Keresés

Részletes keresés

Zottjoghurt Creative Commons License 2007.05.27 0 0 16775


Csak figyelmesen kell olvasni...

Vízbomlás utáni történések:


"Az a gyakran használt kifejezés, hogy az ionok "vándorolnak", nem teljesen fedi a valóságot, mivel az ionok csak nagyon kis utat tesznek meg, egyfajta rezgőmozgást végeznek egyhelyben "állva".

 

Valójában az történik, hogy a hidrogén ion a hozzá legközelebbi vízmolekulával összekapcsolódik és H3O+ iont alkot, majd ez a H3O+ ion a másik oldalán elenged egy hidrogén iont.

 

Ez a hidrogén ion látszólagos mozgását okozza, miközben egyetlen ion sem mozdult el a helyéről, mindössze a kapcsolódások térbeli elhelyezkedése változott meg. Ez a folyamat végighullámzik az egész oldaton a villamos erőtér irányával párhuzamosan

 

Az OH- ion hasonlóképpen "vándorol" az anód felé, azaz a hozzá legközelebbi vízmolekulával összekapcsolódik és H3O2- iont alkot, majd ez a H3O2- ion a másik oldalán elenged egy OH- iont.  Ez a "vándorlás" a villamos erőtér irányával ellentétes irányú."

---

 

Szerintem semmilyen ion nem hatol a lábba, mivel annak nincs töltése... (vagy van? vki döntse el...:)
A nagyobb elszineződés inkább a lábból kioldódó "izzadságban" levő sóktól lehet. Az izzadságban tényleg lehetnek bizonyos távozó méreganyagok, de ezt egy sima lábáztatással is el lehet érni. Fél óra alatt elég sok verejték távozik a lábból. (lsd. büdös zokni:) Próbálj meg büdös zoknit is elektrolizálni, lássuk milyen szint  ad.:)))

 

Azért jó poén 100 ruppóért:) Okos volt aki piacra dobta. Mér nem jut ilyen eszembe..:)

 

Zottjoghurt Creative Commons License 2007.05.27 0 0 16774

az egyik helyen legalább becsületesen írnak róla:

 

Színek és összetevők a vízben
Sokféle szín és összetevő bukkanhat fel a vízben a méregtelenítés folyamata alatt. Ez a változás annak köszönhető, hogy a méreganyagok, a víz összetevői, a víz sótartalma, az elektróda fémtartalma, és a használó személy szervezetének savassága vagy lúgossága reakcióba lép egymással. Ezen reakciók befolyásolják a víz színének változását abban az esetben is, ha a láb nincs benne a vízben. Fontos megérteni, hogy a víz színe abban az esetben is megváltozik, ha csupán az elektródát helyezi a műanyag tálba. Ez a változás a víz különböző kémiai összetevőinek köszönhető.
A víz színe természetesen más színű lesz, ha a lábát is behelyezi a műanyag tálba, attól függően, hogy a szervezetben mennyi a felhalmozódott méreganyag. A méregtelenítés végére az elektródára és a műanyag tál falára szennyeződések rakódhatnak, amelyeket tisztítószerekkel könnyen eltávolíthat. Számos tapasztalat azt bizonyítja, hogy a lerakódott szennyeződéseket egy kevés mosóporral vagy szappannal el lehet távolítani.

---

 

Előzmény: Törölt nick (16770)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.05.27 0 0 16773

Ez már majdnem olyan jó, mint az ominózus csodálatos mosógolyó kísérőszövegében az a duma, hogy "a negatív ion a levegő vitaminja". :-DDDDDDD

 

A régiek talán tudják, hogy van némi közöm a fizikához -  hát ez a "méregtelenítő" készülék hosszú évek óta az egyik legnagyobb parasztvakítás.

"Kistestvére" a japán tapasz... :-DDDDDDD  Tedd a talpadra este, oszt reggelre kigyün minden méreg belőled... :-DDDDDDDDDDD

Előzmény: Zottjoghurt (16771)
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.05.27 0 0 16772

Akkor mit látsz, ha csak bekapcsolod a készüléket, de nem rakod bele a lábad? Gondolom igy még senki nem próbálta ki.

 

A különböző szin:

1. eltérő feszültség? (mintha láttam volna ilyen gombot a készüléken)

2. a csapviz ásványianyag tartalma nem biztos, hogy mindig minden pillanatban egyforma.. több tippem nincs..

 

Nem robbantatok még fel a durranógáztól? (Hindenburg-effektus)

Előzmény: Törölt nick (16770)
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.05.27 0 0 16771

ez tényleg jó nagy vakításnak tűnik. ..:) Az elszíneződés titka:

 

http://ozmozisszuro.uw.hu/vizsgalat.html

 

Az elektrolízises bemutatót tisztításnak nevezi (baromság) Az elektrolízises bemutatón az elszíneződéssel a víz szárazanyag tartalma válik láthatóvá. A mi ozmózis vizünk is kissé elszíneződik, mert  benne van az előírt mennyiségű ásványi anyag. Csak a miénk közel sem annyira! színeződik!

 

SPA aranyköpések:

 

"a víz elektrolízisén alapulva a berendezés mikrohullámokat generál,"

 

"A méregtelenítő használatának hatására a víz energia ionokra (negatív

és pozitív) bomlik szét."

Előzmény: cumpika (16764)
cumpika Creative Commons License 2007.05.27 0 0 16768
Hogy hitetlenkedjek, már ne is haragudj, de megvan minden jogom, és megtehetem éppen itt is, mert ez egy fórum.
Az pedig, hogy a fejemet gondolkodásra használom, te pedig elhiszel minden marhaságot, csak azért, mert "tudományosan" van leírva, és inkompetens vagy, ebből kifolyólag el is hiszed... hát ez a te saját problémád. Az, hogy az orvosok is melléállnak... a Párom révén sokáig mozogtam orvosi körökben... ha te tudnád, hogy az orvosok mi minden mellé állnak a pénzedért... úgy kellene téged felmosni

De azért megkérdezném, hol vannak az orvosilag alátámasztott eredmények, mert eddig csak ezeket nem tüntették fel. A víz elemzésére sor nem került, a használati útmutatásban leírtak pedig megfelelnek egy egyszerű peseudowissenschaftlichos népbutításnak, amit ha egy kompetens személy olvas, szörnyülködik, hogy hova zuhant az általános műveltség szintje.

A módszer nagyszerűségét pedig kb 100 éve ismerik, de nem azon alapul, hogy bármi is kijön a talpadból , hanem egy egyszerű fizikai-kémiai ismereten: elektrolízis

De hát felőlem, ne gondolkozz, hidd el, használd, és légy vele boldog.
Egy biztos, ha a csatlakozással nincs gond, és nem a 220 megy a vízbe, nem árt, sőt az izmoknak térdig még jót is tesz, az orvosok is ezért állnak mellé, mert egy egyszerű, az orvostudományban sok-sok éve iismert eljárásról van szó, a méregtelenítés meg csak humbug hozzá, de ezen ők is mosolyognak, és meghagynak titeket a hitben. Ártani nem árt, nekik pedig anyagilag még jutányos is. Tudod: tájékozottság magabiztossá tesz, a tájékozatlanság meg pláne!
Előzmény: Törölt nick (16767)
Gigi74 Creative Commons License 2007.05.27 0 0 16765

Hol lehet maxtra filtert venni magyarorszagon es mennyibe kerul?

Koszi

Előzmény: ZoliCA (15962)
cumpika Creative Commons License 2007.05.27 0 0 16764
Az egyik disznó átverés,SPA méregtelenítő készüléknek hívják.
Hááát aki ezt beveszi.............



SPA Parasztvakítás lap


Az elekrtolízisről
Előzmény: Zottjoghurt (16762)
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.05.27 0 0 16762
Összefoglalnátok,  miről is van szó tulajdonképpen? Mi ez a sós fekete víz? MLM-ben terjed?
Előzmény: cumpika (16759)
vitamin20 Creative Commons License 2007.05.27 0 0 16760

Tudod nagyon érdekesek ezek a dolgok....pl. Dani neje  aki azleőtt  "Antalfy-nője"  volt... azt hiszem tanárképzőn végzett és még a 90-es években jól megcsinálta magát az Amwayből, faszán tanulmányozta a szientológiát is...+ kint volt Schwarzkopf tábornoknál, közben egy kis bibliai tanulmányok is voltak, gondolom rájött, hogy az ezoterika a mágia sátántól van :) pedig milyen hasznos tudomány az is....hisz régen a papok és az egyházak  is vadul alkalmazták....+  van egy kis önismerete is ...és lám láss csodát, akkora tudása van, mint 100 Zemplényinek vagy 100 pszichológusnak  :):) gratula neki, mert ezt tényleg díjazni kéne, mert ez már a tudás netovábbja...hisz ismeri az tömegmanipulációt, tud hatni az érzelmekre és a rációra is és  kitűnő kifogáskezelésből  + a pszcihológus csajok szó szerint istenítik!!!!  elképesztő!! irigylem érte!! Tehát Ő tényleg jó vezető!!!! Nő létére, csak egy kicsit megvezető...... egy ismerősöm, aki benne volt kezdettől fogva ebben a maszlagban T.Z. alatt,  úgy fogalmazott: h hazug az énje..ezért váltott.....igaz hogy most is mlm-ben nyomul, de nem a vebson vásárolgat ........bár annak idején én is azt mondtam, hogy érdemes belépni egy ilyen "izébe" ha vki tanul egy kis marketinget, mert gyakorlatnak jó...a termékek egy része használható, .de most már kiegészíteném: csak és kizárólag erős idegzetűeknek!! :)

Előzmény: Zottjoghurt (16755)
cumpika Creative Commons License 2007.05.27 0 0 16759
Sehol.

Azért kell só a deszt.vízbe,mert az nem vezeti az áramot.
Az elektrolízis következtében az anod-katod mentén kiválik ami a vízben volt.
Nem a testedben!
Előzmény: Törölt nick (16757)
Intelligencs Creative Commons License 2007.05.26 0 0 16758
Sziasztok!

Az unokaöcsém húgának a barátnőjének az öccsének a veje egy tuti kis biznicet indít el Magyarországon. Ami az egészben nagyon nagy, hogy az egész szisztéma hazánkban debütál, tehát nem 128-adiknak szállsz be a láncba, mint az M-WAY esetén.

Nem kis cégek támogatnak minket, talán hallottatok már a Szuzukiról és a Samsonite-ról, na, ők vannak benne a biznicben keményen. A vállalkozás motorja a NetWoRk Twenty-two, ami egy tizenhat a nyolcadik hatványon generációs MLM rendszer.

A termék talán a legjobb dolog a világon, ugyanis ez egy forradalmi cucc. Orgazmumus tabletta. Csak beveszed, és olyan érzésed támad, mintha épp most szeretkeztél volna egy hatalmasat. Tessék, itt van egy ajándékba. Jó mi? Hogy? Ja, nem az orgazmus részét éled át, hanem megizzadsz, mint a disznó egy vad szerelmeskedés után. Oltári, nem? Patakokban folyik rólad a víz, pedig nem is szeretkeztél, szerintem hatalmas a cucc.

Na, szóval ezt a terméket kell eljuttatni a hálózatban alattad álló fogyasztókhoz. Ezért ún. beton zsetont kapsz. Mi nem bonyolítjuk a rendszerünket nehézkes pontszámítási rendszerrel, egy tabletta értékesítése után 1 beton zsetont kapsz. Általában. Ha kedden adod el, akkor kettő és felet, mert kedd a szent orgazmumus nap, akkor prémium jár az értékesítésért. Szerdán 0,98 beton zseton jár érte, péntek délután 16 óra 33 perctől szombat délelőtt 8 óra 9 percig a pi értékét (3,14) kell elosztani az adott órában hátralévő percek számának szinuszával, majd ki kell vonni kilencből, és a maradékból köbgyököt kell vonni. Ennek a számításnak komoly okai vannak, sajnos még nem tudom, hogy mi, de azt tudom, hogy a network 22 fundamentuma van elrejtve benne. Vasárnap egész nap 0 vagy 0,05 beton zsetont ér egy tabletta attól függően, hogy a napsugarak beesési szöge 45 foknál nagyobb-e vagy sem.

Ha valaki elér egy bizonyos pontszámot egy holdhónap alatt (ami nálunk a könnyítésképpen mindig 25 és 35 nap között bármi lehet), akkor egy twenty 22 fokozatot kap, ami feljogosítja ingyen orgazmumus tabletták bevételére.

Ha érdekel a dolog, akkor dobj egy mail-t a siker_penz_csillogas_a_mozivasznon@droidnet.hu címre! Hamarosan bővebben kifejtem az elérhető fokozatokat, de csak ha érdekel! (Ha nem, akkor is.)

Ja, a tablettákat kizárólag Szuzuki gépkocsikkal és Samsonite böröndben lehet kihordani, gondolom tudjátok miért... na pá!
Előzmény: John Corey (16729)
cumpika Creative Commons License 2007.05.26 0 0 16756
Persze,......

Bevetted ezt a maszlagot???És még fizettél is érte,boldogan csak 56 ezerbe került.

Sima elekrolízis.Egy frászt a bőrödön jön ki.

Előzmény: Törölt nick (16751)
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.05.26 0 0 16755

Ezek a szcientológusok se piskóták, ráadásul nagyon hasonlit valamihez..:)

 

 

"Azt vettem észre, hogy minden szcientológus ismerősöm élete rosszabb

állapotban van mint mielőtt szcientológus lett. Ha megnézem a régóta

szcientológusokat és a nem szcientológusokat, akkor azt látom, hogy

sokkal több a boldogabb vidámabb ember a nem szcientológusok között.

Valahogy nem éli senki sem a saját életét aki szcientológiával

foglalkozik. A bolygó megmenetésével van elfoglalva, és wogokkal nem

foglalkoznak csak szcientológusokkal, terjesztesz, tanulsz, auditálsz

és a család a barátok a pihenés a szórakozás, gyerekek, magánélet

teljesen háttérbe szorul. Sőt a munkád/céged is.


Hamisak a statisztikák! Szerintem nyílt titok, hogy a budapesti org

saint hill méretűvé válása stat csalással történt.
Egy biztos, ha azt nézem hogy itthon (vagy külföldön ahol több időt

töltöttem) hogy mennek a dolgok ránézésre évek óta, akkor nem sok

fejlődést tapasztalok.


Sok éve ugyanannyi (vagy kevesebb) a szcientológus ünnepeken résztvevők

száma, és ez külföldön is így van. Különben ha olyan rettentő mértékben

nőnének a statok, akkor már több sportcsarnokot kéne megtölteni itthon

is meg azon országokban is ahol már 50 éve van szcientológia. 

...nézzük meg az ünnepségen hogy milyen égbetörő statisztikái vannak a

szcientológiának. Hány clear és OT lett?

 

Vedd észre, hogy a statisztikákat a videók pár pillanatig mutatják és

nincs rajtuk beosztás meg számok. Semmi, csak annyi hogy fantasztikusan

emelkedik meg hányszorosára nőtt és kész.


Minden rendezvény a végletekig kimerítő. Nagyon hosszú sok órás

videónézés, közben nem lehet normálisan enni meg inni. Utána meg a

végén pénzgyűjtés. Ha nem adakozás, akkor mindig megjelenik valami amit

meg kell venni azonnal. Sőt a kimerített emberek egyfajta transzba is

esnek és így a videó mintegy hipnózisként hat rájuk.


A könyvek és CD-ke eladása óriási üzlet, és ezért fordítanak minden

anyagot ekkora sebességgel hogy minél többen vegyék meg és ezért olyan

gyatra is a fordítás, mert nem a minőség a fontos, hanem a mennyiség.

Nem azért olyan fontos mindig azonnal befizetni mindent mert különben

vége a világnak, hanem azért hogy még azelőtt elvegyenek minden pénzt

az embertől mire elér hozzá az átverés híre már a lehető legtöbb pénz

náluk legyen."


http://www.control-program.com/index_elemei/Page353.htm

 

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.26 0 0 16754
Gratula de szép volt ...
Előzmény: vitamin20 (16746)
vitamin20 Creative Commons License 2007.05.26 0 0 16750

Még valamit. A nagy örömünnepet + azt hogy egyik másik huszár éppen mekkorát haladt előre azt még nem kelll rögtön elhinni...az  még nem ok az orlandói vigyorra...mert azt a poziciót még meg is kell tartani.....pl. ha tényleg ebben a "pszichológusokkal teli  hálózatban sasolsz, akkor előbb-utóbb láthatod Billerke papát is,  aki zenészberkekben is hülyét csinált magából mégpedig úgy, hogy a nagy házi szeánszon nem akart senki se belépni: erre ő : "mi van senki se akar belépni? Nincs pénzetek? Adok ha kell! ...."  ez azóta is téma náluk....

ja, ha meg jelentkezel az Eltére és tanulni akarsz valamit, hát figyelj hogy a pszichológus  tanárnéni hogyan  használja majd  a "zárt kérdéseket", hátha a szünetben  felajánlja segítségét ahhoz, hogy életed üzletét felépítsd! Hisz a pszichológiából legalább egy félévet mindenki tanul általában.....

A csővezeték könyvet meg megmutattam egy cégtulajdonos manager barimnak, aki a hülyék között  a közéletben is részt vesz és 2 perc alatt megcáfolta úgy ahogy kell! Az mlm-es ex meg amikor próbálkozott nála, fiatalabb kora ellenére úgy kioktatta a marketingről , a közgazdaságról a manipulációról, a metakommunikációról és minden másról, hogy csak úgy sercegtek az ellenérvek......a szektahuszár már a csúszós hal kézfogásnál elvérzett, holott a szakmája is a kereskedés, csak nem tudja hogy kell!!!!!De az mlm az élete, közel 10 éve anélkül, hogy bmit keresett volna..ha pszichológus lennék azt mondom borderline személyiséggé vált...és nem csak ők...tele van az egész tsaság  bordikkal ....ha földöntúli vigyort látsz már lehet gyanakodni....

 

 Ennyi idős korban inkább csajozni kell egy pasinak meg bulizni meg duhajkodni, bontogatni a szárnyakat, mert a végén beszektásodsz és akkor hidd el egy nő sem marad meg melletted....

 

pusza

Zottjoghurt Creative Commons License 2007.05.26 0 0 16749
Te még a Maxval-féle hevülési szakaszban vagy, majd 2 év múlva nézd meg, mennyi en maradtak alattad.
Előzmény: *manka* (16633)
Zottjoghurt Creative Commons License 2007.05.26 0 0 16748

Viszont a Dateline video hallható is.!:) A többit olvasni kell:( (de esetleg csinálhatnátok belőle hangoskönyvet.)

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=62050475&t=9123617

Előzmény: Törölt nick (16747)
vitamin20 Creative Commons License 2007.05.26 0 0 16746

Hello !

 

17 éves vagy..még fiatal....az mlm-nek tök jó könyveik vannak....ingyen is odaadják persze, hisz így bízol majd  bennük....jók még a Kyosaki könyvek is, de azokból pár darabot le lehet tölteni a netről ingyen...viszont ha jó könyvet akarsz olvasni, akkor figyelmedbe ajánlom ezt a könyvet : Az mlm rabszolgái voltunk ...most jelent meg....hidd el, érdemes elolvasni.....

de ha belépsz  és ha esetleg még nem vagy hívő, akkor figyelj oda, mert előbb-utóbb előhúzzák Istent is, hogy egy kis lelki függőséget hozzanak ki belőled.

Nem tudom kinél vagy, de ha a G. házaspár előadásait nézegeted, figyeld meg a BBS-eken vagy BDS-eken vagy mit tudom én hogy hívják .... az ajtónálló fiúkákat, akik össze-vissza ugrálnak nekik ...mindegyik azt hiszi, hogy Isten munkálkodik az életükben ezért is vannak ebben az üzletben és ők pont olyan rabszolgák mint akik könyvben szerepeltek a többiről meg nem is beszéltem, persze vallási szektába is járnak......régebben külön hozattak egy pásztort hogy tanítson az amwaykéknek, hogy Isten mennyire támogatja az üzletet....de pásztor R. már mostanában elmaradozik ha jól tudom........ja és sok a pszichológus is (ők meg az egész pszciho szakmát leégetik ezzel).......úgyhogy mielőtt belépsz, érdemes elolvasni még  a manpipulációról szóló könyveket és azt is hogy milyen kérdéseket tesznek fel neked, amire csak "igen"-t tudsz válaszolni.....

+ keresd meg Zolica hozzászólásait és nézz meg 1-2 videot amit ő ajánlott a dateline-os amway/quixtarról......az igen ütős én betettem a kedvencek közé:)

a termékekről meg csak annyit, hogy a quxotic női parfüm például Donna Karen hamisítvány...ugyanaz az illata....a mosópor nem mindig hozza ki a koszt, a fehérje műzlibe meg beletörik  a fogad! De azért lehet őket használni, vannak egész jó cuccok is....bár ahogy legutóbb hallottam magával a network 21-el mint céggel is gondok vannak, hisz ők ha minden igaz már ingatlanbizniszbe is kezdtek (?) és az talán fontosabb, minthogy a cd-ket dvd-ket másolgassák és eljuttassák időben a "népnek" hogy ők is olyan lelkesek legyenek mint Jim Dornan vagy Mitch Sala és ők is a nulláról semmi pénzből Isten segítségével ott legyenek a csúcson!

és persze ha belépsz a barátaid egy idő után már nem biztos hogy a barátaid lesznek......ja és neked havonta kell majd rendelgetned, és nem biztos hogy a barátoknak, mert 100-ból 90 elutasít majd és akkor miből lesznek a pontok, van annyi pénzed? Ja neked is 100%-os termékfelhasználónak kéne lenned, az exem havi 40000.-t költögetett ilyen faszságokra és semmit nem adott el belőle + a dvd-kből is vett legalább 4-et, ráadásul ugyanabból...csak hogy lássák a "nagyok", hogy ő dolgozik rajta van az ügyön és majd adogatja a dvd-ket fűnek/fának, de ezeket csak ő hallgatta.....annyira szánalmas volt! Tipikus rabszolga, ha kinyitottam egy szekrényajtót (ruhás, nagy szekrény) abban mind kazetták voltak!!! Már az anyja is szenvedett se tudta mit csináljon vele!

Úgyhogy gondold meg!

sok sikert!

 

Előzmény: csovezetek (16735)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.25 0 0 16745
Méregtelenítő cucc ?
Én azt hittem hogy ezt meg kell enni es majd vizeletben tavozik az dolog .... ;-DDD
Előzmény: Törölt nick (16738)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.25 0 0 16744
lett a viz kis olajos pöttyökkel.


Ez az a vizelet ...?
Előzmény: Törölt nick (16743)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.05.25 0 0 16741

Csak nehogy te is ÍGY járj azzal a méregtelenítéssel... :-(

 

Tudom, nem érdemes erről vitát nyitni, de olyan szívesen elolvasnám már egyszer, hogy pontosan milyen mérgek jönnek is ki az emberből, és ezt ki hogyan méri, elemzi...   Vagy csak hiszi? ;-)

Előzmény: Törölt nick (16738)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.25 0 0 16740
Csaknek := csapnak
Előzmény: Törölt nick (16739)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.25 0 0 16739
Szerintem maradj hiteles mindvégig !!!!


Itt is csak azokat a szanalmas alakokat kezdik ki akik a tények mellé meg csaknek 300% misztikumot.
Előzmény: csovezetek (16724)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.25 0 0 16737
Éppen ezért célozzák meg legújabban a tizenéveseket ezzel a "nagy lehetőséggel" mert kellő élettapasztalat híján velük mindent meg tudnak etetni. Tulajdonképpen a Hitlerjugend is erre bazírozott...
Előzmény: Otto Normalverbraucher (16736)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.05.25 0 0 16736

A szokásos parasztvakítás.

Ha az a szponzor szerint csak ötven éves pénzügyi befektetés létezik, akkor küldd el a sunyiba! :-DDDDDDDDDDDDDDDD  Hát persze, hogy terel téged maga alá gályázni.... Mert látja, hogy nulla tapasztalatod van, zöldfülű vagy. Aztán majd buksz az egészen párszázezret, vagy többet - de ő addig is keres rajtad. Grrr........

Aki kiskorúakkal ilyesmit művel, nem írom le, mit tennék vele. Nesze nektek amway-etika.... :-(

Előzmény: csovezetek (16735)
csovezetek Creative Commons License 2007.05.25 0 0 16735

nem olvastam, de viszont olvastam egy könyvet amit egy szponzor adott....ingyen!!!!!!!!!!!!;)  abban az állt h 2 fajta csővezeték van....az ötven éves(kincstárjegy, nyugdíjbiztosítás, kötvény...stb) és van az ötéves (pl Amway).

 

Az ötven éves biztosín működik....az ötéves pedig mondjuk úgy sokak szerint

Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.05.25 0 0 16734

Gondolom, valami örökséget készülsz befektetni...

Gondolj arra is, mit szólna hozzá az örökhagyó.

A te korodban egy jól megválasztott befektetési alappal többre mész. Lehet, hogy nem nyersz milliókat rajta, de nincs is rizikó.

Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.05.25 0 0 16733
No tessék, itt a "mindenki lehet milliomos" c. klasszikus néphülyítés....
Előzmény: John Corey (16729)
csovezetek Creative Commons License 2007.05.25 0 0 16732

John Corey!

 

Köszönöm h tisztességesen elmagyaráztad h mi h van...mi a helyzet az Amway-el! Télleg köszi!!

Ha lehetne akkor leírnád még h mik azok a buktatók amik miatt befruccsolhat az üzlet? És mik az előnyei? És hogy te személy szerint mennyit "dolgozol" az amway és magad érdekében?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!