Koszi, megtalaltam. Csak gonoszkodo megjegyzest akartam tenni, de aztan letettem rola. Azzal lett volna kapcsolatos, hogy mindenben ilyen valogatos vagy-e :-)
Teszteltem a piros Garnier-t a Nivea-t és a Kamill-t, és ugyanaz lett az eredmény mind a 3-nál. Nincs lényeges különbség, legalábbis az én kezemen. Az Atrix sem az igazi.
Meg egy szavazat a piros Garnierre. Meg jobb az, amit terdre/sarokra/konyokre ajanlanak, en a kezemet kenem vele. (az is Garnier es piros, csak nagyobb tubus)
Egyebkent amikor laboratoriumban dolgoztam, es naponta minimum tizszer mostam kezet valami ultrabrutal szappannal, nekem nagyon bevalt a sima vazelin. Egyetlen baj van vele, hogy utana eleg sokaig zsiros tole a kezem. De estere azota is hasznalom.
Végülis nem, de akkor én visszakérdeznék, hogy miért érdekel téged az ebben a topikban?? Mi lehet az összefüggés a kézkrém és a családi állapot között??
nemár a franszia csodavizet kenjük a fejünkre, amikor itthon ha leüt valaki egy karót 100 x jobb minőségű gógyvíz tör föl, a kérm árából inkább elmegyek családilag egy kiadósat pancsikolni valami jó helyre:)))
Nálam a Vichy és a Neutrogena viszi a prímet! Vichyben a kézkrém is nagyon jó és az új Lipidiose Nutrinive koncentrátum a test száraz területeire. Kicsit drága de megéri. Teszteltem az új termékeket, Vichy hostess vagyok vagy összehasonlítási alapom!:) És nekem ez a legjobb a bőrápolási termékek közül! Sok olcsó terméket próbáltam már Avont, Níveát, Kamillát meg minden félét... Nekem nem is száraz volt a kezem hanem inkább mint az arc vízhiányos :S
én is nagyonn szeretem a kacsóimat kenegetni és jó sok szart kipróbáltam, /dove-nivea-avon-norvég forma1 :)/
szerintem az oriflame volt a legjobb, többféle is tetszett, a milk and honey a legjobban, van kézápolós és testápolós verzió is, szerintemmind jó, főleg, hogy a bekenést követően hosszú ideig érzem, vagyis nem érzem a kiszáradt hatást.
ha épp aksziós veszek egy hűvös halommal és krémre fel :) próbáld ki.
Úgy zajlik, hogy bekenik a kezedet tápláló kézkrémmel, jó bőven. Ezután olvasztott paraffinba kell nyújtsd a kezed, kétszer-háromszor. Aztán nylont húznak a kézre, majd pedig frottír zsákocskát. És kb. 20-30 percig így kell maradj. Nagyon-nagyon jó hatású, és olyan 1000-1500 között van egy kezelés.
Ja, és még egy. Tél van, hideg van, nem biztos, hogy a mosogatást nem bírja a kezed, lehet, hogy a hideget. Mindig hordjál kesztyűt. A legjobb a klasszikus, bélelt bőrkesztyű. Drága, de megéri. Csak vigyázz rá, hogy el ne hagyd :)