Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.17 0 0 274
Szia Csibi!Hogy vagy?Olyan régen nem írtál,minden rendben van?
Nemsokára mész gipszlevételre,remélem,elégedett leszel az orroddal.
Mindent írjál meg........
Szióka:Dóra
Előzmény: csibi13 (268)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.17 0 0 273
Szia!Valahol egy zsákbamacska,nézd meg a plasztikaisebeszet.lap.hu.-t,menj végig minden orvoson,így azért kilehet szűrni,hogy hol keresgélj.Bár én orrplasztikára készülök,úgy érzem,a legmegfelelőbb orvosokat megtaláltam.Mindegyikkel e-mailon felvettem a kapcsolatot,kérdeztem annyit,hogy lejött nekem az,melyik milyen.
Kérdés az is,hol akarod csináltatni,mennyit szánsz rá....Én pl.szombathelyi vagyok,és Pesten találtam orvost.
Mellplasztika:Seffer klinika nagyon jó....baromi drága!
Dr.Bajusz Huba Szeged szerintem ő egy nagyon szupi orvos,csak pl.tőlem nagyon messze esik.
Dr.Grigalek elfogadható árban.....menj végig mindegyik honlapján.
Vedd fel velük a kapcsolatot e-mailon,kérdezd meg,ami érdekel,ki lehet szűrni,melyik hogy áll a dologhoz.Saját maga válaszol,vagy a titkárnő,mert egyáltalán nem mindegy.
Sok szerencsét!
Előzmény: Bosemama (272)
Bosemama Creative Commons License 2007.11.17 0 0 272
Köszi! Hát ..... ez egy nagy zsákbamacska ..... nem mondom, hogy nyugodt vagyok.:)
Előzmény: Törölt nick (271)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 271
Szia!Én csak olvastam róluk,a negyedik orvosnak a nevét üsd be csak a keresőbe,találsz róla véleményt.....lehet,hogy nem ő lesz a te embered....
Előzmény: Bosemama (270)
Bosemama Creative Commons License 2007.11.16 0 0 270
Sziasztok!
Has- és mellplasztikai műtétre készülök. Négy orvost találtam, közülük kettőhöz már be is jelentkeztem konzultációra: Dr. Sikos Géza, Dr. Karvász Tamás, Dr. Molnár Miklós és Dr. Balajthy Tibor. Kérem, ha valaki tud róluk valamit, jó vagy akár rossz véleményt, írja meg. Köszönöm!
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.12 0 0 269
Szia csibi13!Hu,akkor te már túl vagy rajta.Én januárra tervezem,két orvos jöhet számításba:dr.Kathó Jenő vagy dr.Rezek Ödön.Mind a kettő orr-fül-gégész+plasztikai sebész.Állítólag nagyon ügyesek.Pestiek,én viszont szombathelyi.Dr.Grigaleken gondolkodtam még,de ezzel a két orvossal már felvettem a kapcsolatot,és nagyon szimpik.Nagyon jó még a dr.Bajusz Huba,de ő Szegeden van.Én altatásos műtétet kérek.
Mennyire volt rossz utána az orrodban a tampon,és mennyi ideig volt benne?
Megkérdezhetem mindenestől mennyibe ment a műtét?
Majd ha leveszik a gipszet,írd meg,milyen hatással volt rád,hogy egy új nózival nézel szembe......az lesz majd a nagy pillanat!
Gyógyulj meg,és jelentkezz,ha nem fáj a nózid!

Szióka:Dóra
csibi13 Creative Commons License 2007.11.09 0 0 268
Szia Dóra!

Én ma jöttem haza a kórházból! orrplasztikáról! szerintem jól sikerült bár gipsz van rajta úgyhogy ezt még így nem nagyon lehet láttni. a műtétet nem altatással kértem úgyhogy nagyon fájt. erre fel kel készülni ha nem altatást kérsz. A mútétet követően nem volt semmi panaszom, és nagyon kedvesek voltak a Szent Imre kórházban. Az ár is elfogadható volt a többihi helyhez képest amiket felhívtam! ha bármi kérdésed lenne nyugodtan kérdez.
Előzmény: Törölt nick (267)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.06 0 0 267
Csibi13 szióka,az előző üzenetem neked szólt,csak elfelejtettem nevet írni.
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.06 0 0 266
Én is orrplasztikát szeretnék csináltatni,ha túl leszel rajta,írd majd meg,hogy sikerült.Én a választott orvosodat nem ismerem,igazából még én is csak keresgélek,és nagyon nehéz.Sikeres műtétet,szióka:Dóra
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.05 0 0 265
Tisztelt olvasók!Én orrplasztikát szeretnék csináltatni,mivel szombathelyi vagyok a helyi Madentko klinika lenne a legmegfelelőbb.Ha csináltak vkinek ott műtétet,kérem írja meg,hogy sikerült és melyik orvos által!De azoknak a hozzászólásoknak is örülök,ami sikeres orrplasztikáról szól,hozzá az orvos nevével.Grigalek doktor hogyan dolgozik,és milyen árban csinál orrplasztikát?Ami hozzánk közel lenne még a Seffer klinika,de az áraik nagyon magasak,Sopronban is van egy jó klinika szintén eurós árakkal.Sajnos.Kérem,ha valaki tud,válaszoljon,köszönöm!
s_titánia Creative Commons License 2007.11.05 0 0 264

Sziasztok!

Toka felvarrásról, leszívásról szeretnék tapasztalatokat hallani, gyűjteni, főleg arról, miből áll a műtét utáni lábadozás.

Hallottam olyat, hogy hetekig egy szoros kötés van az ember fején, ez igaz? Ez a része eléggé elrettent. Hogy lehet úgy hajat mosni?

Az emailcímem publikus, oda is örömmel várom a válaszokat, ha valaki megosztaná velem a tapasztalatát, hálás lennék érte. Előre is köszönöm!

Martibabuci Creative Commons License 2007.11.04 0 0 263

Sziasztok!

Miskolcon van-e jo plasztikai sebesz?Szem ill.toka felvarras.Udvozletem mindenkinek.Marti

brekege Creative Commons License 2007.10.31 0 0 262

szia

ílátom, te tegnap estél túl rajta.

Megtennéd, hogy irogatsz nekem a tapasztaalataidról?

akár mében is, publikus.

Én is töröm fejem ,kisebbitéssel egybekötve.

Neked gyors felépülést kívánok!

Előzmény: bokri (259)
csibi13 Creative Commons License 2007.10.29 0 0 261
Hali Mindenkinek!

Tud valaki valamit Dr Görcsi Jánosról?? Gyorsan kéne valami infó!

Köszi! amúgy orromat csináltatom nála 8.-án
csibi13 Creative Commons License 2007.10.19 0 0 260
Hali Mindenkinek!

Tud valaki valami jó helyet? Orrplasztikát szeretnék csináltattni!
Szet Imre Kórházban nem csináltatta esetleg valaki az orrát, vagy bármi infó róla??
bokri Creative Commons License 2007.10.11 0 0 259

Sziasztok SORSTÁRSAIM!

Én is mint ti oly sokan alaposan próbáltam utána nézni  mellfelvarrásnak az interneten.

Sajnos nem találtam semmi hozzászólást a Nyíregyházán praktizáló Dr Vraukó Béláról.Ha valakinek volt már hozzá szerencséje, vagy szerncsétlensége kérem irja meg, hogy egy kicsit tájékozódni tudjak Róla.

Egyébként okt.30-ra jegyzett elő műtétre.

Kicsit tartok a dolgtól.

Köszi!

Peszti 689 Creative Commons License 2007.10.08 0 0 258

Sziasztok!

Nagyon szimpi amit a honlapján olvasol ugye?

Én telefonáltam is, de mind a hangnemmel, mind a feltűnően olcsó árával elijesztett. Azonkívül nagyon kelletlenül ment volna bele az altatásba!

Előzmény: peg07 (257)
peg07 Creative Commons License 2007.10.04 0 0 257
Tud valaki valamit a Csorba E. klinikáról?
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.11 0 0 256

Szia!

Nekem volt egy nagyon csúnya heg a bal felkaromon, kb 5 cm hosszú, 5 mm széles, sötétlila, nagyon kemény. Nálam a fő gond az volt, hogy nagyon fájt, hiába volt a contractubex, az injekciók (valami sűrű fehér truttyot próbáltak beleinjekciózni, de annyira tömött volt a hegszövet, hogy a második alkalommal a nyomásnál a fecskendő lerobbant a tűről), maradt a rondaság és a fájdalom. Az első plasztikai műtét után azonnal visszajött a keloid, rondább volt mint előtte és ugyanúgy fájt. Utána volt mégegy műtét, kb 1 évvel később, ekkor szinte minden húst kiszedtek alóla és Z-alakban vágták, azt mondták, így kisebb a keloid-képződés veszélye. Így az 5 cm-es ronda, fájdalmas helyett lett egy összességében 12 cm-es, Z-alakú, FÁJDALMATLAN hegem. Kb 3 év volt, amíg visszapárnázódott alá az izom, és a heg is csúnya volt sokáig, de már nem lett keloidos és mára egészen elhalványult.

Azért még szeretnék majd egy utolsó műtétet, mert egyrészt elég rossz emlékem fűződik a sebhez, másrészt hajlításnál fáj a karom.

Mindez 13 ill 12 évvel ezelőtt volt, és egy mára már elég rossz hírű helyen végezték a műtéteket, az István kh Kun utcai égési és plasztikai sebészetén, de legalább finanszírozta az OEP.

Ana

Előzmény: verity777 (253)
kheiron Creative Commons License 2007.08.10 0 0 255

Igazán nem tudlak semmi jóval biztatni.

Egy csomó módszerrel próbálkoznak a keloidok kezelésére, de nem tudok olyanról, ami biztosan elmulasztaná. Némely módszer némely embernél hat.

Két lehetőség van: vagy elfogadod a jelenlegi helyzetedet, vagy próbálkozol, a romlás esélyét sem zárva ki.

Előzmény: verity777 (253)
verity777 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 253

Sziasztok!

Nekem van egy rendkívül csúnya (még a dokik is ezt mondják rá...) keloidos heg a karomon, kb. 20 cm (ami méreteimet tekintve kb. a könyökömtől a vállamig ér). 3 éve egy baleset után műtöttek meg, az lett ilyen. Már semmit nem változik, 1,5 évig kenegettem minden haszon nélkül, változatlanul lilásvörös, kb. 1 vm széles, néhol kidudorodik, kemény, merev, húzódik, időnként fáj és viszket. És borzasztóan ronda, nem is bírook olyan ruhát felvenni, ami nem takarja. (Persze ez lehet az én egyéni komplexusom is. A pszichiáter sem tudott mit kezdeni velem.)

Tudtok valami bíztatót mondani a hegkorrekcióról? Állami támogatás nyilván nincs rá, még akkor sem, ha nyilvánvalóan baleset eredményeként keletkezett. Voltam vele egy magánorvosnál, aki azt mondta: persze, érdemes megműteni, mit veszíthetek? Az egyetemi sebészet tankönyv meg azt írja, hogy keloidhoz nem szabad nyúlni, mert az eredmény csak még nagyobb keloid lesz. Mit veszíthetek? Egy csomó pénzt, energiát, nem is kellemes... és ha az eredmény rosszabb lesz, mint most? Mert a doki tényleg nem veszíthet semmit, garantálni nem tud semmit, ígéretet sem kapok, megcsinálja, majd meglátjuk...

Volt már valakinek esetleg hegkorrekciója? Hova érdemes fordulni? A magánpraxisban azért nem bízom, mert ott nyilván profitorientáltak és akkor is hozzányúlnak, ha nem feltétlenül kéne.

Mondjatok valami bíztatót... 

kata02 Creative Commons License 2007.08.07 0 0 252
 Ez Szava-ra vonatkozott.
Előzmény: kata02 (251)
kata02 Creative Commons License 2007.08.07 0 0 251

Nem tudom jársz-e még erre.

De légy szi, írd meg, hogy mi van veled, túl vagy már a műtéten?

Ki műtött?

Kiváncsi vagyok rá!

Előzmény: kata02 (245)
mrs.hugo Creative Commons License 2007.07.16 0 0 250
Sziasztok, ktomi1-et követve én is beírom ide:
Sziasztok, új vagyok a forumon, olyannyira hogy még másmilyen jellegű fórumon sem "eszmecseréltem" soha.... szóval üdv mindenkinek.
Rengeteg cicis, hasas, stb tapasztalatról olvastam az oldalon, viszont hajbeültetésről senki nem írt. Tényleg ennyire ritka lenne ez a probléma ma Mo-on, vagy nem érdemes ezt a jellegű műtétet magyar orvosokra bízni, vagy nem tudom. Szívesen vennék bármilyen véleményt, ajánlást, tapasztalatot. Előre is nagyon köszi
ktomi1 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 249
Sziasztok, ide is beírom, mert most nem tudom melyik topik él. Nekem van egy kb. 1 cm széles púp a homlokomon, nem nő és nem veszélyes, azt szeretném kivágatni! Mindig kérdezgetik, hogy "beverted a fejed?" és már elegem van. :) Erre tud valaki javasolni dokit, nem az ár az elsődleges szempont, hanem hogy ne maradjon heg utána! Köszi, üdv.
tavasz-prime Creative Commons License 2007.06.25 0 0 248

Sziasztok!

Egy ideje gondolkodom azon, hogy mellműtétre menjek :-) Egy ismerősöm ajánlotta Dr. Kelemen Pétert, de többek véleményét lenne jó "hallani" :-)

Tud valamelyikőtök róla mondani valamit?

kata02 Creative Commons License 2007.06.08 0 0 247

Szava írdd már meg légy szíves, hogy tegnap este június 7-én megkaptad-e az    

mailt, amit írtam!!!!

Előzmény: kata02 (246)
kata02 Creative Commons License 2007.06.07 0 0 246

Szia Sztava!

Írtam ma este mailt!!!! Remélem megkaptad!!  Írj majd, kiváncsi vagyok, hogy mit döntöttél!!

Előzmény: kata02 (245)
kata02 Creative Commons License 2007.06.04 0 0 245

Szia!

Írtam neked mailt. Remélem megkaptad. Jelezz vissza, hogy megkaptad-e, mert nagyon nehezen tudtam elküldeni, de, hogy miért nem tudom, lehet, hogy túl hosszú lett, azért.

Előzmény: sztava (181)
kata02 Creative Commons License 2007.06.03 0 0 244

Szia!

Megkaptam a leveled! Holnap írok rá, vagyis ma este is írtam elég hosszan, de

bosszúságomra valamiért elszállt, úgy hogy holnap újra fogalmazom.

Előzmény: sztava (181)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!