Keresés

Részletes keresés

Tombolda Creative Commons License 2008.02.16 0 0 277

Na ez keményen kibassza a biztosítékot:

Szia!

Úgy hallottam, hogy warezben jártas vagy, ezért küldöm neked a levelet.

Szeretnék együttműködést ajánlani: különleges warez csoportot tervezünk
létrehozni. Ez magában foglalna mindenkit akinek rendelkezésére állnak
filmek, zenék, játékok, stb és szeretnének !SOK! pénzt keresni.

Ha vannak cuccaid de ebben a világban nem vagy jártas, akkor röviden
elmagyarázom (az információt nem kell világgá kürtölni).

Mi a következőket biztosítjuk:
- internet kapcsolat + tárhely (cfm.hu hosting, gigabit)
- anonim .hu domainnév (hamis illetve halott személyivel regisztrálva)
- rendszeres karbantartás
- reklám (hetente több százezer ember kapja meg emailben, a címeket folyamatosan
  gyűjtjük és frissítjük)
- az sms-es fizetések fogadása és feldolgozása

Egy-egy hírlevél kiküldése után minimum százezreket, de akár milliókat is kereshetsz.
Cserébe csak annyit kell tenned, hogy sokak által keresett filmeket/zenéket/játékokat
töltesz fel, és létrehozol weblapot a tartalomnak. A legtöbb dologban tudunk segíteni,
hiszen nagy tapasztalattal rendelkezünk a témában.

Néhány referencia: cfm.hu, cfg.hu, cfn.hu, forceweb.hu, above.hu, underweb.hu, smweb.hu,
undersms.hu, datastream.hu, ihb.hu, tsms.hu, bombasms.hu, warsms.eu, rapaweb.eu,
premiersms.eu, quadsms.com, chilinet.eu, wordsms.eu

Keress rá ezekre a doménekre. Meglátod, hogy nem ma kezdtük :-)

Az anyagiakon túl külön előnyei is vannak, ha velünk működsz együtt. Aggodalmaidat
el tudjuk oszlatni a következőkkel kapcsolatban:
- nem foglalják le a szervert (apám rendőrségnél fejes - legfeljebb mi foglalunk le máshol)
- a szolgáltató nem húzza le a gépet (a spam bejelentések hozzánk érkeznek, mi vagyunk a szolgáltató)
- amit feltöltesz, nem töröljük: legfeljebb ha pattognak a jogvédők, másik aldomain
  alá helyezzük át a cuccaidat - a látogatók pedig ingyen átregisztrálhatnak az új címre
- nem tudják meg, kinek megy a kifizetés (az adatokat tőlünk kérik, erre már van
  bejáratott rendszerünk)
- ha IP címeket kérnek, kamu logokat tudunk generálni
- látogatottság miatt sem kell aggódni (általunk működtetett warez toplistákon helyet
  biztosítunk, e-mailben levelek százezreit toljuk ki rendszeresen)

Ha úgy gondolod az ajánlat túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, olvasd el az alábbi cikket:
http://index.hu/tech/jog/warez9956

Ha érdekel a dolog, dobj egy választ dev@cfm.hu -ra. Ha ismersz mást, akit szintén
érdekelhet, továbbítsd neki is a levelet. Ha nem érdekel az ajánlat, vedd úgy, hogy
meg sem kaptad - reklamálni/árulkodni felesleges: legfeljebb kirakunk az oldalunkra
egy közleményt, hogy természetesen nem mi küldtük a levelet.

Kovács Balázs
baja@cfm.hu

Tombolda Creative Commons License 2008.02.16 0 0 276

tomcsi@netmasters.hu címről:

Szeretnél ingyen weblapot hostolni profi szerveren?
Regisztráld át hozzánk ingyen a domain neved!
Ezenkívül az alábbi szolgáltatásokat is nyújtjuk:

stb.

Reméljük felkeltettük érdeklődésed!!!!!!!!
netmasters.hu

Amúgy:

http://netmasters.hu/kapcsolat.htm

Tombolda Creative Commons License 2008.02.16 0 0 275
Ez a nem foglalkozni vele kategória.
Előzmény: s_titánia (274)
s_titánia Creative Commons License 2008.02.15 0 0 274

Sziasztok!

Nem tudom, jó helyre írok-e, hogy idevaló-e a kérdésem, de talán tud valaki segíteni.

A The Names Database nevű weboldalról érdekelne, hogy mi is az tulajdonképpen, igazi-e egyáltalán, mert olvastam egy fórumon egy hozzászólást, miszerint az is egy ilyen továbbküldős spam.

Szóval még 2006 májusban kaptam egy ismerősömtől egy emailt (tényleg ismerősöm, és tényleg az ő igazi emailcíme), hogy regisztráljak be erre az oldalra. Nem tudtam, mi az, de semmi rosszra nem gondoltam, rákattintottam, és anélkül, hogy bármit tettem volna, már ott volt a saját oldalam a nevemmel és emailcímemmel. Ekkor annyiban hagytam a dolgot, semmit nem csináltam, semmi más infót nem írtam be, de azóta is havonta kapom az emaileket "February 08 Update" címmel (persze mindig az aktuális hónappal).

Egyszer megelégeltem, bementem erre az oldalra, és nagy nehezen megtaláltam, hogy lehet törölni az account-ot - egy hosszú kódot kell elküldeni egy ott lévő emailcímre. Ezt akkor nem csináltam meg, de most már nem tudom, lenne-e értelme egyáltalán.

Szóval tud erről valaki valamit? Mi ez, hogyan lehet törölni? Vagy ez is egy spam?

Köszi előre is!

Beagle23 Creative Commons License 2008.02.14 0 0 273
Nekem ez a kedvencem! Mielőtt ezt kaptam, már jött tőlük egy pár levél, azóta nem. Mondanom sem kell, hogy én nem regisztráltam, pláne nem 1970.-ben. :-D

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Az Ön email-címével 1970.01.01. 01:00-kor feliratkozás történt a budapestnight.hu hírlevelére. Kérem, az alábbi linkre kattintva erősítse meg feliratkozási szándékát.

http://www.budapestnight.hu/newsletter.confirm.php?d=|cmFjel96c3V6c2lAZnJlZW1haWwuaHU=|

Amennyiben Ön nem iratkozott fel a hírlevélre, kérem, levelünket hagyja figyelmen kívül. E-mail címét töröltük adatbázisunkból, több levelet nem fog kapni tőlünk.

Üdvözlettel,
BudapestNIGHT

A spamek ellen én a Spamfighterrel küzdök, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Tombolda Creative Commons License 2008.02.10 0 0 272

Itt a másik szemetük:

Tisztelt Érintettek!
Mellékletben küldöm a 2008.02.08.10h-ra meghirdetett díjugrató éves közgyűlés meghívóját. E z egy javított változat, az eredeti tervhez képest más lett a helyszín. Az új helyszín: Biczó csárda - Fülüpszállás, Hármaspuszta 11. (52-es főút mentén).
Kérem szépen, hogy a részvételt szándékot vagy távolmaradást mindenki mielőbb jelezze e-mailen,
versenyrendezes@gmail.com vagy telefonon (Lukavecz N. 30/210-3559 vagy Pataki-Csete D. 20/9715-335) a megfelelő szervezhetőség érdekében.
Köszönettel,
Lukavecz Nóra

Érintett nem vagyok, nem én kaptam, de az sem éppen érintett aki kapta...

Tombolda Creative Commons License 2008.02.10 0 0 271

http://fuckoffice.uw.hu/

Ez még mindig működik...

Tombolda Creative Commons License 2008.02.10 0 0 270

SPAMMERgecik:

Eladó új és használt nyergek
2008/2. verzió, 2008. február 4.
Érdeklődés: Lukavecz Nóra és Erdélyi Magdolna (EquiME Design)
hasznaltnyereg@gmail.com
Lukavecz Nóra 06 30 210 3559
Képes kínálatunk a csatolt fájlban megtekinthető.

Egyik barátom postafiókjában landolt nem egyszer, persze a címhez tartozó név véletlenül más.

Keresőbe beírva itt is ők: http://equimedesign.freeblog.hu

Ha kívánnál hozzászólást tenni: Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.

Ejnye.

Fürgeláb Creative Commons License 2007.12.27 0 0 269
Karácsonyi gyöngyszem:

Feladó: kiss.zsofi@vipmail.hu
Tárgy: Re: Karácsony

Boldog Karácsonyt Neked is!

Nem, nekem most nem volt pénzem ilyen drága ajándékokra. Az egész családomnak filmeket töltöttem le és írtam ki dvd-re.
A http://start.rapaweb.eu -n minden filmet megtaláltam amit akartam, és 30 napos hozzáférést kaptam egy sms-ért, így még magamnak is
letölthetek bármit, fõleg hogy elég gyakran frissítik.:)

Üdv, Zsófi
Tombolda Creative Commons License 2007.12.25 0 0 268
Gondolom a két utóbbi esetében is szépen körbemutogatás lesz/lenne/van...
Tombolda Creative Commons License 2007.12.25 0 0 267

Szintén IWIWen terjedő szarság:

http://www.klubd.hu

Tomka Barnabás, ügyvezető igazgató, KlubD

Kapcsolatfelvétel

Telefon: +36 1 271 1010
Fax: +36 1 271 1011
e-mail: ertekesites@klubd.com

Tombolda Creative Commons License 2007.12.25 0 0 266
Tombolda Creative Commons License 2007.12.23 0 0 265
Fürgeláb Creative Commons License 2007.12.10 0 0 264
Az érintett cég mindenesetre tagad.

Mondjuk ilyen helyesírás tuti valami csökkentett teljesítményű exdiákuké lehet.
Előzmény: robicsek (263)
robicsek Creative Commons License 2007.12.08 0 0 263

a cserébe - cserében

egyenlőre - egyelőre

Szegedieknek - szegedieknek

stb miatt néha tényleg elgondolkodom, hogy helyes volt-e a halálbüntetés eltörlése....

Előzmény: Fürgeláb (262)
Fürgeláb Creative Commons License 2007.12.08 0 0 262
A pofátlanság kategóriájába tartozó spam a 299akcio@gmail.com címről:

Üdvözlünk!

Mi most egy kis gonosz, ártatlan spamet küldtünk Neked, viszont cserébe kínálunk egyenlőre Szegedieknek bruttó 299Ft/60 perces áron használható nyelvtudást csak Neked! Amit bátran tudsz majd használni munkádhoz, nyelvvizsgádhoz, vagy utazásodhoz.

Üdv.

MATRIX Nyelv kft.

http://villam.rexamo.com/node/104

U.I.

Megigérjük több levelet nem küldünk, de ha még is, akkor a nagy egyetemes internetes címlistán kétszer szerepeltél.

Mérges levelet ne küldj, mert spamunk már kiment, viszont kívánunk Neked Kellemes Ünnepeket!
Nesox Email Marketer Tracking Counter
merQree Creative Commons License 2007.12.03 0 0 261
Ezeket ma kaptam:

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala köszönettel megkapta 2007. november 22-én kelt bejelentését, amelynek alapjá-ul az info@verandaetterem.hu e-mail címről Önnek küldött elektronikus hirdetés szolgált. Bejelentésében foglaltak alap-ján a Hatóság felhívta a kéretlen elektronikus hirdetés küldőjét az Önnek való levélküldés azonnali megszünteté-sére, és az Ön elektronikus levelezési címének a levelezési adatbázisából való törlésére.

Bejelentésében megküldött információkat a későbbi eljárások során a Hivatal felhasználja.

Amennyiben felhívásunknak a kérdéses levél küldője nem tesz eleget, a Hatóság az elektronikus hirdetéssel kapcsolatos felügyeleti eljárás keretében egyéb szankciókat alkalmazhat.

Bejelentését köszönjük.

Budapest, 2007. december 3.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

A Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala köszönettel megkapta 2007. november 25-én kelt bejelentését, amelynek alapjá-ul a no-reply@totalfood.hu e-mail címről Önnek küldött elektronikus hirdetés szolgált. Bejelentésében foglaltak alapján a Hatóság felhívta a kéretlen elektronikus hirdetés küldőjét az Önnek való levélküldés azonnali megszüntetésére, és az Ön elektronikus levelezési címének a levelezési adatbázisából való törlésére.

Bejelentésében megküldött információkat a későbbi eljárások során a Hivatal felhasználja.

Amennyiben felhívásunknak a kérdéses levél küldője nem tesz eleget, a Hatóság az elektronikus hirdetéssel kapcsolatos felügyeleti eljárás keretében egyéb szankciókat alkalmazhat.

Bejelentését köszönjük.

Budapest, 2007. december 3.

merQree Creative Commons License 2007.11.25 0 0 260
NHH-nak elküdve ezt a SPAMet is.
Eldöntöttm, hogy ami magyar feladótól jön, és nem lehet leiratkozni róla, azt nyomom az NHH-nak.

Mai "termés":

Házhoz visszük a Súlykontroll szakácskönyvet!

Szívesen hozzáfogna a fogyókúrához, ám nem tudja, hogyan kezdje?

Számtalan megválaszolatlan kérdése van ezzel kapcsolatban, de nincsen akinek feltegye?

Szeretné kipróbálni a Súlykontroll programot, de nem tudja, hogyan táplálkozhatna helyesen?

Rendelje meg 4399 Ft-os áron az „Imádok enni! – Ízek a paradicsomból!” című Súlykontroll szakácskönyvet és minden fontos kérdésre választ kap!
Béres Alexandra és a **** Food **** közös kiadványából az egészséges életmóddal ismerkedők, és az egyre népszerűbb Súlykontroll programhoz kapcsolódó receptek után érdeklődők minden fontos információt megtudhatnak.

Házhoz visszük Önnek a Súlykontroll szakácskönyvet, ha területi képviselőnktől vagy ügyfélszolgálatunkon rendeli meg!

Mi elkészítjük Ön helyett a karácsonyi bejglit!

- A karácsonyi készülődésben nincsen ideje az ünnepi asztalra valót elkészíteni?
- A bevásárlásra és az ajándékok csomagolására minden ideje elmegy?
- Sohasem sikerült úgy elkészíteni a karácsonyi bejglit, mint a nagymamájának?

Rendelje meg időben a ****Food***** az ünnep egyik elmaradhatatlan kellékét.
Ezzel a bejglivel szomszédjai és ismerősei elismerését is begyűjtheti.

A bejglit diós, mákos, meggyes-mákos ízesítésben 750 Ft-os egységáron
december 21-ig kiszállítjuk az Ön által megadott időpontban.

Újdonság!!!
A fogyókúra alatt sem kell lemondania az ünnepi finomságokról.
A Béres Alexandra Súlykontroll és Wellness programban résztvevők számára speciális Súlykontroll bejglit kínálunk diós, mákos és meggyes-mákos ízesítésben 790 Ft-os áron, amelynek kiszerelése összhangban van a programban meghatározottal.

Hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-40-336-336-os számon, vegye fel a kapcsolatot területi képviselőnkkel, vagy keresse fel honlapunkat
a www.****food****.hu címen.
Tombolda Creative Commons License 2007.11.23 0 0 259

"Julika" <julika@tvnet.hu> egy levélben a következőket kínálja:

Raktározás Budapesten már 350 Ft / nm

Éves horgászbérlet 3000 Ft           

ISO felkészítés                   

Land Rover kalandtúra     

Boxer kiskutyák ingyen              

Faust alapfesték      

Tuti állásközvetítés           

(linkeket kihagytam, nem reklám)

És mellékesen a levél végén a női típusokról is ír.

merQree Creative Commons License 2007.11.22 0 0 258
Feladó:
"Veranda Grill&Wine" <info@verandaetterem.hu>

Tárgy:
kedvezményes áron: Juhász testvérek (Eger) borvacsora 2007.11.29 (csütörtök)

Az email nem idézem be.
A vicc, hogy írtam nekik, hogy Ne küldjenek, továbbá a levélben sincs leiratkozási lehetőség, úgyhogy megy a Nemzeti Hírközlési Hatósághoz:

Tisztelt Veranda Grill&Wine Étterem!

2007. november 21.-én jeleztem, hogy nem kívánok Önöktől több
KÉRETLEN reklámlevelet kapni, de ennek elleénre Önök a kérésemnek nem
tettek eleget, ezért állampolgári jogommal élve

feljelentem

Önöket a Nemzeti Hírközlési Hatóság spam-bejelentes@nhh.hu emailcímén.
Sérelmezem továbbá, hogy a reklámleveleikben nem található hivatkozás
arra, hogy milyen módon lehet az Önök "szolgáltatását" NEM igényelni.

Tájékoztatásul közlöm, hogy ezen levelem másolatát a fent jelzett
címre szintén megküldtem.

Üdvözlettel,
Tombolda Creative Commons License 2007.10.16 0 0 257
Nem is szabad hagyni.
Előzmény: kplaszlo (256)
kplaszlo Creative Commons License 2007.10.16 0 0 256

Ez egy egészen jó topik. Ne hagyjuk elsüllyedni!

_nyunyuka Creative Commons License 2007.08.02 0 0 255
info@optimusz.hu
tomtaylor9 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 254

Magán emialnél: spamszűrés+marha nagy tárhely+automata törlések. Lehet feljelentgetni, de ezzel csak megnehezedik a spammelők dolga, de off shore szerverekről nyomhatják, sőt akár le is járathatnak másokat spamelés gyanujába keverve őket, áll hírdetésekkel.

Engem egyszer már feljelentettek 7 db nyilvános céges emilre küldött ajánlati felhívásom miatt.

Mert ez a trv. személyes adatnak tekinti a céges emailt is.

Ez van lehet élni és visszaélni is a joggal.

Engem sokkal jobban bosszant a vasárnap reggel felcsengető árus, biztosítos, hittérítő, stb.  Sőt a mobilomra érkező hívások bankoktól és szolgáltatóktól.

Előzmény: Tombolda (253)
Tombolda Creative Commons License 2007.07.25 0 0 253
...de amikor a nem nyilvános magán címemre jönnek azok...
Előzmény: tomtaylor9 (252)
tomtaylor9 Creative Commons License 2007.07.24 0 0 252
Jódolog ez spam törvény csak azért az üzleti levelezést, kapcsolatfelvételt kicsit körülményessé teszi: nem küldhetek el egy ajánlatkérést egy cég nyilvános emailcímére, egy valamilyen projekt együtműködésre, mer kéretlen reklámnak minősül. Jó akkor felhívom, hogy küldök egy anyagot emailen nézzék meg,de annak meg nincs nyoma tehát azt is mondhatják később, hogy spam. Marad a snailmail. Szerintem ha kint van a neten egy céges email mint kapcsolat, akkor elsősorban üzlei kapcsolatra is gondolnak, de mégis hogy a fenébe kapcsolódjak hozzájuk törvényesen, spammentesen egy üzleti megkereséssel. Marad a faxon kérek engedélyt és utána megy a mail módszer. Márha a faxot nem veszik az elektronikus utón küldött engedélykérő kérő reklámok közzé.
merQree Creative Commons License 2007.07.18 0 0 251
Működik a bejelentéses módszer, mert én is küldtem be SPAM-et, és kérték az adataimat. Szóval dolgoznak rendületlenül...
Előzmény: robicsek (247)
merQree Creative Commons License 2007.06.12 0 0 250
from: hirdetes@rose-hill.hu
KÉSZÍTS KÉPEIDNEK SAJÁT FOTOGALÉRIÁT!

Azoknak készítettük a www.fotogaleri.hu -t, akik fotóikat egy színvonalas,
könnyen kezelhető, saját kialakítású fotógalériában szeretnék elhelyezni.
Miért különleges a www.fotogaleri.hu ?
- A galériáik alapszínét, stílusát, a képek elhelyezését, tetszőlegesen megválaszthatod,
akár egy honlapnál.
- Mindössze alapfokú számítógépes ismeret szükséges foto-weblapod használatához.
- Több mint 1500 képet tudsz bemutatni az oldalon.
További sok hasznos szolgáltatás, próbáld ki őket!

Készítsd el saját fotógalériád!
www.fotoyyyxxxi.hu
Tombolda Creative Commons License 2007.05.19 0 0 249

Az utolsó hétre hagyta az adóbevallását?
Segít az szjaguru!
Személyi jövedelemadó-bevallásának gyors elkészítéséhez könnyen elérhető és szakszerű segítséget nyújt a Személyi Jövedelemadózási Szakmai Kollégium új honlapja, az szjaguru.
www.szjaguru.hu
EGYSZERŰEN ADÓ.
--
A hírlevél lemondásához ide kell kattintani

A honlap üzemeltetője a Személyi Jövedelemadózási Szakmai Kollégium. Székhelye: 1097 Budapest, Illatos út 7.
Képviseli: dr. Szilágyi Gábor a szakkollégium elnöke

http://szjaguru.hu/

info@szjaguru.hu Telefonos elérhetőségünk: 70/3 11 22 77

Numerakirály! Creative Commons License 2007.01.04 0 0 248
plastic.passion@gingrey.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!