Keresés

Részletes keresés

Szanyi Creative Commons License 2006.10.20 0 0 18788
Ez finom csúsztatás, épp ezért lécci ne keverd a Teremtő igazságát bármely halandó pártvezér igazság-felfogásával. Ott még azért nem tartunk, hogy az Astoriánál bárkit is istenné avassanak, habár majd meglátjuk. :-)))
Előzmény: Lajos bácsi (18780)
remekded Creative Commons License 2006.10.20 0 0 18787

Kedves megellős Tibi!

Az ilyen közéletmérgezőknek kellene önként elhagyniuk a politikát, hogy normális közélet lehessen ebben az országban. Európai baloldal reménysége, Te!

Előzmény: Szanyi (18775)
Rosa Cirkon Creative Commons License 2006.10.20 0 0 18786

http://matula.hu/index.php?section=article&rel=49&id=590

Ezt is nagyon tudom ajánlani! :)))

Előzmény: Rosa Cirkon (18785)
Rosa Cirkon Creative Commons License 2006.10.20 0 0 18785

http://matula.hu/index.php?section=article&rel=50&id=615

Hasznosabb, ha olvasgatsz! :)))

Előzmény: Törölt nick (18784)
Rosa Cirkon Creative Commons License 2006.10.20 0 0 18783

Tisztelettel felhivom a topictársak figyelmét, hogy boncmesteri tevékenységet levelező formában gyakorolni nem lehet. Ezért kérem, rendszeresen látogassák a topicot és fejtsék ki álláspontjukat!

Rosa Cirkon Creative Commons License 2006.10.20 0 0 18782

Édes-drága!

Erre most mi szükség volt?

Tessék szépen kivárni, amig a boncmestered ráér Veled foglalkozni, igérem, alapos leszek - és tekintettel leszek a /férfi/klimaxos állapotodra is. Addig azonban lécci fogd vissza Magad, ha nem megy, lécci látogasd a saját honlapodon a fórum rovatot, és lécci éld ki ott kommunikációs kényszered, ha pedig azt dög unalmasnak tartanád /ahogy én is/, akkor kapj elő egy államelmélet jegyzetet, és lapozd fel a legális-legitim dichotómia kérdéskörének kifejtését, akkor talán leesik a tantusz, miért is nincs köze Kormányodnak és a saját mandátumodnak az utóbbi fogalomhoz. /Azért ne kenődj el, Mari nénire a lakossági fórumodon még számithatsz egy kis ideig, ott jó lesz az ilyen tipusu szöveg!/

Puszihegyek: R.C.

Rosa Cirkon Creative Commons License 2006.10.20 0 0 18781

Azt hiszem, ez a nap hozzászólása lesz. Vagy a hónapé, vagy...

Elegáns és ütős! Gratula!

Előzmény: Lajos bácsi (18780)
Lajos bácsi Creative Commons License 2006.10.20 0 0 18780

"És megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket." (János evangéliuma 8:32)

Latinul:

"...et cognoscetis veritatem, et veritas liberabit vos".

Azért nem mindent kéne a fasizmusra visszavezetni...

Maotai Creative Commons License 2006.10.19 0 0 18778

Gratula,

messzemenőleg sikerült alulmúlnod színvonalban még a  legszélsőbalosabb médiánkat is.

Monnyuk értelmetlen és végtelenül mesterkélt erőlködésnek érzem azt, ahogy megpróbáltad "történelmi" környezetbe kényszeríteni a mondandódat.

manhattan Creative Commons License 2006.10.19 0 0 18777

Te meg annal is hulyebb vagy mint amit itt evekig bemutattal. Ennel nagyobbat meg egy 10 eves pubertas kislany se tudna hisztizni. Erre csak egy behiszterizalt, agyament, agymosott balos kepes.

PS: Miota a Partod, a szeretett Csotany Ferko vezerevel bemutatta az orszagnak miszerint az Alkotmany nem tobb mint  a 4 eves partdiktaturak legalizalasa, igy a demokraciatol megfosztott nepet semmifele sokk nem fogja erni ha ezt a tipusu Alkotmanyt minel hamarabb lapatra teszik. Azokkal  a csotanyokkal egyutt akik ennek az Alkotmanynak csufolt  Partpaktumnak a vedoszarnya alatt garazdalkodtak vegig az elmult eveket.

Szanyi Creative Commons License 2006.10.19 0 0 18775
Alighanem valamilyen történelmi mutációt óhajt Orbán Viktor megkísérteni. Ebben a városban (országban) sokan nem tudják, hogy miért is az Astoriát választotta a Fidesz a 23-i rendezvénye színhelyéül.? Nos, konkrétan 1918 október 30-án pont a szállóban ülésezett a Nemzeti Tanács Károlyi Mihály vezetésével, s a frontra menetelt frissen megtagadó katonák ide vonultak, s a felgyülemlett tömeg egyben fel is esküdött Károlyira (meg a Nemzeti Tanácsra), aki ab start az ország de facto vezetője lett, sőt, másnap de jure gyorsan kapott egy miniszterelnöki kinevezést.

Ha arra is gondolunk, hogy 1989 október 23-án a köztársaságot kikiáltván egyszer már gyakorlatilag annulláltunk egy alkotmányt az utcán, akkor nagyjából kész a kép: időpont történelmileg "rendben", helyszín történelmileg "rendben", kurrensen épp itt van rengeteg külföldi uralkodó, államfő, kormányfő, tehát ideális minden egy vadregényes puccskísérlethez. Itt helyben lefogadom, hogy ha elég nagy lesz a tömeg, akkor Orbán Viktor kikáltatja magát valamilyen nemzetvezetővé (v.Ö.: a haza nem lehet ellenzékben), semmisnek nyilvánítják az Alkotmányt (v.ö.: 1949-es I-es törvény), illegitimnek a Parlamentet (v.ö. "a posztkommunisták hazugsággal kerültek hatalomra" c. szöveg) és onnantól kezdve csak abban kell reménykedniük, hogy a rendőrség tétlen marad, és az időjárás sem szól közbe. Mindezt a nemzetközi figyelem kitüntetett jelenlétében.

Isten óvja Mária országát egy ilyen szcenáriótól!!!

P.S. Amikor olvastam múlt szombaton a Magyar Nemzetben O.V. cikkét, főleg annak címét, hogy t.i. "Az igazság szabaddá tesz", erről a német fordítás, azaz Wahrheit macht frei jutott csak eszembe, meg annak minden áthallása, de az teljesen céltalannak tűnt, kiváltképp a tartalomhoz képest. Nos, ha a fentieket átgondoljuk, ez így már felér egy burkolt bíztatással: ha azt hiszed, hogy nálad az igazság, akkor bármit szabad tenned. Ajjaj!
Szanyi Creative Commons License 2006.10.16 0 0 18774
Visszavárunk, szeretettel! :-)
Előzmény: Rosa Cirkon (18771)
Szanyi Creative Commons License 2006.10.16 0 0 18773
Miben is? (Azt, hogy mindenben, azt tudom, de most konkrétan?) :-)
Előzmény: Stirlica (18772)
Stirlica Creative Commons License 2006.10.16 0 0 18772

Drága Tibor!

Igazad volt!

:-))

Rosa Cirkon Creative Commons License 2006.10.16 0 0 18771

Kedves Tibor!

Most néhány napra bezárom a boltot, mert sűrű hetem lesz, de aztán jövök a komolyabb témákkal, nem úszod meg!

Láttalak egy ötpercesben a Napkeltében, nagyon kiegyensulyozottnak tüntél, összeszedettnek, ennek örülök.

Puszi: R.C.

Szanyi Creative Commons License 2006.10.15 0 0 18770
Útálom az ilyen szexis, kurtaszoknyás (na jó, tangabugyis) fényképeket. Pfúj. Egyáltalán: le a szexszel! Ez így pártszerű :-)))
Előzmény: Rosa Cirkon (18767)
Rosa Cirkon Creative Commons License 2006.10.14 0 0 18767

Kedves Tibor!

A mai napig nem sikerült olyan fotóst találnom, aki bevállalta volna a megtisztelő feladatot. Azt mondták, "nincs az a pénz". Erre én a szakmai etikára hivatkoztam, válasz: Őket etikai kérdések "Öszöd óta" nem érdeklik.

Ezért csak egy régen készült képet tudok küldeni, 2001-es felvétel, még a Fidesz-kormány idején készült. Azóta...hát igen. Puszi: R.C. :)

Előzmény: Szanyi (18756)
zi_laj Creative Commons License 2006.10.13 0 0 18765
Valami reménysugár!
Előzmény: Kagakusha (18763)
Kagakusha Creative Commons License 2006.10.13 0 0 18764

Nagyon helyes, kedves Tibor, ne hagyjátok, hogy a fejetekre nőjenek. :-)

Azzal a Szilvásyval meg külön vigyázzatok, mert átver mindenkit.

Előzmény: Kagakusha (18763)
Kagakusha Creative Commons License 2006.10.13 0 0 18763

" Visszarántanák az MSZP-sek Gyurcsány gyeplőjét
 2006. október 13., péntek, 8:33

... 
"A kormány már ma is soha nem látott szervezettségű és mélységű egyeztetést folytat a frakciókkal és a pártok vezetőivel." - nyilatkozta idén nyáron egy lapinterjúban Szilvásy György kancelláriaminiszter. Szilvásy júliusi ígérte szerint "a frakció heti tervező megbeszélésén minden minisztériumnak - miniszterrel, államtitkárral vagy kabinetfőnökkel - képviseltetnie kell magát", hogy a vezető koalíciós politikusok ne szenvedjenek információhiányban. 

A kancelláriaminiszter által ígért heti találkozók megvalósultak: a parlamenti ülésszakok ideje alatt a frakcióértekezleten rendszeresen részt vesz a miniszterelnök, és a tárcák is képviseltetik magukat, még akkor is, ha nem szerepel napirenden őket érintő kérdés. Emellett a Kormányszóvivői Iroda az [origo] érdeklődésére azt is közölte, a kormányfő hetente kétszer egyeztet a koalíciós pártok vezetőivel. Ennek ellenére Gyurcsány Ferenc ígéretet tett, a mainál több beleszólást kap a képviselőcsoport.

...

Göndör István frakcióvezető-helyettes szerint az a probléma, hogy ma a képviselők csak kész törvényszövegeket kapnak kézhez, azokhoz legfeljebb a parlamentben tehetnek módosító javaslatokat. Ennél sarkosabban fogalmazott az [origo] érdeklődésére Szanyi Tibor MSZP-s képviselő, aki korábban államtitkárként részt vett a kormányzati munkában. Szerinte "marhára fontosak a sürgős reformok", de ez nem indokolja, hogy a frakciót kihagyják a döntésekből. Az egyezség Szanyi szerint arról szólna, hogy ha "valamelyik miniszterünknek nagy, forradalmi ötlete támad", annak bejelentése előtt egyeztessen a frakcióval.

...
Kovács Áron

[origo] "

cucu Creative Commons License 2006.10.12 0 0 18762

Tudjuk, hogy másféle anyagból vagytok gyúrva, hiszen ebből fakad a társadalmi feszültség... :))

Amúgy Rosa Canina nem így néz ki a valóságban, hanem teljesen másképp. Valójában egy bombanő, nem is tudom, honnan szedte elő ezt a képet. Mégcsak nem is hasonlít hozzá. Az aktfotóját pedig inkább ne erőltesdd, mert a végén kikeresztelkedsz az mszp-ből és átállsz mellé...

Szanyi Creative Commons License 2006.10.12 0 0 18761
Ha a szocdem felfogás érvényesül, 2012-re talán kialakulhat az a rendszer, aminek a kifizetési oldala alapvetően az összes addigi befizetésre épül, tehát biztosítás-jellegű, viszont rugalmas abból a szempontból, hogy mindenki addig dolgozzon, ameddig csak tud, így relatíve magas nyugdíjat élvezhet, szemben azokkal, akik korábban akarnak elmenni, ezáltal viszonylag kisebb havi apanázst kapnak. Ebből az is kisejlik, hogy nemcsak az addigi befizetések, hanem a várható egyéni élettartam is a rendszer része lesz. Az egyéni felelősség és a közösségi szolidarítás sajátos elegyét kell kigyúrni.
Előzmény: kopasznyakú (18758)
zi_laj Creative Commons License 2006.10.12 0 0 18760
Elvileg négyre, de közben meneszthetik, lemondhat sat.!
Előzmény: cucu (18755)
kopasznyakú Creative Commons License 2006.10.12 0 0 18758
2012 után hogy akarjátok működtetni a nyugdíjrendszert?
kopasznyakú Creative Commons License 2006.10.12 0 0 18757
havi 200 adót fizetek + 1,4 milla illetéket is rám sóztatok
Előzmény: Szanyi (18749)
Szanyi Creative Commons License 2006.10.12 0 0 18756
Remek a fotód, pont ilyennek képzeltelek el. Ez után a megnyugtató bevezető után jöhet az aktfotó is, elég erősnek érzem magam a látványhoz. Tudod, mi másféle anyagból vagyunk faragva. :-))))
Előzmény: Rosa Cirkon (18754)
cucu Creative Commons License 2006.10.12 0 0 18755
Tehát nem igaz, hogy egy miniszterelnököt 4 évre választanak. Egyről beszélünk.
Előzmény: zi_laj (18752)
Rosa Cirkon Creative Commons License 2006.10.12 0 0 18754

Édes-drága!

Sajnos szereptévesztésben vagy, de ennél jobban zavar az a tócsa, ami összegyült a monitorom alatt az izzadságcseppjeidből. A helyzet az, hogy itt nem Te vagy a boncmester, hanem én. Te a boncnokolt vagy, mert ez a Te boncasztalod azóta, mióta hagytad, hogy elbirtokoljam Tőled. De szerencséd van, ma reggel ritka méltányos hangulatban ébredtem, tehát teljesitem a kivánságod:

Smink nélkül azért nem nézek ki ennyire jól, de ezzel minden nő igy van. Amennyiben természetes szépségemben is szeretnél látni, nappali fényben, retus nélkül, arra is mód van. A Hősök tere helyett most a Kossuth teret ajánlom, délután 5 és 6 között szerintem megfelelő lenne. Apropó! Nem láttalak a Felelősök Falán, esetleg saját kezüleg is megtisztelhetnéd egy aláirással az egyébként meglehetősen illusztris társaságot.

Sajnos most mennem kell fodrászhoz, ezért már nincs időm reagálni az Általad ide maszatolt butaságokra, de nem felejtem el, mint ahogy a házassági tanácsadást sem, bizhatsz bennem.  Akkor most egy kis szünet, addig elmondhatnád, mi kifogásod lenne az aktom ellen!

Imádat, ok nélkül: R.C. :)

Előzmény: Szanyi (18748)
zi_laj Creative Commons License 2006.10.11 0 0 18752

Nincs ezzel semmi gond, ez így demokratikus!

Csak ha egy miniszterelnök mind az országnak, mind a pártnak csak árt, el kell küldeni!

Előzmény: cucu (18751)
cucu Creative Commons License 2006.10.11 0 0 18751

"Egyébiránt pedig nemcsak általában az embereknek, hanem konkrétan Neked is és nekem is tudomásul kell vennünk, hogy négy évre választottunk Parlamentet, majd miniszterelnököt, s ha ez bárkinek problémát okoz, akkor majd 2010-ben jön a következő "vonat".

Na, ez az a kijelentés, ami köszönő viszonyban sincs a demokratikus gondolkodással. Persze értem, hogy jó lenne, ha így lenne, de ez sajnos nincs így! Legföljebb diktatúrában.

Előzmény: Szanyi (18748)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!