H4 standard 3200 Kelvin PIAA Xtreme White 4150 Kelvin Philips Blue Vision 4000 Osram Cool Blue 4000 Kelvin PIAA Super Xtreme 3950/4200 Kelvin PIAA Super White Platinum 3800 Kelvin PIAA Super Plasma 3800/5000 Kelvin General Electric EuroBlue 3700 Kelvin General Electric Sportlight 3700 Kelvin Osram Cool Blue 3700 Kelvin Philips Blue Vision 3600 Kelvin Philips Vision Plus 3200 Kelvin Philips Premium 3200 Kelvin Philips Allweather 2900 Kelvin PIAA Ion Yellow 2300 Kelvin
Ezt a PIAA -t nem igen lehet kapni ebben az országban.
Hát, nemtom. Néztem én is a watt és lumen adatokat, de semmi különöset nem találtam bennük. Egy normál 55W-os izzó is ( H1-2-3-4) 14V-on kb 66-68W-os. Majd veszek egyet és kipróbálom, csak még kevesen árulják.
Elképzelhető hogy már nem gyártja az Osram az ALS-izzót?? Ui. sehol sem találok H7-esbe, mindenhol csak az SVS, Cool Blue meg a L&D megy. Esetleg más néven fut?
Ja, még egy érdekesség erről a műszakiról... A Xenon-ért meg nem szóltak, pedig se lámpamosóm, se automatikus magasságállításom nem volt. :) Igaz, ez már le volt előre zsírozva a közlekedési felügyelettek, ha gond van, hívják fel őket. :)
Én is ezt magyaráztam neki, hogy fehéren világít, hiába kék a búra, de akkor sem mehet így át műszakin... Nem akartam tovább vitatkozni, 10p alatt kivettem, vetettem a normál izzót, majd még az állomás elött, hogy lássák vissza is tettem a kékek, mikor megvolt a műszaki. :)
Az osramot nem próbáltam. A GE sportlight nekem tetszik. Megemelt fényerejű (+50-60%)és normálisan fehér, a búra színe enyhén kékes, de a kibocsájtott fény szép fehér. Jó kontúrokat ad. Izlés kérdése. A Philips vision plus is jó, de drágább, kicsit sárgább a fénye. Szerintem jól lehet velük látni.
OSRAM cool blue -rol valakinek felvétele estleg;a philips és a ge fényképen szépnek tűnik(színre)-nekem tetszik;kérdés látni mennyire lehet vele;a 3 közül fogom valamelyiket beszerezni.Javaslat esetleg,a tompított erőssége a lényeg a refit ugyis ritkábbanhasználja az ember.
Három izzó, H4 tompított, murvás talajon készült képei.
Ge Sportlight+60, fehérebb mint az azonos erejű Philips Vision+50.
A philips refinél hosszabban világít valamelyest
(tompítottan is, de itt nem adja vissza jól).
Érdekességként idetettem a Tungsram Goldját is.
Nekem tetszik, benne is hagytam. Hosszúfényben nem veszi fel a versenyt a másik kettővel(kissebb a fényereje is), de jukasztja a ködöt. Egyébként is kellemes a számomra.
Egyébként mindhárom jó, nem is mindig tudok dönteni.