Keresés

Részletes keresés

bayonneee Creative Commons License 2006.04.22 0 0 6754

Helló :)

Üdv nektek! Tudom, nem vagyok erre túl népszerű, ritkán szoktam fellépni a jojatekra jatszani, de azert le nem maradok a dolgokról. Na jó, csak egy kicsit :) Most olvasgattam a fórumban hozzászólásokat, és valahol a nyolcadik oldalon találtam meg Francialány beírásait.

Valahogy nem tudtam megállni, hogy ne regisztráljam magam, és ne írjam be a véleményemet ezzel kapcsolatban.

Miközben olvastam a hozzászólását, azon gondolkodtam el, hogy mégcsak nem is ismerem jól a saját nővéremet! Sosem goldoltam volna róla, hogy ki tud törni belőle ennyi butaság és primitivitás! Hogy tud valaki odáig lesülyedni, hogy ezer idegen embereknek egy fórumon ecsetelje a családi életét? Ráadásul nem a valóságnak megfelelően, saját magát tüntetvén föl pozitívnak. Legtöbbször vagyok olyan nagyvonalú és nem szakítok időt arra, hogy ilyesmikkel foglalkozzak, de most kivételt teszek. Nem állítom, hogy én "szent" vagyok. Nekem is megvannak a hibáim, csak úgy, mint bárki másnak. En úgy vagyok vele, hogy előbb a saját házam táján sepregetek, aztan mutogatok a másikéra!

Tömören és velősen: Francialánynak állandó dühkitörései vannak! Amikor felforr az agyvize, akkor elkezd hánytorgatni dolgokat a múltból, kötekedni, és minden féle tragár szöveget vágni az ember fejéhez. Legtöbbször ok nélkül. Nem tudom ezzel ki hogy van, de én nem tartom normálisnak ezt az állapotot. Biztos nagyon sok baja lehet magával, hogy még a szeretteit sem tudja elfogadni és szeretni. Kezeltetni nem akarja magát, pedig nem fórumokon kellene kiöntse a szívét, hanem egy jó terapeutánál! Félreértés ne essék, nem akarom őt bolondnak beállítani, hogy magamat mentsem. Mellékesen, NEM tartom szegyennek, ha valaki terapeutához megy. Egészségesebb és természetesebb, mint a szőnyeg alá seperni a mentális problémákat, lelki sérüléseket.

Tudjátok, egyetértek Szondy Lipóttal, aki szerint nincs ún. "normális" ember. Ami fontos, hogy ezt hogy tudjuk kezelni, és egyáltalán fölismerjük-e, és akarjuk-e "kezelni"?

Én úgy fogadom el a nővéremet, amilyen. Nem hárítok kifele, nem hibáztatom sem őt, sem mást semmiért. Véleményem szerint mindenkinek tökéletes hibája van, és mind azért, hogy tanuljon belőle.

Üdvözlettel: Bayonneee (Francialány húga)

-panka54- Creative Commons License 2006.04.15 0 0 6753
 Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
 
times84 Creative Commons License 2006.03.27 0 0 6752

 

Sziasztok!!:-)))

 

 

Én a jójátékostól szeretném megkérdezni, hogy az egyszemélyes játékban---pl a betűvetőben szeretnék játszani--csak az a bibi, hogy mindennap hajnalban elveszitek a játékot pár percre.....

Én úgy szeretnék játszani,hogy pl amikor megunom akkor ott hagyom és majd folytatom---de ez igy lehetetlen...

 

Amúgy édekelne hogy a fenébe tud bárki 1 nap alatt 600 ezret csinálni---neki nem megy el éjszaka a játék? vagy.....

 

légyszi válaszolj....        köszike:-)))

Beszélő_Bari Creative Commons License 2006.03.20 0 0 6751

Sziasztok!

 

Csináltam a biliárd játékosoknak egy oldalt. Már pár hónap alatt lett több mintt 200 regisztrált látogató.

 

A fórumban lehetőség van minden egyéb játékkal kapcsolatban is tematikusan elírni a véleméyneteket, van Társalgó és technikai segítség rész is. A fórum moderált.

 

Kérlek benneteket nézzétek meg.

 

http://biliard.uw.hu

 

 

Köszi

 

Bari

_Kabala_ Creative Commons License 2006.03.15 0 0 6750

Szióka Katyi!

 

Javalom töröld ki a java-t és tegyél fel újat, nem a norton zavarja a játékoldalt!

 

 

 

Előzmény: Murga1 (6726)
judith83 Creative Commons License 2006.03.15 0 0 6749

"Kedves" egyatucatból!!

 

Megdöbbenve olvastam a véleményed!

Milyen alapon írod azt hogy nincs erkölcsi alapom itélkezni a floodolók és lelépők felett?TE milyen alapon mondassz RÓLAM véleményt?Pont te aki álnéven szapulsz bennünk!!

Azt hiszem hogy bár én is követtem el hibákat,de tudtam bocsánatot kérni,és azt sem foghatod rám hogy vannak kedvenceim!

Én nem lépek le,nem floodolok és nincs olyan nickem amibe bárki beleköthet!Ez már elég "erkölcsi"alap!

Lehet hogy nem vagyok olyan tökéletes mint te,vagy mint aki épp felettünk,opok felett itélkeznek,de az ilyen jellegü kijelentéseket hogy "brancs" és erkölcsileg nincs alapom,  KIKÉREM MAGAMNAK!!

Részemról az ügy lezárva!

Azért1 valamire jó volt megint a fórum!!

SOHA NE BÍZZ SENKIBEN!!

Onnan jönnek a becsmérlő szavak ahonnan legkevésbé várná az ember:(((

 

Sajnálom!

 Sziasztok

 

Előzmény: egyatucatból (6741)
szöke-cigány Creative Commons License 2006.03.15 0 0 6748

Sziasztok

 

Nem szoktam ide irogatni,de azért néha benézek

sajnálattal olvasom amiket néhány játékos ide ir,ez nekem valahogy gyávaságnak

tünik.

Ide mer irni ha baja van de a jójátékon  idézve Zsazsát:))  "nyal mindenkinek "

nekem ez nem teccik,páran le is mondtak már amit sajnálok,de meg tudom érteni öket.

És ha egyatucatbol  "Estrela" akkor most  nagyot csalódtam

Ahogy kiveszem a szavaibol ö nem tartja az op-at elég müveltnek ahhoz hogy

ellássák faladataikat,majd hogy nem a jójáték aljának titulálja öket,hmmmm.......

Én mai napig állitom ok nélkül senki nincs tiltva,részemröl kivétel sincs,szerintem a többi op-részéröl sem

de hagyjuk

 

 

 

 

 

 

 

 

sziasztok

 

--Mytyl-- Creative Commons License 2006.03.15 0 0 6747

 

 

 

 

"Érdekesen változnak a  "vezérek" pontszámai." Ugye ezt itt te  sem állítod komolyan?? Nézzük a Tiédet napra készen?? Én büszke vagyok,hogy fél év bukás után,végr újra lefelé megy a pontom..Nos a tiéd mitől is nő? Kinek is kell félnie,ha töröljük összecsalt pontjaidat??? hmmmmmmmm  na akkor kedves "" estrela,erre lehet szépen gombot varrogtani......és még valamit.....elegem volt  a koholt vádakbol,a burkolt fenyegetésekből,és az" majd megmutaom neked ki vagyok én"-ből.....egyet nem kéne elfeljetni,és most nagyon piszokul nagyképű leszek.....amikor baj volt...TI sehol nem voltatok,tisztelt "fenyegetők".....sosem hozzátok mentek a játékos társaink ha baj volt,hanem hozzám jöttek,és akkor még sehol nem volt OP rendszer....akkor most ki kinek is a vadásza??? Szálljatok le rólunk....és különben meg az vesse rám az első követ,aki bűn nélküli....de az ne hazudjon,még magának sem.....   ennyit rólunk,rólatok kedves"fenyegetőink" Ezzel be is fejeztem ezt a témát...

 

 

 

       Sziasztok : Myt

Előzmény: egyatucatból (6741)
zsazsa65. Creative Commons License 2006.03.15 0 0 6746
Egy dologra nem reagáltam bocsi: igenis vannak játékosok akiket szeretek, és ennek is vannak fokozatai. Vannaki olyanok is akiket nem. Ebben igazad van. Viszont ez teljesen természetes emberi tulajdonság. Ami viszont lényeges: SOHA NEM TESZEK KÜLÖNBSÉGET KÖZTÜK MINT OP!!!
Előzmény: egyatucatból (6741)
csill.virág Creative Commons License 2006.03.15 0 0 6745

Hát egyatucatból ! 

 

Ezt nem bírtam ki, hogy ne reagáljam le.

 

Te tényleg egy lehetsz a tucatból, de csak a saját tucatodból:))))))

 

Igenis kellenek az op-k és nagyon is jó, hogy valamelyik mindig ott van.

És semmi mást nem csinálnak mint ami a feladatuk és nagyon tévedsz, mert egyáltalán nem elfogultak senkivel szemben sem.

 

De szerintem Te nem is játszani jöttél, hanem gondolom inkább cikiződni, gondolom Te vagy az az egy abból a tucatból, aki régen is csak vendégként érkezett:)))))))))))

 

Úgy hogy játékostársaim is biztos egyetértenének, ha megkérdezném őket, ha lehet ne is látogass fel, nincs szükségünk ilyen lüttyentettekre.

Ez a játék azért van, hogy játszunk, jólérezzük magunkat, és aki ezt teszi észre sem veszi, hogy vannak op-k érdekes nem ?

És tudod mért, mert a játékkal van elfoglalva:)))))))))))))))))))))))))

De mondjuk ez Neked magas lehet, mert ezek szerint Te nem avval voltál elfoglalva.

Na mindegy, vagyis nem mindegy, legalábbis az, hogy ok nélkül szídni az opokat az nem tisztességes, mert mindegyik teszi a dolgát és ha elismered, ha nem nagyon is jól. És azért is jó, hogy vannak, mert kiszűrik a rendbontókat, az oda nem illő nick neveket és ügyelnek arra, hogy a játékosok jól érezzék magukat, bármilyen hihetetlen is ez számodra.

 

Ja és egy nagyon fontos dolog, egyik op-t sem ismerem, mielőtt még kitalálnál valamit, csak és egyedül a játékból.

 

Előzmény: egyatucatból (6741)
zsazsa65. Creative Commons License 2006.03.14 0 0 6744

Még annyit kiegészitésként!

Emberből vagyok, vannak szükségleteim.Ilyenkor tényleg nem vagyok a gépnél. Bocs ezért a hibámért........

Előzmény: egyatucatból (6741)
--Mytyl-- Creative Commons License 2006.03.14 0 0 6743

 

 

    Nem commentálom amit leírtál,mert minek...de egy kérésem van..mivel Én senkit nem tiltok....ne köszönj be nekem többet msn-be,és ne kérdezd meg,hogy vagyok jó?? Valahogy nem illik majd ezekután.....mert lehet kicsit hozzám nem méltóan,és a szokásaimmal ellentétben,nagyon alpári leszek.

 

 

      Köszönöm.... egyik a"két "vezér" -ből    idézet tőled.....

Előzmény: egyatucatból (6741)
zsazsa65. Creative Commons License 2006.03.14 0 0 6742

Azt hiszem egy olyan hozzászólásra amiben igaztalanul vádolnak muszáj reagálnom.

 

Tehát "kedves" Estrela!!!

Mert azzal kell kezdenem, hogy természetesen tudjuk te vagy az egy a sok közül. De elég rossz nicket választottál, mert szerencsére te egy vagy a kevesek közül. Azon kevesek közül akik támadnak bennünket. Sőt továbbmegyek nem csak támadnak, hanem olyan dolgokkal vádolnak meg amit természetesen bizonyitani nem tudnak. Nem is teszik másért csak a szarkeverésért. De te a nagy "okosságoddal" ennél is tovább mentél. Olyan dolgokkal vádoltál meg amiket te követtél el. Csak az a különbség én bizonyitani is tudom, veled ellentétben. Ne akard , hogy nickeket soroljak fel amik azért lettek létrehozva, hogy a pontjaidat nyomják. És mindezt azért, mert be akartál kerülni az első 10-be.Mielőtt rágalmazol nézz utána annak amit mondasz. Érdekesen alakulnak a pontjaim ez igy igaz, hiszen egyfolytában vesztek. Ha ezt irigyled ne nyomasd magad, és te is fogsz. Tudod emlékszem arra, mikor még sirva könyörögtél nekem a telefonba, hogy beszéljem rá Mytylt arra, hogy béküljön ki veled. Azt irtad kettőnk miatt hagytad ott a snapit: ehhez képest mindennap itt vagy, Mytylnek úgy nyalsz, hogy az már gusztustalan. Az hogy nekem már nem az csak annak köszönhető hogy megszakitottam veled a kapcsolatot amikor kiderült milyen is vagy valójában az álca mögött. Gondolom a hibás döntése a jójátéknak az volt, hogy szóba sem kerültél mint op. Pedig van már tapasztalatod: milyen jól mutatott volna egy máshol megbukott op a snapiban!!A sorrend viszont nem jó: az op rendszer azért jött létre mert lezüllött a snapi és nem forditva!!

A biztatásokról annyit, mindet elmentettem szivesen elküldöm ha látni szeretnéd.

Vagy tegyem fel őket ide azokkal együtt amik rólad szólnak? Biztos ezt akarod?

Vagy az itt megadott mailcimedre küldjem???:)))))))

Előzmény: egyatucatból (6741)
egyatucatból Creative Commons License 2006.03.14 0 0 6741

 Nem szívesen,de  szólnék én is pár szót.

A szoba azóta züllött le, mióta létezik az Op rendszer.

Kétlem, hogy zsazsa65,sok bíztatást kapna. Egyike azon   embernek akinél  létezik "szeretem,vagy nem szeretem" játékos.

 A két vezető Op miatt maradtam el a snapiból.Nem lehet azt sokáig szó nélkül elviselni, hogy  a "brancs" szabályoz úgy játékoskat, hogy  szelektál.

Igaz,hogy a héjanász az egyetlen, aki valóban a dolgát végzi, természetesen ha az szükséges. Ő valóban nem a hangulata szerint dönt.

A "brancs" alatt értem -  lehetséges jogi következmény  miatt nem írok jelzőket.

Erkőlcsileg nem állnak úgy,hogy egy közösséget ebben a stílusban "rendszabályozzanak"

Hibás döntése volt a jó játéknak, hogy bevezette az Op rendszert,valamint nem volt körültekintő a kiválasztásban."Lelépők, néha veszekedők most is vannak-és lesznek is.

A szobának kellett volna (talán) megválasztani azokat akik pártatlanok,van stílusuk,s nem érzik hatalomnak  a feladatukat.

Meggyőződésem, visszaállna a hangulat, he megszünne ez az egész ovis módszer.

Megfagy a levegő ha a két "vezér" a szobában van.

Bár zsazsa65 ha intézkednie kell, több esetben azt írta a közösbe(mikor kiabáltak OP után) "nem voltam a gépnél".

Akkor  csak a neve van ott, mint visszatartóerő?!

Érdekesen változnak a  "vezérek" pontszámai.

Ha nem lesznek Op-k talán újra játszom.

Nincs meg a hangulata a szobának. OP hangulat van csak.- levezényelt hangulat!

 

zsazsa65. Creative Commons License 2006.03.12 0 0 6740

Ha figyelmesen olvastál volna én már két napja is erre kértelek.

Mégsem tetted meg addig mig rá nem jöttél, hogyminden kijelentésedet cáfolni lehet.

Hmmm... felettébb érdekes

 

Előzmény: _Kabala_ (6739)
_Kabala_ Creative Commons License 2006.03.12 0 0 6739

Ha figyelmesen olvasnál én azt mondtam befejeztem, tedd ezt te is!!!!!!!!!!!!!

 

 

VILÁGOS!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Előzmény: zsazsa65. (6738)
zsazsa65. Creative Commons License 2006.03.12 0 0 6738

Ha könyvelő vagy pláne tudnod kéne, hogy milyen problémát okoz ha egy könyvelő és az ügyfél székhelye szerinti Apeh vagy más hatóság között 3-400 km távolság van. Szerinted fizetne annyit bárki, hogy ez megérje???

 

Ha figyelmesen elolvastad volna az előtted szólókat tudnád, nem beszélt rólam senki. Kivéve Runnit de teljesen más témában.

 

Ha ilyen jó kapcsolataid vannak ellenőrizd légyszives tényleg a könyvelője vagyok-e. Ha azt mondják az vagyok nyilvánosan fogok elnézést kérni tőled. De ha nem ugyanezt várom el én is tőled!!!!

 

Ui: egyébként az Apeh nem tudhatja , ezt mint mérlegképes könyvelőnek tudnod   kéne!!!!

Előzmény: _Kabala_ (6737)
_Kabala_ Creative Commons License 2006.03.12 0 0 6737

zsazsa....

 

 

Igazad van , mint mindenben.....regisztrál mérlegképes könyvelőként valóban fogalmam sem lehet mi az a könyvelés.

 

Kicsit elszállt veled a világ és azt hiszed mindenben csak neked lehet igazad, mert kaptál 1 jogot . Az elöttem szólók is erről beszétek.

 

A gyűlölködés mint fogalom távol áll tőlem.

 

Jah és az , hogy ki-kinek a kövelője azt az APEH-nél bármikor ellenőrizni lehet, kapcsolat kérdése!!!!!!!!!!!

 

Részemről befejeztem a vitát.

 

Előzmény: zsazsa65. (6734)
zsazsa65. Creative Commons License 2006.03.11 0 0 6736

Én nem javitok csak kiegészitek!!

 

Az hogy nem mondtam még le egyetlen egy dolog miatt van: nem fogok neked és az 1-2 hozzád hasonlónak örömet szerezni.

 

A sok biztatás és köszönöm amit kapok azoktól akik véleménye érdekel sokkal többet jelent számomra. És ami még nagyon fontos: ők vannak többen, méghozzá sokkal többen.........

_Kabala_ Creative Commons License 2006.03.11 0 0 6735

Javítok!

 

 

Valóban letelt az 1 hét, tehát jön a következő hét!

 

A fejlesztések miatt nem betartva változtatás!

 

Az információt olyantól kaptam, aki nem hatalmazott fel, hogy kilétjét felfedjem!

 

 

Ez van.....!

zsazsa65. Creative Commons License 2006.03.11 0 0 6734

Nem a te pontjaidról beszéltem és ezt te is nagyon jól tudod, hanem akié miatt fel vagy háborodva. Az enyémek is azok bármilyen hihetetlennek tűnik is számodra.Ne felejtsd el vádaskodni könnyű, bizonyitsd be...

 

Nem tudom kitől kaptál igéretet, őszintén szólva nem is érdekel, de nem lehetett túlságosan szavahihető ember mint az ábra is mutatja.De egyet azért nem baj ha tudsz: ne gondold hogy sirnék, ha igazad lenne. Bármikor szivesen átadom ne hidd, hogy ragaszkodom hozzá.

 

Könyvelőt valóban nem tájegység szerint választ az ember. De ha halvány fogalmad lenne a könyvelő feladatairól rájöttél volna, hogy kivitelezhetetlen. Ez volt az egyik legnagyobb hülyeség amit hallottam, pedig elsütöttél már párat.

 

De egy dologban egyetértünk: korlátoltakkal nem vitatkozom, tehát én itt lezártam.

Egy jó tanácsot azért fogadj el tényleg jóindulatból mondom, bármilyen nehezen is hiszed el: Hagyd ezt abba mert ennél mélyebbre már nagyon car süllyedni, és saját magad járatod le vele.

Előzmény: _Kabala_ (6733)
_Kabala_ Creative Commons License 2006.03.11 0 0 6733

Zsazsa !

 

Korlátolt emberekkel nem vitázom, kevés vagy te ahhoz....

 

 

A hét amit igértem , az nem  valóban letelt.. ,de ami késik az előbb utóbb eljön!

Kaptam 1 igéretet én csak közvetítettem.....tudod kitől?

 

Az én pontjaim valósak, tehát nem vagyok érintett! A tieid milyenek??? hmmm

 

A könyvelőséget ,pedig nem tájegység szerint választja az ember!

 

 

Ennyi!

 

Előzmény: zsazsa65. (6732)
zsazsa65. Creative Commons License 2006.03.11 0 0 6732

Nem szivesen teszem, nem is nagyon szoktam reagálni azokra a dolgokra amiket itt irnak, de ha személy szerint meg lettem szólítva úgy érzem szükséges.

Tehát kedves Kabala!

1.  A szabályzatot bármikor el tudod olvasni a nyitólapon fent van. 1:0 ide

 

2. Vicces beszólásért soha senki nem lett kidobva, vissza lehet nézni, bizonyitható.2:0 ide

 

3. Ha a csalók pontjainak törlése azért fáj neked mert valamilyen módon érintettnek érzed magad, ez a magánügyed. 3:0 ide

 

4. A régi játékosok az olyan dolgok miatt nem jönnek amit ma is lerendeztél a közösben, és ugye nem először. 4:0

 

5. Sosem voltam frici könyvelője, ha kicsit gondolkodnál (persze ha tudnál) és nem az elvakult gyűlölet irányitana rájönnél, hogy nem olyan könyvelőt választ magának senki aki az ország másik végében, 300-km-re lakik tőle. 5:0 ide

 

6. Frici pontja volt az első amit töröltünk. Hol itt a korruptság?? 6:0 ide

 

7. Azt véletlenül elfelejtetted megemlíteni, hogy kb. 1 hónapja megfenyegettél bennünket, hogy 1 hetünk van hátra. Csak nem az a bajod valami nem úgy sikerült ahogy szeretted volna?? 7:0

 

És legvégül:

 

Vissza fog állni a baráti oldal, mihelyt az ilyenek mint te, akik sértett hiúságukban gyűlölködnek befejezik, és nem rontják a hangulatot.!!!

Részemről a témát lezártnak tekintem.

 

Előzmény: _Kabala_ (6731)
_Kabala_ Creative Commons License 2006.03.11 0 0 6731

Kedves KHOE és Többiek!

 

Tökéletesen osztom a véleményedet!

 

Az op-ok szerepelnek és nem a feladatukat látják el, amiért létre lettek hozva.

 

Okkal és ok nélkül dobálnak ki embereket..... A szabályzatra utalva, amit CSAK a regisztrációnál olvastunk el.....kérdés miért nem lehet látni, ja és ha jogtalanul van kidobva az emberke kinenél reklamálhat????? Hmmmm.......

 

A hangulatot azt hiszik nekik kell diktálni. Elvesztette  az oldal az igazi ízét. Ezért maradoznak el a régi társak és barátok....sajnos!!!!!!!!!!!! Pedig régen a játékért és a társaságért jártunk ide......

 

Ha az op ír marhaságot az jogos, ha más és éppen nem tetszik neki kivág....na erre kérnék magyarázatot!! Szerintem nem ovovis oldalra járunk és kicsit fura , ha a felnőtt emberek mindíg rendre vannak utasítva 1-1 vicces beszólásért!!!!!!

 

Tudom olvassák ők is ezt a forumot, ezért kérdezném, levettéktek a csalók pontjait, illetve azoknak akiket ti gondoltatok. Nos aki azóta csal , mint ahogy mytyl ezt megbeszéltük akkor nekik miért nincs levéve a pontja?

 

Most névvel is, mert úgye bizonyitandó a dolog!

 

frici az aki 1 hét alatt 15000 pontot szerzett, nos  fény derült miért is maradhat a pontja !!!!!!!!!!

 

Akinek a könyvelője 1 op  (zsazsa ugye tudod!rólad beszélek!), hmm  akkor annak ugyebár mindent lehet!

 

Nos erre varrjatok gombot " kedves " opok.

 

Remélem rövidesen a korrupt opok eltünnek a snapiról és visszaáll a régi baráti oldal, amiért ezt létrehozták!!!!!!!!!!!

 

 

Üdv. Minenkinek !!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: khoe (6730)
khoe Creative Commons License 2006.03.05 0 0 6730

Már régóta bennem van néhány szó az Op-król.

Van köztük olyan, aki tényleg azt csinálja, amiért létrehozták. Ez egy fórum, ezért leírom, ő Héjanász. Semmi gond vele, jelen van, mégsem ő a központ.

 

Van egy OP, akiről a legtöbb vita megy, ő sajnos alkalmatlan, tegnap már annyit zaklatott, hogy ki kellett lépnem. Rámprivizett, sokszor, hiába írtam, hagyjon, nem érdekel már, a rendszer miért vágott ki. Ilyen a rendszer, ez van.

Viszont, amit ez az OP időnként, hangsúlyozom, időnként művel, az kritikán aluli. Ha valaki őszintén mond valamit, repül. Ezt mindenki tudja.

Most én is őszinte vagyok, de gyáván, mert csak itt a fórumon. Nincs kedvem vitatkozni, veszekedni senkivel, csak elmondom a véleményem. Volt, aki megkérdezte, hová lettek az alapító snapisok??? Nem sokan vagyunk már. S szerintem mindenki tudja miért.

Mivel otthon ritkán jutok a snapihoz, akkor inkább játszani szeretnék, ez a lényeg. Mert a snapi jó, nagyon jó. S a barátok, akiket ott találtam, az is nagyon jó dolog.

S ez a lényeg.

sziasztok

vali005 Creative Commons License 2006.03.03 0 0 6729

Szia!!

Ugyan ez van nálam. Nyugodtan leállíthatod ,jobb egér, és annyi időre amennyit játszani szeretnél. Nálam van amikor egész nap engedélyezve van. A háttérbe azért ő még dolozik. Tehát a jobb egér katt, Norton, és engedélyezés. Csak ezután tucc felmenni a játékra.

Sok szerencsét !!

zsazsa65. Creative Commons License 2006.03.02 0 0 6728

Az is megoldás lehet ha kikapcsolod a virusirtót amig belépsz,

vagy beteszed a biztonságos webhelyek közé az oldalt.

Érdemes megpróbálni.

Előzmény: Murga1 (6726)
-panka54- Creative Commons License 2006.03.01 0 0 6727

 Szia!

 

 Van itt egy olyan topik hogy:    kérdés Windowsos gurukhoz.....

 

 Talán ott tedd fel ezt a kérdést, ott biztos tudnak neked megoldást!

 

 Panka

Előzmény: Murga1 (6726)
Murga1 Creative Commons License 2006.03.01 0 0 6726

Segítségeteket kérném a következőben:

Amióta Norton Security 2006 program van fent a gépen, azóta nem tudom használni a jojatekot. A lap bejön, és mikor rámegyek egy játékra, kiválasztom a szobát, felugrik az ablak, és elkezdi tölteni be a javát. De csak tölti-tölti, és nem történik semmi. A portokat engedélyeztük, nem tudom, mi lehet a gond.:( help please.

katyi01

HofiZoli12345 Creative Commons License 2006.02.24 0 0 6724

Természetesen örülök, hogy olvassák ezt a fórumot, és oda is figyelnek arra amit olvasnak.

 

Köszi, szia:))

Előzmény: ezfogalom (6723)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!