Keresés

Részletes keresés

Bubyka Creative Commons License 2007.03.05 0 0 205

Sziasztok!

Mellnagyobbító műtétre készülök és  ha valaki tud valamit Dr. Sáfrány György(Mátyásföld Klinika) úrról akkor írja már meg nekem! Köszike:) pusssz mindenkinek!

Schönheit Creative Commons License 2007.03.02 0 0 204
Szia Jegtündér, meg tudnád nekem a Telki kórház cimét adni? Köszi.
Előzmény: jegtündér (190)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.01 0 0 203
Szia!

Dr. Balajthy Tibor. En is hozza megyek, igaz massal, de az is elszurt....
www.newcontour.hu
Nagyon preciz:-)
Előzmény: dögösdagi (198)
amatrice Creative Commons License 2007.02.27 0 0 202
nézd meg a honlapját, minden rajta van, vagy hívd fel
Előzmény: gigi32 (201)
gigi32 Creative Commons License 2007.02.23 0 0 201

Sziasztok!

Mellnagyobbító műtétre készülök már évek óta és most úgy néz ki talán összejön.

Nekem  Csuha doktor nagyon szimpi hozzá szeretnék menni. Ha valaki tudja mennyibe kerül nála egy ilyen műtét bentalvással mindennel eggyütt, kérem írja meg nekem. Köszönöm!

amatrice Creative Commons License 2007.02.23 0 0 200
ha visszaolvasod már nem "élő" topicoc oldalait, sok hasznos információt találhatsz...
Előzmény: dögösdagi (199)
dögösdagi Creative Commons License 2007.02.23 0 0 199
miért nem szüntetik meg ezt az oldalt ha csak 2003-as meg 2002-eshozzászólások vannak???????????????
én hülye meg írkálok ide:-(((((((((((((((((
dögösdagi Creative Commons License 2007.02.23 0 0 198
hello mindenkinek:-)
nem tud vki tanácsot adni hogy hova lehet fordulni tanácsért ha elcsezste a dokim a hasfalplasztikámat???????????
az orvosi kamara nem érhető el és az olvasottak alapján ők csak az orvosokat védik:-((
email címemre is várom a válaszokat:agicica26@freemail.hu
gigi32 Creative Commons License 2007.02.22 0 0 197

Sziasztok!

Én most készülök mellplasztikára. Légyszíves írjátok meg nekem, hogy mennyibe került a műtét. Nagyon fontos lenne!

Köszönöm: gigi32

Előzmény: palbeata (62)
tranita Creative Commons License 2007.02.19 0 0 196

Sziasztok!

Nagyon sok jót hallottam dr. Grigalek Gáborról, csak az elérhetőségét nem.

Kérlek segítsetek, ha tudjátok hol találhatok rá !!!!

Szeretnék minél hamarabb eljutni hozzá:))))

kheiron Creative Commons License 2007.02.18 0 0 195

Igen, én szoktam ezeket a vizsgálatokat csinálni.

Neked személy szerint mit kért a sebész, ha nem titok?

Előzmény: jegtündér (194)
jegtündér Creative Commons License 2007.02.18 0 0 194
Hello. Én ugy tudom, hogy nagy melleknél mammográfia, kicsiknél ultrahangot kérnek. amugy 25 vagyok. Te doki vagy?
Előzmény: kheiron (193)
kheiron Creative Commons License 2007.02.18 0 0 193

Sziasztok!

Kicsit off kérdésem van hozzátok:

A mellműtétek előtti kivizsgálás során az orvosotok az ultrahang-vizsgálaton kívül kért mammográfiát is, vagy nem?

És ha kért, akkor még azt is elárulnátok, hogy nagyságrendileg melyik korosztályba tartoztok?

Szakmai szempontból érdekel, mert eléggé ellentmondásos (és néha megdöbbentően hiányos) információkkal keresnek meg engem a műtét előtt álló hölgyek.

sivatagvirága Creative Commons License 2007.02.16 0 0 192

Kedves Erendil!

Én személyes tapasztalat alapján tudok ajánlani egy szuper klinikát, amiről már biztos, hogy Te is hallottál: Seffer-Renner Magánklinika Kaposvár.
Olyan amilyennek lenni kell: magas szakmai tudással, figyelmességgel és törődéssel vesznek körül az orvosok és szakápolók! Minden rólad szól és érted vannak! Az árak is ilyenek, de ezért mindent megkapsz. Nézz körbe, ne ragaszkodj pesti orvoshoz, mert teljesen mindegy, hogy hová utazol! Egy a lényeg, hogy azt kapd, amit szeretnél. A rosszat nehezebb helyrehozni, mint valamit egyszer jól megcsinálni.
Sok szerencsét és jó választást!
Előzmény: Erendil (191)
Erendil Creative Commons License 2007.02.13 0 0 191

SZiasztok,

Még csak most kezdek el körbe érdeklődni ezekkel a plasztikákkal kapcsolatban, ugyanis rövidesen én is szeretnék csináltatni 2 műtétet. Mindenképpen először utána kellene járnom, hogy hol, és mennyiért, de az az igazság, hogy fogalmam sincs, hogy merre induljak el. Ezért gondoltam, hogy fórumokat nézek meg először, itt úgyis személyes tapasztalatok vannak, és szerintem ez a legfontosabb. Az én helyzetem viszonylag egyszerű és mindennapos, gondolom. Szóval 17 hónapja szültem egy gyönyörű kislányt, Lucát. Sajnos a terhességem alatt felszedtem 36 kilót, így a hasam és a mellem is igencsak tönkrement. Ezeken kellene egy nagy generált elvégeztetnem. Semmi szilikont nem szeretnék csak az eredeti méretemet visszakapni, és a tartását. A hasammal is ez a gond. Sajnos kötényhasam lett, és azt szeretném eltüntettetni.

Segítséget abban szeretnék kérni, hogy esetleg valaki tud-e orvost ajánlani. Én székesfehérvári vagyok, igazándiból pesti orvosra gondoltam. Esetleg volt-e valakinek ilyen műtéte, és ha igen akkor milyen tapasztalatokat szerzett? Mennyiért lehet ezt megoldani? És a szokásos kérdések, amik most nem nagyon jutnak eszembe, de vannak még.

Várom esetleg priviben is az e-maileket, tanácsokat, tippeket.

Előre is nagyon szépen köszönöm!

Erendil/Viki

jegtündér Creative Commons License 2007.02.13 0 0 190

Szia Csuri!Mellnagyobbításra a Telki Kórházban 600 ezer forint az ár, ami mindent tartalmaz. Sőt ebben az árban bennaludhat ingyen a hozzátartozó, barátnő is! Minden ragyog és tök luxus, mint egy wellness szálló. Nagyon várom.

Előzmény: CsuRi (187)
claudiaD Creative Commons License 2007.02.12 0 0 189

Szia Anita meg a többi fórumos! A Szent Imre Kórházról csak annyit, hogy engem ott operáltak és nagyon megbántam. Minden szép és jó volt, a műtét előtt.... Azt gondoltam hogy ennél nem is lehet jobb választásom. Ár is megfelelt, a doki is szimpatikus volt. A műtét napján kezdődött a tortura. A megbeszélt időpontra érkeztem, ahhoz képest 6 óra múlva kerültem sorra, addig étlen szomjan kóvályogtam, senki hozzám se szólt, szóval elég rossz állapotban voltam amire a műtőbe kerültem. Lemeztelenítve feküdtem a műtő előterében még vagy jó egy óráig, persze erre sem emlékszem, mert adtak valami koktélt ami lekábított egy darabig, amikor a hatás elmúlt,  magamhoz tértem és még mindig ott voltam. Ennyi idegesség után toltak be és történt meg a műtét. Mivel műszak végén kerültem be, ezt sajna meg is éreztem, mindenki ugy kezelt mint egy tárgy. A dokimat meg nem is láttam az altatás előtt. A műtét után nagyon rossz éjszakám volt. A nővérek abszolut nem néztek rám, még azt se tudták hogy mivel műtöttek. És ahogy indult még rosszabb lett. A sebem elfertőződött, valószinűleg kórházi fertőzés. 3 hónapig jártam sebkötözésre. teljesen kikészültem akkor. Mindenki elmegy plasztikára baj nélkül, velem meg ezt történt.  én nagyon rossz helyszin választottam. A korrekcióra már magánklinikára menten el. Ég és föld volt a különbség, de ez az áron alig látszott. 

arouet Creative Commons License 2007.02.11 0 0 188
A nejemnek szeretnénk kicsit megigazítani a melleit, mert a szülések után kicsit megereszkedtek, az egyik ráadásul kicsit jobban. Nagyobbításról szó sincs, csak fazonigazításról. Bp.-ben gondolkodtunk, de elég rosszakat hallottam -a neten- az itteni dokikról. Elsősorban doktornőre gondoltam, de ha nincs ilyen megbízható, korekt áron, akkor hanyagoljuk a kérdést. Kit javasoltok? 
CsuRi Creative Commons License 2007.02.11 0 0 187

Szia!

Megkérdezhetem, mennyi az a korrekt ár a Telkiben?:)

Előzmény: jegtündér (186)
jegtündér Creative Commons License 2007.02.11 0 0 186

Sziasztok! Voltam a brazil dokinál (Molnár dr). Minden olyan fontos dologban megnyugtatott, amiben kellett.

Nem is irok sokat, márc. 20-án új cicim lesz.

Ja és utóirat: Tök korrekt áron a Telkiben.

aniita Creative Commons License 2007.02.11 0 0 185

Sziasztok!

Engem a Szent Imre kh plasztikája érdekelne mellfelvarrásal kapcsolatban

minden infót szivesen vennék kihez érdemes ott menni mennyibe kerül stb.

katinka75 Creative Commons License 2007.02.11 0 0 184

Sziasztok!

Mellnagyobbito mutetre keszulok. Ha tudtok szemelyes tapasztalatbol jo orvost ajanlani legyszives irjatok. Ugyancsak barmilyen jo tanacsot negativ/pozitiv tapasztalatokat, mire szamithatok a mutet utan honapokkal, evekkel stb... szivesen fogadok. Koszi! e-mail cimem: lustakata@yahoo.com

jegtündér Creative Commons License 2007.02.02 0 0 183

Sziasztok. A neten találtam egy dokit, dr Molnár Miklóst. Nagyon szimpi és főleg

hogy Braziliából jött. www.clinicainterplastica.hu 

Tud valaki valami infót róla. Köszi. I love Rio!

11Dottore Creative Commons License 2007.02.01 0 0 182

mnory!

Szívesen segítek!

drbarack@totalcar.hu

sztava Creative Commons License 2007.01.30 0 0 181
Az a kérdésem lenne, hogy tud-e valaki vmilyen infot Dr. Lóderer Zoltánról? Fontos lenne! Köszi!
melmen Creative Commons License 2007.01.23 0 0 180
3hét múlva,Dr.Grigalekről,tudok infót mondani!
Előzmény: Kinyó (179)
Kinyó Creative Commons License 2007.01.23 0 0 179
Sziasztok!
Érdeklödök Krasznai doktorról és Grigalekről!Kettöjük közül vacilálok.Mellplasztika ügyben.Aki tud valamit segítsen!
köszi
kheiron Creative Commons License 2007.01.14 0 0 177
(annak idején a BM kórház sebészetén volt érdekes ügyeleti beosztás: dr. Hentes és dr. Mészáros)
Előzmény: egylányka (176)
egylányka Creative Commons License 2007.01.13 0 0 176
Ja, és a "Mészáros" vezetéknév nem túl jó ómen egy orvosnak:)))) (lásd lentebb: Mészáros Gábor)
egylányka Creative Commons License 2007.01.13 0 0 175
Kedves Mindenki!

Rengeteg tévhit él a plasztikai sebészetről, ami bizony indokolatlan. Nem titok, hogy nekem is volt ilyen műtétem, és rengeteget vaciláltam, mielőtt belevágtam. Azt gondoltam, hogy aki ilyenre adja a fejét, az lelkileg labilis, inkább pszichológushoz kellene mennie és nem a kés alá. De azt az érzést, amikor egy vonásod-testrészed annyira zavar, hogy mérhetetlen komplexusokat okoz benned, önértékelési problémáknak a talaja és kisebbrendűségi érzésed van miatta, hát azt nem kívánom senkinek! Sokszor a közvetlen környezeted sem érti meg a problémádat, mert nekik nem tűnik fel az a "tökéletlenség", amit te oly sokszor látsz a tükörben. Szerencsére nekem olyan barátaim és főleg SZÜLEIM vannak, akik teljesen megértették a gondomat, ápolgatták a lelkemet és azt mondták, hogy ha tényleg ennyire fontos nekem ez, akkor Ők mindenben támogatnak. Az anyukám kísért be a klinikára, ott volt, amikor elaltattak és akkor is, amikor felébredtem és reszkettem az altatástól, mint a nyárfalevél.

Ami a lényeg: leírhatatlan az az érzés, amikor leveszik a kötést, ránézel az orvosra, aztán a hozzátartozódra (én anyára), aztán a tükörbe, és nem hiszed el, hogy megszabadultál a "gondtól"! Ez egy szinte euforisztikus érzés, felszabadulsz, magabiztos leszel, a komplexusaid megszűnnek, kinyílsz. Komolyan mondom, áldom a napot, amikor belevágtam! Persze előzőleg lelkileg is tisztába kell jönnöd Magaddal, és ha nem vagy olyan szerencsés, hogy a környezeteddel átbeszéld a problémádat, akkor a végső döntés előtt feltétlenül menj el pszichológushoz! Nem szégyen!

És még egy fontos dolog: ne az internetről válogassatok! Inkább ismerős szakorvostól kérjetek véleményt, esetleg címet. Aki igazán "jó", az nem hirdeti magát a neten, mert nincs szüksége arra, hogy így gyűjtsön pácienseket. Persze itt is vannak kivételek. És menjetek el több orvoshoz is (én is többnél jártam, és nem szégyelltem kifaggatni mindenről, még akkor sem, ha az első 10 perc után éreztem, hogy nem szeretnék a szikéje alá feküdni!).

Mindenkinek sok sikert:)

PS: Ja, és lányok! Azt ne gondoljátok, hogy egy plasztikai műtét megoldja a párkapcsolati problémáitokat (mert sokan ezt hiszik, én is ezt hittem), csak ezért ne döntsetek a műtét mellett. Ez magaddal szemben tesz rendbe, de az igazán belső dolgokon nem változtat. Azon csak úgy tudsz túllépni, hogy ha a tükör helyett magadba nézel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!