A célom természetesen nem az, hogy itélkezzek a Férjem felett vagy lejárassam Őt mert még mindig nagyon Szeretem és képes lennék túllépni mindenen és változtatni a hibáimon de sajnos azt kell mondjam, jelenleg beszámithatatlan szerintem mert néhány hónapos többnyire "távkapcsolat" miatt nem szabadna mindent felégetnie maga mögött elsősorban a gyermekeink miatt akik nem véletlenül és nem könnyen érkeztek közénk... Próbáltuk meggyőzni, hogy adjon időt magának, hogy kiismerje a lányt de úgy érzi ismeri már ennyire...
Az én Férjem nagyon-nagyon rendes ember, férj és apa volt csak egy ideje alakult át és fogalma sincs a cselekedetei következményeivel de Ő alapjában véve hihetetlenül jó ember. Tudom, ezt most furcsak olvasni de ez az igazság. Képtelen vagyok elhinni, hogy 14 vagy 13 évig szinlelt volna... Egyszerűen nem lát át a rózsaszin ködfelhőtől amivel most minket meglehetősen nehéz helyzetbe sodor és mondom, meggyőződésem, hogy nem tudja mit csinál de sajnos ez rajtunk nem segit, vagyis most megoldást kell találnom a kialakult helyzetre ahhoz pedig minden segitséget megpróbálok fellelni és köszönöm szépen az együttérzést. Azért azt is érdemes szem elött tartani, hogy egy házasság tönkremenetele mindig két emberen múlik és az, hogy a 3. közénk férkőzhetett legalább annyira a magma hibáink köszönhető mint amennyire az övéinek. A baj csak az, hogy Ő nem lát már esélyt ezek kijavitására én pedig tudom, hogy lenne rá mód de jelenleg befolyásolhatatlan általam. Ezért kell most a lakáskérdést megoldanom.
Amiben tudok segítek neked. Hívj ha hazajöttél. Én írok most neked mert van most már amiben tudok segíteni.
Ha gyerkőcökre kell vigyázni, elhozhatod hozám őket, szívesen segítek vigyázni rájuk, és lehet, hogy egy - két önkormányzati dologban is tudok segíteni, ha kell.
Mikor jöttök haza?
puszillak, és veled együtt érzek, és bátran írj vagy hívj, ha segítség kell.
DE SAJNÁLOM!!! Te jó ég, milyen férfi az ilyen....már bocs....de otthagyni két pici gyereket meg az anyjukat...semmi felelősségérzet?!?!?! Írok magánban, mi Kelenföldön lakunk, ha tudunk valamiben segíteni...
Nem tudtalak követni Titeket de abban bizom, hogy minden kis Manócska és családja is egészséges, szépen fejlődik és növöget:)))
Ne haragudjatok, hogy igy eltűntem és sajnos most sem tudok visszatérni közétek de a segitségetekre lenne szükségem. Nem is igazán tudom miként fogjak hozzá mert egyenlőre még nagyon össze vagyok zavarodva... Elnézést előre is az off-ért.
Az eltünésem oka, hogy sajnos Férjem talált egy Lányt akiről úgy érzi Mindennél és mindenkinél fontosabb és mindenkinél jobban szereti igy sajnos elhagy minket. Ez néhány hete derült ki... Én le vagyok taglózva persze voltak problémáink de nem akkorák amiért 14 éves kapcsolatot és 12 éves házaságot, két pici gyermeket érdemes lenne eldobani. Ő meggyőződésem, hogy jelen helyzetben képtelen józanul gondolkodni de sajnos ez nem segit rajtunk...
Néhány napot vagy hetet még itt töltünk Svájcban mert Gerinek lesz még egy szemészeti vizsgálata ill.megcsináltatok Neki egy új szemüveget még az itteni biztositás terhére utána viszont haza kell költöznünk a gyerekekkel. Ami a problémám, hogy mi otthon Anyósomék házának tetőterében laktunk, de természetesen oda csak átmenetileg tudok visszaköltözni és nekem sajnos nincsenek szüleim akihez mehetnék jelen helyzetben. Első körben abban kérdeznék vagy kérném a segitségeteket, hogy ha van valaki akinek akadna ingatlanos ismerőse tudna-e nekem segiteni abban, hogy mielöbb lakást tudjunk találni Budafokon. Azért ott, mert ott laktunk eddig és ott lesznek a nagyszülők vagyis hozzájuk maradnék közel mert segitség szempontjából a jövőben rájuk számithatok. Ha akad valakinek ilyen ismeretsége esetleg irjon nekem még néhány napon belül mert ha hazamegyünk otthon egyenlőre net elérhetőségem sem lesz de azért igyekszem valahogy megoldani ezt a kérdést.
Másodsorban válóperes ügyvéd ismeretség kéne természetesen nem azért, hogy azonnal beadjam a válókeresetet hanem hogy tájékozódni tudjak anyagilag vajon mi illet meg. Borzalmas, hogy ilyen undoritó, anyagias dolgokon kell gondolkodnom, de sajnos ez állt elő jelenleg....
Az e-mail cimem marad egyenlőre aztán majd szólok, hogy ha már nem tudom olvasni azt ill.a későbbiekben megmarad a mobilszámom úgyhogy azon Bubuka és Anyusi elértek ha már esetleg nem lesz szükség a légzésfigyelőre. Természetesen nekem ráér a dolog szóval semmi sürgetés nincs a dologban:)))
Nagyon szégyenlem ezt az egészet és elnézéseteket is kérem amiért kiteregettem a dolgot de szükséghelyzet állt elő és legkönnyebben még neten keresztül tudok segitséget kérni. Persze magamat is hibásnak érzem, hogy a helyzet kialakult de egyenlőre értetlenül állok az egész helyzet elött.
Puszi és magánban irjatok kérlek, hogy ne offoljuk a topikot:))
Diavetítő helyett próbáld meg, tegyél egy lámpát az asztal közepére, kapcsolgasd be-ki, és énekeld közben a Süss fel nap..-ot. Mese helyett próbáltad az éneklést...;-)..szerintem egy ilyen kicsi gyereket jobban érdekli mint egy "monoton" mese...a mieink az Ec- pec kimehetsz..-et imádják, pláne ha bohóckodva mondom ( ha valaki látna, biztos hülyének nézne, dehát a fiúk így szertik )... A halandzsaszövegeket is szeretik, meg mindent ami érzelmileg el van túlozva. ( Persze csak a jóérzés keretein belül )
Több dolog van amiről megfeledkeztem,először is a diavetítőzés.....hm.....kudarcba fulladtunk kissé,de majd nekifutunk kicsit később újra!:)
A meséléssel kapcsolatban meg az a helyzet,hogy álltalában az esti etetés után mindig mesélek Annának,és ez alatt ő a karomban jól elmacerálja a ruhámat,aztán dugdossa öklöcskéjét a szájacskájába,nagyokat pislog,aztán elkezdenek leragadni a szemecskéi,és szépen lassan elalszik!Hát ennyire aktívan érdekli a mese!EGYENLŐRE:)
A másik pedig ez a szájhúzós ügy!
Kb hatodjára fogok neki,hogy szalonképesen,és viszonylag röviden tudjam elmondani,hogy mennnyire feldühít továbbra is az,ha valaki kereskedik,és a sok utánnajárást és az álltala ismert,ezzel a termékcsoportal kereskedő és kapcsolatban álló orvos,vagy orvosok véleményét szembe állítja azon orvosokéval,akik napi szinten több tíz gyermek életét mentik meg,és mégsem ajánlják,hogy haladéktalanul iktassuk be a gyermekünk mindennapjaiba ezen termékeket!
Az ilyen korababák,mint pl akár az én gyermekem is,hihhhetetlenül érzékenyek mindenféle behatásra,ezért aztán azon termékek is kiválthatnak-a híreszteléssel ellentétben-allergiás tüneteket,melyek csak természetes alapanyagokat tartalmaznak!
A saját példám nyilván nem elég meggyőző,pedig én életerős nagy felnőtt vagyok,nem egy esendő pár kilós,vagy még kissebb korababa!
Ami a szájhúzást illeti,pedig:IGENIS,hogy KELL SZÁJAT HÚZNI !Oka is van!
A fórumon TILOS A KERESKEDÉS!
ha jól emléxem egyszer azt mondtad robi,hogy kötelességünk ezeket alkalmazni akkor is,ha nem hiszünk benne,ha nem tesszük vacak emberek vagyunk!
Mi ez,ha nem kereskedés?NA az ilyenért kell szájathúzni!
Az én gyermekemért a fél ország,és rengeteg külföldi is imátkozott,még sem szabok ki neked napi fél óra imádságot,és nem mondom,hogy szar alak vagy ha nem teszed!
És egy kis életszerű példa azokról,akik ezen termékek renoméját rontják!
A férjem nagynénje tavaly december 29.-én ezen méregdrága termékek hosszas használata után is meghalt,és aki az ő fejét teledumálta, szintén letette a nagyesküt,hogy ez nem következik be,ha a havi kb46ezer forintnyi nyugdíjából kb18ezret erre költ.Megtette!Ez sem okoz lelki furdalást?!
Nem szeretném,ha arra jönnék legközelebb,hogy bárki rendre utasít,mert ez az én véleményem,és ahogy robi minden adandó alkalommal megpróbálhatja ide becsempészni a termékeket,én is úgy érzem,most is és máskor is harcolni fogok a kereskedelem ellen itt a fórumon!
Köszönöm a figyelmeteket,bocsánat a terjedelemért!
Megint berepülök!Szoktam időnként olvasni azért benneteket,bár odáig nem jutok sosem,hogy mindennel tisztába legyek,csak úgy felszínesen sajna!
kusimi!
Először is a hármas ikrek eleve el szoktak varázsolni/lévén,hogy nekem is három babát ültettek be,de Anna lett az egyedüli gyermekem végül/,de ők különösen gyönyörűnek tűnnek nekem,és nem igazán tűnnek koraszülöttnek!
Másodszor,nekem ugye csak egy gyermeket osztottak ki odafönt,de vele is rettenetesen nehezen jut időm bármire is,úgyhogy hatalmas elismerésem mindenkinek aki ennek a törődésnek a többszörösét is elő tudja állítani!
Harmadszor pedig,annnyira aranyosak ahogy egymáshoz érnek!Döbbenet!Csuda kicsinykók!Gratula!
Rólunk!
Anna eddig minden meleg napot végig balhézott,tegnap egész nap aludt,azt hittem megtört a jég,erre ma elkezdte megint(mondjuk megint hőség van)
Hatttalmasakat lehet vele játszani már,és ennek nagyon örülök!
Akikkel régen beszéltünk arról,hogy az én kislányom nem nagyon ragaszkodik a pelenkán kívül semmihez,szeretném elújságolni,hogy talán most elkezdte megszeretni a bocikáját,odhúzza magához alváskor,vagy ő mászik rá a bocikára!Szóval nagyon sokat változik időről időre!
A súlya továbbra is 4550g,nem ízlik neki a gyári alma-szőlő lé sem,szóval nem az én reszelgetésemmel volt a gond!:)
Tegnap fele-fele arányban már meghigítottam teával,de így is köpkörészi!
"Én az említett dolgokon már a legelején túl léptem"
Ez a hozzászólásod most nem ezt bizonyítja. TÉnyleg lépj tovább, mindig lesznek, akik nem értenek egyet (sokmindennel én sem), de ez nem jelenti azt, h akárki húzza is a száját.
A kisfiú 2 és fél éves, nemrég találkoztunk, már egy csomó szót mond, viszont a szemüveget, tapasztást továbbra sem tűri:(. Eléggé bekancsalít a rossz szemével, azt legutóbb -11D -nak diagnosztizálták:(. Náluk a kettő csak együtt működne, hiszen letapasztani gyilkos dolog lenne (a rossz szemével kb 2cm-ig láthat foltokat), de a szemüveget egyáltalán nem viseli el:(. SZóval nincs előrelépés, nem tudom mi lesz. Mire vagy még kíváncsi?
Ezer éve írtam ide utoljára, talán januárban, mert akkor vonultam korházba.
32. hétre születtek, január 31. től kerek 4 hónapot voltam korházban, de szerencsére minden jól ment, megérte bent lenni, össze is varrtak, fejjel lefelé feküdtem hónapokig, valószínüleg ez miatt kaptam egy tüdőembóliát is a szülés után két héttel, de már minden rendben.
Most már mind a három csöppség 4 kg felett van
a második lombikunk volt ennyire sikeres...
Sok segítségünk van, néha talán túl sok is, sokszor nekem gyerek sem jut, de a fejéssel úgy is olyan sok idő elmegy, amikor mást nem tudok csinálni, és olyankor minden segítség jól jön. A meleget elég rosszul bírjuk most, de ezzel gondolom nem vagyunk egyedül.
4 hetet voltunk még a NIC-en, azóta is rémálmaim vannak az otthagyott babákról, az sokkal jobban megviselt mint az egész korházasdi.
Olvastam a történetedet és gyönyörűek a babák! De tényleg!!
Sok erőt és kitartást kívánok nektek, ennyi boldogságot egy embernek odaadni? :)
Írtam volna mail is, de sajnos nem publikus a címed. Egyébként is ez olyan bunkóság hogy az ember egyszer beállítja és egyszer csak mindnkiét átrakják nem publikusra. Na mindegy
Hogy vagytok? Nektek jól ivó a kicsi. Tudod, azért kérdem, mert talán az ennyire korák kevésbé ivósak . Nekem néha úgy tünik. Vagy csak a második műtétje óta van ez így Kiaránál.
Tegnap voltunk vele elősször a helyi strandon (amúgy vacak hely, de jobb nincs), nagyon élvezte, pedig a víz egy felnőttnek is hideg. Azonnal bele ment nyakig, persze cdak fokozatosan engedtem neki. De lehet hogy ebben a bolond apjára hasonlít.
Lehet hogy vasárnap is megyünk. Akkor majd m8utatok képeket is. Sziasztok.
Én az említett dolgokon már a legelején túl léptem,csupán egy megelőzendő a továbbiakat írtam azt. Itteni tapasztalataim részben azok voltak ,hogy vannak akik nem óhajtanak megjegyzés ,helyreigazítás nélkül hagyni engem ha valamely számukra nem szimpatikus véleményem ,tapasztalatom felszínre kerül. Kellemes meglepetés lenne tehát ha ezen túl léphetnék, ugyanis én igazából el se kezdtem, nem én kezdtem. Mivel alapvetően optimista vagyok készséggel igyekszem elhinni neked ,hogy vége. De ezt az illetékesek további viselkedése igazoja majd. Én ugyanis nem tartom csöppet sem indokoltnak számukra nem tetsző gondolataim mellőzését, mivel ezeket eddig is mások iránti segítő szándékból tettem közzé.
Tudod eddig akárhányszor hittem azt .hogy tovább lehet lépni a dolgon ,valaki mindig rácáfolt. Sajnos ez a rossz tapasztalat hozzá tartozik a fórumhoz. Ez többek esete is mutatja. De igazad van ,tegyek ismét egy próbát ,hátha most kellemesen "csalódom". Én eddig is ezt szerettem volna. Hát majd meglátjuk... .
Erről részemről ennyit. Más. Kértelek ,hogy ha lehet írj az általad említett gyerkőcről.
Ha kellemetlen senkinek engem érdekelne részletesebben mi volt, s mi van a szemével. Ha úgy jobb ,akár e-mail-ban : huramrobert@mobilposta.hu .
Régen nem jelentkeztem, örömteli hírrel jövök: 2005 05. 05.-én megszülettek a hármasikreink, Hannes 1980g, Peter 1750 g, Heidi 1660 g. Jól vagyunk, szerencsére van jó sok tejcsim, fejni kell, szopizni nem tudnak, de így csak egyszer kell pótolnom táppal. Olvasgatlak benneteket, Bubuka 2 nagyon szép kis baba lett a kis Minimanókádból!
Már jó ideje nem olvasom a fórumot, de gondoltam, megírom, amit a Kismamában olvastam. Ha már volt róla szó, bocs.
Idézet a 20. oldalról: "Aki júliusban és augusztusban vezetékes telefonról tárcsázza a 1788-as telefonszámot, 100 forinttal támoatja a koraszülött kisbabák mentésével, szállításával foglalkozó Cerny Alapítvány munkáját. Az adományokból új szállítóinkubátort szeretnének vásárolni."
Minekutána kb.odaragadok a géphez, mert még reggel van, de már ömlik rólam a víz. Gyorsan hamarjában beindítottam a házigépeket, hogy ne nappal fűtsenek még azok is. Szegény picinyem nagyon neheztel erre hőségre. Alig alszunk napok óta. Nem sír, csak csöndesen nyafizik. Tegnap már a teraszon melegedett a vizecske, ma is sztem. lesz néhány hűsítő fürcsi..
Szmatus! Igen, nagyon klassz családom van:))))) Egytől egyik büszke vagyok rájuk. A három középsőt meg irigylem, mert a Balatonnál táboroznak még keddig, ott elviselhetőbb.
Legyen olyan a napotok, amilyennek szeretnétek, pussz: nyuss
Ma délután volt szerencsénk találkozni Mazsolával, aki nagyon helyes, aranyos, kedves lány!! Jót beszélgettünk Magyarország legmelegebb városában, egy árnyékos játszótéren:)))
Köszi a választ én is valahogy így csinálom,csak a 10 órai még tápszer és a gyümi desszert,tejpépet pedig még nem eszik.Ja és még húst sem,de ő még fiatalabb is.