szai nbanna! Nekem a mamám pont ezt a fajtát öntözte túl és azóta nem hajt ki pedig még zöld a szára ha megkaparom. Írok email hogy hogyan tudnánk cserélni. Köszi szépen nagyon rendes vagy.
Kedves HHelen, sajnálom, hogy olyan képet raktam fel, amely már csak emlék - Annabell nem élte túl a telet. Próbáltam pótolni, de eddig nem sikerült. Idei fajtáimat mások képein nagyjából viszontláttam, csak a korallfuksziát nem, ebből szívesen adok pár hajtást, aki kér - ha kitaláljuk az eljuttatás módját.
Most látom, hogy ilyen topik is van. Én is odavagyok a fuksziákért, bár ezek a képek, amiket most találtam, elég vackok. Érdekes, hogy szerintetek macerás, mert én pont azt szeretem benne (többek közt), hogy olyan kis hálás. Ha elég vizet kap, nem lehet elrontani.
Biztos, hogy sokan szeretik a fuksziákat, nálam a kedvencek között szerepelnek (a cserepes növények közül). Bár nem a legkönnyebb bánni velük...Ezért nagyon jó, hogy beindult végre egy ilyen topic, lehet cserélni tapasztalatokat (is). Az idei fuksziáimról még nem igen van kép, de felteszek egy tavalyit, 'Annabell'-t: