Keresés

Részletes keresés

Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2006.03.28 0 0 102

"Maca Vibe
én sem hallottam még róla hormontermelés fokozó vagy nemi vágy fokozó tulajdonságot"

Rám pedig ezen a téren a Szabó Maca volt igen- igen jó hatással....
:-)
Előzmény: Tarmangani (87)
thomas21 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 101
Proviron (recepetre persze) állítólag nagyon feldobja a mennyiséget (8-10 ml)!
bananaboi Creative Commons License 2006.03.26 0 0 100

Én is úgy tapasztaltam, ha a szex hosszú ideig húzódik, vagy a masztit elnyújtom, akkor nagyon sok jön, elég híg, és iszonyú nagyot lő.

Valahol azt hallottam, hogy a joghurt növeli a mennyiséget.Zontág Creative Commons License 2006.03.25 0 0 99

Én is figyeltem magamat és már  évek óta, akkor is amikor önkiztem bizonyos szakaszokban.  Söt akkor tudja az ember megfigyelni magát, mert akkor az ember látja is hogy az ömlés  mennyisége mekkora, de ha hüvelybe adjuk ki a spermát, akkor is érzödik az hogy most kicsi vagy közepes  mennyiségü vagy rendkivül sok jött ki .

             Mert mindez felváltva  elöfordul, és csakis attól függ hogy milyen gyakran öntjük ki. Volt olyan nap  régen, hogy 5 alkalommal közösültem mert nagyon be voltunk zsongva, szerelem, kezdeti szakasz, satöbbi.

            Olyankor az ember kaja helyett is szeretkezik.

 

Akkor már a negyediknél  éreztem hogy bár a gyönyör foka ugyanolyan nagy mint az elsönél (bár lehet hogy ebben tévedek, mert volt más alkalommal hogy  pont a harmadik  eggyéolvadás az sokkal jobb és hosszabb volt mint az elsõ) de a mag mennyisége az  kevesebb és kevesebb minden  ujabb ejakulációnál és akkor már nem is  lövell akkorát, csak  ugy szép szeliden kibuggyan .

        Aztán  az adott este a változatosság kedvéért a társam  ötödik menetként a kezével fejt ki, és néztük mindketten az attrakciót, .... hát mondhatom hogy  bár akkorát élveztem  úgy is, hogy  a hajamat téptem, de  csak egy mokkáskanálnyi kis híg magom  buggyant ki nagy szerényen.

Egyszerüen elfogy a sperma, és a szervezet olyan rövid idö alatt nem tudja pótolni mindet. Nem is tudom hogy mennyi idö kell egy férfitestnek ahoz hogy egy átlag-mennyiséget ujra termeljen. Gondolom legalább másfél nap. Persze a libidó attól még ezerrel izzik,  és annak nincs sok köze a mag mennyiségéhez. ha csak meleg levegõ jön ki akkor is hatalmas lehet az élvezet. Nálam legalábbis igy megy.

 

Öszefoglalva a véleményemet: Az  hogy mennyi a sperma  adott pillanatban  az nem kizárólag a táplálkozástól függ, hanem hogy gyakran  öntjük ki,  vagy ritkábban. Utóbbi esetben, mivelhogy több a sperma a mellékherében, így  nagyobb a feszitése, és világos hogy a több mennyiség erösebb sugárban tör ki.

 

Énnekem egy havarom 2003-ig egy  közeli élelmiszer  hütõ-elosztóban dolgozott, minden nap vagy 6 tégely fekete kaviárt bugázott meg, és a felét mindig nekem leadta kisebb viszontszolgálatokért  szóval  én  vagy egy olyan másfél  évig minden reggel kaviárt kajáltam de nagykanálszámra, és nem vettem észre hogy megnöveledett volna a magvam mennyisége vagy a libidóm töle.

 

Pont ugy müködtem  kaviárosan mint azelött. Ennyit a kajáról, meg a mítoszokról. Szerintem több a mese mint a valóság mögötte. A jól táplálkozó dallasi gazdag pszichológushoz kjár mert nem tudja megbaszi az egyébként jó feleségét, a csontsovány fekete krampó aki fogyaszt 700 kalóriát egy nap, az meg  ezerrel baszik, és minden félévben születik egy gyereke, hát ezt kérem összeadni...

 

Köszönöm a türelmet a hosszu dumámért.

 

Laci

Előzmény: Törölt nick (98)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.25 0 0 98

Az utóbbi 1-2 évben én is rákattantam a témára. 20 évvel ezelőtti időkben ugyanis még mindennapos volt, hogy nagyokat lőttem és messzire, később (emésztéssel kapcsolatos) egészségi problémáim lettek, közben szinte fel sem tűnt, hogy fokozatosan csökken a tűzerő.

 

Igen ám, de nagyjából 2 évvel ezelőtt, azt vettem észre, hogy ismét egyre nagyobbakat durrantok. Régi emlékek sejlettek fel, amikor még magától értetődő volt, hogy - ha nem is lövöm éppen szájon magam -, de legalább mellközépig elhatol, mármint vízszintes helyzetben. (Megj.: a mindennapos "szexet" ma is igénylem, de barátnőhöz csak heti 1-2-szer "járok", így hajlott korom dacára (42) méltatlan vagy nem, de a köztes időkben ma is maroklőfegyverként funkcionál az eszköz!).

 

Szóval örültem, mint majom a farkának. Úgy tűnt, ha ez így folytatódik, végre teljesül az álmom és egyszer még szájba is lövöm magam. Ám vagy egy hónap múlva visszarendeződés jelei kezdtek mutatkozni, azután hol nagyobbat, hol kisebbet, nem tudtam mire vélni a dolgot.

 

Táplálkozással, táplálékkiegészítőkkel kerestem összefüggéseket, ami hosszadalmas statisztikai adatgyűjtést igényelt (volna), ám a tapasztalatokat csak fejben gyűjtöttem, így valahogy nehezen állt össze a kép, sőt máig sem egészen tiszta.

 

Végül lassan azt vettem észre, hogy amikor füstölt húsos, füstölt sonkás leves (vagy nem leves) van ebédre, olyankor másfél, de inkább 2 nap múlva, nagy valószínűséggel jön a nagy durranás. Aztán a következő napon már kevesebb, majd lassan lecseng, elmúlik a hatás.

 

Ám a dolog azért nem ilyen egyszerű, házilag valahogy nem sikerül reprodukálni, nem igazán tudom kitalálni, hogy valójában mit "csempésznek" az ebédembe. (Ebédemet napi menüből szoktam választani, nekem az pont elég, menün kívüli ételek köztudottan drágábbak.)

 

Hogy füstölés, füstaroma rejtélyes hatása lenne, vagy könnyen beépülő fehérjéhez jut ezáltal vénülő (megjegyzem, állítólag harmincasnak alig látszó) satnyuló testem, még mindig nem egyértelmű. Tesztek alapján a füstaroma önmagában talán kizárható, akkor már inkább a "rendes" füst az igazi. (Bár a füstaroma is füstből van, vízbe lecsapatva.) De az is lehet, teljesen érdektelen, tovaszálló a füst témája.

 

Az elég jól megállapítható, hogy minél nagyobb a töltet mennyisége, annál hígabb és annál könnyebben hidal át nagy távolságokat. Amikor besűrűsödik, beragad a töltet, kisebb a tűzerő, amellett nem is ad olyan jó kielégülést és megkönnyebbült érzést, mint egy nagy durranás. Hogy a durranások kielégítő sorozatáról már ne is beszéljünk...

 

Tehát a jelenség (akár természettudományos szintű) megismerése nem pusztán mennyiségi kérdés! :)

 

Topikot olvasva eszembe jutott, amikor még a 20 évvel ezelőtti időkben volt egy olyan tapasztalatom, hogy ha fél liter tejet reggelizem, attól sok lesz. Emlékszem, aztán le is kellett állni vele, mert az állandó fickósodás szinte már kellemetlen volt. Na most az egy dolog, hogy azóta én is változtam, de szerintem a mostani tej sem olyan már mint régen. Persze ez nem is kérdéses más szempontból. De ha még esetleg a fehérjét is kiszedik belőle, akkor meg hiába is iszom.

 

Évszaktól is függhet a dolog, a tehenek takarmányozásától, valamint ha mondjuk tavasszal náluk is beindulnak a hormonok, az a tej útján közvetítve az emberre is hatással lehet. És akkor a teheneket még gyógyszerezik is ugye...

 

E nagyjelentőségű szaktopik hatására :) megpróbálkozom még önkísérleti tesztek során a fehérje kérdés végére járni (nem mintha annyira újdonság lenne, csak trigger hatást vált ki a topik), valamint egyéb infókért is köszönet illeti a többieket.

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.25 0 0 97

Hát azért ez nem ilyen egyszerű, kimeríti a tudatlanságból való hülyézés fogalmát. Mások pedig, akik azt írják itt, hogy egyéni adottság, vagyis ez van és kész, velük sem igazán tudok egyetérteni.

 

Folyt köv.

 

Egyelőre ideteszem a másik szaktopik linkjét is, hogy kéznél legyen:

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9059724 

Előzmény: Olfactor (96)
Olfactor Creative Commons License 2006.03.24 0 0 96

Ti se lesztek már hülyék! Mi a fenét számit a szervezetet kizsarolni amikor  ugyanolyan  teljes élvezetet ad ha hagyod a testedet amaga ritmusa szerint termelni a magodat.

Az eszem megáll, 50 éves korodra meg  fegyverrel sem lehet felállásra kényszeritsed majd, mert  kiszipolyoztad  fiatalon, látványért,...semmiért.

 

Márrrrrrrrrrrrrrrrháááá!

 

:-)

Előzmény: céllövő (95)
céllövő Creative Commons License 2006.03.23 0 0 95

Uraim!

 

 

 

Sok hezitálás után megvettem az alább emlegetett Maca Vibe-t.

Nem hiszek a csodaszerekben, de ez nagyon bejött...

Minden körlülmények között legalább megduplázta a mennyiséget.

Esti szex előtt, napközben bevettem 2X1 darabot, várva a csodát. És nem maradt el!

Annyi anyagot termeltem, hogy nem ismertem magamra.

Másnap ellenpróba miatt, ismét bevettem 2 darabot és kiadós szex után életem legtöbb spremáját lőttem szét!  6-7 erős, telt sugarat produkáltam. Egyébként ilyenkor 1-2 sugár után csak csepeg.

Most kedden, szintén teszt miatt, pár nap pihenő után, csak a  napján bevett tablettákkal, saját hasamra lőttem. Régebben csak a mellkasom közepét találtam el. Mindig csodáltam azokat a szereplőket, akik szembe lőtték magukat. Most nekem is sikerült! :-o

Ja, és ami még érdekes, sürübben van reggeli merevedésem és nem is csak kis "látszat", hanem 100%os, szinte zavaró.

Nem tudom mindenkinél hat-e a dolog, én ezt tapasztaltam.

 

Jó távlövészetet!

 

Törölt nick Creative Commons License 2005.10.02 0 0 94

Pl. ennek az élő linkjét:

 

maca vibe - perui zsázsa - Lepidium meyenii radix pulv.

 

Előzmény: Törölt nick (93)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.02 0 0 93
Járnék, ha valaki linket adna be a Vaca Mile (?) csodaszerről, és egy másikat a Sole Olympic tejről: hol árusítják?
Előzmény: Eastwood (92)
Eastwood Creative Commons License 2005.10.02 0 0 92
Jár ide valaki egyáltalán?
Eastwood Creative Commons License 2005.10.02 0 0 91
Megmondaná valaki , hogy a Sole Olimpic mi is tulajdonképpen, amióta itt olvastam róla ezt keresem a hipermarketekben de csak másfajta Sole termékeket találok, azoknak hasonló a hatásuk?
creatine Creative Commons License 2005.08.09 0 0 90
Clostilbegyt (Clomid)
Tarmangani Creative Commons License 2004.10.21 0 0 89

a spermiumok száma az már egy másik, sokkal összetettebb dolog

azt nem lehet egyszerűen növelni

attól hoyg magasabb a tesztoszteron vagy növekedési hormon szint, még nem lesz több a spermiumszám, de a sperma térfogata az igen

Huszonhármas Creative Commons License 2004.10.21 0 0 88

Kis fogalomzavart érzek. Bár nem vagyok biológus, de tanulmányaim alapján úgy gondolom, hogy a spermiumok, azaz az ondósejtek termelése függ a hormonoktól, így egy hormonadag-emelés megemelkedett spermiumszámot eredményez. A sperma, azaz az egész anyag mennyisége azonban alapvetően nem ettől függ, hanem a hordozóanyag mennyiségétől. Ez viszont valami egyszerű, fehérje-alapú cucc, aminek a mennyiségét fokozni lehet extra adag fehérje bevitelével. Na pl. tojás, vagy Olympic tej. Gondom, ebben a déemmes porban is az van.

Előzmény: Tarmangani (87)
Tarmangani Creative Commons License 2004.10.21 0 0 87

még Tribulus :)

többszáz éve használják mint potencianövelő, a sportolók viszont csak pár éve, mivel a magasabb hormonszint nagyobb fizikai teljesitmény és nagyobb izomtömeget enged

mivel "csak" a szervezet természtes hormontermelését serkenti ezért nem oly hirtelen hat mint ha benyomnál egy ampulla tesztoszteront magadba, így szerintem két hét szedés nemigazán hatásos tartósan és nem ad teljes képet arról hogy mit is használ - a tünetek amiket leirtál arra utalnak hogy azért már ennyi idő alatt is fokozódott a tesztoszteron termelés

Maca Vibe

én sem hallottam még róla hormontermelés fokozó vagy nemi vágy fokozó tulajdonságot, szerintem neked pusztán azért hazsnált mert a testednek eddig nem volt megfelelő,ideális a tápanyagbevitel és most helyrebillentek a dolgok és minden a lehető legjobban működik, így a szexuálsi teljesítmény és a spermatermelés is

 

Tarmangani Creative Commons License 2004.10.21 0 0 86

Hehe :)

a tribulus egy gyógynövény amit már nagyon régóta használnak potencianövelésre

ezekszerint akkor most miattad megdőlt a világ ? :)))

richtergedeon Creative Commons License 2004.10.21 0 0 85
Mennyi idő múltán hat?
Előzmény: tomekka (83)
tomekka Creative Commons License 2004.10.21 0 0 84
A tribulus, nem növényi...testépítők használják, én szedtem két hétig,,,a hátam kiszőrösödött, és olyan büdöset izzadtam, hogy nem volt elég napi háromszori fürdés, + a dezodor használat...és, ezen kívül, semmi hatása nem volt szexuálisan...
Előzmény: Tarmangani (80)
tomekka Creative Commons License 2004.10.21 0 0 83
Írnak arról itt-ott, hogy potencianövelő lenne, én, ezt effektív nem vettem észre, de az biztos, hogy jó volt a közérzetem tőle...és, olyan mennyiségű sperma jött ki belőlem, hogy magam sem hittem el...a kedvesem, le akart tiltani a használatáról, azt mondta, megfullad...:-)
richtergedeon Creative Commons License 2004.10.21 0 0 82
Más hatása is van ennek a cuccnak? A neten egy-két helyen még potencia növelésről is írnak, de a dobozon nincs ilyesmi feltüntetve.
Előzmény: tomekka (77)
Tarmangani Creative Commons License 2004.10.20 0 0 81
ha 1-2 nap alatt megiszod az ananászlét biztos hogy hatásos lesz
Tarmangani Creative Commons License 2004.10.20 0 0 80
Yohimbine,Tribulus Terrestis gyógynövények e célra hatásosabbak szerintem
Tarmangani Creative Commons License 2004.10.20 0 0 79

az íze nemhiszem hogy javul...

maca vibe - perui zsázsa - Lepidium meyenii radix pulv.

Krétakör Creative Commons License 2004.10.20 0 0 78
Mi az a Maca Vibe?
Előzmény: tomekka (77)
tomekka Creative Commons License 2004.10.20 0 0 77
A tipp: Maca Vibe.. Egyhavi adag, ha olcsó helyen veszed, mint pl a DM, akkor pont 5000 huf...Viszont, olyan mennyiségi javulás van tőle, hogy a kedvesem azt hitte rosszul lát...ÉS, az íze is javul...:-) Ja, és egyébként meg immunerősítő is...illetve, főleg az...:-)
aliszultan Creative Commons License 2004.10.20 0 0 76
" Egyik legeresményesebb és legbiztosabban beváló dolog, ha a pár napig anaszlét iszol, nagyon finom édessé válik tőle. " Tegnap vettem 4 litert, péntek este "érzékszervi vizsgálatot" kérek a kedvesemtől ! :)))
Előzmény: Tarmangani (75)
Tarmangani Creative Commons License 2004.10.17 0 0 75

Milyen sok mendemondát összehordtok itt :)

Elsődlegesen a férfi nemihormon felelős a sperma termelésért, aminek legegyszerűbb és legkézenfekvőbb serkentése a sportolás. Vannak persze egyes élelmiszerek,gyógynövények stb stb amig még fokozzák a hormontermelést.

Van egy spermamenniség ami a test számára ideális, ez egyénenként változó hogy mennyi idő alatt töltődik fel maximumra, de egy biztos, ha 1 évig nem csapolod akkor sem lesz 3 deci :)

A sperma szemmel is jól láthatóan két részből áll, a sűrűbb fehéres mennyisége függ a "termeléstől", az áttetsző a prosztataváladék, aminek mennyisége pedig az izgalmi állapot mértékétől függ, írtátok ti is hogy ha sokáig húzzuk a dolgot akkor több és hevesebb ejakuláció szokott lenni általában - ez a több prosztataváladék miatt van.

Az íz pedig a bevitt tápanyag és folyadéktól függ, nem pedig az egyéntől. A túlzott fűszeres étkezés, a dohányzás keserűbbé teszi az ondót. Egyik legeresményesebb és legbiztosabban beváló dolog, ha a pár napig anaszlét iszol, nagyon finom édessé válik tőle. 

Pistike Creative Commons License 2004.10.15 0 0 74
koleszterin?
Előzmény: Ázott Lombtenger (73)
Ázott Lombtenger Creative Commons License 2004.10.14 0 0 73
Nem kell Sole Olimpic tej. Egyél sok tojást! És nem kell nyersen, mehet rántottának vagy aminek akarod. A tojás az egyik legrégebben ismert tápszer erre, és általában is potencianövelő.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!