A költség elsősorban attól függ, hány bankon megy keresztül. Az adatok megadás nem különleges művészet, én elég gyakran vettem eBayen átutalással dolgokat, internet bankon keresztül percek alatt lezavarható, és még sosem volt gond.
Amúgy meg miden segító kezet szívesen veszünk. Nekem nem gond a hagymapucolás és aprítás, ellenben a galuskaszaggatás felőrli az idegeimet. Ööö... kedves Gyorsaabb rád/rátok lehetne tukmálni a munka ezen a részét? ;)
Gondoltam, hogy a ~7000huf-ból a végén közel 14e lesz :(, a Polárral még nem próbálkoztam, de akkor fogok, viszont kedvezményem nincs. Mondjuk inkább a félelmeim közé tartozik, hogy esetleg már nem forgalmazzák. De azért egy próbát megér. Köszi:
A thesaabsite-os cégnél csak AmEx kártyát fogadnak el vagy money transfer jöhet szóba. Nekem az előbbi nincs, az utóbbit meg nem csípem.
Amúgy meg számolj azzal, hogy vámot is kell fizetni az amerikai cuccok után, amire még rájön a 20% import ÁFA. És még ott az igen borsos szállítási költség.
Mindezekkel együtt nemvagyok biztos abban, hogy jobban jársz, mintha a Polarnál rendeled meg 40%-os kedvezménnyel.
Szokott valaki rendelni a www.thesaabsite.com -ról, sajna nem találtam eddig itthon ezt a cikkszámú cuccot: 9319955, a benzinpumpa aljára kell rápittyenteni, kb 10 cm átmérőjű gumi tányér, kicsit porózussá vált és potyogtatja a saját anyagát, félek beránt, majd egy kis ilyen koszt is a rendszer, de se az elkparts, se a pfs sem árul eféle cuccot. ha vkinek van taőpasztalata a tengeren túli rendelésekről, hát szívesen venném a tippeket, köszi:
Ha jól tudom én voltam a második aki foglalt szobát, közvetlenül MuzX-ék után. Nem keresek én semmiféle ellenséget, akad az úgy is, ha csak úgy van az embör fia. Az italozást meg kifejezetten ellenzem, mert harcos ántialkoholista vagyok... :)))
Vazze, ne az ellenségeket keresd állandóan. Gyöjjenek csak dógozni, mi meg figyelő szemekkel és hasznos tanácsokkal segítjük a munkájukat. Meg bevizsgáljuk a perkelthez adandó ethil alkoholban oldott növényi esszenciákat. Úgy már gyorSAABban megy a főzés. Neked van hol aludni, mert nekem először nem volt alkalmas az időpont, így nem is gondoskodtam róla.
Üdv kolléga! Gyorsaabb is beáll? Tiszta királyi dolgom lesz - én majd csak dirigálok! :)) Részemről örülök minden segítő kéznek, bár szerintem a pörkölt igazi sikere érdekében ne engedjünk asszonynépséget a bogrács közelébe... Összeütünk mi férfiak egy olyan kaját ennek a svédmániás társaságnak, hogy nem akarnak majd hazamenni! ;)
(Természetesen segít ő is, hiszen Ő a jobbik felem.)
Wanteddel megbeszéltünk egy mikrotalit, ma este 7-re. Helyszín: Közlekedési Mjúzéum parkoló. Mivel rég volt már ilyen, meg én a Saab talira nem tudok menni: Gyertek minél többen.
Wanted, ha haza tudok még előtte ugrani, elhozom a festéket.