggyam érthetőbben: nagymami vizeletmintája, amit az orvoshoz készített, hülyegyerek, aki azzal szórakozik, hogy ilyen "perverz állatokat" átver a hugggyával...

kénytelen vagyok idézőjelbe tenni, mert még megsértődsz :-)))

Előzmény: Qki (2603)
Qki Creative Commons License 2008.05.08 0 0 2603

Eme élvezeteknek magam nem hódolok, így nem értek hozzá...

 

"...honnan tudhatná szerencsétlen pacák?"

Ehhez csupán egy megjegyzést : emberi, macska által termelt pisike - de különösen

lóhúgy - messziről "megismerszik" a szagáról  - egymással nem összetéveszthetők...:)))))

 

Előzmény: goldeen (2600)
pisislany Creative Commons License 2008.05.08 0 0 2602
én nem így gondolom :)
és van gyorsposta is :)
már több embernek adtam el és nem volt panasz ^^
goldeen Creative Commons License 2008.05.08 0 0 2600

postán pisimintát? :-))))))))))))

az meg mire jó? ennyi erővel a női mosdóban is lehetne lefetyelni, ha elfelejtik lehúzni... ne nevess, pont olyan!

 

ha küldenél egy kis macskapisit, vagy lóhúgy gyűjteményt, honnan tudhatná szerencsétlen pacák? ez így nem működik.

 

ha küldenél egy szelet rántotthúst, vagy egy krémest postán, azt se enném meg.

 

a pisi egyébként romlandóbb, mint a krémes. próbáld csak ki a következőt:

belepisilsz egy öblös pohárba, tudod, aminek a pereme felé szűkül a szája.

az úgy jól összekoncentrálja az illatanyagokat. szagold meg frissen, aztán 5 perc múlva, egy óra múlva, aztán egy nap múlva. rájössz, hogy a posta dolog miért nem jó. a kis baktériumkák elkezdenek dolgozni, a fehérjetartalom elkezd bomlani, húúú, rossz rágondolni. ami frissen élvezet, az állottan mérgező is lehet, és semmi esetre sem alkalmazható sem külsőleg, sem belsőleg.

 

tudod vannak dolgok, amik csak eredeti csomagolásból fogyasztva jók...

viszont eredeti csomagolásból többen megkóstolnánk.

képzeld magad elé a következő képet: állsz előretolt derékkal, bal kezeddel a fenekedet támasztod, jobb kezeddel puncikádból irányítod a spriccelést. előtted fekszik 3-4 srác, akiknek mindnek megpróbálsz a kedvére tenni némi kis szájába célzott testmeleg-forró saját gyártmányú limonádéval...

Előzmény: pisislany (2596)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.08 0 0 2598
A lentebb föltett képek nagyon jók. Kár, hogy a muffok ezt csak kizárólag pénzért csinálják. Így van ez, amióta világ a világ. Amíg lószar van, veréb is van. Pénzért mindetn megcsinálnak.
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.08 0 0 2597
Már megint az a kibaxott rossz sejtelmem van a postán-pisit akcióval kapcsolatban!!! Odfigyelni nagyon szaktársak, nehogy valaki hülye vicc áldozata legyen. néha nagy baromságokat tudnak csinálni a 13-17 éves fiúk, akok otthon az anyjuk bugyiját felhúzva cibálják a brokeszt.
pisislany Creative Commons License 2008.05.08 0 0 2596
hali!
természetes lány vagyok ha nem hiszed küldhetek képet is ^^
Hát én postán gondoltam ha nektek az j! nyugodtan jelentkezzetek!
Cupp: Meli
goldeen Creative Commons License 2008.05.08 0 0 2594

ezt neked:

 

Előzmény: Törölt nick (2593)
goldeen Creative Commons License 2008.05.07 0 0 2591
na ná, hogy sok jelentkezőre számíthatsz! de ha kiderül, hogy csak szórakozol, és a fini punci helyett faszt lóbálsz, nem sokáig lesz mit lóbálni! egyébként ha tényleg lány vagy, írogathatnál magadról valamit... izgatottan várjuk!
Előzmény: pisislany (2590)
pisislany Creative Commons License 2008.05.07 0 0 2590
Sziasztok pisiszexkedvelő társaim :)
Gondoltam irok nektek!
Ha valakinek kell egy 25 éves csajszitól pisi az irjon az email címemre és megbeszéljük! nem bánjátok meg ;)
pisislany@citromail.hu
Kanis Creative Commons License 2008.05.06 0 0 2589
Így teljesen igazad van.
Előzmény: Bigmac777 (2588)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!