Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.07 0 0 77

Kalotaszegi varrotast csináltak volna arra a picike sebre? A körülmetélés nem jó, amíg meg nem gyógyul, na de utána!

Előzmény: Sn0wman (74)
Allegra ablaka Creative Commons License 2005.08.05 0 0 76

Nekem volt egy pasim, aki nagyon szenvedett a fitymaszűkülete miatt. Elmentünk dokihoz és megcsinálták neki. Kb 2 hétig nem volt semmi szex (neki) :-))), de utána...

:-)))) Szóval fiúk nem kell elkeseredni. Ő is azt mondta, hogy kellemetlen érzés, de ki lehet bírni. Azóta lehet, hogy már vagy száz barátnője volt.

Jóvágású fiú Creative Commons License 2005.08.05 0 0 75
A folyamatosan szabadon levő makk bőre tényleg egy kicsit szárazabb és ellenállóbb lesz, de nem lesz érzéketlen. Sokan azért tartják hátrahúzva a bőrt vagy csináltatnak körülmetélést, mert zavarja őket a nedves, izzadó, sokszor ragadós makk!
Előzmény: Törölt nick (73)
Sn0wman Creative Commons License 2005.08.03 0 0 74
Na most lógattam kamillateába. :D Az egész dolognak ez az egyetlen qrva vicces része. Ha valaki rámnyitna, az valószínüleg élete legjobb röhögőgörcsét élné át. :D
Egyébként reggel ott rontottam el, hogy túlságosan hátrahúztam és felrepedt a seb (szökőkút effektus). Szertintem egy fél liter vért lazán kinyomtam. Elmentem orvoshoz és az persze mondta, hogy ilyet nem szabad, csak picit húzzam hátra és úgy kenjem. Egyébként nekem nincsen semilyen varrat. Ez hogy lehet?

Srác kétségek közt: ha nincs vele bajod, akkor jobb ha hagyod a francba. :D Úgy hallottam, hogy a körülmetélés 100* kellemetlenebb dolog, mint egy fék nyisszantás. És ha jól tudom 6 hét nuku sex.
Sn0wman Creative Commons License 2005.08.03 0 0 72
Tököm bele, már túl gyanús volt, hogy minden olyan simán megy. 1 órája, miután felkeltem a szokásos kenegetős dolgot akartam elvégezni. Azonban mikor hátrahúztam a fitymát, hirtelen elkezdett ömleni a vér. És itt most nem ilyen csepegésről van szó, hanem rendesen spriccelt. Ennyi vért én még életembe nem láttam, életem legszörnyűbb látványa volt. Gyorsan elszorítottam és bekötöztem. Úgy néz ki elállt, de biztosra megyek és most rohanok a dokihoz.
Sn0wman Creative Commons License 2005.07.29 0 0 70
Na most értem haza a "másik épületből". :D
It végre jófej volt mindenki, de persze itt is vártam 2 órát. A műtét maga fostalicska egy művelet. A szurit éreztem, aztán rá 1 percre szólt az orvos, hogy fölkelhetek. Elmondott pár dolgot, aztán elrohant, mert jött egy szarós-tolókocsis öreglány. Pár dolog viszont nem egészen tiszta: 1. ugye hátra lehet húzni a fitymát? mert kenegetnem kell babapopsi kenőccsel (nincs semilyen kötés, az egész szinte ugyanúgy néz ki, mint azelőtt) 2. azt mondta, hogy nem szabad zuhanyozni 2-3 napig. És ha rakötök egy zacskót? Mert ugyebár qrva meleg van.
Most az egész olyan furcsa, nem érzek semmit, viszont valamiért ösztönösen óvatosan mozgok. Úgy érzem, hogy egy fél óra múlva a WC felé kell vennem az irányt, remélem nem lesz semmi gond.
Előzmény: Jóvágású fiú (69)
Jóvágású fiú Creative Commons License 2005.07.26 0 0 69
Hagyd ezt a stricit - mármint az orvost - és keress valaki mást. Pl dr Fekete Ferencet a magánklinikáján (www.potenciaklinika.hu).
Előzmény: Sn0wman (65)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.26 0 0 68
Nézesd meg vele a prosztatádat is legközelebb. Sose lehet tudni.
Előzmény: Sn0wman (65)
BÁTHORY BÖBI Creative Commons License 2005.07.26 0 0 67
...és ilyenkor van Megyebiro szabin...

Előzmény: Sn0wman (65)
amelii Creative Commons License 2005.07.26 0 0 66
ez nagyon durva
Előzmény: Sn0wman (65)
Sn0wman Creative Commons License 2005.07.25 0 0 65
Pécsi polgárok! Nagyon nagy ívben kerüljétek el a Munkácsy utcában található urológiát! Először magánrendelőbe akartam menni, viszont szabin vannak, úgyhogy maradt ez az állami. Nem elég, hogy a megbeszélt idő helyett 1 óra múlva hívnak be, de a doktor úr akkora egy paraszt, hogy az már ritka! "Na mondd, mi a fasz bajod van?" Ezen néztem egy kicsit. "Rövid fék..." Ennyi csúszott ki belőlem. Majd odament az ágyhoz és így szólt: "Na gyere és told már le azt a kurva gatyát, nem érek ám rá!" Ekkor kezdett bennem felforrni az agyvíz. "Húzd hátra! Mit nézel, én nem fogok hozzányúlni!" Majd elvonult az asztalához és szólt az asszisztensének (bombázó, természetesen), hogy "írja már azt a kurva papírt". Megírta, majd az orvos mondta, hogy "Péntek reggel 9, másik épület". "És az hol van?" - kérdezem. "Nézzen utána." - mondta. Ezek után egy meleg "Ez egy élmény volt, hogy a jó qrva anyádat." monológgal búcsuztam. Már elmúlt a döbbenet, most már bánom, hogy nem rúgtam bele egyet. Pénteken megyek a "másik épületbe", ott majd a körmükre nézek rendesen.
G3kk0 Creative Commons License 2005.07.22 0 0 64
Ajánlom a Műteni fogják... AZT c. topik elolvasását az elejétől, ott pont erről volt szó.
Előzmény: Sn0wman (61)
Sn0wman Creative Commons License 2005.07.22 0 0 63
Huh, köszi. Akkor "minél előbb, annál jobb" alapon holnap felkeresem a doktorbácsit.
Előzmény: Törölt nick (62)
Sn0wman Creative Commons License 2005.07.21 0 0 61
Üdv!
Nekem a rövid fék áldása jutott. Általában ez nem gond, viszont néha-néha elég kellemetlen érzés (szoruló) bevetés közben. (Nem tudom mitől függ ez, talán az időjárás. :) Ilyenkor sajnos e kellemetlen érzés megszüntetése érdekében békeállapotba vonulok, amire jön a partner kérdő tekintete. Most elhatároztam, hogy megcsináltatom, viszont lenne pár kérdésem: mennyi idő az ilyesfajta műtét és bennt kell e utána maradni? Mikor vonulhatok műtét után újra frontvonalba? Fedezi a műtétet a TB? (ha jól tudom ez nem plasztikai műtét) További költségek? Ja és kell e beutaló?
Előre is köszi!
Deep-Sky Creative Commons License 2004.10.19 0 0 60
Szia Jóvágású!

Köszi a válaszokat! Igyekszem lelkierőt gyűjteni. Igazából nem maga a műtét ami visszatarthat, hanem az az utána következő néhány napos (hetes) procedúra, ápolás. Persze tudom, ez az ára. Meg egy picit attól is félek, hogy milyen lesz esztétikailag. Jó lenne ha nem maradna nagyon látható heg, ilyesmi. Remélem nem túl jogos ez a félelmem.
Megnéztem a honlapot. Olvastam ott egy-két negatív beszámolót is, miszerint mégsem olyan kellemes ez az egész. De remélem ezek a kivételek.
Egyébként mi tart 30 percig egy ilyen műtéten? Gondolom 5 perc alatt körbe lehet vágni a fitymát. A többi idő a varrogatásra megy el?

Ja, esetleg tipp valami jó orvosra? Megbízható, korrektúl elmond mindent, szépen megcsinálja...stb.

Köszi!
Jóvágású fiú Creative Commons License 2004.10.18 0 0 59

Helló!

 

Válaszok a szövegben:

 

Él még ez a topik? Hát persze, feltéve, ha írnak bele!


Azt hiszem rá fogom szánni magam egy ilyen műtétre a relatív fitymaszűkületem miatt. Megleszek valahogy nélküle. :)

 

Ne félj, jó dolog, s utána nem fog hiányozni ...


Egy-két kérdésem volna azoktól, akik már túlestek körülmetélésen.
- Maga a műtét meddig tart? Gondolom nem túl hosszú.  A műtét kb 25-30 perc.
- Meddig kell utána még a kórházban maradni? Néhány órát?  Általában egy-két órát még ott taetják a pácienst, s aztán haza lehet menni.
- Hogyan kell a műtétet követő napokban ápolni a szerszámot? Meddig kell rajtahagyni a kötést? Illetve milyen feltűnő ez a kötés? (Úgy értem, hogy valaki észreveheti-e nadrágon keresztül, hogy esetleg ott valami nem stimmel. )  A kötést egy-két nap után lehet levenni, s célszerű a sebet kamillával borogatni. Az orvos mindig ad részletes utasítást, s a kötés nadrágon keresztül nem látszik.
- Mennyire fáj a műtétet követő napokban? Nem fáj egyáltalán.
- Lehet zuhanyozni, érheti víz, amíg kötés van rajta? Amig a kötés rajta van, s utána egy-két napig, ne érje viz a sebet. Legegyszerübb rátenni egy nejlonzacskót!
- Mikor gyógyul be annyira, hogy már mindenféle kötés nélkül lehet használni, és nem is fáj? Az újra használatba vételig 3-4 hát.

Huh. Hirtelen ennyi. Tud valaki segíteni? Nézd meg a korulmetel.uw.hu honlapot vagy a yahoo-n a groups.yahoo.com/group/korulmetelve_magyarul csoportot!

 

Előzmény: Deep-Sky (58)
Deep-Sky Creative Commons License 2004.10.17 0 0 58
Sziasztok!

Él még ez a topik?
Azt hiszem rá fogom szánni magam egy ilyen műtétre a relatív fitymaszűkületem miatt. Megleszek valahogy nélküle. :)
Egy-két kérdésem volna azoktól, akik már túlestek körülmetélésen.
- Maga a műtét meddig tart? Gondolom nem túl hosszú.
- Meddig kell utána még a kórházban maradni? Néhány órát?
- Hogyan kell a műtétet követő napokban ápolni a szerszámot? Meddig kell rajtahagyni a kötést? Illetve milyen feltűnő ez a kötés? (Úgy értem, hogy valaki észreveheti-e nadrágon keresztül, hogy esetleg ott valami nem stimmel. )
- Mennyire fáj a műtétet követő napokban?
- Lehet zuhanyozni, érheti víz, amíg kötés van rajta?
- Mikor gyógyul be annyira, hogy már mindenféle kötés nélkül lehet használni, és nem is fáj?

Huh. Hirtelen ennyi. Tud valaki segíteni?
Jóvágású fiú Creative Commons License 2004.01.23 0 0 57
A súlyos fitymaszűkület látszik már merevedés nélkül is, a gyakorlott orvos pedig meg tudja állapítani az enyhébbet is, egy-két huzogatás után. Nem hallottam olyant, hogy a műtéthez mesterségesen erekciót idéznének elő, legalábbis, amikor engem körülmetéltek, ilyen nem volt.
Előzmény: MasztiCam (54)
MasztiCam Creative Commons License 2004.01.22 0 0 56
Mások szerint?
Előzmény: MasztiCam (54)
hoppa_hoppa Creative Commons License 2004.01.21 0 0 55
súlyosabb esetben nem kell merev állapotba kerülnie ahhoz, hogy látsszon a problem; enyhe szűkület esetén viszont... ha jól tudom, műtétnél mesterségesen erekciót idéznek elő injekció segítségével. egy egyszerű vizsgálatnál szvsz tapasztaltabb orvos e nélkül is meg tudja állapítani. de egy hozzáértőbb/tapasztaltabb olvtárs majd kijavít.
Előzmény: MasztiCam (54)
MasztiCam Creative Commons License 2004.01.21 0 0 54
Egy kérdésem lenne. Hogyan vizsgálják, vagy állapítják meg a fitymaszűkületet az orvosak, ha az igazán csak merev állapotban látszik?
Jóvágású fiú Creative Commons License 2004.01.18 0 0 53
FORDITÁS A WWW.CIRCLIST.COM oldalról:

A körülmetélés egyre népszerűbbé válik Magyarországon

„Minden férfit körül kellene metélni,” mondja Misi (26), egy szókimondó fiatalember, aki Budapesttől 20 km-re, egy kisvárosban él. Négy hónapja metélték körül, mert a fitymája nagyon szűk lett az elmúlt két évben.
Tizenöt évvel ezelőtt Magyarország egy nem-körülmetélő társadalom volt, amelyen a körülmetélést csak a vallásos zsidók kis közösségében vagy orvosi okokból, bizonyos hímvessző-betegségek kezelésére végezték. A 60-as évek közepén csak Dr Spock best-sellerjének, „A csecsemőgondozás és gyermeknevelés” magyar fordítása említette az újszülöttkori körülmetélést, mint társadalmi szokást az USA-ban. A fordítás eléggé megpuhította a szerző (akkor) erősen körülmetélés-párti álláspontját. A gyerekek egészségéről és gondozásáról szóló más elérhető források a szűk fityma olyan konzervatív kezelési módszereit támogatták, mint a fityma erőszakos hátrahúzása az összetapadások felszakítása érdekében. Az emberek általában tudták, hogy a körülmetélés az olyan dolog, amit a zsidók csinálnak a kisfiúk hímvesszőjével, de hogy az pontosan micsoda, nem volt mindenki számára világos. A keresztény családokban volt némi ellenállás a körülmetéléssel szemben, még akkor is ha orvosilag szükséges volt, mert azt gondolták, hogy az pusztán egy zsidó szokás.

A fiatal férfiak és nők először akkor találkoztak a körülmetéléssel, amikor pornó filmeket vagy pornó magazinokat néztek, amit időről időre becsempésztek az országba. Zsolt (32), két éve metéltette körül magát, meséli: „Középiskolás voltam, amikor az osztálytársaimmal pornó filmet néztünk, amit egy barátomnak az apja csempészett be, aki kamionsofőr volt, s minden hónapban nyugatra utazott. Mind észrevettük, hogy a filmen mindegyik hapsinak a farka különbözött a mienktől, nagyon határozott formájú, vörös makkal, semmi felesleges bőrrel. Egy pár évvel később megtudtam, hogy ez azért volt, mert mindannyian körül voltak metélve.

Sok családban, különösen a vallásos családokban, minden ami valahogy kapcsolódott a szex-hez vagy a nemi szervekhez kapcsolódott, egészen a legutóbbi időkig tabunak számított. Anyák, s olykor még az apák is, restelltek a fiaikkal a szexuális életről beszélni és nem találtak módot arra, hogy megtanítsák a fiút arra, hogyan kell a hímvesszőjét naponta megtisztítania. Így azt sem vették észre, hogy a fiúnak fitymaszűkülete van és körülmetélésre lenne szüksége. Az iskolai orvosi vizsgálatok is elég lazák voltak, és az iskolaorvosok (akik nagyon gyakran nők voltak) nem mindig fordítottak figyelmet a fiúk nemi szerveinek tisztán tartására. Jóllehet, egy gondos iskolaorvos, különösen a „régi iskola”-beliek, megnézték a fiúk hímvesszőjét az éves orvosi vizsgálaton és megtanították őket arra, hogyan kell tisztán tartani. Ferenc (39) azt mondja, sokat köszönhet az iskolaorvosának, aki megtanította őt (és a többi fiút) arra, hogyan kell a farkát tisztán tartán, bár ez év elején úgy döntött, hogy körülmetélteti magát.

A 80-as évek középtől, ugyanakkor, mivel több és több ember utazhatott külföldre, új gondolatok és információk találtak utat Magyarországra. Több és több fiatal férfi és nő ment iskolába a Nyugaton és másutt és fiatal nyugatiak jöttek Magyarországra mint turisták vagy dolgozni mint nyelvtanárok, újságírók vagy üzletemberek, és magukkal hozták a nézeteiket, gondolataikat és életmódjukat. A világháló Magyarországon az 1990-es évek közepén vált elérhetővé és bármilyen információt, amit kerestél, semmi perc alatt megtalálhattál.

Minden bizonnyal az új információk, gondolatok és életmódok beáramlása következtében, számos információ-forrás tanúsága szerint, a nem-vallásii és nem-orvosi körülmetélést az elmúlt tíz-egynéhány évben mindegyre szélesebb körben vált gyakorlattá. Mostanság, sok családban döntenek úgy, hogy körülmetéltetik újszülött vagy iskolás fiaikat, és tizenéves fiúk és fiatal férfiak keresik fel az orvost és orvosi ok nélkül kérnek körülmetélést, nagyon gyakran a barátnőjük vagy a feleségük javaslatára vagy kérésére.
A magyar nyelvű háló tele van olyan beszélgetés folyamokkal, amik a körülmetélés előnyeivel és hátrányaival foglalkoznak, és sok fiatal férfi és nő mondja el a saját vagy a fiúja körülmetélésének a történetét. Tavaly két magyar nyelvű honlap nyílt, amely kizárólag a körülmetélés ügyével foglalkozik, s mindkettő sok információt tartalmaz, személyes beszámolókkal fűszerezve. Viktor (25) egy fiatal informatikus, aki önként vállalkozott arra, hogy a „Jóvágású fiúk lapja” (www.freeweb.hu/korulmetelve) gazdája legyen, miután fitymaszűkület miatt egy évvel ezelőtt körülmetélték. Azt mondja, segíteni akar azokon a srácokon, akiknek problémája van a fitymájával, mint neki volt korábban, és az ő fő információ-forrása is az internet volt.
Általában, ha az apát gyerekkorában vagy, mint nagyon gyakran, felnőttkorában körülmetélték fitymaszűkület vagy valami más hímvessző-probléma miatt, ő és a felesége megértik a körülmetélés előnyeit és legkésőbb az iskola előtt körülmetéltetik gyerekeiket. Klára, két fiú anyja és három fiú nagyanyja mondja: „A férjem is körül van metélve, és úgy döntöttünk, hogy mielőtt iskolába mennek, körülmetéltetjük a fiainkat. Az anyósom védőnő volt és ő is ragaszkodott hozzá, hogy az unokái körül legyenek metélve. Nagyon egyetértettünk, mert épp elég fiút láttunk a szűk fitymától és a begyulladt makktól szenvedni. A fiúk már felnőttek és nagyon meg vannak elégedve a körülmetélt nemi szervükkel, miként a feleségeik is. Már három fiú unokám van, és valamennyit körülmetélték újszülöttkorban.”
Zoltán (35), házasember, és két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy körülmetélteti magát. „Nem volt problémám a fitymámmal, de 17 éves korom óta meg akartam szabadulni tőle. Hogy a makkom száraz és tiszta maradjon, az elmúlt tíz évben a fitymámat folyamatosan hátrahúzva tartottam. Amikor végre eldöntöttem, hogy körülmetéltetem magam, a feleségem nagyon támogatott. 2000 decemberében csinálták, és én nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Annyival jobb körülmetéltnek lenni: tudod, jobb egészség, jobb szex.” Zoltánnak és feleségének van egy 7 éves fia, és most azon gondolkodnak, hogy a fiút is körülmetéltetik. „Még nem döntöttünk. Néha azt gondolom, hogy neki is meg kell hagyni a választás lehetőségét, mint ahogy nekem is megvolt. Másrészt, mint apának kötelességem megtenni mindent az egészségéért és jólétéréért.”

A magyar nők olykor elég tájékozatlanok a körülmetéléssel és a körülmetélt partnerekkel kapcsolatban, de a legtöbb esetben elég pozitívan viszonyulnak hozzá. Lívia férjét röviddel a házasságkötésük után, súlyos fitymaszűkület és rövid kantár miatt kellett körülmetélni. Korábban nem volt kapcsolata körülmetélt férfivel és egy kicsit aggódott a műtét kimenetele miatt. De egy rövid gyógyulási időszak után, most sokkal jobb nemi életük van, és azt mondja, hogy nagyon büszke a férje körülmetélt farkára. Megállapodtak, hogy születendő fiaikat körülmetéltetik, mielőtt azok elhagyják a kórházat.

Rita hasonlóképpen vélekedik: „Néhány évvel ezelőtt, a barátomnak nagyon fájt a farka, mert rövid volt a kantárja és minden erekció egy rémálom volt a számára, így meg kellett operálni. Amikor végre elhatározta, hogy megcsináltatja, úgy döntöttünk, hogy teljes körülmetélést fog kérni. Most már egy szépen metélt farka van, és én nagyon büszke vagyok rá és a fütyijére. Amikor sétálunk a nudista strandon, olyan jól, férfiasan néz ki a szépen körülmetélt farkával.”
Természetesen, nem mindenki ilyen lelkes a körülmetéltségétől. Imre most a 20-as évei végén van és hatéves korában, fitymaszűkület miatt kellett körülmetélni. Még mindig nyomorultul érzi magát miatta, és panaszkodik, hogy érzéketlen a hímvesszője. Imre kitartóan törekszik arra, hogy visszaállítsák a fitymáját és sokat ír a különböző magyarnyelvű internetes fórumokra, ahol megpróbál le beszélni másokat arról, hogy elvégeztessék a körülmetélést.

A magyar orvostársadalom nem különösebben körülmetélés ellenes vagy körülmetélés-párti, bár sokuk a körülmetélésre még mindig csak mint bizonyos hímvessző-betegségek kezelésére tekint, és nem mint egy hasznos megelőző intézkedésre. Ugyanakkor, a legtöbb orvos kérésre, mindenféle közvetlen orvosi indok nélkül is hajlandó elvégezni a körülmetélést. Elméletileg a társadalombiztosítás csak akkor fizeti a körülmetélést, ha orvosilag indokolt, és az önkéntes körülmetélés 30-60 ezer Ft.-ba került. [Fordító: ez két évvel ezelőtti adat, most kb 50-80 ezer Ft.] A műtétet mindig szabad kézzel végzik, helyi érzéstelenítésben, mivel a Plastibell és a Gomco fogó ismeretlenek nálunk. Dr. Fekete Ferenc (45), ismert urológus, aki férfi-betegségekkel foglalkozó magánrendelést tart fenn, azt mondja, nagyon előnyösnek tartja a körülmetélést, s mintegy 50 műtétet végez évente.

Remélhetőleg, a körülmetélt fiúk és férfiak látványa hamarosan Magyarországon is megszokott lesz az edzőtermi öltözőkben, uszodai zuhanyozókban vagy a nudista strandokon.
© Circlist, 2002

Zyx- Creative Commons License 2003.11.19 0 0 52
sziasztok!
nem olvastam vegig a topicot, bocsi ha Offolok. Csak nehany meg szuz ember megnyugtatasara kozlom, hogy az enyhe fitymaszukulet el fog tunni tobbszori `hasznalat` utan. En is igy jartam, korabban nehezen lehetett hatrahuzni a bort, es fajt is, de amint elkezdte szexualis eletet elni, ez a problema teljesen megszunt. Fel a fejjel, nem biztos hogy mutet kell! sziasztok!
Jóvágású fiú Creative Commons License 2003.09.01 0 0 51
Play,

Csak csatlakozni tudok az előttem szóló Colombushoz. A z-plasztika nem nagyon megbízható ilyen dolgokra, s ha a szükületed a mikrosérülesek okozta heg miatt alakultak ki, akkor egy z-plasztika után a hegek ugyanilyen problémát okozhatnak!

A körülmetélés kb ugyanannyi idő alatt gyógyul meg, mint a z-plasztika, viszont megbízható, végleges eredményt ad.

Vágj (vágass) bele.

Előzmény: Play (49)
Columbu_s Creative Commons License 2003.09.01 0 0 50
Hi Play
Ne huzd az idot :)
es ne majrezz

üdv. Columbus

Előzmény: Play (49)
Play Creative Commons License 2003.08.23 0 0 49
Beszéltem egy férfi dokesszal. Nem lehet használni a kenőcsöt mert az csak gyulladás okozta fitymaszűkületre jó, nálam meg nem gyulladástól alakult ki hanem mikrosérüléstől. A feszítésre pedig azt mondta, hogy hülyeség mert az csak további mikrosérüléseket okoz, ami pedig újabb hegesedést. Ám most az jutott eszembe, hogy akkoris hülyeség-e a feszítés ha veleszületett fitymaszűkületnél használják ? Kiran te honnan hallottál erről a feszítésről ?
Asszem a Z-plasztika lesz az amit csináltatok, még ha az urológusoknak nem is teszik csak a plasztikai sebészeknek, aztán ha visszaalakul jöhet a teljes körülmetélés, de sztem nálam nem fog. Naésakkó mivan ha két műtet csináltatok, leszarom, kétszer vágatok egyet azt ennyi.
Ez az orvos nekem azt mondta, hogy nem kell sietni a műtéttel -mostmár pedig valamennyire rászántam magamat.
Amúgy teljesen nem bízok meg ezekben az orvosokban mert eddig pl ezt a Z-plasztikát is rejtegették előlem, ha nem kérdezek rá most se mondja. Van még valami ezen kívül ? - mondjuk a Z miatt annyira már nem is érdekel, de azért hátha
Columbu_s Creative Commons License 2003.08.10 0 0 48
Hi Uraim akit erint !
1 honapja estem at ezen a muteten.
El kell menni az urologushoz es ha tanacsolja azonnal megcsinaltatni.
Miert ??
Volt 1 pici seb a fitymamon evekkel ezelott.
Persze borgyogyaszat, de a hulye csaj 1 vervizsgalaton kivil csak kulonbozo puhito kenocsoket adott es semmi teszt h. mitol van az allando sebesedes.
En hulye meg huztam az idot es biztam benne.
A seb begyogyult es kiujult mindig, minek kovetkezteben a fityma hegesedett, beszukult.
A mutet semmi ! Nehany napig max. csak kellemetlen. Kamillas uvegebe logattam a szerszamom, tiszta rohej lett volna ha valaki lat :)de hasznalt.
Mar 1 hete kihullott az utolso varat is.
Persze eloszor ha felallt :) baromira fajt, minek kovetkezteben pszihesen impotens lettem.
Amikor mar rendbejott akkor lathatta csak a baratnom, mert elotte nem volt valami szep latvany.
Hat eleg izgato volt szamara :)
Szoval a szex fizikalis resze rendben van.
Amiert +1x mondom, h. kell a mutet ?
Az emlitett bőrbaj atterjedt a makkra is, beszukult a hugycso es tagitani kellett. Hat nem rohogtem. Most kivertem a balhet a borgyogyaszaton, kertem 1 masik dokit , egy doktorno volt, es hat egybol elkuldott mindenfele spec. tesztvizsgalatokra.
Viszont csodalkozott a farkamon, h. ilyen 1 korulmeteles ?
Szoval női dokiban ilyen esetben ne bizzatok.
jokat Columbus
Jóvágású fiú Creative Commons License 2003.08.09 0 0 47
Play, keresd dr Fekete Ferencet. Elérhetőségei megvannak a www.potenciaklinika.hu honlapon!
Előzmény: Play (45)
Play Creative Commons License 2003.08.08 0 0 46
Bár az is lehet, hogy a hazipatika.com-on írnom kellene Nyirády doktor úrnak, de az meg lehet, hogy hónapok múlva válaszol és BP-re meg nem szívesen utaznák egyetlen kenőcsért.
Play Creative Commons License 2003.08.08 0 0 45
A napokban elmegyek valami dokihoz megbeszélni, hogy mi legyen, mert egyértelműek a visszajelzések, hogy jobb ezt nem sokáig halogatni. Csak éppen nem tudom eldönteni, hogy melyikhez mennyek, ugyanahoz amelyiknél előszőr voltam vagy másikhoz ? Amelyiknél voltam először az egy 40-50 év körüli nődoki és úgy vettem észre, hogy szoros kacsolatot ápol a klinikával ahol műtettem magamat, ott meg csak műtétről hallottak. Azt meg nem tudom, hogy jobban járnék -e ha találomra kiválasztanék egy másikat és bíznák a szerencsében, hogy az tud műtét nélkül is gyógyítani. Meg ha tényleg enyhe a fitymaszűkületem akkor akár ritka esetben az is lehet, hogy nemi életet is lehetne vele élni, csak az a gondom , hogy ezt nem próbáltam még ki, de remélhetőleg az orvos el fogja tudni dönteni.
Ezt a kenőcsterápiát valszeg megpróbálom.
Nekem olyan érzésem van, hogy mi nem ugyanarról a kenőcsről beszélünk, ugyanis amit én mondtam az nem a szárazságtól véd, hanem kitágíthatja az enyhe fitymaszűkületet.
A Z-plasztika az ami bővebben érdekel engem, tud erről valki valmit?
Meg bemutatom a tágító technikát is , hogy mi a vélemény róla (mármint a dokesznak). Bár elég lusta voltam mert nem nagyon csináltam.
Ha meg nincs más megoldás, akkor részleges körbemetélés, ez van ezt kell szeretni.
ToM ! Mit értesz az alatt, hogy alig látszik ? Ez csak ernyedt állapotra vonatkozik nem ? Merevedéskor azért eléggé meglátszik ? Nekem azt mondta a kórházos doki, hogy 1 cm-t kéne levágni, neked mannyit vágtak le ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!