Keresés

Részletes keresés

breien Creative Commons License 2008.04.11 0 0 35984
?????

off

1992-től, amióta a jelenlegi munkahelyemen alkalmazottként dolgozom, csak és kizárólag adózott jövedelemből élek ebben az országban.
2007-ben, a munkáltatómmal együtt ( a munkáltatói járulékot is beleszámolva ) a munkajövedelmemből csak egészségügyi hozzájárulásra egy millió, az az egy millió Ft-t fizettünk be.
Az elmúlt húsz évben, amennyit "betegként" orvoshoz mentem (az idei évet is bele számítva ) akár az osztrákoknál is kitudtam volna fizetni a 2007-es befizetésemből az "ellátás költségét". Megnyugtatlak, még mindíg tartalékban van tizennégy év befizetett járuléka, amit eddig nem használtam fel.

Tudod, azért dolgozom alkalmazottként, mert 1991-ben nem voltam hajlandó lesüllyedni arra a "vállakozói szintre", amit az eftársak készítettek elő a számomra. (1997-ig hivattak az APEH-hoz, hogy igazoljam semmilyen vállakozói tevékenységet nem végzek )
Tudod, az én (és még nagyon sokunk számára ) nem volt elfogadható, hogy "olajszőkítésbe", "számalgyártásban" "vadprivatizációban nyúljam le azokat az értékeket, amit a tisztességes magyar állampolgárok negyvenéven keresztül, az eftársak baromságainak elviselése mellett, kemény kitartó munkával felépítettünk.
Nagyon sokan voltunk már a nyolcvanas években is olyanok, akik bebizonyították, hogy tisztességes munkával, a tudásunk hozzá adásával is tudunk tisztességes vállakozásokat létrehozni, a nulláról felfejleszteni és működtetni annak ellenére, hogy jellemtelen, gátlástalan alakok mindent elkövettek azért, hogy akadályozzanak bennünket ebben.
Talán, ennek tudható be, hogy több "kormánytag" is érintett olyan ügyekben, ahol köztörvényes bűncselekménnyel jogerős itéletét töltő személy a börtönből irányít olyan "vállakozást"? ami nemzetbiztonsági kockázatot is magában rejthet.

Csakhogy on is legyek.
Olyanok kezébe került az ország egészségügyi ellátó rendszere, akik a legalapvetőbb, ebben a szakmában nélkülözhetetlen empátiát is nélkülözik.
Ennek tudható be, hogy több évtizedes, sikeres szakmai műhelyeket vertek szét brutálisan, lehetetlenítették el munkájukat. Ami nálam végképpen kiverte a biztosítékot, ahogyan a "Budai Gyermekkórházat" bezárták és a "szakminiszter" megindokolta: " az asztmás beteg gyermekeknek nem fontos a jó levegő, azt gyógyszerrel is lehet gyógyítani"???

Látod, az elmúlt hatvan év legnagyobb bűne, hogy ilkyen alakokat szabadítottak erre a társadalomra. Aki ilyen mélyre sűllyedt, azt embernek nem lehet nevezni, az egy "szadista állat".

Ezt, még íbrelni is tudták, a referendum kampányában!
Annyi eszük sem volt, hogy felfogják ésszel, sokan vagyunk e hazában, akik megéltük és elszenvedtük ennek a bagázsnak minden aljas tettét, bűnét. Tudjuk nagyon jól, kik is ezek valójában, mit tettek ez ellen az ország ellen és mire készülnek a gyermekeink, unokáink ellen elkövetni. Ezért mondtunk több mint három millióan nemet arra, amit el akarnak követni és ezért írtuk alá a "TB-mentők" kérdőívét közel ötszáz ezren, hogy még véletlenül sem követhesség el gaztetteiket.

Legközelebb, próbálj meg gondolkozni, talán ez még neked is sikerülhet.
Tisztelettel kérem, kímélj meg a "hülyeségeidtől" engem.

on breien
Előzmény: dvhr (35980)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.11 0 0 35983
Ez még csak a kezdet, még egy csomó idő van április 30-ig.
Egyébként Mengelicát nem ártana egy jól irányzott seggberugással elrepíteni a jó édesanyjába, de már akár holnaptól, mert túl sok ideje van még szemétkedni.
Előzmény: Törölt nick (35982)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.11 0 0 35982

Ágika ! Ágika !

 

Mahináluk, mahinálunk ????! :)

 

Soron kívüli engedély Horváth egykori munkaadójának

Megfelelő felszerelés és feltételek nélkül kapott működési engedélyt Somody Imre, Horváth Ágnes egykori munkaadójának lombikbébi-klinikája - állítja az egyik meddőségi szakmai szervezet. Török Attila elnök megerősítette: amikor a vállalkozás beadta a kérelmét az egészségügyi minisztérium reprodukciós bizottságához, akkor még csak az intézmény falai álltak, és szinte semmilyen műszer nem volt a működéshez.


// <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); // ]]> //<![CDATA[ document.write(''); //]]> on error resume next ado_ourqlgqjpfqhqkgkdedgicfh_plug = ( IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.6")))

A testület annak ellenére, hogy ezt jegyzőkönyvben is rögzítette, soron kívüli ülésen engedélyezte a központ megnyitását, amelyet végül februárban adtak át. A klinika megalakulása körül több botrány is kirobbant: Somody Imre ugyanis azt a Vereczkey Attilát választotta üzlettársának, akit meddő párok azzal vádoltak, hogy két éve a Nyírő Gyula Kórházban a társadalombiztosítás által is finanszírozott eljárásokat kifizettette velük. A szülész-nőgyógyász ráadásul 2000-ben hamis papírokkal bizonyította szakmai gyakorlatát, amiért kétrendbeli magánokirat-hamisítás miatt megrovást kapott.

(hírTV)

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.11 0 0 35981

Felháborító, hogy ezt a 9 éves kislányt nem műtötték meg csak 5 nap múlva !

Küldözgették kórházról-kórházra, gyermek-szájsebészet hiányára hivatkozva !

 

Mióta élek, csak SZÁJSEBÉSZETRŐL hallottam, nem felnőtt vagy gyermek szájsebészetről !

 

Fenti kálváriája a kislánynak s szülőjének, csakis a rossz eü.reformnak és némely orvos szabotázs-akciójának a következménye lehetett.

 

Szégyen !

Előzmény: Törölt nick (35974)
dvhr Creative Commons License 2008.04.11 0 0 35980
Kellemetlen, mi? Kénytelen lennél (életedben először) te is egészségügyi hozzájárulást fizetni...
Előzmény: breien (35976)
breien Creative Commons License 2008.04.11 0 0 35979
Előzmény: Törölt nick (35977)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.10 0 0 35978

Tudod mit? 71 millióért asóval-kapával kiások neked egy métert.

 

Ha életben maradsz. :-)

Előzmény: HAL9000 (35975)
breien Creative Commons License 2008.04.10 0 0 35976
"szakértői vélemény" ????!

"A természetbeni egészségügyi ellátásokat havi 10 ezer forintos kártyából javasolják finanszírozni"

még folytatja is

" Kivételt tenne a gyermekekkel, a nyugdíjasokkal és a rászorulókkal. Herlyettük, az állam fizetne, sőt nem is keveset. Hatmillió ember nevében havi 20 ezer forintot fizetnének az egészségkasszába".

Mostmár tudodm , hogy miért került ebbe a kilátástalan helyzetbe az ország. Ilyen "közgazdákkal", az a csoda, hogy még létezünk.

Ha egy orvos ekkora szakmai hibát vétene, azt örökre eltiltanák az orvosi hivatás gyakorlásától. ( nem lehetne ezekkel is valami hasonlót csinálni? )
HAL9000 Creative Commons License 2008.04.10 0 0 35975

Tudod mit? 71 millióért asóval-kapával kiások neked egy métert.

 

Kifizeted?

Előzmény: kábelbúvár (35973)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.10 0 0 35974

Ágika ! Ágika !

 

Betonozunk ???  Betonozunk ?????

 

2008-04-10 07:05
Vezetői posztokról dönt menesztése előtt Horváth Ágnes

Menesztése bejelentése után írt ki pályázatot Horváth Ágnes egészségügyi miniszter állami kórházak, valamint az Országos Tisztifőorvosi Hivatal vezető posztjaira, és meghirdette a tárca könyvelői, illetve költségvetési osztályvezetői állását is. A pályázatok beadási határideje meglepően rövid, így a miniszter még távozása előtt dönthet a kinevezésekről.


// <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); // ]]> //<![CDATA[ document.write(''); //]]> on error resume next ado_howqgkkvolsjsiogdedgicfh_plug = ( IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.6")))

Több állami fenntartású fekvőbeteg-ellátó intézmény vezető posztjára írt ki pályázatot az egészségügyi miniszter. Az Országos Onkológiai Intézetbe, valamint az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetbe gazdasági igazgatót, az Országos Sportegészségügyi Intézetbe pedig gazdasági főigazgató-helyettest neveznének ki. Emellett meghirdették az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (OTH) igazgatói és gazdasági főigazgatói posztját, valamint az Egészségügyi Minisztérium könyvelői és költségvetési főosztályvezetői állását. A pályázati kiírásokat azután jelentették meg, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök március 29-én, az MSZP országos pártértekezletén bejelentette: április 30-i hatállyal meneszti Horváth Ágnes SZDSZ-es szakminisztert.

A fontos pozíciók betöltésére vonatkozó pályázatokat meglepően rövid beadási és elbírálási határidővel hirdették meg, így Horváth Ágnes még távozása előtt dönthet a kinevezésekről. Az OTH igazgatói és gazdasági főigazgató-helyettesi státusának betöltésére április 2-án jelent meg a kiírás a tárca internetes oldalán, a pályázat benyújtására, illetve a döntésre 10-10 nap van. Április 4-én jelent meg a tárca költségvetési osztályvezetői és könyvelői munkakörének betöltéséről szóló pályázat.

A beadásra és az elbírálásra az utóbbi esetben 10-10 napot biztosítottak. A három állami fenntartású kórház vezető posztjaira vonatkozó pályázatot, február 7-én tették közzé. Ezeknél április 22. a beadás határideje, dönteni pedig az ezt követő 15 napon belül kell a tárcavezetőnek. A Magyar Nemzet megkérdezte az Egészségügyi Minisztériumot a pályázati kiírásokról. A sajtóosztály válaszában az áll: a tárca folyamatosan ír ki álláspályázatokat.

A Magyar Nemzet munkatársa szerette volna megtudni azt is, hogy gyakori-e ilyen rövid határidővel meghirdetni vezető posztokat, amire azt a választ adták, hogy tájékozódjanak a minisztérium internetes oldalán. Megtörtént. Egy szintén április 7-én közzétett kiírásnál, amely a Mátrai Gyógyintézet főigazgatói posztjának betöltésére vonatkozott, hogy a benyújtásra 30 napot, az elbírálásra további egy hónapot biztosítottak. Azért is meglepő ez a rövid határidő, mert Varju László, a szocialisták frakcióigazgatója azt nyilatkozta: a szabad demokrata minisztériumokban már nem születnek hosszú távra szóló döntések.

(Magyar Nemzet)

kábelbúvár Creative Commons License 2008.04.10 0 0 35973
Nekem fapados nem kell !!!
Előzmény: HAL9000 (35971)
HAL9000 Creative Commons License 2008.04.10 0 0 35972
50 méter metró ára Budapesti árfolyamon...
Előzmény: HAL9000 (35971)
HAL9000 Creative Commons License 2008.04.10 0 0 35971
Már csak 3,6. Annyit meg megér...
Előzmény: kábelbúvár (35970)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.04.10 0 0 35970

De jó lesz +in szavazni ősszel!

 

5 milliárd 1 Fidesz+MSZP vs. SZDSZ meccsre.

 

Naggyon +éri !!

 

No most húzzanak a Π-be !!!

HAL9000 Creative Commons License 2008.04.09 0 0 35969
Hogy lehet úgy hitelesen érvelni, hogy miniszterelnökként kimondja, kell a magántőke az egészségügybe, két hónap múlva pedig már amellett érvel, hogy erre nincs szükség?

 

Úgy, hogy azt mondom, a magántőke szerepét most a szolgáltatói oldalon kell megteremteni.  

Ez a szolgáltatói oldal mit jelent?

 

Azt vizsgáljuk, hogy meg lehet-e valósítani az egészségügyben a szektorsemlegességet. Ha ma valaki elmegy egy rendelőintézetbe az urológushoz, akkor a biztosító kifizeti a számláját. Ha nem az önkormányzati rendelőbe megy, hanem a professzor magánrendelőjébe, akkor a professzor úr azt fogja mondani, hogy hatezer forint kér, és a beteg lesz az, aki kifizeti. Azt mondjuk, érdemes megvizsgálni, hogy a társadalombiztosítás az utóbbi esetben is fizesse-e ki a beteg számlájának egy részét, nagyjából ahhoz igazítva, amit az önkormányzati rendelőnek is kifizetne. Hiszen nem az a kérdés, hogy ki nyújtotta a szolgáltatást, hanem hogy jó volt-e az a szolgáltatás. Ez legalább olyan erőteljes reformlépés, mint a biztosítási oldal átalakítása. Ha nem lehetett arra menni, akkor menjünk erre!

 

Mondta volt Gyurcsány a mostani Index interjúban.

 

Vö.: Kincses Gyula

www.eski.hu/new3/publ/eloadasok/2002Zell/ZaSkincses.pps

 

És ezután ki fog "alapáron" dolgozni?

lopikula Creative Commons License 2008.04.09 0 0 35968
Minden tiszteletem a türelmedért!:-))
Előzmény: Tecs (35965)
breien Creative Commons License 2008.04.09 0 0 35967
Kedves Tecs.

Hol és mikor láttad tőllem, hogy valaha is azt írtam volna, hogy érdemben hivatkoztam volna bármely más országra, mint egyedüli követendő példát. ( már 1991-ben is abban maradtunk az ILO-sokkal, hogy minden országban felmérve a lehetőségeket, abban az irányban nyissanak, amihez a leginkább megtudják szerezni a támogatásokat. 1997-es pályázatunkban is azt emeltük ki, hogy soha senkit ne akarjunk utánozni, építsük fel a saját, működőképes modellünket. Évek óta, ezen a fórumon is ezt képviselem )

Soha nem volt "vikkancsom", s megnyugtatlak ezután sem lesz.

Azért csodálom a "szelektív olvasási tudásotokat" (annakidején, még a "kerekasztalban", a jegyzőkönyvek egyeztetésekkor , ezt egyszerűen "csúsztatásként" aposztrofáltuk - volt belőllük bőven akkor is- )

Első perctől kezdve ezt képviselem. Tudod, azok, akik évente legalább 1 milliót befizetnek eü. járulékba, mégha a "Bokros féle" 12000Ft/főt is lapul veszem, akkor is marad legalább 500 ezer Ft pluszban, amiért ha a társadalombiztosító egyben, milliós nagyságrendben kötne "VISZONT BIZOSÍTÁST" részükre, akkor olyan biztosítási összegeket kaphatnának, amely bármely európai tagországban fedezetet nyújtana az ellátás finanszírozására. ( a "sínen a magyar gazdaság...." topicban éppen a héten vezettem le, hogy miért is nem mennének tömegesen az emberek külföldi gyógyintézetekbe ellátást igénybe venni )

Tudod, ha a társadalombiztosító köt viszont biztosítást, az nem ugyanaz, mint amikor egyénenként kötsz egészség/beteg biztosítást üzleti biztosítóval. ( ezt vezettem le abban a linkben, amit ide neked is betettem az elmúlt héten ( "elveimet feladva" megcímezve )

A mostani "átalakítási kisérletnek" a legnagyobb hibája az volt, hogy a társadalmat kizárva, sőt még egymást is átverve ( a két koalíciós párt ) , egyértelműen sanda hátsó szándékokkal megspékelve, barbár módon estek neki a rendszernek, tönkre téve azt is, ami addig működött.

Látod, így nem sztabad egy ennyire kiemelten fontos (érzelmik etrületén kiemelt, mivel az egészséged, életed a tét és főleg a szeretteid életét is veszélyeztették ezzel az ámokfutással, amit eddig csináltak.

Én si sajnálom az elmúlt tizennyolc évet, amt eddig elvesztegettünk fölöslegesen ezen a területen. A "rendszerváltoztatással" kell-ene kezdenünk, mert az elmaradt sajnos.
Előzmény: Tecs (35965)
kábelbúvár Creative Commons License 2008.04.09 0 0 35966

Egy állami és nyolc magántulajdonban lévő egészségbiztosító fog működni a jövő év elejétől Csehországban - jelentette be kedden Tomás Julínek cseh egészségügyi miniszter.

 

http://hvg.hu/vilag/20080408_egeszsegbiztosito_rendszer.aspx

Tecs Creative Commons License 2008.04.09 0 0 35965

"Nekünk, nem másolni kell-ene másokat"

 

Egyszer az a baj, hogy nem másolunk ("ilyen rendszer, amilyet a kormány akart, még soha, sehol nem volt"), máskor meg az a baj, ha másolunk :o)

Neked az a fő bajod, hogy nam a vikkancsod vezényli a parádét. Ez zavar téged, nem a karvalytőke.

 

"az kell, hogy a befizetésekkel arányos ellátási szintet kapjanak az emberek. (legalábbis, akik az átlagtól lényegesen magasabb összeget fizetnek, azoknak azzal arányosan emeljük az ellátás "minőségét", ami abban nyilvánul meg, hogy magasabb térítési összegeket fizet a "biztosító" utánnuk. Ebben látom a plusz bevétel lehetőségét az eü. ellátó rendszerben. Ezáltal, az alapellátás szinvonala nem sérülne. " -- hivatkozod meg saját magadat egy másik topikból.

 

Miket nem irkálsz össze -- a gazdagabbak kapjanak jobb ellátást? Hiszen pont ez ellen rinyáltatok itt a topikban, ti gyurcsánybuktatók, hónapok óta. Az volt a fő érvetek a több-biztosítós modell ellen, hogy akkor kialakulna az állami szegénybiztosító és a maszek gazdagbiztosító. Most, hogy sikerült hárommillió emberrel visszaszavaztatnotok az állami monopol-OEP-et, előjössz a farbával: a többet befizetők (=jobban keresők) kapjanak jobb ellátást, mint a szegények (=rosszabbul keresők).

 

Cinikusan és nyíltan javaslod azt, amivel a reformpártiakat vádoltátok, és amit ők körömszakadtukig tagadtak.

 

Hol van a szolidaritás? Ejnye-ejnye, kezd elúbújni a lóláb!

 

A hárommillió birka majd nagyot fog nézni, amikor a vikkancskormány olyan üzleti alapú egészségbiztosítást vezet be, amilyenről még az SZDSZ sem mert álmodni. A Breien-féle apologéták akkor majd azt fogják dicsőíteni és meg fogják magyarázni, hogy miért hatékonyabb a versenyelvű több-biztosítós modell, feltéve, hogy egy vikkancs vezeti be és nem egy ballib kormány.

 

A magam részéről nem fogom bánni, mert a világ előre halad, és a több-biztosítós, nyílt versenyes modell (ahol az állami biztosító is versenyezhet) jobb lesz, mint a mostani. Csak azt a 4-5 évet sajnálom, amit addig is elvesztegetünk.

Előzmény: breien (35962)
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.09 0 0 35963
Az egeszsegugy feudalis rendszeret rombolni kell.
breien Creative Commons License 2008.04.09 0 0 35962
Tudod, kedves Tecs, mindíg is azon a véleményen voltunk, hogy nagyon óvatosan köll bánni az összehasonlításokkal, mivel alapvető eltérések vannak az EU. országokon belül is.

Nekünk, nem másolni kell-ene másokat, hanem, felmérve a mostani helyzetet, (ami évről évre romlík, legutóbb az eü. hatékonyságának vizsgálatakkor az elmúlt két évben tíz, az az tíz helyet esett vissza európai viszonylatban a magyar eü. ellátó rendszer )

Egy példa arra, hogy milyen szempotokat szükséges figyelembe venni, mielőtt bármihez is hozzá kezdenének az eü. ellátó rendszer átalakításánál.

Még mielőtt újra nekiesnének a "reform"-nak.
Előzmény: Tecs (35960)
prefixum Creative Commons License 2008.04.08 0 0 35961
Vizitdíj helyett újra részleges térítési díj?

2008. április 08. 09:11 | Utolsó módosítás:2008. április 08. 09:13

Elkészült az egészségügyi tárca idén tavaszra tervezett egyik legnagyobb törvénycsomagja, amely rendelkezik a vizitdíj előtti részleges térítési díj visszaállításáról a szakrendeléseken - írja a Napi Gazdaság.

<!-- if(!window.goAdverticum) document.write(''); --> if(window.goAdverticum) goAdverticum.addZone(39703); <!-- var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write(''); //-->

Nyolc különböző egészségügyi törvény módosítását terjesztette - nem a kormány nevében - Horváth Ágnes egészségügyi miniszter a parlament elé. A jogszabályjavaslat többek közt visszahozná a vizitdíj bevezetése előtt is létezett részleges térítési díjat - de csak a szakrendeléseken. A vizitdíj bevezetése előtt az a beteg, aki beutaló nélkül ment szakorvoshoz, 2000 forintos részleges térítési díjat volt köteles fizetni, míg kórházi beutaló nélkül ennek dupláját kellett megfizetnie, amikor kezelése nem minősült sürgősségi ellátásnak. A mostani törvénymódosítás csak a járóbeteg-ellátás esetében hozná vissza a részleges térítési díjat, ám elképzelhető, hogy a 2000 forintnál nagyobb összeggel.

 

 

 

Ágika ! Ágika !

 

Méééénem maracc máááá magADNAK !

 

Olyan fárasztó tucc lenni ! :)

Tecs Creative Commons License 2008.04.08 0 0 35960

"Egy állami és nyolc magántulajdonban lévő egészségbiztosító fog működni a jövő év elejétől Csehországban - jelentette be kedden Tomás Julínek cseh egészségügyi miniszter.

[...]

Csehországban a kilencvenes évek eleje óta van több biztosítós rendszer. Jelenleg kilenc biztosító működik az országban. Közülük a legnagyobb az Általános Biztosító, amelyhez a cseh lakosság mintegy 60 százaléka tartozik.
Az egészségügyi reform első szakaszaként januárban Csehországban bevezették a vizitdíjakat és a receptdíjakat, s fizetni kell a kórházi tartózkodásért és a mentőkért is."

http://www.nol.hu/cikk/487771/

 

Ezek a hülye csehek sohasem tanulnak a kudarcaikból. A rendszerváltáskor kuponos privatizációvalé mindenkinek juttattak az állami vagyonból, nemcsak az egykori vagyonosok utódait kárpótolták.

 

Most éppen a soron következő kudarctörténetükön dolgoznak: az egészségbiztosítókba eresztik be a karvalytőkét, pedig megtanulhatták volna a fideszes szakértőktől, hogy az egészség nem üzlet. A vizitdíjat és egyéb díjakat is épp akkor vezetik be, amikor a térség géniusza saját országában népszavazáson vonatja vissza azokat. Hogy ezek a csehek mekkora nagy majmok :o)

breien Creative Commons License 2008.04.08 0 0 35959
Tudod kedves Tecs, azokat inkább az igazsászolgáltatásra bíznám.

Magam részéről inkább valami hasonlóval foglakoznék mivel annak, több értelmét látom.
Előzmény: Tecs (35958)
Tecs Creative Commons License 2008.04.07 0 0 35958

" a többszáz trükk, amiről még nektek sem kell tudni....." ismerős?
Mit gondolsz, ezt csak 2002-ben kezdték? hová lett a TB.-alap?"

 

A tb-alapot zsákban vitték haza, kizárólag nemfideszesek, főleg szocik és szadeszosok, főleg 1998-2002 között. Fideszesnek beöltözött szocik loptak szét százmilliárdos nagyságrendű közpénzt, Postabank- és egyéb bankkonszolidáció ürügyén, szintén 1998-2002 között, nagy ravaszul. A Happyend és az Ezüsthajó is szoci érdekeltség volt, szegény naiv fideszeseket csúnyán megvezették. Kaya Ibrahim emeszpés ügynök volt, későbbi újságcikkekre gondolva csalt ki szegény Csabikától köztartozásos cégeket. Vikkancsod nem is tudja, hogy az állami gazdaságok nem is az ő nevén vannak, fondorlatos ballibek hamis Orbán Viktor-igazolványokkal vették meg azokat huszadáron, hogy őt lejárassák.

 

Breienke, ideje lefeküdnöd, olvass valami szép tündérmesét, nehogy a gonosz ballib--ártatlan Fidesz világképedet megzavarja valami gonosz farkas.

Előzmény: breien (35957)
breien Creative Commons License 2008.04.07 0 0 35957
hmmmm. Ennyire naiív lennél kedves Tecs?

" a többszáz trükk, amiről még nektek sem kell tudni....." ismerős?

Mit gondolsz, ezt csak 2002-ben kezdték? hová lett a TB.-alap? látod, azt is jó lenne tudni, mert akkor azt is tudnánk, miért és hogyan kerültünk ebbe a mai kilátástalan helyzetbe?
Előzmény: Tecs (35956)
Tecs Creative Commons License 2008.04.07 0 0 35956

"kösz a figyelmeztetést. ( már több mint harminc évvel ezelőtt is "figyelmeztettek arra, hogy engem is elüthet egy autó" )
Mindíg is tisztában voltam azzal, hogy az ember élete véges."

 

Nem tudtam, hogy te is kulcsszereplője vagy a brókerügynek. Anyagi problémáid a következő ezer évben biztosan nem lesznek :o)

Előzmény: breien (35955)
breien Creative Commons License 2008.04.06 0 0 35955
kösz a figyelmeztetést. ( már több mint harminc évvel ezelőtt is "figyelmeztettek arra, hogy engem is elüthet egy autó" )
Mindíg is tisztában voltam azzal, hogy az ember élete véges.

Már harminc évvel ezelőtt is Madách-al biztattam magam " ember küzdj és bízva bízzál"

eddig bejött.
Előzmény: Tecs (35953)
Tecs Creative Commons License 2008.04.06 0 0 35954
"Hét és fél éve bukott le a bróker" -- helyesen: öt és fél éve.
Előzmény: Tecs (35953)
Tecs Creative Commons License 2008.04.06 0 0 35953

"Az elhíresült "bróker botrány" nem azzal okozta a legnagyobb kárt, hogy húszegynéhány mrd-t lenyúltak, hanem amit 2002 dec.-től csináltak. "

 

Tisztul a kép.

 

Tudod, kedves Breien, tetszik, hogy most már nem tetszelegsz a pártatlanság jelmezében, mint azt korábban tetted. Így, hogy elismered fideszpártiságodat, értelmesebben lehet beszélgetni.

 

A botrányok kezelésében a nyomozó hatóságok és az igazságszolgáltatás egyformán tökeltennek bizonyult, ami nem a hozzá nem értés, hanem a végtelen mély rothadás, korrupt összefonódás jele. A Kulcsár-ügyet már sok éve nyomozzák és tárgyalják. Emlékezhetünk rá, milyen "kemény" volt az ügyészség:a milliárdos sikkasztással vádolt, sok évvel fenyegetett Kulcsár úgy viselkedhetett az ügyészségen, mint gazdag vendég a luxusbordélyban. Ez még a Polt-féle Fidesz-ügyészség volt, de a helyzet valószínűleg most is ugyanaz.

 

Hét és fél éve bukott le a bróker, de még mindig nem tudunk semmit... Nem is fogunk. Taxis Gyuszi és Kulcsár majd elviszi a balhét egy felfüggesztett ejnyebejnyével, amelyet akkorra már letöltöttnek tekintenek. Abban se bízz, hogy majd egy új Fidesz-kormány... Ha a Fidesznek érdeke lett volna a tiszta kép, a Poltjukkal simán kinyomoztatták volna. Mi derült ki Kaya Ibrahimról meg Sclecht Csabáéról?

 

Ezeknek az ügyeknek a hátterében a politikai pártok illegális pénzszerző akciói állnak, és mindkét oldalon erős érdekeltség van a ködmegőrzésben. Az igazság sajnos csak egyes szereplők elhunytával derülhet ki: ha egy kulcsfigurát valóban baleset ér, a jól elhelyezett információs "életbiztosítási kötvénye" nyilvánosságra kerülhet, és akkor borul a bili. Ezért aztán a hatóságok a kulcsfigurákra nagyon vigyáznak -- nincs az a miniszter, aki olyan magas szintű orvosi ellátást és személyi védelmet kapna.

Előzmény: breien (35952)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!