Nem kell elhinni. De tudják megcáfolni. Az viszont már nem megy....
Ja Kökényesi Gábor a civil ,aki sisakban ápolja szegény rendőröket.
Meg az ellopott rendszámtáblák....
Érdekes, a TV2 autója is hozott egy orvostanhallgató lányt aki törölgette a szemünket... Akkor Ő is rendőr? Neked fáj az, ha valaki a rendőrök oldalán áll???
A rendszámokat pedig valóban ellopták, de ha nem hiszed akkor elárulom, hogy már körözik mindet...
De nagyokat hazudsz!! Saját szememmel láttam a parlamenti közvetítést ahol bekötözött fejjel és kézzel ült, sőt odament lopcsányhoz és mutatott valamit a laptopján miközben a maszopos képviselők röhögcséltek. Na ennyit rólad és a komcsikról.
2006. november 8. 93 rendőr ellen nyomoz az ügyészség
Összesen 93 rendőr ellen nyomoz az ügyészség. A Fővárosi Főügyészség szóvivője közölte: 38 eljárást elsősorban a szeptemberi, a televízió székház elleni ostrom és az azt követő utcai megmozdulások miatt, 55-öt pedig az október 23-i tüntetésekkel összefüggésben indítottak.
A nyomozásoknak egyelőre nincsenek gyanúsítottjai. A feljelentések hivatalos eljárásban történő bántalmazásokról és a gyülekezési szabadság megsértéséről szólnak.
Bizony! Mert ott voltak az ukrán verőlegények elszállásolva és onnan indultak a templomajtókat betörve szétverni az egyházi dalokat dúdoló szerzeteseket, képviselőket és terhes anyákat.
Talán rögtön az elején kellett volna az igazat mondani, talán nem kellene etetni a jónépet mindenféle maszlaggal, talál fel kellene vállani az intézkedéseket arccal és azonosítóval.
Miért várjátok hogy bárki egy szavatokat elhiszi?
Ja Kökényesi Gábor a civil ,aki sisakban ápolja szegény rendőröket.
Azt sem tudod, hogy hány éves vagyok, csak zsigerből lekommunistázol mindenkit, aki nem ért egyet veled!
Közöm nem volt a kommunista rendszerhez, márcsak a koromnál fogva sem, de te biztos sokat tudhatsz másokról, ha ilyen bizton megismered az elvtársaidat, akik mostmár ellenségek!
Csak nem kiestél a strabag bizniszből!??
Tudod a mondás: Az kiabál aki felgyújtotta a házat! Nem az akié ég!
Meg egy katonatisztnek!!! Ha szerinted provokátor lett volna, akkor kap akár 1 napot is???? Meg sem fogják! Csak a baj az volt, hogy a saját kollégái ismerték fel és feldobták....
Nem kell elhinni, de így volt! Ott voltam, és nekem is kellett írnom az ellopott rendszámról. Sőt. Két autóról loptak rendszámot. Az egyiknek a hátsót, a másiknak meg az elsőt!
Ezek a fránya tüntetők, hol viperával mennek tüntetni , hol rendőrautó rendszámot lopkodnak.
És a kerékkiszúrásról még nem is beszéltél. Mert szerinted azokat is mi szúrtuk ki, mi Andersen?
Ezek a fránya tüntetők, hol viperával mennek tüntetni , hol rendőrautó rendszámot lopkodnak. És a jelvényeitek mind leestek miközben belebotlottatok a földön fekvő tüntetőkbe....
Te nagyon buta! A rendőrautókról lelopták a rendszámot még a tévészékház előtt... Ezek a képek pedig utána szerdán készültek!!! Ezt is buktad!!!! Civil meg véletlenül sem ült benne....