Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

bolygohollandi 2008.04.03 Creative Commons License 39

Ok, béke van, nem szívatni akartalak az idézettel egy másik topicból, de asszem TTamas hozzászólása sem arról szólt, hogy az emberek a saját gyerekeiket, rokonaikat kívánják meg - ahogy az inkriminált hozzásszólás is nyilvánvalóan nem erről szólt.

 

Aztán meg csak úgy magunk közt szólva: nem kell ahhoz nagyon túlfűtöttnek lenni szexuálisan, hogy az embernek két üzekedő kutya, egy mén által meghágott kanca látványától az jusson az eszébe, hogy a francba, de jó is lenne......és ugye ettől még nem az lesz a meghatározó vágy az emberben, hogy holmi állatokkal üzekedjen...

 

Ami a női hozzászólókat illeti - különösen egy anyukáét - az meg duplán hasznos, hiszen kétemberes játék ez a szülő/felnőtt és a rajtakapott gyerek között és mindkettőben gátlások vannak és zavarodottság amikor egy ilyen történésnek részesei lesznek - és nem mindegy, ki miképpen viszonyul hozzá - tehát bizonyos értelemben okítjuk is itt egymást...:))

 

----

 

Nagyon régen egyszer eljött hozzám és a barátnőmhöz egy ismerős pár és ott a lány mesélte, hogy épp együtt volt a pasijával (olyan 17 évesek lehettek akkor) amikor a pasija válla felett meglátta a kinyíló ajtóban az apját, aki lemerevedett a látványtól és csak ott állt bambán - végül a lánynak kellett szólnia, hogy tán menne már ki...

 

A történeten mulattunk, de ha az apja akár akkor, akár utána cirkuszt csinál a szemefénye féltése miatt, akkor elsülhetett volna roszabbul is és lehetett volna komoly utóhatása is....

 

 

Egy újságcikkben olvastam egy lány vallomását arról, hogy rájött, ha a fotel karfáján üldögél és izeg-mozog, akkor az neki bizony igen kellemes. A kellemetességnek a nagymama vetett véget, aki észrevéve a lány ügyködését TV-nézés közben, jól felpofozta a lányt és elmondta mindenféle ribancnak.....a cikk egyébként a nevelésből származó szexuális komplexusokról szólt..:(((

 

Szóval akad mindannyiunk életében vagy kínos vagy éppen mulatságos történés - ami a szexhez köthető - és jó, hogy van ilyen topic, hiszen a maszturbálás egy adott életkorban (vagy mindig) eléggé egyszemélyes játék -  legalábbis ha az ember épp annak szánja, akkor nem kellemes azt akaratlanul is megosztani mással.

 

...asszem összeveszni nem fogunk ezen a témán...:)))

 

Előzmény: NémetJuhász (38)
NémetJuhász 2008.04.03 Creative Commons License 38
Vállalom a két évvel ezelötti hozzászólásomat, de nem tudom, hogy illeszkedik ez a jelenlegi témához. Ugy gondolom örülnünk kellene, hogy nők is hozzászolnak a témához és nem kellene elriasztanunk őket. Én nem éreztem ki az anyuka hozzászólásából, hogy a kamaszfiára gerjedt volna. Az meg csak nem bűn, hogy egy nőnek "bizonyos szituációban" eszébe jut, hogy de jó is lenne...
Előzmény: bolygohollandi (37)
bolygohollandi 2008.04.02 Creative Commons License 37
NémetJuhász válasz | megnéz | könyvjelző 2006.09.05 17:01:30 © (48)

Na sziasztok!

Végigrágtam magam a hozzászólásokon. Ez nagyon vegyes! Máglyahaláltól kezdve a majdnem egyetértésig. Leszögezem ellenzem a rokonok közti szexuális kapcsolatot, de ettől még, mint jelenség nagyon is létezik!!!

Más: bizonyos dolgok az idők folyamán átértékelődnek. Ami 500 évvel ezelött szinte kötelező volt, az ma üldözendő, és forditva. Korábban, amikor a vagyon, a vagyonnal házasodott, kit érdekelt, hogy rokonok-e vagy sem. Aztán beszélhetnénk még a vérmérsékletről is. Ebben sem vagyunk egyformák. És a fotelból megitélni, higgadt fejjel azt, amit két kiváncsi gyerek első hevületében elkövetett nemigen méltányos.

Ez akár fikció, akár valóság nem mernék ilyen itéleteket hozni.

Bevallom gyerekkoromban bizony én is meglestem a nővéremet fürdés közben:)))

De csak ennyi volt...

 

----

 

 

Nos, az előbbi felvetés is csak "ennyi volt" - sőt, még ennyi sem...szóval ennyit a mocsokról....:)))

Előzmény: NémetJuhász (35)
bolygohollandi 2008.04.02 Creative Commons License 36

Azt hiszem, ez a kis összezördülés nem is annyira offtopic, hiszen e topicban akár arról is lehet szó, hogy a szülőre milyen hatást gyakorol a gyermekére való rányitás.

Tekintettel arra, hogy itt alant elkedélyeskedett  a hozzászóló azon (de legalábbis erősen utalt rá), hogy rá olyan hatással volt a fiára való rácsodálkozás, hogy megkívánta a dolgot; (figyelem: nem a saját fiát kívánta meg - ezt senki nem is mondta/írta, hanem a szexet önmagát!!!), nem látom, miért is lehetne felvetni, hogy fordítva milyen lenne ez leírva....

 

Nem, nem feltételezünk senkiről semmit, csupán arról van szó, milyen lenne leírva eképpen:

 

"Én, a lányom apja benyitottam a fürdőszobába, ott meglátván a lányomat maszturbálni, gyorsan kijöttem és a látvánz hatásától felbuzdulva magam is rárántottam"

 

...ölég rosszul hangzik, nem?!

 

Ehhez képest most miért is lehet alább kedélyeskedni ugyanezen és miért az a mocsok, aki felhívja a figyelmet e történet ellenmondásos voltára?

Előzmény: NémetJuhász (35)
NémetJuhász 2008.04.02 Creative Commons License 35
Miért kell bárkiről is ilyen mocskot feltételezni? Magatokból indultok ki?
bolygohollandi 2008.04.02 Creative Commons License 34
Ebbizony pontosan így van/lenne...
Előzmény: TTAMAS (33)
TTAMAS 2008.04.02 Creative Commons License 33
Fordított felállásban senki sem keresné a különbséget, itt hőbörögne mindenki.
Előzmény: pontee (32)
pontee 2008.04.02 Creative Commons License 32
Azért remélem te is tudod, hogy más egy konkrét helyzetet izgatónak találni és más a gyerekedre ráizgulni.
Előzmény: TTAMAS (28)
mimi_bacsi 2008.04.02 Creative Commons License 31
Mél ment! ;-)
Előzmény: Suzy242 (29)
TTAMAS 2008.04.02 Creative Commons License 30
"Én is csak nőből vagyok és a látvány persze hogy megmozgatta a fantáziámat:)))"
Előzmény: Suzy242 (29)
Suzy242 2008.04.02 Creative Commons License 29

Szerintem menj orvoshoz, mert félrebeszélsz...

Vagy csak a mocskos fantáziád indult be?:((

Előzmény: TTAMAS (28)
TTAMAS 2008.04.02 Creative Commons License 28

Érdekes, ha egy nő ráizgul a kamasz fiára, akkor senki sem kiált rendőrért.

Bezzeg, ha az apa izgulna rá a lányára...

Előzmény: Suzy242 (27)
Suzy242 2008.04.02 Creative Commons License 27

De kiváncsi vagy!:))))

Szerintem ki tudod találni....

Előzmény: gallardo (26)
gallardo 2008.04.01 Creative Commons License 26
és mi lett a megmozgatott fantázia következménye?
Előzmény: Suzy242 (25)
Suzy242 2008.04.01 Creative Commons License 25

Hmm..:)))

Én is csak nőből vagyok és a látvány persze hogy megmozgatta a fantáziámat:)))

Előzmény: pontee (23)
cyanlight 2008.03.31 Creative Commons License 24
Igen.
Megint mások meg embert ölnek baltával.
Előzmény: anthus (19)
pontee 2008.03.31 Creative Commons License 23
És nem izgatott fel egy picit sem? Ne beteges dologra gondolj, hanem olyasmire pl. hogy te meg bezárkóztál a fürdőszobába és hasonló dolgot csináltál. 
Előzmény: Suzy242 (22)
Suzy242 2008.03.31 Creative Commons License 22

Szia Lala!

Szerintem a szüleid rosszul reagáltak a dologra. Nem lett volna szabad ebből "ügyet" csinálni. Én 36 éves anyuka vagyok és a kamasz fiammal élek jó pár éve kettesben és bizony volt már hogy "rosszkor" nyitottam rá, de egy szót sem szóltam csak kijöttem, szerintem észre sem vett:))) Gondoltam ha Ő akar beszélni róla majd szól. Ez érzékeny dolog lánynak fiunak egyaránt. Megszégyeniteni egyáltalán nem szabad, mert kialakulhat a bűntudat

Előzmény: Fütykös Lala (21)
Fütykös Lala 2008.03.23 Creative Commons License 21
Néha pedig nagyon hülye helyzetekbe tud keveredni az ember, persze aztán mindenki másképp reagálja le, az is akit rajtakaptak, meg az is látta.

Egyébként velem is történt ilyen, még akkor én is tini voltam, 15 éves.
Nyáron üdülni voltunk anyámékkal egy vállalati üdülőben a 80-as évek végén.
Saját strandja volt az üdülőnek a Balatonon, egy "családi" szobát kaptunk, két helyiség nyílt egy közös előtérből, de azokon már nem volt ajtó.
Egyikben aludtam én, a másikban anyámék.
Egyik délelőtt lent voltunk strandolni, apám aludt egy napozóágyon, anyám valami ismerős nővel beszélgetett, én meg egy kicsivel arrébb pihiztem egy pléden.
Tőlem 2-3 méterre szemben velem egy 20 év körüli csaj napozott, nagyon jól nézett ki.
Akkoriban még nem volt annyira divat a bikinivonal szőrtelenítése sem, nemhogy a teljes borotválás, a csajnak is kikandikáltak a fehér bikinije alól a sötétbarna szálak.

Persze rögtön beindult a fantáziám, nem is bírtam túl soká, gondoltam, hogy muszály könnyítenem magamon. Felmentem a szobába, de már a folyosón is úgy mentem végig, hogy alig bírtam magammal.
Berohantam az ajtón, bezártam, csak ott követtem el a hibát, hogy kivettem a kulcsot a zárból.
Fürdőgatya le, hanyatt dobtam magam az ágyon, és nekiláttam a dolognak, eszembe nem jutott, hogy megzavarhatnak abban a pár percben, amennyi ideig ennyi idős korban az ember kibírja ilyen felhevült állapotban.
Igen ám, csakhogy anyámra rájött a családi fényképmutogatási mánia, és feljött a szobába a retiküljében levő képekért.
Én pont az utolsókat húztam, egyszerűen nem hallottam meg, hogy zárja a saját kulcsukkal az ajtót, és benyit.
Azt hallottam meg, mikor rám kiabál: hát te meg mit csinálsz!?

Ebben a pillanatban az ijedtségtől összerándulva mentem el félig ülő félig fekvő helyzetben a kezem a farkam elé kapva, közben a hasamra spriccelve csak annyit tudtam mondani:
É-én? Se-he-he-he-mmit!

Anyám még egy pillanatig ott állt földbe gyökerezett lábbal, tágra nyílt szemekkel, aztán sarkon fordult és kiszaladt a szobából.
Persze apámtól aztán este négyszemközt megkaptam a fejmosást, hogy ha már csinálom, akkor legyek körültekintőbb.
Előzmény: TTAMAS (18)
Tarnakövy 2008.03.12 Creative Commons License 20
Egyszer énrám is rámnyitott.Ráadásul az ő bugyija volt rajtam, ugy csináltam.Huhhh! Kellemetlen volt! Sokáig nem is tudtam róla beszélni, de végülis jóra jött. Szerintem az anyák megértőek. Vagy annak kééne nekik lenni.
anthus 2008.03.12 Creative Commons License 19
Ha jol emlekszem nehany honapja a chat.hu-n egy magat nonek mondo chatelo azt allitotta, hogy a 18 eves fia rendszeresen masztizik elotte...
TTAMAS 2008.03.11 Creative Commons License 18
Az exbarátnőm rányitott a lányára, miközben az masztizott. Csendben becsukta az ajtót.
Előzmény: pickk (16)
Törőlt_nick 2008.03.11 Creative Commons License 17

tudom, hogy a te vezérvonalad itt a HUSZban a masztis topikok így aztán olyan vagy mint az ufóhívők, mindent bekajálsz ami témába vág de azért nem ártana kritikusabban olvasgatni a beírásokat.

 

Előzmény: pickk (16)
pickk 2008.03.11 Creative Commons License 16
Meglepődtem volna ha Anteris nem bukkan fel rögtön itt is...

Ez olyan téma amiről nem szívesen beszél az akivel megtörténik pedig többször előfordul mint gondolná bárki is...
Ha meg valaki mégis veszi a bátorságot és elmondja a vele történteket nem nagyon számíthat azt itt megnyílvánulóknál értelmesebb hozzá szólást...
pontee 2008.03.11 Creative Commons License 15
Kisfiam! Erről én is szerettem volna Veled beszélgetni. Annyira felizgatott az eldurranó farkad látványa, hogy teljesen kipirosodtam, a bugyim nedves lett és éreztem, hogy nekem is magamhoz kell nyúlnom. Szeretném ha legközelebb végignézhetném a masztidat esetleg kölcsönösen masztizhatnánk. De apádnak egy szót se!
Előzmény: komintern (10)
corallina 2008.03.11 Creative Commons License 14
Ha jobban belegondolok,igazad lehet:) nem túl életszerű a remegő kézzel zsepit nyújtó anyuka:DD
Előzmény: Törőlt_nick (13)
Törőlt_nick 2008.03.11 Creative Commons License 13
el ne hidd már ennek a fasznak a kamu történetét...
Előzmény: corallina (12)
corallina 2008.03.11 Creative Commons License 12
Hát én azért mindig meglepődöm,hogy az emberek mennyire elfelejtik ,hogy illik kopogni!!!Mégha a gyerekem is ,pláne ha már felnőtt.Egyébként meg érezze kínosan magát aki kopogás nélkül benyit és és még álldogál is egy darabig.Bár az én anyum is úgy érzi ,hogy a tulajdona vagyok bármikor ,bármit tehet:DDD Puszta szerencse ,hogy még nem nyitott rám ,de akkor azt hiszem én inkább dühös lennék ,de nagyon.:)
Egyébként : óvintézkedések ,kulcs?
Előzmény: komintern (10)
mesterlaci 2008.03.11 Creative Commons License 11
Ezt melyik filmben láttad?
Előzmény: komintern (10)
komintern 2008.03.11 Creative Commons License 10
Egy nagyon kínos élményemet osztom meg most veletek, ami nemrég esett meg velem. Mivel egyetemre járok, így a vizsgaidőszakban sok idő töltök otthon tanulással és ilyenkor gyakran maszturbálok. Általában akkor masztizok, amikor nincs otthon senki és ilyenkor pornófilmet szoktam nézni közben. Szeretem sokáig csinálni. Erre volt is lehetőségem, hiszen legkorábban anyukám ér haza, de addig is volt még bőven időm. Pechemre azonban anyukám aznap korábban jött meg a munkából. Ezt én sajnos a csukott szobaajtó és a hangos pornó miatt nem hallottam meg. Mivel előtte napokig nem vertem ki és jó sokáig csináltam így hatalmas mennyiségű spermát lövöldöztem szét a szobában. Mikor kinyitottam a szememet azt hittem elsűllyedek szégyenemben. Anyukám ott állt a nyitott szobaajtóban és engem nézett. Éppen akkor lépett be mikor elélveztem, így végignézte az egészet. Mindketten nagyon zavarba jöttünk. Szegény hirtelen azt se tudta mit csináljon. Ott találta a 22 éves fiát meztelenül, pornófilmet nézve, nagy, álló fasszal és tiszta sperma volt minden. Mintha ez nem lett volna elég, még a zsebkendőt is elfelejtettem odakészíteni magamnak, így őt kellett megkérnem hogy adjon néhányat, mert volt nála. Remegő kézzel és tejesen elpirulva nyújtotta át a zsepiket, én pedig gyorsan és zavarodottan elkezdtem letörölgetni a gecit a még mindig meredező dákómról. Azóta sem beszéltem vele erről, de mindenképpen meg akartam osztani ezt valakivel, így örültem, hogy megtaláltam ezt a topikot. Ha veletek is történt ilyen kellemetlen szitu, kérlek osszátok meg velem. Mindenképpen megkönnyebbülést nyújtana, ha tudnám, hogy nem csak én vagyok ekkora balek.