Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
Kivonja a fosszilis anyagokat, eltávolítja a szénlerakódásokat, tisztítja a szelepfészket, gyújtógyertyát. Pont ezért van nehéz dolgunk, és az FFI ezért fizet, hogy az emberekkel megismertessük, és elfogadtassuk a tabit, hogy merjék használni, mert az emberek nagy része olyanok, mint itt Ti! Vannak konkrét méréseink is, de feleslegesnek tartom itt leírni, mert ugye hát messziről jött ember azt mond, amit akar. De minden kedden és csütörtökön webkonferenciát tartunk, és ott bárki bármit kérdezhet, persze nem olyan hangnemben, mint ez a psp, a kellő tiszteletet meg kell adni. Akit érdekel, szóljon.
"miért dobáljak a tankba ilyen tablettát, ha tankolhatok magasabb oktánszámú benzint is?"
Ez az amit én sem értek, de a "szakértő-tanácsadók" majd jól elmagyarázzák neked, hogy az ő adalékuk jobb annál aminek az összetételéről fingjuk nincsen, azért mert csak.
"annyi a kiegészítésem, hogy a modern motorvezérlők ezt már automatikusan állítják, tehát jobb oktánszámú üzemanyaggal szerviz nélkül is elérhető teljesítménynövekedés."
Kivéve ha a modern vezérléssel eláátott autódhoz már eleve magas oktánszámú benzin ajánlott, ahol már nem nagyon van hová állítani, ha emelnek rajta. :)
* Az oktánszám a benzin kompressziótűrésére jellemző mutatószám. Mérése úgy történik, hogy a minősítendő benzint i-oktánból (i-oktán, C8H18) és n-heptánból (normál heptán, C7H16) készített keverékkel hasonlítják össze. Az i-oktán kompressziótűrése jó (100), az n-heptán viszont erősen hajlamos kopogásra (0). A minősítendő benzinnel kopogás szempontjából azonosan viselkedő keverék térfogatszázalékban kifejezett i-oktán tartalmát nevezik a benzin oktánszámának (OZ, Oktanzahl vagy ON, octane number). * Ha pl. az azonos viselkedésű összehasonlító keverék 92 % i-oktánból és 8 % n-heptánból áll, akkor a benzin oktánszáma 92."
"itt a fő kérdés inkább az, hogy tényleg változtat-e az oktánszámon egy ilyen tabletta. mert mi is az az oktánszám? na ugye."
Változtathat szerintem. (most visszanyúlok a sok évvel ezelőtti gépész tanulmányaimhoz)
kérdésedre válaszolva az oktánszám meghatározása: :) egy viszonyszám, amivel két vegyület kompresszió tűréséhez hasonlítják a benzin kompresszió tűrését. (ennek a két vegyületnek a nevére ha megölsz se emlékszem, de azt tudom hogy az egyiknek bazi nagy a kompresszió tűrése a másiké meg igen alacsony)
És valami olyasmit tanítottak ott nekem, hogy háromféle képpen lehet változtatni az oktánszámon:
- nagyobb oktánszámú anyag az üzemanyaghoz keverésével :) - Adalék alkalmazásával amitől az üzemanyagot jobban össze lehet nyomni anélkül, hogy az öngyulladás beindulna - Fínomfrakcionálással
annyi a kiegészítésem, hogy a modern motorvezérlők ezt már automatikusan állítják, tehát jobb oktánszámú üzemanyaggal szerviz nélkül is elérhető teljesítménynövekedés.
Köszönöm, ezzel megválaszoltad az egyik felét, a másik pedig az, hogy azáltal, hogy nött a teljesítmény, ugyanazon tempójú autózáshoz kevésbé kell nyomni a gázpedált, ezért csökken a fogyasztás. És hogy hogyan tudod megállapítani, hogy működik-e? Próbáld ki, ennyi.
"Jobb oktánszámú üzemanyaggal lehet teljesítménynövekedést elérni, de ahhoz állítani kell az előgyújtáson. Anélkül nem sokat ér."
annyi a kiegészítésem, hogy a modern motorvezérlők ezt már automatikusan állítják, tehát jobb oktánszámú üzemanyaggal szerviz nélkül is elérhető teljesítménynövekedés.
itt a fő kérdés inkább az, hogy tényleg változtat-e az oktánszámon egy ilyen tabletta. mert mi is az az oktánszám? na ugye.
Oké, csak hogy érthető legyen üzemanyag adagoló rendszerként értendő minden olyan szerkentyű ami azt határozza meg, hogy mennyi üzemanyag jut a motorba, az ejtőtankos-porlasztós megoldástól kezdve a legmodernebb befecskendezős rendszerig mindenhol van egy üzemanyag adagoló szerkezet ami meghatározza hogy mennyi üzemanyag jusson a motorba. Akár karburátorban a fúvókák átmérője, mellette egy átfolyást szabályozó csavarral, akár egy mechanikus adagoló rendszer a befecskendezéshez, akár egy fedélzeti computer. Attól, hogy bármit tesz valaki az üzemanyagba, ezen rendszerek beállításait nem változtatja, de természetesen ha az emberfia bekocog a szervzbe (vagy önmaga ért hozzá) akkor az átáramló mennyiséget csökkentheti.
Oktánszám dettó, azért van az adott tipushoz ajánlott üzemanyag oktánszám meghatározva, mert ezen az értéken megfelelő az előgyújtása. Jobb oktánszámú üzemanyaggal lehet teljesítménynövekedést elérni, de ahhoz állítani kell az előgyújtáson. Anélkül nem sokat ér.
1 millio dolláros biztosítás autónként: Na erre a kötvényre szívesen ránéznék. :) Mert ugyan ki lehetne olyan hülye, hogy minden autóra 1 millió usd biztosítási összegre fizessen díjat, miközben az autók 99,9%-a ennek töredékét sem éri. Nem véletlenül egy termékfelelősség biztosításról van szó "szakikám"? :)
Értem. De azért ez a 1/3-ad 2/3-ad arány vald be elég nagy rizikót jelent na!
Tudsz olyan dokumnetumot mutatni ami a lent leírtakat alá tudja támasztani? Hivatalos igazolás, minősítés, stb...
Egyébként pont most voltam szervízbe a kocsival, kicseréltettem a gyertyákat és érdekes módon sokkal jobban megy azóta :D Pedig nem az oktánt növeltem fel ;)
És pont ott várakozás közbe olvastam egy nagy autós újságban egy tesztet a legújabb ragasztócsíkról amit a kocsi tankjára kell alul ragasztani és ami 8%-nál sokkal több megtakarítást ígért. Ott volt a cég egyik embere is, segített a tesztben és a tesz végén kiderült, hogy 0.06 literrel evett kevesebbet, magyarán megbulkott. Na én ezért nem hiszek ezekben a csoda dolgokban...
Persze mivel a tabit nem próbáltam nyilatkozni sem tudok, és lehet hogy működik is valamennyire.
Tényleg Te mértél már, tudsz eredményeket közölni velünk?
Csak pontositas: 5 millió jármű van Magyarországon, ebből 3,5 millió személyautó, és ne mindenki havonta tankol.
Korabban mar megneztem a KSH adatai szerint az osszes jarmuszam:
Közúti gépjárművek száma év_végén (db) 2004. év 3 370 385 2005. év 3 456 538
Közúti személygépjárművek száma év végén (db) 2000. év 2 364 706 2001. év 2 482 827 2002. év 2 629 526 2003. év 2 777 219 2004. év 2 828 433 2005. év 2 888 735
Közúti tehergépjárművek száma év_végén (db) 2000. év 328 202 2001. év 340 993 2002. év 354 646 2003. év 362 277
Közúti autóbuszok száma év_végén (db) 2000. év 17 855 2001. év 17 817 2002. év 17 873 2003. év 17 877
A tobbi mar csak aprolek, lovaskocsi, babakocsi, stb. :-)
Ezért kell olyan kollégákat találni, akik dolgozni is akarnak! Én személyes ismerősökkel kezdtem el foglalkozni, akik tudom, hogy többet akarnak elérni, és ezért hajlandóak is tenni! Persze meg van az esélye, hogy valamelyik ellustul, ilyenkor sajnos keresni kell mást helyette. Eddig szerencsém volt, dolgoznak. Annak, hogy a tablettától tönkre menjen bármi is, nem sok esélye van, legalább is én el sem tudom képzelni, hogy mit okozhatna. Ez egy égést elősegítő katalizátor, azon része, amelyik a hengerfalra rakódik fel, hővisszaverő rétegként funkcionál, az égéstér közepére koncentrálja a hőt, az üzemanyagban lévő része pedig az üzemanyag égési együtthatóját javítja, tisztán tartja az üzemanyag rendszert, stb. Itthon magyarországon két laborban is bevizsgáltattuk, azt állapították meg, hogy egyrészt a normál 95-ös benzint a prémium kategóriájú benzinnek szintjére emeli fel, mint Pl. a Shell V Power, illetve azt igyekszik elérni, hogy mielőtt a kipufogó szelep kinyitna, addigra az égési folyamat fejeződjön be, ezáltal kevesebb elégetlen üzemanyag kerüljön ki a szabadba. Szóval erről a tabiról nem lehet elmondani, hogy ezt vagy azt csinálja, mert összetett a hatásmechanizmusa, mint ha a Spurit meg a Dynot összegyúrták volna. De mint mondtam, biztonságos, biztonsági adatlappal rendelkezik, és 1 millió dolláros biztosítás van kötve minden egyes autóra, amelyikbe belekerül, a biztosítási szerződés másolatából van is nekem, mielőtt itt a jó indulattal megáldott forumozók beírnák, hogy ezt csak mondják.
Miért kellett volna szervízbe küldeni? És milyen üzemanyag adagolóról beszélsz szakikám? Mutasd már meg légszíves, hogy egy benzines autón hol találsz adagolót?
Biztos van benne valami és biztos találsz is olyat aki sokat megy, nekem a környzeteben nem ilyenek vannak. Nekem azért nem is tetszett, de most már kérlek írj arról az 1/3-ad 2/3 felosztásról is, mert írról idáig nem írtál. Nem parázol, hogy az egyik csapatod nem teljesíti a minimásli szintet és akkor no bónusz neked?
Figy biztos nem okoz galibát a kocsiba, de akkor mit csinálsz ha ismerősödnek pont akkor megy tönre a kocsija mikor beledobta a tablettát és hogyan bizonyítja Ő vagy Te be, hogy nem attól ment tönkre valamelyik alkatrész? Ráadául mindenki tudja, hogy a mostani dízelmotorok is mennyire kényesen az üzemanyagra. Na ezek a kételyek miatt nem mertem én belevágni, de ettől persze működhet másnak...
Én hála istennek nem maradtam benne semmibe! És még egyszer elmondom, hogy a többi 100-nak nem ez a hatásmechanizmusa! Inkább egy kicsit Neked kellene figyelned, ahelyett, hogy itt szitkozódsz! Olvass utána a dolgoknak!