Szépnek nem szép, de okosnak okos. Kár, hogy ez sem látszik a vegetatív neurózisától, ahogyan beszél meg gesztikulál meg amilyen arcmimikával dolgozik. Ha csak írásban látnánk a szövegeit, egészen máshogyan hangzanának.
Hadd kérdezzem +, h ha azt mondanám, h OV-t 1 kőbányában +hágná 1 szamár, akkor is azt mondaná, h nincs bányaügy, akkor te ezt 1 jó költői hasonlatnak tartanád?
Fábry sem mondta, csak tapinthatóvá tette a combinó ügyet azzal, hogy egy erősen azonnal ható költői képet festett fel Lendvai Ildikó szamár általi meghágatásáról.
MOst igazoltad, hogy szemenszedett hazugság, mert más valamit mondani, és más valamit idézni. Ezzel az erővel most te jelentetted ki, hogy Orbánné megint ellik.
Szanyi "elhíresült" mondata sem így hangzott. Egy nick írta be abba a topicba, hogy Orbán felesége már megint ellik, és Szanyi néhány offtopic hozzászólásra, köztük erre válaszolta, hogy "engem nem érdekel sem...., sem az Orbán feleségének ellése..."
„Én nem tudom, hogy mi kéne ezeknek, hogy megbukjanak. Most tényleg elképzelem, hogy Lendvai Ildikót dugja egy csődör szamár a Combino villamoson. Lendvai Ildikótól elnézést kérünk mint nőtől, ez csak egy költői kép. Így elképzeljük. És mi lenne a válasz: megy a Combino.”