Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Én sem tudok amott hozzászólni :o( Ez a Hattori Hanzo akkor valóságos? Azt hittem, csak a filmben létezik :o) Szép a kés, bár nekem a kukri jön be jobban. Ekkora rájabőröd van? Kapitalista! :o))) Mit kóstál egy ekkora (mekkora is?) rájabőr?
Kicsit offtopik, de mivel egy Hattori Hanzo acélból készült pengéről van szó, csak mutatnék egy képet róla. A kést tegnap fotóztam Debreczeni Sándor barátom számára. Remélem, nektek is elnyeri a tetszéseteket, mert nekem nagyon tetszik.
A Szamurájkard készítése topikba akartam feltölteni, de az nálam sem enged hozzászólást.
Holnap megyek edzésre, a mult héten nagyon lebetegedtem, és kihagytam. :(
Ezt a filmet láttad már? Sugino Sensei látható rajta. Ajánlom mindenki figyelmébe! :) és egy másik link, ahól lehet kapni egy filmet, amin szintén Ő mutat be katákat:
ez nyílt szeminárium lesz, az jön aki akar! hát igen, így elsö nekifutásra max. az egyes kata-t fogják gyakorolni a kezdők! de ez csak az "én szerintem" :) el kell jönni, s meglátod mit tanulhatsz :)
Köszönöm a választ. Nem tudom mit tudnék én ott csinálni! Nagyon ügyetlen vagyok, és az alapokat sem ismerem, nnemhogy katakat tanuljak. Valójában ezeken a szemináriumokon kik szoktak lenni? A sankukai-s gyerekek, vagy külsős emberek is? Azt hallottam a Katori valamennyire "titkos" dolog, szóval, nem mindenkinek adják át ezt a tudást.
Ma lesz edzés 18:30-tól a Móra Ferenc ált. iskolában. Ha el tudnál jönni az lenne a legjobb. Már 18:10 fele ott vagyunk. Mester száma: 30 3053 219 Kis Pál
Szia Gouki.Én pont ma szeretnék megnézni egy edzést...eldöntöttem h vmi efféle sportnak kezdek,mivel láványban lenyűgöz a kardforgatás,és a tanulók,mesterek tökéletes pontsságra való törekedése,Tudnál esetleg elérhetőségét adni a mesterednek,és címet adni ahol jelentkezhetek?
Én Jikishin kage-ryu kenjutsu edzésekre járok Kecskeméten Kis Pál mesterhez. Én nagyon meg vagyok elégedve a hozzáállásával. Aki akar fejlődni az megkapja a lehetőséget. Például ha jó idő van sokat vagyunk kint a szabadban, több esetben vasárnap is edzettünk. Én összességében elégedett vagyok.
A dolog rém egyszerű. Végig kell csinálni valami hasonlót amit a kritizált egyén ergo letenni valamit az asztalra, aztán hajrá lehet fikázni. Csak furcsa, hogy akik már bizonyítottak valamilyen területen azok érdekes módon nem illetik bírálattal a más munkáját, élet útját...valószínűleg azért mert tudják milyen meló eredményeket pakolni arra a bizonyos asztalra.
Ezt általában azok szeretik csinálni akiknek igen fejlett a kritikai érzékük ellenben ők maguk nem éppen a tettek királyai.