Ezt a képet ma találtam. A Dombóvári Munkás SC (DMSC) újsütetű klub csapata 1977-ben.
Az 1976/77-es bajnokságban három dombóvári csapat játszott a megyebajnokságban (a Dombóvári Vasutas SE /DVSE/, a Dombóvári Szövetkezeti Spartacus SK és a Dombóvári TSZ SK), míg egy a járásiban (Dombóvári Láng-Vasas SE). A város vezetői szerint így szétforgácsolódótt mind az anyagi, mind a szakmai, mind a szurkoló bázis, és ez megakadályozta egy minőségi focicsapat (NB-s bajnokságban játszó) kialakulását, ezért a DVSE-ből és a Spartacusból megalakították a DMSC-t.
A megyei III. osztályban tíz-tíz, ifjúsági gárdával is rendelkező csapat kerül besorolásra, a harmadik csoportban (11 csapat) az ifivel nem rendelkező együttesek szerepelnek majd.
Új szereplő lesz Regöly, ahol újjáalakult asszem tavaly a sportklub (Regölyi SE), felújították a pályájukat is.
Én nagyon jó bonyhádi idényt várok. A dobogó 3. helyére várom a csapatot. Lesz még egy elég jó név remélhetőleg, de nem akarom elkiabálni... A Tamásit 5.-6. helyre várom, ott mindig sikerül motiválni a játékosokat. (És nem pénzzel, ami manapság nagy szó!) Dombóvár passz, középmezőny talán, de a Pest-Tolnai csatárduó nagyon erős lesz pl.. Szekszárd kiesés ellen fog harcolni szerintem. Holnap Paks ligacsapat - BVLC, lemérjük, hogy "ki mit tud".