Keresés

Részletes keresés

breien Creative Commons License 2006.09.02 0 0 40
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.15 0 0 39

Friden froncsaft szolirlidaritás!

:O)

Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.15 0 0 38

:O) Mik derülnek ki Angaláról..:O)))

Angela KISZ titkár vót az efdéjotban...:O)))

Világ Konzervatív KISZ titkárjai Egyesüljetek!

:O)))

petey t Creative Commons License 2005.10.11 0 0 37

Azt mondta, hogy az indulásával voltaképpen egy 'keletnémet termék' győzőtt a PR- kampánynak is felfogható választásokon. Trabant von Zwickau, Ndk-s gumibot, spreewaldi uborka... Megjött végre Angela Merkel. :-) 

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.11 0 0 36
énis.:O)
Előzmény: Törölt nick (27)
Tamás Creative Commons License 2005.10.11 0 0 35
kiváncsi vagyok, Lovas mester írt-e már örömcikket, amit úgy fejez be, hogy "Isten hozta, Kancellár Asszony!", vagy tanult-e az előző pofára esésből? >:-DDD
breien Creative Commons License 2005.10.11 0 0 34

Volt  idejük  rá.

Ha  visszaemlékszel,  közösen  dolgozták  ki a  "válságprogramot"  még a választások  előtt,  s  már  a  drezdai  választások  előtt  körvonalazódtak  az  erőviszonyok,  s a "koalíciós  tárgyalásokat"  elkezdték  /  persze  akkor  még  én is szkeptikus  voltam,  a  hazai  gyakorlatot  látva  a  sikerbe, de  nagyobb  esélyt  adtam  már  akkor is nekik,  mint  a hazaiaknak /

Miért  baj  az, ha  felalősségteljesen  politizálnak,  s nem  a "műbalhét"  csinálják  mint  itthon?

Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.11 0 0 32
Mekkora lehet az osszeg...?:DD
Pinarius Mamertinus Rufus Creative Commons License 2005.10.11 0 0 30
Hát, reméljük, lesz mihez.

Nem lesz könnyű dolga egy olyan Merkelnek, akinek egy Stoiber a gazdasági minisztere, meg egyébként is tele van a kormánya cuciáldemokratával.

Előzmény: azember (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.11 0 0 29
Ha fogadni lefogadhatod, de azert ne lottozzal
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.11 0 0 28
Hat a csuda tudja. Nekem eleg derure ad okot, hogy azonnal jol elosztottak a miniszteri posztokat anelkul, hogy megegyeztek volna a vegrehajtando reformokban eltekintve a Mehrwertsteuer emelesetol, mert az tutti mint imaban az amen ;-)))
Előzmény: breien (26)
breien Creative Commons License 2005.10.11 0 0 26

Tévedsz.

Tudod,  szenélyesen  is  volt  alkalmam  többször  meggyőződni  az  ottani  "politikai  kultúra", felelősségtudat  meglétéről.  Ott  a  politikusoknak  elmi  kötelessége  a  polgárok  szolgálata.

Senki  nem mondta,  hogy  már  megoldódott  volna a probléma.  / olvasd  el mégegyszer  amit  írtam /,  viszont  ott  nem csak  az  akarat,  de  a  tenniakás  mellett  a  felelősségvállalás  is  fellelhető  a  "döntéshozókban".

/  ezzel  szemben,  a mi  parlamentivizsgálóbizottságainkat  ajánlom  figyelmedbe./

Az  a csoda, hogy ez  az  ország  még  mindíg létezik.

Előzmény: pancer1 (21)
azember Creative Commons License 2005.10.10 0 0 25
das ist eine gute ide:) jah jah jah
Előzmény: Törölt nick (14)
azember Creative Commons License 2005.10.10 0 0 24

hajrá Németország! hajrá Magyarország!!! Jobbra tarts!!! Inenn már csak JOBBra fordulhat minden:))

hamarosan bye bye gyurcsi-kulcsár-tócsik-kakóbiztosbillentyűzet-gönczkingássummuscéges kormánynak:))

Előzmény: kábelbúvár (16)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.10 0 0 23

"és az első aki ekkor nagy baromi nagy pofont ........."

Viccolsz? Schroeder kaosz kancellarsaga  utan csak 4 Bundestag-beli hellyel tobbet nyerni szvsz igen-igen nagy toketlensegre vall. ;-))

Előzmény: azember (4)
Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2005.10.10 0 0 22
Nehogy azt hidd, hogy a problémák máris meg vannak oldva.
Egyenlőre csak a kancellár személye dőlt el.
A neheze még csak ezután következik!
Előzmény: breien (20)
pancer1 Creative Commons License 2005.10.10 0 0 21

Bölcs és felelősségteljes?

A nagykoalició , vagy újabb választások. Ez a két lehetséges változatot hagyták meg a német szavazók politikusaiknak.

Az választások elött és közvetlenül utánna az összes szakértő kizárta a nagykoalició lehetőségét, de az idő múltával a politikusoknak egyre inkább megtetszett.

Nem bölcs és felelősségteljes ez a döntés, hanem csak el akarták kerülni hogy egy újabb, az első alapján igencsak bizonytalan kimenetelű választás bármelyikük javára billentse az ingát. Inkább veszekedés a társbérletben mint egy újabb döntés után egyikük az utcán másikuk meg bent.

Szerintem.

(amúgy szerintem is valóban a jobb megoldást választották, de nem a nép nyugalma, vagy választási kültségek és egyebek miatt, hanem..... lásd fenn) 

Előzmény: breien (20)
breien Creative Commons License 2005.10.10 0 0 20

Gratulálok  a  bölcs,  felelősségteljes  politikai  döntéshez.

Nehéz,  embertpróbáló  feladatra  válalkoztak.  Mindannyiunk  érdekében  sikeres  együttműködést,  a  pillanatnyi  problémák  megoldását  kívánom  számukra.

Ez  nem  csak  Németország,  de  Európa  minden  polgárának  a  javát  szolgálná.

Csak  azt  sajnálom,  hogy  nálunk  esélye  nincs  ilyen  gyors  promléma  megoldás  lehetőségére.

kábelbúvár Creative Commons License 2005.10.10 0 0 19
Zippzár Rulez !!
Előzmény: s f (18)
s f Creative Commons License 2005.10.10 0 0 18
jobbgombos módszer jobb!
Előzmény: bogel (17)
bogel Creative Commons License 2005.10.10 0 0 17
Figye, have, a copypaste a legjobb megoldás arra, hogy egy 6 betűs, Magyarországon sosem hallott nevet hibátlanul begépeljünk. Rámész a névre, kijelölöd egérrel, ctrl-c, majd a topikcímbe ctrl-v. A saját nevednél is így szoktad csinálni, nem? :)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.10.10 0 0 16
Szegény Németország !!
banánfa Creative Commons License 2005.10.10 0 0 15
Úgy bizony kérhetné. Mikor először láttam a címet, azt hittem ez egy sporttopik kvert be és egy román tornászlánynak ( talán Anglea Popescu:) gratulál valamiért..
Előzmény: Törölt nick (14)
BENTA Creative Commons License 2005.10.10 0 0 13

'Jön majd Viki bá, s rendet rakt köztetek:)'

Nos, ha mindenáron párhuzamozni akarsz, akkor ez lenne a megfelelő:

'Majd jön Viktória néni, és rendet rak köztetek!'

Tudod, első nő meg minden. :)

BENTA

Előzmény: azember (6)
Szőke herceg Creative Commons License 2005.10.10 0 0 12

"... szekerét "

És ne csak a kis kezecskéjét? :-D

Előzmény: Szabadbatthyany Béla (10)
teevee Creative Commons License 2005.10.10 0 0 11
Nyolc tárcával pofozta meg Angela a szocikat ... (Olyan partikuláris témákat fognak vinni, mint a külügy-, a pénzügy-, az igazságügy, a munkaügy, az egészségügy, a közlekedés, a környezetvédelm és a fejlesztés segélyek ...)
Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2005.10.10 0 0 10
Merkelnek gratulálok én is a győzelemhez és kívánom, hogy lendítse előre Németország szekerét.

Van itt néhány hihetetlenül primitív hozzászólás.
Azok írójának is gratulálok !

:-))))
König von der Kommunista Creative Commons License 2005.10.10 0 0 9
:DD
Előzmény: Pinarius Mamertinus Rufus (0)
König von der Kommunista Creative Commons License 2005.10.10 0 0 8

Elsőre jó hír. Aztán majd meglátjuk.

P.I. Creative Commons License 2005.10.10 0 0 7

4. Az első akit Angélának hívnak.

Előzmény: azember (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!