Eleve úgy is volt beharangozva, hogy csak Dio-s számok lesznek, valahol azért is nem Black Sabbath néven fut a dolog (meg persze azért, mert az Ozzy-s Black Sabbath is létezik megint, ha most éppen nem is aktív annyira).
teljesen kiesett. ciki. elég sok minden kiesik sajnos:((((( előkerestem a rocklexikont! arra sem emlékeztem pl hogy ebben a pédányban, ami egy antikváriumban vásárolt darab, az előző tulaj gondosan aláhúzgálta a kedvencei születésnapját. abba, bee gees, fonográf stb. szerencsére ceruzával. de kurva sok helyen. bazmeg vagy lehet hogy én voltam????????
ahogy most olvasgatom, tényleg nagy marhaságok vannak benne. de nagyon bájos az egész. amikor először olvastam, semmit nem tudtam angolul és kurva nagy hatással volt rám pl hogy a motörheadben olyanok játszanak, mint "fast eddie (fürge edus) clarke" meg "philthy animal (szennyes állat) taylor". és a rajzok is milyen jók!!! kurva jó nézegetni. száz éve nem volt a kezemben.
Ez jópofa, én is tudtam szinte bekezdéseket idézni a Rocklexikonból, rémlik, hogy egyszer még nagymamám kezébe is nyomtam, hogy ellenőrizze, tényleg mennyire megragadt a fejemben.
Viszont az eddig ideírókkal ellentétben meg kell, hogy jegyezzem, "szakmailag" elég használhatatlan könyv volt, az ember kapott egy nagy rakás anekdotát, sok esetben pár pontatlan diszkográfiai adatot, aztán néha ezzel ki is fújt a szócikk. És hát persze elfogulatlansággal sem lehetett vádolni az írót.
Várjál csak, valami nem stimmel, itt az indexen is van Tardos Péter-topik, még írtál is bele, és ott rögtön az indító hsz.-ben benne van, hogy meghalt, szóval igyál kevesebbet, kopnak az agysejtjeid :-DDD
Baszki, tényleg nem tudtátok, hogy Tardos Péter már rég meghalt...? Ez érdekes. Nekem is ő volt az alap, a Rocklexikon akkora klasszikus, simán tudok belőle kívülről idézgetni. Isten volt az az ember.